No SSO cookie

Bruno Senna va ramane la Renault pana la finele sezonului

voteaza
(0/ 0)
Bruno Senna va ramane la Renault pana la finele sezonului
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul brazilian Bruno Senna va ramane la echipa de Formula 1 Renault pana la sfarsitul sezonului 2011, dupa ce teamul francez a ajuns la o intelegere cu Nick Heidfeld in vederea rezilierii contractului acestuia.

 
 

Brazilianul Bruno Senna va fi unul dintre cei doi piloti titulari ai echipei de Formula 1 Lotus-Renault, dupa ce aceasta din urma a ajuns la o intelegere cu Nick Heidfeld in vederea rezilierii contractului germanului. Senna, care a alergat deja pentru Renault in Belgia, va concura impreuna cu Vitaly Petrov pana la revenirea lui Robert Kubica.

Nick Heidfeld, cel care l-a inlocuit pe Kubica inaintea debutului sezonului 2011, in urma accidentarii polonezului, declarase initial ca are de gand sa actioneze in instanta Renault pentru a-si recapata dreptul de a alerga in F1 pana in 2012, asa cum stipula contractul acestuia.

Totusi, veteranul german a ajuns la o intelegere cu Lotus-Renault si situatia a fost rezolvata fara a se mai ajunge la tribunal. '' Am avut o perioada frumoasa impreuna, daca ne gandim numai la podiumul din Malaezia, dar acum a venit vremea sa ne despartim si ma bucur ca am putut evita un mare scandal si am ajuns la o solutie rezonabila. '' a declarat Eric Boullier, managerul Renault.

De partea cealalta, Heidfeld, in varsta de 34 de ani, a declarat: '' Bineinteles ca sunt dezamagit sa parasesc echipa Lotus-Renault in mijlocul sezonului, mai ales in conditiile in care simt ca as fi putut face inca lucruri importante in acest an. Cu toate acestea, trebuie sa accept situatia asa cum este si sa-mi indrept atentia spre viitor. ''

Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, va avea astfel ocazia sa castige primele sale puncte in Formula 1. Brazilianul de 27 de ani a mai alergat pentru Hispania in sezonul 2010, dar fara succes, iar in Belgia, pentru Renault, a ocupat locul sapte in calificari, dar doar locul 13 in cursa.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1931 :: 22.11MB