No SSO cookie

Boullier: Kubica nu va reveni in acest sezon

voteaza
(0/ 0)
Boullier: Kubica nu va reveni in acest sezon
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Eric Boullier, managerul echipei de Formula 1 Renault, a dezmintit zvonurile conform carora Robert Kubica ar putea reveni in F1 in 2011.

 
 

Eric Boullier, managerul general Renault, a declarat ca polonezul Robert Kubica are sanse minime de a alerga in acest sezon de Formula 1 si ca cel mai probabil acesta va fi apt la debutul sezonului 2012.

Robert Kubica a suferit un accident in luna februarie a acestui an, accident in urma caruia a fost supus mai multor interventii chirurgicale la bratul, cotul si genunchiul drept. Polonezul este de luni bune in recuperare si existau zvonuri conform carora acesta ar putea reveni in ''Marele Circ'' inainte de finalul actualului sezon.

Cu toate acestea, sansele ca pilotul polonez sa alerge in F1 in 2011 sunt minime, conform declaratiilor francezului Eric Boullier. Mai mult decat atat, Kubica urmeaza sa fie supus unei noi operatii in urmatoarele saptamani, operatie care ar trebui sa fie insa ultima.

In ciuda acestui fapt insa, Boullier spune ca recuperarea lui Kubica decurge bine si ca acesta va fi complet refacut pana la inceputul anului 2012. Francezul a declarat de asemenea ca are incredere in capacitatea pilotului sau de a reveni psihic si de a fi la fel de puternic ca si inainte de teribila accidentare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0988 :: 22.11MB