No SSO cookie

Bianchi va fi pilot de teste la Ferrari in 2011

voteaza
(0/ 0)
Bianchi va fi pilot de teste la Ferrari in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Francezul Jules Bianchi, in varsta de 21 de ani, va fi pilotul de teste al echipei Ferrari sezonul viitor.

 
 
Echipa italiana de Formula 1 Ferrari a confirmat ca Jules Bianchi va fi pilotul de teste oficial al scuderiei pentru sezonul 2011. Bianchi, in varsta de numai 21 de ani, va participa si la sesiunea de teste dedicata tinerilor piloti de saptamana viitoare de la Abu Dhabi.

Jules Bianchi, de nationalitate franceza, a alergat in sezonul precedent in campionatul de GP2, obtinand patru podiumuri si trei pole-positionuri si clasandu-se in ierarhia generala pe pozitia a treia. Bianchi a obtinut titluri de-a lungul carierei de pilot de curse in Euroseria Formulei 3, in 2009, in Formula 3 Masters, in 2008 si in Formula Renault franceza, in 2007.

Pe langa Bianchi, echipa Ferrari va mai acorda sansa pilotarii unui monopost de Formula 1 celor trei piloti cei mai bine clasati in campionatul italian de Formula 3. Acestia vor fi brazilianul Cesar Ramos, italianul Andrea Caldarelli si Stephane Richelmi, din Monaco, si vor pilota monoposturi F2008 in data de 2 decembrie, pe circuitul de la Vallelunga, de langa Roma.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1085 :: 17.69MB