No SSO cookie

Barrichello, cel mai rapid in ziua a patra la Jerez

voteaza
(0/ 0)
Barrichello, cel mai rapid in ziua a patra la Jerez
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Rubens Barrichello a stabilit cel mai bun timp al ultimei zilei de teste de la Jerez, brazilianul fiind urmat de Kamui Kobayshi si Fernando Alonso.

 
 
Brazilianul Rubens Barrichello, pilotul echipei de Formula 1 Williams, a fost cel mai rapid duminica, in ultima zi a sesiunii de teste de la Jerez. Veteranul sud-american a inregistrat un timp de 1:19.832, mai rapid cu aproape o secunda decat cel al ocupantului locului al doilea si a dus la bun sfarsit nu mai putin de 103 tururi.

Pe locul al doilea s-a clasat japonezul Kamui Kobayashi, de la Sauber, cel care a avut parte de ceva probleme dimineata, dar si-a revenit pe parcurs, in timp ce pe trei s-a clasat Fernando Alonso, cel care a reusit sa duca la bun sfarsit cele mai multe tururi, 115.

Ceilalti piloti importanti care au alergat duminica au ales sa se concentreze pe testarea masinilor cu rezervoarele mai pline decat pe atacul asupra cronometrului, ceea ce i-a clasat spre finalul ierarhiei, cu Nico Rosberg al saptelea, Sebastian Vettel al optulea si Jenson Button al noualea.

Multe priviri au fost atintite si asupra brazilianului Bruno Senna, cel care a testat pentru Renault, fiind in cursa pentru inlocuirea lui Robert Kubica ca pilot titular. Sud-americanul nu s-a facut de ras, dar nici nu a impresionat prea tare, obtinand al cincilea timp al zilei si ducand la final 68 de tururi.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1077 :: 22.11MB