No SSO cookie

Alonso: McLaren nu este iesita din lupta

voteaza
(0/ 0)
Alonso: McLaren nu este iesita din lupta
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso nu crede ca McLaren are atatea probleme pe cat lasa sa creada opinia publica si spune ca echipa britanica se va lupta cel mai probabil pentru podium inca de la prima cursa a sezonului.

 
 
Fernando Alonso a declarat ca nu se lasa pacalit de forma slaba aratata de masinile McLaren in testele pre-sezon si ca se asteapta ca pilotii echipei britanice sa se lupte pentru podium inca de la Marele Premiu al Australiei, dupa care sa intre in lupta pentru victoriile de etapa cursa de cursa.

McLaren a avut parte de numeroase probleme tehnice in testele din aceasta iarna si are si dezavantajul de a fi lansat noua masina mai tarziu decat adversarii directi de la Ferrari, Red Bull sau Mercedes. In plus, atat Lewis Hamilton, cat si Jenson Button au recunoscut ca noul monopost nu este inca bine pus la punct si ca pleaca cu un dezavantaj serios in fata contracandidatilor la titlurile mondiale.

Cu toate acestea, pilotul iberic al echipei Ferrari declara ca lucrurile nu stau chiar atat de rau pentru vicecampioana mondiala de la constructori de anul trecut, McLaren ramanand in continuare o echipa periculoasa. '' Sunt mai buni decat par. Sub nicio forma McLaren nu se va bate pentru locul 10, chiar daca au anumite probleme, ba chiar este posibil sa se lupte la podium inca de la Melbourne. '' a declarat Alonso.


Fostul campion mondial de la Renault a respins si zvonurile conform carora stilurile diferite de a pilota ale lui Hamilton si Button au complicat designul noului monopost McLaren, facandu-l mai putin fiabil. Astfel, spaniolul este de parere ca o masina facuta bine si facuta pentru a fi rapida, este rapida atat pentru Alonso, cat si pentru Massa, Vettel, Hamilton, Button sau orice alt pilot de top.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1240 :: 17.78MB