No SSO cookie

Alonso: Cinci echipe in lupta si poate chiar si Toro Rosso

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Cinci echipe in lupta si poate chiar si Toro Rosso
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fernando Alonso este de parere ca lupta pentru titlurile mondiale din acest sezon de Formula 1 va fi mai stransa ca pana acum, cel putin cinci echipe putand spera la aceste titluri.

 
 
In ciuda faptului ca Ferrari este vazuta drept una din marile favorite la obtinerea celor doua titluri mondiale in Formula 1 in 2011, Fernando Alonso este prudent si spune ca trebuie sa asteptam pana la debutul sezonului din Australia pentru a vedea cum sta situatia in fruntea ierarhiei.

Ferrari si Red Bull au dominat testele de pana acum, avand de departe cele mai fiabile masini, dar si cele mai rapide, inregistrand de multe ori cei mai buni timpi ai zilelor de teste.

Cu toate acestea, Alonso spune ca sunt mai multe echipe capabile sa lupte pentru titluri, lupta urmand sa se dea cel mai probabil intre Ferrari, Red Bull, McLaren, Mercedes, dar si Renault, din punctul de vedere al ibericului. In plus, pilotul Ferrari lauda si noua masina Toro Rosso, echipa secunda a celor de la Red Bull inregistrand un progres mai mult decat important.

In ceea ce priveste detaliile care ar putea determina unde vor merge cele doua titluri, Alonso este de parere ca noile pneuri Pirelli vor juca un rol important. '' Nu ma bucura foarte mult rata de degradare extrem de ridicata a noilor pneuri, pentru ca in felul acesta nesiguranta va creste simtitor, ceea ce nu este foarte avantajos pentru echipele mari. '' a declarat ingrijorat fostul campion mondial de la Renault.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0764 :: 17.78MB