No SSO cookie

Alguersuari: Suntem mai buni ca Sauber

voteaza
(0/ 0)
Alguersuari: Suntem mai buni ca Sauber
Formula 1 · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Spaniolul Jaime Alguersuari s-a declarat multumit de locul opt ocupat in cursa de Formula 1 a Indiei si a spus ca echipa Toro Rosso are toate sansele sa-i invinga pe cei de la Sauber si sa ocupe locul sapte in ierarhia generala a sezonului.

 
 

Tanarul iberic Jaime Alguersuari s-a declarat multumit de locul opt ocupat in India si a spus ca obiectivul Toro Rosso trebuie sa fie acum depasirea celor de la Sauber in clasamentul general al echipelor. Toro Rosso si Sauber se afla in acest moment la egalitate de puncte, cu doua curse inainte de finalul sezonului.

Alguersuari si-a continuat forma excelenta din acest sezon, cu un convingator loc opt la New Delhi, dupa ce a luat startul de pe zece in cursa. Spaniolul a ajuns la a saptea clasare in puncte in 2011 si este pe 13 in clasamentul pilotilor, cu un total de 26 de puncte, opt mai putine decat locul zece al lui Nick Heidfeld.

'' Sunt foarte multumit cu evolutia mea de aici si cred ca si echipa trebuie sa fie mandra de ritmul de cursa foarte bun inregistrat in India. '' a spus Alguersuari, adaugand: '' Am terminat in fata celor de la Sauber si cred ca acest rezultat reflecta ordinea care ar trebui sa fie in ierarhia echipelor si care o sa fie cel mai probabil dupa urmatoarele doua curse. ''

Coechipierul lui Alguersuari, Sebastien Buemi, nu a avut cea mai fericita cursa, fiind nevoit sa abandoneze din cauza unei probleme tehnice. Elvetianul, care se afla in momentul retragerii in puncte, s-a declarat dezamagit de problema care l-a impiedicat sa incheie cursa din India, dar a spus ca spera la o clasare cat mai buna la Abu Dhabi, acolo unde vrea sa obtina cat mai multe puncte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Asa castigi ,avand incredere in tine.

scris de sims

imi place ca au incredere in fortele lor sunt de apreciat

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0902 :: 22.11MB