No SSO cookie

Alguersuari: Nu cred ca mai pot fi inlocuit

voteaza
(0/ 0)
Alguersuari: Nu cred ca mai pot fi inlocuit
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul de Formula 1 al echipei Toro Rosso, spaniolul Jaime Alguersuari, a declarat dupa cursa de la Valencia ca nu crede ca se mai pune problema inlocuirii sale cu Daniel Ricciardo.

 
 

Jaime Alguersuari, pilotul de Formula 1 al echipei Toro Rosso, a declarat dupa Marele Premiu al Europei ca nu crede ca viitorul sau in Marele Circ este pus sub semnul indoielii. Declaratia tanarului iberic vine dupa doua curse consecutive in care acesta a plecat de pe locul 18 pe grila pentru a incheia pe locul opt.

Inlocuirea lui Alguersuari a fost de multa vreme in capul listei speculatiilor de la Toro Rosso, pilotul de rezerva al echipei Daniel Ricciardo fiind considerat drept urmasul lui Sebastian Vettel. Cu toate acestea, avand in vedere noua pozitie a lui Alguersuari, cel care l-a egalat in clasamentul general pe Sebastien Buemi, s-ar parea ca Ricciardo mai are de asteptat pana va debuta in Formula 1.

'' Nu cred ca viitorul meu este pus sub semnul indoielii sau ca as putea fi inlocuit pana la finele sezonului. '' a declarat pilotul care a evitat pana acum sa vorbeasca deschis despre acest subiect. '' Oricum nu-mi pasa pentru ca eu imi doresc sa ma simt bine si sa dau tot ce am mai bun atata vreme cat sunt in Formula 1. '' a adaugat Alguersuari.

Pilotul Toro Rosso a dezvaluit ca secretul performantelor sale din ultima vreme a stat in intelegerea comportamentului pneurilor si dozarea perfecta a acestora. De asemenea, spaniolul s-a referit si la evolutiile din calificari, acolo unde a fost invins de sapte ori in acest sezon de Buemi si a spus ca acestea nu conteaza atat de tare, in conditiile in care ''punctele se dau numai dupa cursa''.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1041 :: 22.11MB