No SSO cookie

VIDEO: Dacia Duster intr-o reclama controversata

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Dacia Duster intr-o reclama controversata
Editoriale · · 25 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Englezii au reusit sa-i jigneasca pe mai toti europenii, ba chiar si pe cei din afara Europei. A venit din nou randul romanilor?

 
 
Este de notorietate scandalul religios in care atat crestinii, cat si musulmanii au gasit un continut ofensator. In plus, atitudinea de natiune superioara a englezilor se rasfrange si in multe clipuri comerciale.


In acesta insa, este vorba despre romani, masina romaneasca Dacia Duster in oglinda cu "superioritatea" britanica. "Calitate europeana de top, la un pret de chilipir romanesc."

 
Trecand peste sumedenia de invective si de scenarii porno care includ gerontofilia si voyeurismul, prezente in filmulet, englezii ar face bine sa invete sa vorbeasca in... engleza. Poate asa ii vom intelege si noi ce balmajesc in dialectul lor de cockney, unde din nefericire, "cock" nu are nicio legatura cu organul sexual.




                                                           Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (25)

scris de Anonim

dobitocilor..voi cei care ati scris comentariile ...plecati din tara asta ca voi o stricati ...cat despre englezi f* them

scris de Anonim

cumva ii zice lu' mosulica: filthy gipsy? adica tigan imputit?

scris de Anonim

nu stiu daca reclama e buna sau nu, nu sunt specialist in advertising si oricum ce ne place noua nu le place altora si viceversa. ce doream sa precizez este ca sunt uimit de faptul ca "rasa superioara" a emis o astfel de reclama cu un limbaj suburban, chair daca nu a fost difuzata

scris de Anonim

controversata sau nu adevarul e ca tot ce inseamna renault citroen peugeot e groaznic mai ales la design concepute de oameni urati pt oameni si mai urati si prosti si care nu au gusturi ... asta se vede si-n viata de zi cu zi .... cei mai multi fiind errori ale naturii. tragic dar adevarat.

scris de Anonim

Bai ,,americane'' presimt ca ai ajuns si tu prin America cu ceva container pe vre-un vapor dormind,mancand si kk-te in acelasi loc,si acuma probabil speli buzi prin America.Nu te mai da asa mare american si ne jigni pe noi ca si tu tot din acelasi rahat ai plecat si toata viata o sa mirosi a rahat de Romania.Daca erai american nu intrai aici sa scrii,dar te atrage mirosu de Romania.

scris de Anonim

pentru cartouche:Ia mai ia tu teava de la pusca in gura si trage ca tot n-ai idee de design,poate ne explici tu ce e asa urat la peugeot 407 sau 607 sau la citroen c6 si poate le faci tu un design mai atragator.E plina lumea de ******** poate te-a nascut mata in bmw sau audi.Marsh!

scris de Anonim

Numai idiotii se ofenseaza atat de usor.

scris de Anonim

Din reclama asta reiese ca sunt atat de prost crescuti Englezii astia incat incultura lor atinge cote alarmante ar trebui eutanasiati. Dar ce te mai mira ca pana la urma "Vaca nebuna" de la ei a plecat, saracele vaci au cedat psihic, le-a cedat procesorul...... Ma rog, asta e ! De aceea la impartirea lumii ei au ramas pe o insula . Greseala este a francezilor.......ei au dorit sa ii aduca pe continent cu celebrul lor tunel. Ei i-au adus ei sa traga, ca doar "dacia" este a lor, NU ???

scris de Anonim

e de bine....

scris de Anonim

...mda.... am citit comentariile si , am inteles ca ar trebui sa o vad ca pe o reclama tare. Eu sunt roman (doar am vizitat Londra). E bine ca mesajul ar fi ca ti-ai da haina de pe tine pt a avea un Duster, dar, nu se putea , oare, fara atatea vulgaritati??? Chiar plac? Cred ca englezii s-au plictisit de atata politete care, pe langa ca e exagerata, e si falsa. Poate e un curent nou... Pe mine nu prea m-ar prinde (ori poate pentru ca in Romania nu am ajuns inca la politetea macar de forma... ) Concluzia: bine ca e promovata si sper sa mearga.

scris de Anonim

tata vreme cat se vorbeste despre ea, e o masina super, nu?!

scris de Anonim

deci pana la urma cat a dat pe cazan ? un ceas si niste haine (bani ia primit inapoi), deci asta este valoarea unui cazan DUSTER, ca in categoria masinilor nu intra (ca orice DACIE de altfel). ati observat ca cele mai curate '' masini '' de pe strada sunt LOGAN-urile, si cei mai mandrii soferi tot in DACII vezi, parca ar conduce OZN-uri

scris de Anonim

vor sa spuna ca dau si hainele de pe ei pt o masina romaneasca decat una englezeasca!!!!!!stiti de ce nu se vad masinile englezesti in Romania? pt ca sunt toate in service!!! daca vrei masina ,te uiti la nemti si la japonezi.

scris de Anonim

Ce va tot bucurati idiotilor, dr parca dacia ar fi produs romanesc...romani cacanari ce santati...

scris de Anonim

Reclama e tare! Iar traducerea corecta este "Calitate europeana de top la un pret negociat romaneste" (Cine urmareste, vede ca in reclama este vorba de o negociere - Bargain). Dar la ce jurnalisti avem, nu ma mira! Uitati-va la mutra de "jmeker" a dealerului, care vrea sa para romanas, pentru a da o nota de originalitate si autenticitate reclamei/masinii. Mie personal imi place.

scris de Anonim

Vorbind despre dialectul Cockney,nu cred ca reclama se adreseaza cumparatorilor din Romania.Oricum e prea tare reclama :))

scris de Anonim

ce idiotenie,nu ma mir ca toti sinteti inapoiati in Europa.De aia sinteti gelosi pe americani.Pina si chinezii v-au intrecut.

scris de Anonim

Macar bucurati-va dracu` de ceva care se face aici ca si asa traim intr-un mare rahat!

scris de Anonim

Super tare reclama. Se pare ca unii nu au inteles...toata povestea e de fapt o negociere - batraneii au dat doar banii pe care ii aveau la ei, au incercat sa negocieze si cum omul nu s-a lasat i-au dat orice numai sa cumpere masina. De aici mesajul ca ai face orice sa o ai. Al doilea mesaj, mult mai evident datorita textului din final e ca e un chilipir (una din traducerile cuv bargain, pe langa negociere - e un joc de cuvinte). In final ramai cu ideea ca e un chilipir pe care trebuie sa il ai!

scris de Anonim

Eu gandesc astfel: niste specialisti in marketing au ajuns la concluzia ca locuitorii acelei tari ar cumpara masina in urma vizionarii acestei reclame. So what`s to feel offended?

scris de Anonim

Super reclama!!!!Traind la Londra de 16 ani inteleg umorul englezesc mai bine decit unii dintre 'comentatori'. In alta ordine de idei ''masina'' respectiva e groaznica -atat la privit cat si pe sosea. O adunatura de metal si plastic super-aiuristic-asa cum e si gandirea franceza din pacate.... Bafta la toti romanii!!Un roman britanic...

scris de Anonim

Si vin si e ca netotul si ma intreb... ideea finala e ca un batranel pleaca in chiloti si maieu cu un Duster. Restul hainelor si le-a dat ca sa plece cu masina acasa. Asta ce inseamna? Ca Duster iti ia si hainele de pe tine, nu? Unde e ideea de "cea mai ieftina masina din clasa ei"? In afara limbajului de mahala folosit, scuzati-mi ignoranta, dar eu asta im inteles: un produs de doi lei pe care-ti dai si hainele de pe tine! Pentru ca despre un produs apreciat si apreciabil, nu s-ar vorbi alaturand astfel de termeni. Si am si eu vreo 2 saptamani de jurnalism, zic ;)

scris de Anonim

Am auzit la TV de reclama si am cautat-o, peste tot e prezentata ca si cum e o jignire la adresa produsului romanesc. Romana are memoria scurta rau si nationalist pana peste cap, cum aude ceva care pare ca ii denigreaza marca nationala noul simbol mondial, innebuneste... uita de primele 6 secunde din clip. Sa nu mai precizez ca la britanici, targuitul este o arta (abia astept sa vad o reclama asemanatoare pentru tarile arabe, sa veri acolo) Pentru romanii ofuscati: ideea de baza e ca englezul si-ar da si hainele de pe el ca sa poata pleca acasa cu Dusterul, restul este de umplutura.

scris de Anonim

tare reclama... n-am inteles chiar toate cuvintele dar am priceput ideea :)))) umor sec englezesc (desi doamna presupunea ca nici macar n-are motor sub capota, l-a facut pe mos sa-si dea jos si camasa de pe el ca sa aiba masina)

scris de Anonim

Nu va mai tot ofensati, se pare ca nu ati inteles mesajul reclamei, nu e deloc jignitor, tipul da si hainele de pe el sa cumpere masina, bucurati-va ca e promovata!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1483 :: 17.79MB