No SSO cookie

Rezultatele concursului "Surprinde badaranul din trafic"

voteaza
(0/ 0)
Rezultatele concursului
Editoriale · · 6 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa lungi deliberari, castigatorii concursului au fost desemnati. Pentru a afla daca esti printre norocosii castigatori, citeste mai departe articolul.

 
 

Concursul Surprinde badaranul din trafic si-a ales pana la urma castigatorii. Ne pare rau pentru intarziere si ne cerem scuze pentru suspansul creat. Ne-am decis mai greu pentru ca a fost o perioada de concedii si lumea inca a fost si este prinsa in mrejele locurilor vizitate. Dar acum suntem aici si suntem bucurosi sa anuntam castigatorii concursului nostru.

 

Locul I : Gros Darius Cristian

http://www.masini.ro/concurs/surprinde-badaranul-in-trafic/foto/154/

 

Locul II : Petrea Razvan

http://www.masini.ro/concurs/surprinde-badaranul-in-trafic/foto/92/

 

Locul III :   Ianko Andras

http://www.masini.ro/concurs/surprinde-badaranul-in-trafic/foto/150/

 

Mentiunile concursului vor ajunge la:

Vasile

http://www.masini.ro/concurs/surprinde-badaranul-in-trafic/foto/94/

 

Niculescu Adrian

http://www.masini.ro/concurs/surprinde-badaranul-in-trafic/foto/159/

 

Pintea Adriana

http://www.masini.ro/concurs/surprinde-badaranul-in-trafic/foto/102/

 

Dumitru

http://www.masini.ro/concurs/surprinde-badaranul-in-trafic/foto/110/

 

Toti cei care ati castigat veti fi contactati pentru a ne furniza detaliile necesare astfel incat sa puteti intra in posesia premilor.

In final, va multumim pentru interesul acordat si pentru participare, si va spunem sa fiti cu ochii pe Masini.ro pentru ca vor urma si alte concursuri cu premii substantiale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (6)

scris de BAndytanko

Azi mi-a sosit placuta grafica. Mersi Masini.ro!

scris de SuperMario

Bravo si felicitari tuturor ! Castigatorii au fost alesi CORECT ! Multumim masini.ro ! pentru aprecierile pertinente si la obiect ! si ... participantelor "rautacioase" le spun ca daca nu au stiut sa piarda cu demnitate nici vorba sa inteleaga munca depusa la un desen ... Cu respect va salut !

scris de DarDesign11

Va Multumesc din suflet ca ati ales lucrarea mea :):):) Toti cei dragi m-au sustinut si ieri cand m-au sunat ca sa ma anunte am trecut de la agonie la extaz in cateva secunde ,deoarece m-am gandit ca e o pacaleala :D Va Multumesc pentru increderea acordata !Caricatura realizata de mine este din pacate adanc inspirata din ce am vazut aproape zilnic asteptand la bariera !

scris de marmar

Felicitari castigatorilor! Se poate si o mica explicatie cum de cel cu 0 voturi a fost apreciat 70 la suta fata ce cele peste 1500 voturi care, conform regulamentului ar fi trebuit apreciate ca 30 la suta? Matematic nu prea iese ecuatia.

scris de sylva

Bravo ,,, a-ti ales numai desene pe care sa le premiati ,,,de ce nu ati precizat ca pozele nu vor avea nici cea mai mica sansa , si ca acest concurs se bazeaza pe desene (copiate de pe net )? plus ca voturile nu au cantarit nici 1 % . M-am convins si de acest site .

scris de BAndytanko

Multumesc pentru premiul 3!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1061 :: 22.11MB