No SSO cookie

Studiu de design: Mercedes E63 AMG Wagon Black Series Edition

voteaza
(5/ 1)
Studiu de design: Mercedes E63 AMG Wagon Black Series Edition
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest studiu de design interesant, creat pentru un model special, Mercedes E63 AMG Wagon. Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Din capitolul "Cum ar putea arata?" va prezentam o versiune superba a lui Mercedes E63 AMG Wagon, mai exact editia Black Series.
Producatorul german pastreaza denumirea Black Series Edition doar pentru cele mai speciale modele AMG, care beneficiaza de caracteristici unice din punct de vedere al puterii, al agresivitatii si al performantei totale.
Acest design pentru Mercedes E63 AMG Wagon Black Series Edition a fost creat de Khalil Bouguerra de la Virtuel-Car. El a adus o serie de modificari in partea din fata, lateral si spate. S-au adaugat o serie de elemente din fibra de carbon, niste jante de cea mai buna calitate, precum si un sistem performant de evacuare.
Desi nu s-a mentionat in descrierea oferita de designer, acest model ar putea beneficia de un motor V8 5.5 litri care ar putea produce aproximativ 600 cai putere.
O propunere destul de interesanta. Ramane sa vedem daca cei de la Mercedes au in planuri producerea unei astfel de editii speciale.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolui. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre cu privire la acest model superb.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2165 :: 22.16MB