No SSO cookie

Mitsubishi prezinta la Detroit conceptele Sport Truck si Eclipse E

voteaza
(0/ 0)
Mitsubishi prezinta la Detroit conceptele Sport Truck si Eclipse E
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) a lansat în această săptămână, la Salonul Auto Nord American de la Detroit, în premieră mondială, modelul Sport Truck Concept, prezentat alături de Eclipse Concept-E, model care descriile viitoarele linii de design adoptate de marca japoneză.

 
 
[poza1s]"Sport Truck Concept ajută de asemenea la redefinirea segmentului pickup în termeni de aspect, de plăcere a condusului şi utilitate", a apreciat Dan Sims, general manager departamentului de cercetare şi design al MMNA. El a adăugat că vehiculele concept sunt cu adevărat provocări pentru desemantori şi îi ajută pe creatori să privească în afara, de afară şi altfel decât la modul cutie, formă oarecum tradiţională în clasa pick-up. Practic aceste exerciţii îi pun îm măsura să repună cutia în alte forme. [poza2s]Sport Truck Concept prezintă o viziune urbană a camionetelor prin care Mitsubishi s-a afirmat ca spirit sau funcţionalitate. Modelul dispuine de un motor V-8 de 4,7 litri, care oferă 235 CP, cuplat la o transmisie automată în 5 viteze. Mitsubishi Eclipse face ca viitorul modelelor ce urmează să apară să fie mult mai clar. acest fapt se datorează în principal motorului hibrid care echipează în paralel vehiculul. În plus, indicatorul cu plasmă, situat în consola centrală îl informează pe şofer asupra diferiţilor parametri de drum. [poza3s]De altfel bordul maşinii prezintă o multitudine de afişaje cu plasmă sau neon astfel că se poate spune despre model că este un studiu în lumină. Noul coupe Eclipse, aflat la a 5-a generaţie mai prezintă un sistem inovativ de tracţiune integrală - AWD - care împreună cu sistemul alternativ de propulsie hibridă E - Boost, face ca maşina să beneficieze de putere incusiv atunci cănd şoferul schimbă vitezele. Motorul care echipează Eclipse cuprinte un propulsor pe benzină V-6 de 3,8 litri care dezvoltă 270 CP precum şi un motor electric de 150 kW, care combinat, aduce un surplus grupului propulsor până la un total de 470 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1226 :: 22.09MB