No SSO cookie
Chrysler retrage de pe piata 102.000 de autovehicule Jeep Grand Cherokee
Noutati-auto

Constructorul auto Chrysler Group, filiala americana a concernului DaimlerChrysler, a anuntat vineri seara ca va retrage de pe piata aproximativ 101.925 autovehicule de teren (SUV) de tip Jeep Grand Cherokee din intrega lume, din cauza unor probleme la sistemul de transmisie, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 23 September 2005 Comentarii (0)

Audi TT cu numarul 250 000 paraseste linia de productie in Ungaria
Noutati-auto

Audi TT cu numarul 250 000 a parasit liniile de productie astazi la fabrica AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. din Györ. Modelul este un TT Coupé de 250 CP cu un motor de 3,2 litri in 6 cilindri, tractiune quattro si transmisie sportiva DSG - Direct Shift Gearbox. Apartine deja unui client din SUA.

Imagini (0) Data: 19 October 2004 Comentarii (0)

Gama Audi se îmbogateste cu A4 Cabriolet 2.0 litri
Noutati-auto

Audi îşi extinde oferta şi introduce în gama A4 Cabriolet o noua motorizare atractiva: 2,0 litri, 4 cilindri in linie, in combinatie cu cutia de viteze manuala in 5 trepte si tractiune fata.

Imagini (0) Data: 6 October 2004 Comentarii (0)

Volvo iese la rampa cu primul motor V8 din istoria firmei
Noutati-auto

Volvo, companie din portofoliul grupului Ford a adăugat pe lista motoriyărilor primul motor cu geometrie V8 din istoria firmei, cuplat la o transmisie automatică în 6 rapoarte, alături de ultima generaţie de tracţiune integrală AWD, toate acestea montate pe modelul vârf de gamă al SUV-ului XC 90.

Imagini (0) Data: 8 September 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0448 :: 15.03MB