No SSO cookie
700 CP - Hummer H2
Noutati-auto

Nu era suficient ca baietii inventivi de la Geiger Wars au decupat si transformat masini �tari� pornind de la Chevrolet Corvette Z06 pana la Dodge Viper. Acum ei vor sa se puna cu un adevarat American, Hummer H2, pentru a oferi politiei mai multa putere si confort.

Imagini (0) Data: 19 May 2006 Comentarii (1)

Accidentele usoare ar putea fi solutionate la societatile de asigurari
Noutati-auto

Accidentele cu urmari usoare, in care nu exista litigii intre parti, ar putea fi solutionate, in Capitala, pe cale amiabila, la societatile de asigurari, fara implicarea Politiei Rutiere.

Imagini (0) Data: 18 March 2006 Comentarii (0)

Hotii de masini prefera Dacia
Noutati-auto

Potrivit datelor Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) autoturismele Dacia si modelele germane din Bucuresti, Constanta, Brasov si zona de vest a tarii sunt cele mai expuse furtului.

Imagini (0) Data: 10 March 2006 Comentarii (0)

Politia Romana va cumpara cinci mii de autoturisme
Noutati-auto

Cinci mii de autoturisme vor intra in dotarea Politiei Romane, iar de inca o mie vor beneficia alte structuri ale Ministerului Administratiei si Internelor.

Imagini (0) Data: 16 November 2005 Comentarii (0)

Detectoarele de radar vor fi legalizate
Noutati-auto

Soferii vor putea circula linistiti, in curand, cu detectoarele de radare amplasate in masini, fara teama ca vor fi amendati. Chestorul Nicolae Avramescu, seful Directiei Politiei Rutiere, a anuntat, ieri, la Senat, ca este de acord cu aceasta masura.

Imagini (0) Data: 28 February 2005 Comentarii (0)

Lucrarile la linia de metrou usor din Bucuresti afecteaza circulatia
Tip 4

Lucrarile la linia de metrou usor, derulate de-a lungul liniei de tramvai 41, intre Piata Presei Libere si Bulevardul Ghencea afecteaza desfasurarea circulatiei pe mai multe strazi, informeaza Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Imagini (0) Data: 18 June 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0486 :: 15.11MB