No SSO cookie
OFICIAL: Iata noul Pagani Huayra!
Noutati-auto

Pagani a prezentat o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul supercar Huayra. Noul model inlocuieste actualul Pagani Zonda, iar numele este inspirat de zeul Aymara Huayra Tata.

Imagini (36) Data: 26 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Pagani prezinta noul teaser Huayra
Noutati-auto

Cel de-al patrulea teaser lansat de Pagani confirma numele ales pentru noul mode, si anume Huayra. Producatorul este recunoscut pentru faptul ca numeste modelele dupa vanturile exotice. Huayra inseamna vant in Quechua, o limba straveche sud-americana. Noul model este dotat cu un propulsor V12 capabil sa dezvolte 700 CP si 1000 Nm.

Imagini (1) Data: 23 January 2011 Comentarii (0)

Acesta ar putea fi noul Pagani Huayra!
Noutati-auto

La scurt timp dupa ce Pagani a lansat cel de-al patrulea teaser cu modelul Huayra,au aparut si primele imagini scanate cu editia lunii februarie a revistei Car Magazine. Aceasta are pe coperta noul supercar Pagani Huayra.

Imagini (4) Data: 23 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Iata noul teaser Pagani Huayra!
Noutati-auto

Pagani a lansat cel de-al treilea teaser al noului hypercar. Acesta va inlocui actualul model Zonda si s-ar putea sa poarte numele de Huayra. In noul video se pot observa detalii subtile ale design-ului interior si exterior. Noul supercar Pagani va fi dotat cu un propulsor V12 capabil sa dezvolte aproximativ 700 CP si un cuplu de 1000 Nm.

Imagini (8) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Pagani C9 surprins in timpul testelor
Noutati-auto

Noul model Pagani este cunoscut sub numele de cod C9 si va inlocui actualul Zonda. Noul Pagani C9 va fi propulsat de un V12 de 6.0 litri realizat impreuna cu cei de la AMG. Noul propulsor este un derivat al motorului folosit pe modelul Mercedes SL65 AMG Black Series si este capabil sa dezvolte 700 CP si cuplu de 1.000 Nm.

Imagini (1) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Cele doua teasere oficiale Pagani C9
Noutati-auto

Pagani a dat publicitatii doua teasere care pregatesc sosirea supercarului pe care-l au pe masa de lucru.

Imagini (8) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

Noul supercar Pagani s-ar putea numi Huayra
Noutati-auto

Presa auto italiana indica faptul ca Pagani a inregistrat numele Huayra.Producatorul este recunoscut pentru faptul ca numeste modelele dupa vanturile exotice. Huayra inseamna vant in Quechua, o limba straveche sud-americana.

Imagini (1) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza puternicul Pagani Zonda R
Noutati-auto

Tiff Needel a avut ocazia sa testeze puternicul Pagani Zonda R. Supercarul este dotat cu un propulsor V12 AMG capabil sa dezvolte o putere maxima de 750 CP si cuplu de 709 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 2.7 secunde.

Imagini (1) Data: 26 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Pagani-ul Zonda S al lui Horacio Pagani
Noutati-auto

Video-ul prezinta modelul Pagani Zonda S detinut de proprietanul producatorului de supermasini, Horacio Pagani. Acesta detine un Zonda S nevopsit, acesta pastrand culoarea originala a carbonului din care este realizata caroseria.

Imagini (1) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Pagani Zonda Tricolore
Noutati-auto

Pagani a publicat un video cu noul Zonda Tricolore, o editie speciala inchinata edpartamentului italian de zbor acrobatic: Frecce Tricolore.

Imagini (1) Data: 13 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1898 :: 15.25MB