No SSO cookie
Nissan – 1 000 vehicule vândute pe piata româneasca în 2004
Noutati-auto

Renault Nissan România a realizat săptămâna trecută obiectivul comercial pentru anul 2004 – de 1.000 vehicule Nissan vândute, pănă la sfărşitul anului preconizându-se un volum total de vânzări de 1.400 unităţi, informează un comunicat al companiei.

Imagini (0) Data: 20 September 2004 Comentarii (0)

Nissan lanseaza cel mai puternic Pickup V6
Noutati-auto

Nissan North America, Inc. a lansat în această săptămână cel mai puternic model pickup din clasă, este vorba despre noul model 2005 Nissan Frontier pickup, disponibil la dealeri începând cu luna decembrie.

Imagini (0) Data: 19 August 2004 Comentarii (0)

Nissan - 50 de ani de design
Noutati-auto

Pentru a marca aniversarea a cincizeci de ani de design, Nissan expune la Tokyo modelele care au marcat istoria companiei si a industriei auto in aceasta etapa.Alaturi de modele apartinand trecutului, la galeria sediului central al companiei Nissan si la Galeria Nissan Ginza sunt prezentate si modele actuale, dar si prototipuri.

Imagini (0) Data: 17 August 2004 Comentarii (0)

Vânzarile Nissan Europa sunt în crestere cu 6,62% în prima jumatate a anului
Noutati-auto

Vânzările europene ale constructorului japonez Nissan au crescut în primul semestru al acestui an cu 6,62% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul de vehicule vândute fiind de 285.164 unităţi. În România, vânzările Nissan s-au dublat in primul semestru 2004, comparativ cu perioada similară de anul trecut.

Imagini (0) Data: 8 July 2004 Comentarii (0)

Nissan Qashqai - premiul "Cel mai bun concept" la Salonul Auto Britanic
Concepte

Qashqai, ultima creaţie a constructorului japonez Nissan, a câştigat premiul "Cel mai bun concept" la Salonul Auto Britanic, în cadrul unei competiţii organizate de Institute of Vehicle Engineers (IVehE).

Imagini (0) Data: 1 June 2004 Comentarii (0)

Nissan: profit net de 3,84 miliarde euro în 2003
Noutati-auto

Constructorul japonez Nissan a anunţat că în exerciţiul financiar 2003/2004, încheiat la 31 martie, a înregistrat un profit net record de 503,7 miliarde yeni - 3,84 miliarde euro - în creştere cu 1,7% comparativ cu 3,6 miliarde euro înregistraţi în anul financiar precedent, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 27 April 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Badsi - Nissan si-a fixat un oviectiv de vânzari de 900 de masini
Noutati-auto

Societatea Badsi - Nissan, distribuitor autorizat al autovehiculelor Nissan mizează în acest an pe vânzarea a circa 900 de autovehicule, cifră cu peste 50% mai mare faţă de rezultatul anul trecut, când compania a comercializat 588 de unităţi, a declarat în exclusivitate penru www.masini.ro, Alex Mara, directorul de marketing al societăţii.

Imagini (0) Data: 14 April 2004 Comentarii (0)

Toyota si Nissan - lideri de piata în Japonia si cei mai mari producatori externi
Noutati-auto

Toyota şi Nissan au fost, în ianuarie, lideri în ceea ce priveşte vânzările de autovehicule în Japonia şi producţia în străinătate, acestea crescând puternic în perioada menţionată, potrivit datelor furnizate de principalele cinci firme nipone din sectorul auto, informează agenţia EFE.

Imagini (0) Data: 26 February 2004 Comentarii (0)

Alianta Renault–Nissan se claseaza între primii cinci constructori de automobile din lume
Noutati-auto

Cu peste 5,3 milioane de vehicule vândute în 2003, alianţa Renault-Nissan se clasează între primii cinci constructori de automobile din lume, se arată într-un comunicat transmis de Renault România.

Imagini (0) Data: 3 February 2004 Comentarii (0)

Nissan - dublu câstigator al Festivalului International de Automobile
Noutati-auto

La cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Internaţional de Automobile desfăşurat la Paris, Nissan 350 Z a câştigat premiul “Cel mai frumos automobil al anului”. De asemenea, juriul a decernat lui Carlos Ghosn, preşedinte şi CEO Nissan Motor Co., Ltd., “Palme d`Or”, desemnându-l “Omul anului în Industria Mondiala de Automobile”.

Imagini (0) Data: 2 February 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0550 :: 15.29MB