No SSO cookie
General Motors aproba negocierea aliantei cu grupul Renault-Nissan
Noutati-auto

Consiliul de administratie al General Motors Company (GMC) a aprobat inceperea "discutiilor exploratoare" cu Renault si Nissan, pentru a stabili o alianta intre cei trei fabricanti de automobile.

Imagini (0) Data: 11 July 2006 Comentarii (0)

General Motors va construi o noua uzina in Rusia
Noutati-auto

General Motors (GM), numarul unu mondial al constructorilor de automobile, va semna, luni, un acord cu autoritatile ruse pentru constructia unei noi uzine de autoturisme, a anuntat Ministerul Dezvoltarii Economice de la Moscova, intr-un comunicat, citat de AP.

Imagini (0) Data: 30 May 2006 Comentarii (0)

General Motors concediaza 900 de angajati din Marea Britanie
Noutati-auto

Constructorul auto american General Motors (GM) a anuntat miercuri ca va elimina 900 de locuri de munca la uzina sa din Ellesmere Port (Cheshire) pentru a spori productivitatea diviziei sale britanice Vauxhall, anunt care constituie insa ultima veste proasta pentru industria auto din Marea Britanie, informeaza Reuters.

Imagini (0) Data: 18 May 2006 Comentarii (0)

General Motors vinde actiunile pe care le detine la Isuzu
Noutati-auto

Grupul auto american General Motors Corp. a anuntat ca va vinde participatia de 7,9 procente din actiunile constructorului japonez de autocamioane Isuzu Motors Ltd. catre doi dealeri niponi si o banca.

Imagini (0) Data: 12 April 2006 Comentarii (0)

Moody's a modificat in sens negativ ratingul General Motors
Noutati-auto

Agentia Moody's a modificat miercuri ratingul General Motors (GM) in sens negativ de la "B2" la "B3", cu perspectiva negativa, dupa ce compania a anuntat ca retratarea unor rapoarte financiare i-ar putea afecta accesul la un credit de 5,6 miliarde dolari.

Imagini (0) Data: 31 March 2006 Comentarii (0)

General Motors si Ford, considerate investitii riscante
Noutati-auto

Agentia de evaluare financiara Standard and Poor's a anuntat ca a redus ratingul pentru datoriile primilor doi constructori auto americani, General Motors Corp. si Ford Motor Co., considerand obligatiunile emise de aceste doua firme drept investitii riscante (junk status), fapt ce a provocat o cadere brusca a cursului actiunilor General Motors si Ford la bursa din New York, informeaza AFP, citata de Rompres.

Imagini (0) Data: 6 May 2005 Comentarii (0)

Noi standarde la General Motors
Prezentari

General Motors aduce noi standarde de performanta si stil

Imagini (0) Data: 3 November 2004 Comentarii (0)

General Motors îsi va restructura activitatile din Europa
Noutati-auto

Presa germană informează în ediţia de marţi că grupul american General Motors, cel mai mare constructor auto mondial, se pregăteste să anunţe concedieri masive în cadrul activităţilor deficitare din Europa, ceea ce suscită importante îngrijorări în special în Germania, informează AFP.

Imagini (0) Data: 13 October 2004 Comentarii (0)

General Motors a batut palma pentru Daewoo Craiova
Noutati-auto

Gigantul General Motors Daewoo a bătut palma pentru Daewoo Craiova atât cu creditorii societăţii, cât şi cu statul roman, au declarat ieri surse guvernamentale, citate de cotidianul România Liberă.

Imagini (0) Data: 13 August 2004 Comentarii (0)

General Motors a scos la "bataie" 1.000 de masini pentru loterie
Noutati-auto

Constructorul auto american General Motors a lansat în această săptămână, în Statele Unite, o loterie la care pot fi câştigate 1.000 de autovehicule în valoare totala de 25 milioane dolari, pentru a-şi populariza ultimele sale modele, informează AFP.

Imagini (0) Data: 6 January 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0925 :: 18.76MB