No SSO cookie
Tesla Motors - Pregatita de o noua incarcatura(electrica)!
Noutati-auto

Firma americana Tesla Motors, lider mondial in domeniul vehiculelor electrice accesibile, ne-a prezentat planurile pentru viitorul apropiat...

Imagini (1) Data: 27 August 2008 Comentarii (1)

10 la suta din autoturismele Skoda din Romania sunt vandute de Avia Motors
Noutati-auto

Avia Motors - dealer Skoda in Bucuresti a vandut in primul semestru din 2008 peste 1200 autoturisme. Cifra reprezinta o cota de piata de 10 % din vanzarile pentru marca Skoda in Romania si aproximativ 28 % in Bucuresti.

Imagini (0) Data: 3 July 2008 Comentarii (0)

Directorul general Romcar a fost numit director general TiriacAuto
Noutati-auto

Directorul general Romcar, Catalin Gavra, a fost numit director general la TiriacAuto, functie pe care o va prelua incepand cu data de 1 iulie 2008, se arata intr-un comunicat al Grupului Tiriac.

Imagini (0) Data: 11 June 2008 Comentarii (0)

Cardinal Motors isi respecta promisiunile fata de mediul inconjurator
Noutati-auto

Pe 13 noiembrie 2007, lansam la Valu lui Traian noile modele Volkwagen BlueMotion. In acea zi, noi, Cardinal Motors am promis mediului inconjurator ca pentru fiecare autoturism Volkswagen vandut vom planta un copac.

Imagini (0) Data: 21 April 2008 Comentarii (0)

Tata Motors a achizitionat uzina Nissan din Africa de Sud
Noutati-auto

Indienii de la Tata Motors continua sa se extinda in domeniul productiei de automobile si au achizitionat uzina Nissan din Pretoria - Africa de Sud, pentru o suma care nu a fost data publicitatii, scrie The Economic Times.

Imagini (0) Data: 9 April 2008 Comentarii (0)

La Avia Motors toamna se numara...noile Skoda
Noutati-auto

Intrucat "Toamna se numara bobocii", Avia Motors numara modele Skoda care au fost lansate peste an. Acestea raspund oricaror nevoi si sunt ceea ce cauti oricare ar fi stilul tau de viata. Pentru a te convinge de asta iti popunem sa ne faci o vizita si sa testezi "bobocii" Skoda de la Avia Motors.

Imagini (0) Data: 29 August 2007 Comentarii (0)

Subaru Motors Trading a deschis un nou centru de vanzari in Bucuresti
Noutati-auto

Compania Subaru Motors Trading, importatorul oficial in Romania al autoturismelor Subaru, a deschis in aceasta saptamana un nou complex integrat de vanzari in Bucuresti, la inaugurare fiind prezenti campionul mondial de raliuri, Petter Solberg, si managerii Fuji Heavy Industries.

Imagini (0) Data: 6 June 2007 Comentarii (0)

Reteaua Subaru Motors Trading s-a extins in Transilvania
Noutati-auto

Vineri, 16 martie, a avut loc inaugurarea oficiala a facilitatilor dealerului autorizat Subaru din Cluj, Tubman Co. La acest eveniment au luat parte oficialitati locale, pasionati ai automobilismului, jurnalisti si reprezentantii Subaru Motors Trading, importator oficial Subaru in Romania.

Imagini (0) Data: 26 March 2007 Comentarii (0)

Romcar Motors a inaugurat al treilea showroom
Noutati-auto

Ieri seara, intr-un cadru festiv, la care au participat importanti repezentanti din industria auto, Romcar Motors, companie membra a grupului Tiriac si dealer Ford a inaugurat al treilea showroom din Bucuresti.

Imagini (0) Data: 9 February 2007 Comentarii (0)

Directorul general de la Ford este dispus sa-i cedeze locul lui Carlos Ghosn, omologul de la Renault
Noutati-auto

Directorul general al constructorului auto american Ford Motor Co., Bill Ford Jr., s-a declarat dispus sa lase pe altcineva la conducerea companiei fondata de strabunicul sau, Henry Ford, daca va gasi un manager competent, potrivit unui interviu publicat pe pagina de Internet a revistei americane Newsweek, transmite AFP.

Imagini (0) Data: 6 September 2006 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1173 :: 15.3MB