Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amplificatorul cuantic .... WTF?!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Engine
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
HalbaSus
QUOTE (Diesel @ Nov 12 2012, 08:52 PM) *
Au venit pachete-pachete, cum sa nu, mi-am umplut contul de internet money.

Adica tu ai primit bitcoini si eu nu ?
Huoooo antagonistule !
solmar
Ei, nu se poate! NU SE POATE! Firma a uitat sa-mi trimita stipendiile. Fratilor sarci za firm! Sa nu fuga cu banii! Baniii mei! 36182451.gif
James Kilowatt
... si uite-asa, din antagonisti amatori am devenit antagonisti profesionisti....
O fi trecuta meseria asta in nomenclatorul de meserii?
solmar
Asta v-a scapat: "La fel este si Nokia, de 3 ani le-am dat brevetul si produsul cu nr. de inregsitrare, fiind trimis la ei, personal de Prefectul Clujului, am fost la Nokia de nenumarate ori, dar fara un verdict, desi mi-au dat aviz pentru probele efectuate de ei si confirma eficienta inventiei".

In ce situatie e financiara e Nokia acum? Va aud!? Nasoala. Da, foarte nasoala. Din Romania au plecat iar pe plan mondial sunt in rahat rau de tot. Bai, nu te pui cu Davidoni!
HalbaSus
Steve Jobs a murit (probabil ca Davidoni avea defapt patente pentru antenele duble ale aiphoneului), Nokia e in situatie financiara de rahat... si nici eu nu ma simt prea bine.
solmar
Steve a mierlit-o pentru ca a renuntat sa poarte branturile magnetice. Si pentru ca a amanat lansarea "iShoe" si "iShoe mini" mult peste rabdarea lui D! Care s-a suparat si la afurisit.... prin mijloacele lui, arhicunoscute de acum.
James Kilowatt
... sau poate dimpotriva, a purtat sutien magnetic si s-a vindecat de cancer la pancreas. Si acum e pe o insula care nu apare pe harti, la un suc cu mos Presley si Michael Jackson si se distreaza pe seama celor care ii cred morti. Insula aia e legata de un tunel subteran secret care face legatura cu aeroportul din Denver si cimitirul.
HalbaSus
And with no further ado... I give you...

Dispozitivul de rotire si forma goala.

http://www.inventatori.go.ro/geometrie.htm

Si evident pe pagina principala gasesti o gramada de bunatati:

http://www.inventatori.go.ro/departament.htm

solmar
Are si pagina pe FB - Bogdan Bunea Liviu.
James Kilowatt
Pentru capitolul lipsa - cel cu energia punctului zero recomand aici
http://www.armonianaturii.ro/Frontierele-s...alizare_articol. E tehnologie solida, are cel putin 4 ani.

Apare si un dispozitiv orgonic, insa articolul e putin cam academic. Daca nu ma insel, Davidoni e cel care a reusit sa si foloseasca energia orgonica in practica.
http://www.armonianaturii.ro/Dispozitivul-...eID_532-articol

Concurenta pe piata orgonica insa este insa acerba:
http://dispozitive-orgonice.ro/pages/-Energia-orgonica.html


Oricum, baza pentru noi este asta
http://www.armonianaturii.ro/Motorul-cu-ap...eID_528-articol
Daca se da drumul la motoarele cu apa, sper ca n-o sa mai fabrice nimeni vreodata ceva sub un V8... doar trei sferturi din pamant e acoperit cu combustibil.
solmar
Noutati aici! Click, ca nu stiti ce pierdeti!
James Kilowatt
Bai frate ... niciun cuvant despre antagonisti, despre agenti platiti de fortele raului, nimic.... trebuie sa facem ceva ca se duce naibii forumul asta.
former_ozz
Ba are, vezi ca spune ce rai e oamenii care nu apreciaza geniul, ce bine era inainte etc.
James Kilowatt
Asta cu destinul geniului in lume nu e o problema noua si de actualitate. Eminescu a scris un poem de 98 strofe pe tema asta care a torturat generatii intregi de elevi, deci e o problema cunoscuta de cel putin 150 ani smile.gif . E drept ca frustrarea geniului lui Eminescu era mai degraba de natura sentimentala sau erotica decat financiara... insa s-ar putea argumenta ca in ziua de azi frustrarile financiare si cele erotice sunt legate (exceptand studentii)

Galilei a fost chiar arestat la domiciliu pentru ca a fost prea destept... Davidoni e inca in libertate. teehee.gif
solmar
Acest subiect e inepuizabil! Cineva trebuie sa-i adune la un loc pe inventatorii astia...

Click here!
HalbaSus
Eu sunt singurul care s-a gandit ca daca avem ditai reteaua de tuneluri subterane sub toata romania am putea face ceva util cu ele (de exemplu sa ne dam cu masinile prin el... un fel de serpentine cu sens unic subternane, cam cum se dadeau aia de la top gear in beciul casei poporului).
solmar
Nu cumva totul a inceput de la tunelurile americane, la Denver parca? Din spatele aeroportului... Era baiatul ala din state care cultiva legume... si era fan masini electrice. Halba, tu trebuia sa te gandesti la asta in calitate de presedinte PSSUR.
James Kilowatt
PSSUR nu incurajeaza masinile electrice, cu exceptia celor e peste 350CP.
James Kilowatt
Treaba cu amplificarea cuantica se aplica si la oameni. Care vrei o extensie de constiinta, sau macar sa te lasi de fumat, se rezolva cu terapie cuantica si vibratori, in demisol la Nisa. Nu stiu sigur daca e sau nu acoperita de asigurarea medicala insa de rezolvat, se rezolva. thumbsup.gif
solmar
Agent maritim! Broker.... Concurent asadar! Asa ademeneste armatorii... cuantic!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.