Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amplificatorul cuantic .... WTF?!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Engine
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Democratos
Salut, Solmar
Mulțumesc de întâmpinare și speranțele mărturisite.
Nu sunt cu nimic mai presus de voi, poate doar prin originalitatea prin care îmi susțin ideile. Nu îmi plac malițioșii și nici ironiile gratuite.
"Primul semn al ignoranței îl constituie presupunerea că ai ști ceva" prin urmare aș prefera să ne limităm la opinii dezinvolte și marcate de bun simț.
Afirmația lui Tudor referitoare la îmbrăcarea nimicului nu îi face cinste. Nu este o opinie ci o răutate gratuită. Davidoni a creat ceva și nimeni nu aruncă pietre în pomul fără roade sau în copaci. Critici ceea ce există, dezvolți ceva ce un oarecare a creat inițial, zero înmulțit cu oricât tot nimic rezultă. Așadar Tudor nu are dreptate ......măcar dpdv logic, și atunci semantica devine caducă.
Pentru înțeleptul Diesel: doar existența unui evantai al definițiilor inteligenței. Aici putem putem intra într-o polemică aprinsă,....desigur, off topic.
Petrecărețului Halba Sus îi reamintesc o zicală veche românească "ce are sula cu prefectura" și TDI cu formele de câmp deocamdată incomplete. Putem argumenta în limitele științei oficiale și ale bunului simț. Invenția este comercială iar cel puțin unul dintre voi a confirmat reducerea consumului(a se citi creșterea eficienței conversiei .....). Dacă Alex a fost corect și extrem de pragmatic scriind aici, am putut constata un punct de vedere obiectiv, cinste lui.
Îl cunosc pe dl. Davidoni și face mai mult de 100 de ingineri laolaltă. Îmi plec pălăria în fața geniului său tehnic și vă rog să fiți mai temperați cu aprecierile.
Comportamentul de babă clevetitoare, cârcotașă ori nebăgată în seamă nu dă bine unor tineri sau mai puțin tineri care vorbesc despre inteligență sau o mimează.
Calitățile, ca și "invențiile" trebuie demonstrate iar dl Davidoni a făcut-o cu prisosință.
Că suntem rămași în urmă cu capacitatea de înțelegere nu este vina acestui geniu în viață, care deocamdată nu poate fi înțeles (de către unii), oricât de relevante ar fi construcțiile sale.
Pentru a fi foarte clar, îi apăr imaginea, măcar pentru faptul că doar unul dintre voi s-a insinuat într-un palid apărător al unui om "tocat" în moara de vorbe a unor presupuși specialiști, unii autointitulați doar prin calitatea de a fi posesorii unor automobile dotate cu sisteme auxiliare moderne.
De acord cu critica realizărilor și nu a persoanei creatorului Davidoni. De acord cu ideea existenței a ceva care deocamdată nu există. Nici Dumnezeu nu există și cu toate acestea îl regăsim pretutindeni, conform logicii expuse. Ceea ce există acum ieri nu exista prin simplul fapt că nu era cunoscut, sunt enorm de multe lucruri care există de zeci de ani despre care majoritatea nu am auzit.
Sau, adoptăm poziția clujeanului care a văzut pentru prima oară girafa și a exclamat: "No, no că asta nu se există"
Nu răspund la provocări!
Dem
Diesel
QUOTE (Democratos @ Apr 25 2011, 07:52 PM) *
Invenția este comercială iar cel puțin unul dintre voi a confirmat reducerea consumului(a se citi creșterea eficienței conversiei .....). Dacă Alex a fost corect și extrem de pragmatic scriind aici, am putut constata un punct de vedere obiectiv, cinste lui.

O sa te rog sa ne spui care din noi a confirmat reducerea consumului. Alex? Alex de ce a returnat produsul?

QUOTE (Democratos @ Apr 25 2011, 07:52 PM) *
Calitățile, ca și "invențiile" trebuie demonstrate iar dl Davidoni a făcut-o cu prisosință.

Davidoni n-a demonstrat nimic. Are un site ce seamana cu o reclama de teleshopping care nu demonstreaza nimic. Eu vreau sa vad un articol stiintific in care explica principiile de functionare si un studiu independent in care se demonstreaza eficienta. El nu are asa ceva pentru nici un produs.

Provocare ce nu necesita raspuns: pomul fara roade va ajunge in cel mai bun caz mobila, in cel mai prost caz lemn de foc.
HalbaSus
Democratos, vad ca esti familiar cu tehnica de manipulare (deseori folosita de politicienii nostri) in care in cadru unei dezbateri pornesti de la o premisa falsa (s-a dovedit faptul ca inventiile functioneaza) folosesti o argumentatie corecta dar rezultatul este in cele din urma tot gresit.

Davidoni nu a dovedit nimic, un site facut de el si niste articole in presa NU sunt dovezi.
Exista insa motive temeinice sa credem ca cel putin acest amplificator cuantic NU functioneaza:
- nu exista nici un alt aparat care fix in aceasi forma are un impact asupra tuturor tipurilor de motoare (normal aspirat, turbo, benzina, diesel... probabil merge si la alea cu reactie sau nucleare).
- daca aparatul ar functiona producatorii de masini ar fi idioti sa nu vrea un dispozitiv care reduce consumul cu 30% si are un cost de productie de sub 100 de euro si merge pe toata gama (de la A-class dizal la S65AMG la camioane si utilitare...).
- singurii clienti satisfacuti sunt pe site-ul lui Davidoni.
- nu exista nici un principiu stiintific care sa explice scaderea consumului, qi-ul si medicina tibetana nu sunt principii stiintifice.
- nici macar pe site nu sunt prezentate teste (empirice sau profesionale) care sa demonstreze scaderea consumului... faptul ca e pozata o masina, si apoi sunt date cife "inainte/dupa" nu reprezinta un test.

P.S: Rezultatele lui Alex au fost intr-adevar foarte obiective, si este totodata singurul test public al acestui aparat. In cadrul acestui test au fost inregistrate variatii in limitele normale ale consumului iar la unul dintre teste consumul cu plasturi a fost mai mare decat cel fara plasturi. Asta a fost si motivul pentru care Alex a returnat plasturii... Tocmai de aceea te-am intrebat de ce nu au functionat la alex si ti-am oferit si posibile solutii insa tind sa cred ca motivul real pentru care nu au functionat plasturii pe masina lui Alex este acela ca PLASTURII NU FUNCTIONEAZA NICAIERI !
James Kilowatt
Pentru ingrasamantul magnetic are un "studiu independent". L-am disecat mai devreme...

Pe pagina cu CV-ul scrie ca inventiile au fost testate medical. Chestie la limita legii, daca nu e adevarat. Iar daca e adevarat, tare as vrea sa le vad si eu.
Democratos
QUOTE
O sa te rog sa ne spui care din noi a confirmat reducerea consumului. Alex? Alex de ce a returnat produsul?

Davidoni n-a demonstrat nimic. Are un site ce seamana cu o reclama de teleshopping care nu demonstreaza nimic. Eu vreau sa vad un articol stiintific in care explica principiile de functionare si un studiu independent in care se demonstreaza eficienta. El nu are asa ceva pentru nici un produs.


Salut Diesel,
Alex a afirmat că este nemulțumit doar de faptul că nu a redus consumul cât spera(30%) ci cu doar 10%. După părerea mea, chiar și 2% era mai mult decât mulțumitor, în condițiile în care nu mai avea alte cheltuieli.
Pe de altă parte, eu consider că dl Davidoni are obligația să perfecționeze tehnologia de confinare a câmpurilor care mofifică aura(forma eterică a structurilor materiale), nu să se certe cu toți cei care suferă de sindromul Toma ori se declară pragmatici absoluți.
Și eu aș vrea să citesc așa ceva, dacă vei găsi un fizician care să priceapă mai mult decât cele ce s-au scris pe aici dau o ...bere. Pardon, un rând.
dem
Democratos
Salut,
De data aceasta sunt în mare parte de acord cu tine. Pe afirmațiile concrete, dar rupte din context. Important este finalul, rezultatul, fapta.
Ce dorești să impui?
Nu trebuie să induci tema falsă a manipulării. Doar oamenii slabi, cei cu îndoieli generate de o cultură precară sunt manipulabili. Nu este cazul tău.
Mai repede v-aș putea bănui pe voi cei care sunteți atât de împotriva "plasturilor", cum le spuneți.
Eu am afirmat clar, inventatorul Davidoni are un portofoliu de invenții admirabil, asta înseamnă că au fost recunoscute de OSIM, le-a realizat și că nu este firesc să negăm o realitate pentru a ne arăța "neuronii" obsedați de invidie. Un inventator care a obținut un singur brevet știe câte sacrificii și ironii a suportat până la obținerea unei medalii, respectiv a recunoașterii valorii sale sociale. Idem pentru pictori, poeți, romancieri,...etc.
Tu nu manifești un punct de vedere. Din păcate. Expui afirmații care te prezintă într-o lumină nefavorabilă, aceea a exprimării unei atitudini.
De unde știi că NU FUNCȚIONEAZĂ?
Nu pot fi de acord cu tine chiar dacă ar fi așa! dar tu nu ai de unde ști.
"Murphy: dacă un grup de ingineri construiesc un motor și acesta funcționează de la prima încercare, atunci trebuie să îl demonteze imediat și să caute unde au greșit."

Ingineria, meseria confecționării "engine"-lor nu este pentru oricine.
A fi engine-er, presupune în primul rând pasiune și un car de inteligență. Mai umblă nițel la ideile ascunse în spatele afirmațiilor tale.
dem
Mariustom
CITAT(Democratos @ Apr 25 2011, 07:52 PM) *
...
Îl cunosc pe dl. Davidoni și face mai mult de 100 de ingineri laolaltă. Îmi plec pălăria în fața geniului său tehnic și vă rog să fiți mai temperați cu aprecierile.
...
De acord cu critica realizărilor și nu a persoanei creatorului Davidoni. De acord cu ideea existenței a ceva care deocamdată nu există. Nici Dumnezeu nu există și cu toate acestea îl regăsim pretutindeni, conform logicii expuse.
...
Nu răspund la provocări!
Dem

CITAT(Democratos @ Apr 25 2011, 09:23 PM) *
...
Și eu aș vrea să citesc așa ceva, dacă vei găsi un fizician care să priceapă mai mult decât cele ce s-au scris pe aici dau o ...bere. Pardon, un rând.
dem

Adică Dumnezeu nu există, nu există nici un fizician care să priceapă invențiile d-lui Davidoni dar d-voastră vă plecați pălăria în fața geniului său tehnic.
Dacă tot îl vedeți mai presus ca Dumnezeu, ce comisie sau somitate recunoscută pe plan mondial l-a declarat "geniu tehnic" ?
Păcat, personal cred că i-ați făcut o defavoare d-lui Davidoni (am vrut să scriu "zeului/geniului neînțeles")
ninja.gif
Alex-F1
QUOTE (HalbaSus @ Apr 25 2011, 08:04 PM) *
la unul dintre teste consumul cu plasturi a fost mai mare decat cel fara plasturi. Asta a fost si motivul pentru care Alex a returnat plasturii


Nu asta a fost motivul. La testul extraurban cu plasturi LA POMPA a iesit consumul mai mare....asta e inca un mister, caci pe BC totul a fost ok si atunci, ca intotdeauna, asa ca am incredere in BC, fiindca s-a dovedit ca indica la fix! Daca urban n-a iesit mai mare consumul (la pompa), n-avea cum sa iasa mai mare nici cel extraurban....acolo au fost ceva erori la pompa si la picurare, dreaq stie....! Reducerea mea de consum a iesit de ~ 8%, URBAN LA POMPA SI PE BC, IAR EXTRAURBAN DOAR PE BC, procentaj care nu m-a multumit.....asta e motivul pt. care am returnat plasturii.
Mariustom
Și pt că tot ați adus aminte de OSIM, am căutat în baza lor de date, de aici: http://bd.osim.ro/cgi-bin/invsearch8
unde am găsit 9 brevete de invenții pe numele d-lui D. dar nu se regăsește celebrul (în acest topic) plasture.

CITAT
Un inventator care a obținut un singur brevet știe câte sacrificii și ironii a suportat până la obținerea unei medalii, respectiv a recunoașterii valorii sale sociale.

Un brevet nu înseamnă o medalie iar dacă un inventator, în urma "atâtor sacrificii și ironii" ohmy.gif are nevoie de "recunoașterea valorii sale sociale" atunci ... no comment !

Să nu uităm, de exemplu, că marele Brâncuși nu cred că a avut vreun brevet dar a creat mari lucrări.
La fel și Coandă ...

Restul e can-can ...
James Kilowatt
Alex, nu uita de temperaturile diferite la test. De dragul rigorii stiintifice wink.gif

@Marius
Nu se pot breveta opere de arta, desene, arhitectura, demonstratii matematice, sau descoperiri. Nici energia orgonica sau qi-ul nu pot fi brevetate.
Poti insa sa brevetezi un dispozitiv care foloseste energia orgonica sau qi, fara sa aduci vreo dovada ca a functionat sau va functiona vreodata.

Mariustom
James, mă refeream de fapt la unii care au fost genii recunoscute în viața lor, nu neînțelese ...
Și nu au alergat după vreo recunoaștere ...
Aaaaaaa, ei nu "fac mai mult de 100 de alți oameni de cultură sau ingineri"
Oricum, wacko.gif păcat ...
Democratos
QUOTE (Mariustom @ Apr 25 2011, 10:00 PM) *
James, mă refeream de fapt la unii care au fost genii recunoscute în viața lor, nu neînțelese ...
Și nu au alergat după vreo recunoaștere ...
Aaaaaaa, ei nu "fac mai mult de 100 de alți oameni de cultură sau ingineri"
Oricum, wacko.gif păcat ...


Despre TRUFIE, .....cu dispreț!
Acest topic este menținut "cald" prin introducerea euristică a falselor probleme, cu legătură discutabilă.
Problemele în discuție pot fi abordate în feluri diferite, stiluri sau interese, la alegerea fiecăruia. Când am afirmat că Davidoni este superior la peste 100 de ingineri ca și potențial creator, nu am făcut-o cu intenția de a jigni un anume inginer ci de a sublinia destinul unei profesii de excepție, cea a inginerilor, a celor care dau viață materiei. Sintagme gen inginer chimist sau inginerie economică sper că vă sunt cunoscute. Avem sute de mii de ingineri dar numărul invențiilor este derizoriu în prezent. În Japonia un inginer care nu prezintă o creație tehnică timp de 5 ani își pierde licența.....uita așa ieșim din topic.
Cine sunt "ultimii mohicani" care au ținut sus creația tehnică românească, nu o discut aici. Cert este însă că acest timișorean este incomod multora, pentru mine de neînțeles decât ca având la bază TRUFIA, gelozia sau alte asemenea păcate.

Creația este una, iar eu nu o recunosc decât ca și efort de cunoaștere și punere la dispoziția "leneșilor la minte" a ceea ce există sub învelișul inculturii. Nu inventăm și nu creem nimic, totul există dintotdeauna iar specia umană nu face altceva decât să se dezvolte spiritual prin munca titanică a milioanelor de generații. Artist sau inventator, omul ajuns la o spiritualitate superioară concretizează pentru ceilalți valoarea personală, a cunoașterii sau înțelegerii Naturii. Unii, cu adevărat, eroi necunoscuți, de a căro glorie se bucură alții, dar asta este altă discuție.

Atenție la exprimarea mea. Eu nu contest existența lui Dumnezeu, dimpotrivă susțin existența sa dar nu sub metaforele religioase ori reprezentări artistice. Dumnezeu există pretutindeni acolo unde există credință, dragoste, încredere, prietenie, adevăr, generozitate,....toate acele sentimente creștine pe care majoritatea celor școliți le refuză ori sunt incapabili să le trăiască. Acolo unde există credință și faptă este fără îndoială prezent un OM și desigur "aprobarea" lui Dumnezeu.

Pentru Mariustoma, rugămintea de a nu răstălmăci. O comisie, cu cât este mai mare cu atât este mai inutilă, mai iresponsabilă și dăunătoare. Dacă vrei să îngropi un adevăr, înființează o comisie, unde individul este strivit de autoritatea formală a unor posesori de atestate. Istoria redivivus, urăsc expresia "comisia a hotărât" sau "nimeni nu este mai deștept ca o comisie", formule care au făcut și fac enorm de mult rău individului. Dezvoltă logica.....
Progresul omenirii se datorează exclusiv unor indivizi și nu comisiilor, din 10 mlrd de locuitori ai planetei care au locuit-o de la Neanderthal încoace doar 50000 sunt semnificativi, care au contribuit cu ceva la progres, printre care și Davidoni. Nu uita că totul se bazează pe ceva anterior iar Davidoni ar putea servi ca sursă pentru o viitoare cale de obținere a energiei.
dem
DORU
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 08:25 AM) *
Eu nu contest existența lui Dumnezeu, dimpotrivă susțin existența sa dar nu sub metaforele religioase ori reprezentări artistice. Dumnezeu există pretutindeni acolo unde există credință, dragoste, încredere, prietenie, adevăr, generozitate,....toate acele sentimente creștine pe care majoritatea celor școliți le refuză ori sunt incapabili să le trăiască. Acolo unde există credință și faptă este fără îndoială prezent un OM și desigur "aprobarea" lui Dumnezeu.


Aici recunosc un mare adevar thumbsup.gif

Dar nu este in sarcina niciunei fiinte umane sa faca aprecieri, judecati sau condamnari ale semenilor sai.
Democratos
QUOTE (DORU @ Apr 26 2011, 08:51 AM) *
Aici recunosc un mare adevar thumbsup.gif
Dar nu este in sarcina niciunei fiinte umane sa faca aprecieri, judecati sau condamnari ale semenilor sai.


Salut Doru,
Inteligența, înseamnă capacitate de comunicare sau transfer de informații. A tale of gens - despre vorbirile oamenilor. Una din definiri. Nimic din ceea ce facem nu este perfect sau măcar de calitate, oricine poate găsi motive de a nu fi de acord sau chiar contrazice. Depinde doar de interesul aceluia. De aceea "repetitia est mater studiorum" cu cât comunicăm mai mult cu atât aflăm mai mult, cu atât ne cunoaștem mai bine, devenim superiori în plan intelectual.
În limbaj, în orice timp sau civilizație, sunt introduse elemente de vorbire cum ar fi adjectivele, metaforele, sugestiile, chiar comparațiile.....pentru stabilirea unor referințe .....memorabile(ambele sensuri, act sau acțiune).
Fiecare om are propriul sistem de valori, mai dezvoltat sau mai autentic. O mie de oameni, o mie de păreri......părerea mea, inclusiv opinia despre existența lui Dumnezeu. Nu este decât adevărul meu, referința mea, convingerea la care am ajuns după o jumătate de secol de căutări.

Nu înțeleg de unde ai scos afirmația conform căreia nu ne putem dezavua semenii, implicit de a-i slăvi sau cinsti. Pe forum sunt reguli pentru menținerea unei entropii rezonabile, excesele fiind dăunătoare. Fiecare dintre noi, contribuim, uneori inconștient, la ridicarea unor oameni sau stârpirea unor năravuri. Critica sau dezavuarea unor atitudini este obligatorie și condiție esențială a unei comunicări oneste. Ipocrizia ori ignorarea unor tendințe generate de orgolii și trufii nu poate fi asociată unui cetățean moral, care admițând compromisul, se face părtaș la imoralitatea tot mai prezentă în societatea românească.
dem
James Kilowatt
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 08:25 AM) *
Unii, cu adevărat, eroi necunoscuți, de a căro glorie se bucură alții, dar asta este altă discuție.


Vezi cumva vreo legatura intre Davidoni si eroii necunoscuti? I-ai citit cumva blogul, si ti se pare un om modest care trudeste in anonimat pentru binele omenirii?

In legatura cu comisiile, sunt absolut de acord. Lui Davidoni brevetele, medaliile si deci argumentele de marketing i-au fost acordate de niste comisii legal constituite.
Sau comisiile astea sunt uneori bune atunci cand acorda certificatele de brevet pentru tampenii, si antagoniste atunci cand il iau la disecat pe bune pe cate un forum daunator natiunii?

Omenirea nu evolueaza datorita unor indivizi straluciti, desi uneori unii dintre ei sunt asociati imaginii progresului. Omenirea insa evolueaza datorita unor nevoi si presiuni sociale. De exemplu daca Davidonius ar fi inventat in Roma antica motorul diesel common rail.... nu s-ar fi intamplat absolut nimic. Romanii n-aveau benzinarii sa-l alimenteze, si n-aveau nevoie de el pentru ca aveau la dispozitie sclavi si cai mult mai ieftini. Cand Davidonius disparea odata cu el disparea si TDI-CR-ul.
O inventie trebuie sa vina la moment potrivit dpdv social ca sa aiba un impact. Mare parte din inventiile lui Davidoni de dupa 2002 sunt putin prea...tarziu biggrin.gif Erau bune acum 500 ani cand lumea credea inca in flacari violet.

Intre Einstein si Davidoni exista cateva mici deosebiri, si unele legaturi tulburatoare as zice... de exemplu, cand a descoperit relativitatea restransa, Einstein lucra la ... OSIM... la OSIM-ul din Berna.
Deosebirile insa sunt ca descoperirile lui Einstein au fost publicate, au fost testate experimental de oameni independenti. Si mai e inca una... de la o varsta Einstein a inceput s-o ia serios prin aratura, a fost incapabil sa accepte idei noi, a devenit cam mistic, a facut greseli, in timp ce Davidoni e din ce in ce mai perfect odata cu trecerea timpului biggrin.gif

A, si teoria lui Einstein se clatina, ca orice teorie care se respecta e probabil gresita, fie fundamental, fie la nivel de detalii. Teoriile qi-ului si ale radiesteziei sunt dintotdeauna perfecte.
mike.omega
Bun, si cum ne dovedeste noua acest domn Democratos ca amplificatorul cuantic merge? Ca de 3 zile-ncoace o tine numai in metafore, citate si gandiri ale vietii. Ceva palpabil avem? sau vorbim vorbe?
DORU
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 09:20 AM) *
Nu înțeleg de unde ai scos afirmația conform căreia nu ne putem dezavua semenii, implicit de a-i slăvi sau cinsti. Pe forum sunt reguli pentru menținerea unei entropii rezonabile, excesele fiind dăunătoare. Fiecare dintre noi, contribuim, uneori inconștient, la ridicarea unor oameni sau stârpirea unor năravuri. Critica sau dezavuarea unor atitudini este obligatorie și condiție esențială a unei comunicări oneste. Ipocrizia ori ignorarea unor tendințe generate de orgolii și trufii nu poate fi asociată unui cetățean moral, care admițând compromisul, se face părtaș la imoralitatea tot mai prezentă în societatea românească.


QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 09:20 AM) *
Eu nu contest existența lui Dumnezeu, dimpotrivă susțin existența sa dar nu sub metaforele religioase ori reprezentări artistice. Dumnezeu există pretutindeni acolo unde există credință, dragoste, încredere, prietenie, adevăr, generozitate,....toate acele sentimente creștine pe care majoritatea celor școliți le refuză ori sunt incapabili să le trăiască. Acolo unde există credință și faptă este fără îndoială prezent un OM și desigur "aprobarea" lui Dumnezeu.


Dem,

Daca il iubesti destul pe Dumnezeu si-i recunosti vointa suprema, atunci nu ai sa poti slavi sau cinsti nici o fiinta umana, implicit nici nu ai sa o poti uri sau dispretui. Pt ca sunt lucruri antagonice ori odata ce-l cunosti pe Dumnezeu nu-i mai pui la indoiala creatiile thumbsup.gif

Consecventa vine din intelegere si acceptare.

Numa bine.
Alex-F1
Bah, in loc sa va tot trageti shuturi in fund, mai bine testati plasturii pe propria piele si gata, ca oricum altfel nu va va putea convinge nimeni....aveti timp suficient 30 de zile pt. a-i testa, iar io garantez pt. mr. D (si poate o face si Dem) ca va veti primi banii inapoi, in caz ca nu veti fi multumiti de rezultat!
James Kilowatt
Cum sa nu ne convinga nimeni, pe mine tu m-ai convins thumbsup.gif . Adica nu tu, ci testul tau, despre care sunt 100% convins ca e cinstit si ca nu incerci sa ne trombonesti, cu toata simpatia ta fata de D.
Noi astia antagonisti suntem usor de convins, si din nou ma faci sa repet, am spus-o din primele posturi cum.

Mai greu de convins sunt adeptii, multi refuza sa creada ca lumea e atat de stramba si guvernata de legi stupide cum ar fi cele ale termodinamicii, prefera sa creada in vointe si energii dincolo de capacitatea noastra de perceptie, care pot fi insa "percepute" de motoare. Ca sa o spun altfel, qi-ul poate fi perceput doar de radiestezisti si de motoare.

Apropo, mi-a mai venit o idee (ma gandeam la altceva), pacat ca nu mi-a venit mai devreme, cand aveai inca plasturii. Deci ca sa scazi consumul, ori cresti randamentul motorului, adica dai gaze mai reci pe esapament, ori scazi putere necesara, adica pierderile aero si mecanice. Spre rusinea mea nu mi-a venit ideea asta in timp util... erau ambele usor de masurat. Prima cu un simplu termometru/sonda, sau chiar mai empiric de atat, iar a doua era simplu de masurat prin masurarea decelerarii pe liber, a distantei de oprire din inertie (cu plasturii ar trebui sa fi fost semnificativ marita), sau viteza maxima atinsa la o vale, etc. Daca mai are cineva de gand sa testeze plasturii, sa zica, ca am idei biggrin.gif
Democratos
Daca il iubesti destul pe Dumnezeu si-i recunosti vointa suprema, atunci nu ai sa poti slavi sau cinsti nici o fiinta umana, implicit nici nu ai sa o poti uri sau dispretui. Pt ca sunt lucruri antagonice ori odata ce-l cunosti pe Dumnezeu nu-i mai pui la indoiala creatiile thumbsup.gif
Consecventa vine din intelegere si acceptare.

Doru, hai să fim puțin off topic.
Avem o problemă de percepție. Eu cred în existența și nu în forma lui Dumnezeu. Dumnezeu înseamnă încredere, iubire, dăruire, sacrificiu, ori eu ca om nu pot iubi sinergii. Le accept, le respect și le folosesc pentru a ajunge acolo unde doresc. Și nu mă pot plânge, chiar funcționează. Nu pot pune la îndoială nicio creație, cu atât mai puțin pe cele ale lui Dumnezeu. Cred că orice este posibil dacă vrei suficient iar consecvența vine din credința proprie care determină motivarea.

@mike.omega
Nu mă înțelege greșit. Eu nu vreau să conving pe nimeni și nici nu țin partea lui Davidoni. Am intervenit doar pentru nimicnicia cu care unii neagă una dintre puținele valori autentice, cu bunele sau păcatele acesteia. Nu Davidoni este subiectul ci ATITUDINEA unui om care confirmă că în România nu sunt doar escroci, țigani, politicieni idioți și corupți, miliardari din piei de cloșcă ci și oameni reali, români autentici care gândesc pentru neamul lor. Asemenea oameni sunt puțini, tot mai puțini, iar noi în loc să ne promovăm modelele, prin atitudini....pragmatice, demolăm.
Dacă vrei să îți demonstrez cum funcționează "amplificatorul cuantic" va fi ca în anecdota cu doamna care a întrebat care este diferenta dintre eternitate și veșnicie, însă eu cred că mai bine ți-ai consuma timpul cu ceva mai folositor decât să scrii asemenea inepții. Te pot întreba la fel de bine dacă ești în măsură să mă plătești ca pe un avocat, așa mă vezi, adică 500 euro ora, iar dacă nu ești fizician vei avea nevoie de cel puțin 10 ore pentru a pricepe ceea ce un om de bună credință ar înțelege în 10 minute.
Vorbim despre valori personale, despre credință, despre minți libere de prejudecăți. Timpul consumat pentru aceste rânduri în ce te privește, îl consider pierdut. Ți-am răspuns pentru că alții îl merită și am profitat de acest pretext.
Oferta rămâne valabilă, când vei avea banii vei avea și expunerea științifică și poate ceva demonstrații. Cu martori.

@James Kw
Îmi place punctul tău de vedere. În primul rând că este sincer și apoi original.
Nu trebuie uitat însă că "inventatorii" - nu agreez acest termen, sunt oameni cu metehnele lor. Unii construiesc noul pentru bani, nimeni însă nu vine cu ceva care să nu poată fi cunoscut prin asocierea cunoștințelor anterioare.

Cunoașterea(invențiile) se supune legilor progresului, cine înțelege progresiile în matematică înțelege și dinamica progresului, fără să uităm că oricât de tehnic sau artistic ar fi un produs al cunoașterii(creației), acesta are un profund caracter social, chiar procustian. Cum este cazul acestui topic, când vrem să îl încadrăm pe davidoni în tarele societății contemporane, uitând că acești creatori sunt excepții prin modul în care gândesc, aproape în totalitate geniile au primit asocierea formelor de nebunie sau măcar autism.

Eu cred că avem obligația să ne respectăm valorile, să încercăm să le urmăm și nu să le coborâm la nivelul nostru. Sau măcar să avem un minim bun simț să nu facem referire la ceea ce nu pricepem.

Ceea ce spui tu este corect, aproape corect. Dar cum pentru amor este nevoie de doi, evident că și societatea trebuie să aibă deschiderea minimală pentru a-și asigura viitorul, aici politicienii și reprezentanții societății civile dând măsura valorii sau a caracterului antinațional.
O valoare nu va fi apreciată decât de o altă valoare, în rest, consumatorii de inteligență se limitează la a critica pentru a demonstra că totuși sunt și ei prezenți.
Nu am făcut decât o referire generală și nu m-am gândit la cineva anume.
Dem
mike.omega
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 10:35 AM) *
@mike.omega
Nu mă înțelege greșit. Eu nu vreau să conving pe nimeni și nici nu țin partea lui Davidoni. Am intervenit doar pentru nimicnicia cu care unii neagă una dintre puținele valori autentice, cu bunele sau păcatele acesteia. Nu Davidoni este subiectul ci ATITUDINEA unui om care confirmă că în România nu sunt doar escroci, țigani, politicieni idioți și corupți, miliardari din piei de cloșcă ci și oameni reali, români autentici care gândesc pentru neamul lor. Asemenea oameni sunt puțini, tot mai puțini, iar noi în loc să ne promovăm modelele, prin atitudini....pragmatice, demolăm.
Dacă vrei să îți demonstrez cum funcționează "amplificatorul cuantic" va fi ca în anecdota cu doamna care a întrebat care este diferenta dintre eternitate și veșnicie, însă eu cred că mai bine ți-ai consuma timpul cu ceva mai folositor decât să scrii asemenea inepții. Te pot întreba la fel de bine dacă ești în măsură să mă plătești ca pe un avocat, așa mă vezi, adică 500 euro ora, iar dacă nu ești fizician vei avea nevoie de cel puțin 10 ore pentru a pricepe ceea ce un om de bună credință ar înțelege în 10 minute.
Vorbim despre valori personale, despre credință, despre minți libere de prejudecăți. Timpul consumat pentru aceste rânduri în ce te privește, îl consider pierdut. Ți-am răspuns pentru că alții îl merită și am profitat de acest pretext.
Oferta rămâne valabilă, când vei avea banii vei avea și expunerea științifică și poate ceva demonstrații. Cu martori.


Ba chiar domnul Davidoni si produsul sau sunt subiectul acestui topic. Orice se scrie pe langa acest subiect nu-si are locul aici. Iar incercarea dumitale de a-l ridica pe acest Davidoni in slavi este una care starneste cel putin zambete printre noi, astia obisnuitii care nu cream si care nu putem concepe lumea asa cum o concep creatorii.

In loc sa raspunzi(daca doresti sau poti) la intrebarea mea ai mei venit cu o anecdota, pentru ca trebuie sa intarim imaginea de ilustru cunoscator intru toate. Dar cand imi zici ca mai bine mi-as ocupa timpul cu altceva si ma trimiti la plimbare spunandu-mi, mai pe ocolite asa ca-s prost, ca n-am cum sa inteleg e deja atac la persoana, jignire si ce mai vrei tu. Lucru care ma deranjeaza si presupun ca daca unul dintre noi ar fi facut asta tu, Democratos ai fi sarit de fund in sus ca-ti sunt furate drepturile si libertatile.

Ca sa concluzionam: eu iti intorc si obrazul celalalt. Unii chiar isi folosesc timpul la ceva constructiv si creativ thumbsup.gif
James Kilowatt
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 10:35 AM) *
. Eu cred în existența și nu în forma lui Dumnezeu. Dumnezeu înseamnă încredere, iubire, dăruire, sacrificiu, ori eu ca om nu pot iubi sinergii.


Chestia asta e foarte interesanta, desi mi se pare contradictorie. Prima fraza luata in sine mi se pare foarte interesanta, insa mi se pare contrazisa de a doua, care ca se refera exact la forma... sau am inteles gresit?


In privinta lui Davidoni ar trebui sa facem o distinctie. Exista un Davidoni sa zicem pana in 2002, metrologul, care s-a ocupat de cuptoare de sticla, turbine eoliene si asa mai departe pe care nu l-a contestat nimeni (mai putin la aparitiile OZN, destul de improbabil si de greu de verificat, insa in fine, trecem peste, sau chestiile gen "valea din deal" de la Sarmisegetuza despre care un metrolog bun ar trebui sa-si dea seama ca sunt sunt contradictorii prin ele insele).

Si exista Davidoni post 2002, cand incepe magnetismul si unde apar si dubiile. Iar dubiile din pacate nu pot fi spulberate atata timp cat nu exista (sau nu e accesibil) nici un studiu despre vreuna din inventiile alea. Chiar asa, niciuna n-a putut fi testata de stiinta mainstream, o sursa verificabila si independenta, desi pe site se afirma contrariul?

Oare chiar nu exista o singura inventie "magnetica" pe care sa o "credem" fara sa fim nevoiti sa il credem pe D? Eu asta vreau, o dovada ca una singura din chestiile alea merge fara sa trebuiasca sa il cred pe D (sau pe cineva partener/asociat) pe cuvant.
DORU
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 11:35 AM) *
Nu înțeleg de unde ai scos afirmația conform căreia nu ne putem dezavua semenii, implicit de a-i slăvi sau cinsti. Pe forum sunt reguli pentru menținerea unei entropii rezonabile, excesele fiind dăunătoare. Fiecare dintre noi, contribuim, uneori inconștient, la ridicarea unor oameni sau stârpirea unor năravuri. Critica sau dezavuarea unor atitudini este obligatorie și condiție esențială a unei comunicări oneste. Ipocrizia ori ignorarea unor tendințe generate de orgolii și trufii nu poate fi asociată unui cetățean moral, care admițând compromisul, se face părtaș la imoralitatea tot mai prezentă în societatea românească.


QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 11:35 AM) *
Daca il iubesti destul pe Dumnezeu si-i recunosti vointa suprema, atunci nu ai sa poti slavi sau cinsti nici o fiinta umana, implicit nici nu ai sa o poti uri sau dispretui. Pt ca sunt lucruri antagonice ori odata ce-l cunosti pe Dumnezeu nu-i mai pui la indoiala creatiile thumbsup.gif
Consecventa vine din intelegere si acceptare.

Doru, hai să fim puțin off topic.
Avem o problemă de percepție. Eu cred în existența și nu în forma lui Dumnezeu. Dumnezeu înseamnă încredere, iubire, dăruire, sacrificiu, ori eu ca om nu pot iubi sinergii. Le accept, le respect și le folosesc pentru a ajunge acolo unde doresc. Și nu mă pot plânge, chiar funcționează. Nu pot pune la îndoială nicio creație, cu atât mai puțin pe cele ale lui Dumnezeu. Cred că orice este posibil dacă vrei suficient iar consecvența vine din credința proprie care determină motivarea.


Si tot putin off-topic: perceptia nu consta in a accepta forma sau existenta lui, ci in lipsa de consecventa intre cele scrise anterior de tine, daca-mi este permis s-o spun. Reciteste te rog ce-am scris si vei vedea cu nu are legatura cu vreo forma ci doar cu ideile exprimate in sine: nu poti sa ma slavesti sau sa dispretuiesti nicio fiinta umana odata ce recunosti puterea suprema a lui Dumenzeu.
Clash
Tinand cont ca sunt atatea reviste de specialitate (auto) , ar fi putut sa faca ei testele pe care Alex-F1 s-a chinuit sa le faca. Cred ca era mai simplu. Ar trebui expusa problema pe un forum al unei reviste de specialitate. Poate obtin ei rezultate care sa dovedeasca eficienta plasturilor.
Democratos
Mike,
Evident, avem o polemică pe care o regret pentru deplasarea în zona insinuărilor sau a micilor răutăți.
Nu sunt avocatul lui Davidoni, nu îl ridic în slavi dar nici nu accept terfelirea unui om doar pentru că niște nickname-uri în spatele cărora se poate ascunde oricine, vor să exulte sau să își gâdile orgoliile asociindu-și numele, de munca unui român care a construit din capul său diverse chestii. Cu ce drept critic eu munca altuia. Cu atât mai mult cu cât nu mă deranjează cu nimic. Sau vrei să îl demolezi pe probleme personale și eu nu m-am "prins"....

Nu există proști sau deștepți, există doar atitudini prin care fiecare vrem să ajungem în atenția celorlalți. Eu în felul meu, tu, în felul tău.
Avem o problemă de comunicare. Ce vrei de fapt să spui intră în opoziție cu convingerile mele.
Tu pentru că nu le accepți sau înțelegi, eu pentru că țin partea unuia pe care mai mulți îl desconsideră. Poate mă înșel eu sau discuția va rămâne în coadă de pește, nu se va spăla pata aruncată asupra lui Davidoni. Dunărea va curge în continuare.

Pe un forum nu putem face demonstrații științifice. Oricât de deștepți am fi, oricât de binevoitori am fi. Vorbesc sau scriu în măsura în care pot demonstra afirmațiile mele. Am pornit de la Wartburg din anii 70 .....la bijuteriile cu injecție multipunct, am demontat și remontat motoare în 2 și 4 timpi, am fost uimit de frumusețea pinioanelor, a funcționării perfecte a mecanismelor auto și motocicletelor. Acum nu mai vreau mecanica clasică, sunt împotriva roților, vreau să mă mișc pe principiile folosite de natură, iar acestea sunt incredibile. Poate ai ceva și împotriva dorințelor mele, sunt tot la fel de trăznite ca și qi-ul lui Davidoni.

Nu te consider prost ci greșit orientat. Sunt două moduri prin care obții informație activă, să întrebi sau să polemizezi cu interlocutorul, cu sursa. Și pentru că tot ești sensibil la citate, îți mai dăruiesc unul, deșteptul este deștept, tocmai pentru faptul că are bunul simț să accepte că nu știe nimic. Iar acela care dăruiește cel mai mult, asemeni izvorului, are mintea(apa), cea mai limpede.

Dacă vrei să afli ceva, onestitatea este cea mai directă cale.
dem


Alex-F1
Ce-a ajuns topicul meu dom'le....deja ati dat-o-n filozofii grele p-acilea.....am capul cat galeata..... biggrin.gif
James Kilowatt
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 11:43 AM) *
Pe un forum nu putem face demonstrații științifice. Oricât de deștepți am fi, oricât de binevoitori am fi.



De ce nu? Citez de pe siteul pancuantic, pagina referitoare la elasticitatea electrica:
"Comunicarea acestei descoperiri se face pe site-ul Pancuantic in limba romana si engleza, urmand ca specialistii in fizica sa combata cu argumente stiintifice existenta si dreptul de nominalizare a acestei marimi fizice"

In principiu sunt de acord ca descoperirile stiintifice nu se dezbat pe forum, ci se publica in reviste serioase, cu factor de impact ridicat si cu peer review, si se dezbat in congrese. De curiozitate, unde veti publica descoperirea, in afara siteului?
Apropo, termenul e nefericit ales, intrucat exista deja e destul de analog elasticitatii mecanice (e marimea care limiteaza/opreste propagarea electricitatii intr-un dielectric atunci cand se aplica o diferenta de potential, la fel cum elasticitatea mecanica impiedica deformarea la nesfarstit atunci cand se aplica o forta mecanica).
Cine publica mai repede are prioritate.... cine nu o face, nu exista rolleyes.gif

Daca insa acceptam ideea ca se poate dezbate pe siteul pancuantic, nu vad de ce nu s-ar putea dezbate si aici idei similare.
Democratos
QUOTE (Alex-F1 @ Apr 26 2011, 11:51 AM) *
Ce-a ajuns topicul meu dom'le....deja ati dat-o-n filozofii grele p-acilea.....am capul cat galeata..... biggrin.gif


36182451.gif Rezon, Alex!
Am ajuns însă la origini și putem spune că înțelegând cauza putem aprecia mai corect efectele.
Probabil ai auzit de celebrul dicton "crezând, vei vedea" sau despre "teoria sine practis est cum rota sine axis".
Nu putem aduce argumente pro sau contra pentru "plasturii" lui Davidoni. Și atunci, decât să aruncăm piatra nu ar fi mai bine să ne întrebăm despre motivul pentru care ne manifestăm așa?

Am afirmat în prima postare despre iminenta descoperire a celei de a șasea forțe, asociate, cogeneratoare a forței gravitaționale. Nu reiau. Cunoașterea este un proces îndelungat iar aflarea este momentul culminant al ei. Majoritatea dintre noi credem că știm dar foarte puțini avem curajul să o și demonstrăm.....a se vedea momentul scoaterii la tablă când dintr-o dată nu mai știam nimic, și nu din emoție.
Filosofia este prima formă a fizicii, transcederea faptelor în idei și a ideilor in judecăți și fapte. Asta cândva. Acum trebuie să demonstrezi prin toate formele de comunicație posibilă că 1 este egal cu unu, cuiva care este specialist în semantică, ajungând la un limbaj comun, bazat pe determinări firești, morale.

Despre acest subiect nu văd ce ar mai fi de spus, faptele sunt singurele în măsură să ne mulțumească. Eu cred că nu constatările cuiva, ale unei comisii, instituții sau OSIM, să ne motiveze să cumpărăm ci doar încrederea necondiționată în omul de lângă noi. Pe de altă parte, amplificatorul cuantic atât de controversat am înțeles că nu vizează reducerea de carburant ci armonizarea entității mecanice. Am cumpărat și eu un set, încă nu l-am montat deoarece mi l-a solicitat un coleg din București. Sunt convins că va funcționa, așa că îmi risc credibilitatea oferindu-l pentru o mașină cu consum mult mai mare.

Și, nu mai puțin important, decât să dau de pomană la escoci sau cerșetori, prefer să ofer niște bani cuiva care muncește și crede cu adevărat în ceva.
Iar dacă se va dovedi că voi ați avut dreptate, nu am pierdut eu, nu ați pierdut voi ci am câștigat cu toți, dovedind încredere iar cel incorect pierde întotdeauna.

Mă retrag de pe acest topic, cei care doriți neapărat răspunsuri la poziția mea față de Dumnezeu, mai citiți odată apoi trimiteți-mi mail și vă voi răspunde personal. Subiectele mistice, religioase, au legătură cu omul nu cu automobilul.
Dem
solmar
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 12:43 PM) *
Mike,
Evident, avem o polemică pe care o regret pentru deplasarea în zona insinuărilor sau a micilor răutăți.
Nu sunt avocatul lui Davidoni, nu îl ridic în slavi dar nici nu accept terfelirea unui om doar pentru că niște nickname-uri în spatele cărora se poate ascunde oricine, vor să exulte sau să își gâdile orgoliile asociindu-și numele, de munca unui român care a construit din capul său diverse chestii. Cu ce drept critic eu munca altuia. Cu atât mai mult cu cât nu mă deranjează cu nimic. Sau vrei să îl demolezi pe probleme personale și eu nu m-am "prins"....


Buna ziua Dem,
Nici eu nu sunt avocatul lui Mike, in schimb sunt unul dintre cei mai rai combatanti asa ca trebuie sa incep de undeva dupa minivacanta de Pasti. Nu imi asociez in nici un fel numele, sau nick-ul de numele sau reputatia dlui Davidoni (pe scurt D) iar daca imi permit sa-l critic e un drept dat prin constitutie. Nu-i stirbeste lui D nimic din realizari, nu e vorba de defaimare, nu-l acuz de furt sau de altceva. N-am avut nimic de obiectat la eoliene, cuptoare, injectoare, etc. Pur si simplu eu nu cred ca plasturele functioneaza - am putea sa-l testam si invers. Sper ca aveti un set pe masina, ar fi si pacat sa ne dati lectii doar din auzite. Poate ca aveti deja un consum bine definit (oras, afara, combinat) si daca il dati jos va creste consumul si ne veti demonstra foarte simplu ca merge.

Critica e constructiva sau poate fi daca e inteleasa/acceptata ca atare. Am luat site-ul la puricat si e plin de contradictii, unele flagrante care nu-si au locul si nu fac nici cinste nimanui, iar unele pasaje sunt povesti nemuritoare. E de apreciat mana de ajutor pe care i-o intindeti, jos palaria pentru asta. Pentru asta sunt prietenii chiar daca si dvs scrieti sub un nickname, anume Democratos. Cred ca fondul discutiei ar avea mult de castigat daca l-ati ajuta sa rescrie site-ul. Nimeni nu s-ar lua de D sau de sutienul vibrator sau pingeaua magnetica daca lucrurile ar fi explicate cu coerenta si mai academic. Daca site-ul ar avea o parte lirica cu povestiri si o parte tehnica cred ca nimeni nu s-ar supara. Dar o combinatie a celor doua sa fim sinceri face mai mult rau decat bine. Va recomand sa cititi site-ul si apoi puteti sa-mi dati sau nu dreptate. Sau puteti rasfoi ce perle am descoperit eu si le-am redat lumii intregi pe topicul de fata.

Una din cele mai tari dume e asta. Pe aceeasi pagina, vorbind de aceeasi masina, avem doua valori diferite. O simpla "regula de 3 simpla" ar fi elucidat care este economia realizata. Mi-e greu sa accept ca un savant nu da atentie detaliilor, mai ales la un produs care provoaca contradictii.

a,
Dl. Daniel Dudău – Brăila, mașină Peugeot 206 1400 cm3 – benzină
- după aplicarea amplificatorului cuantic, consumul s-a redus cu 20%.
b.
28.08.2010 Montat dispozitivul pe Peugeot 206 1.4 70 c.p. consumul in afara orasului era de 6,4 l / 100 km , in urma montari Amplificatoului Cuantic consumul s-a redus la 5,5 l / 100km.
Dudau Daniel - Braila
(scaderea de la 6.4 la 5.5 nu reprezinta 20% ci 14.06% - matematica elementara )
c.
Daniel Dudau - Area Manager
[zona Braila-Galati]
James Kilowatt
@Democratos
Despre astea ce credeti, chiar scad consumul asa cum pretind?
http://masini.ro/forum/index.php?s=&sh...st&p=380671

Explicatiile sunt foarte subtiri
http://instalatiihidrogen.ro/content/11-cum-functioneaza
... credeti ca e o escrocherie, sau o inventie geniala? Iar daca merg, cam care ar fi principiul? Pe site nu scrie nimic de energii invizibile ci de un ameste foarte lean care insa datorita prezentei hidrogenului (in cantitati infime) merge corect.
Mariustom
CITAT(Democratos @ Apr 26 2011, 09:25 AM) *
...
Pentru Mariustoma, rugămintea de a nu răstălmăci. O comisie, cu cât este mai mare cu atât este mai inutilă, mai iresponsabilă și dăunătoare. Dacă vrei să îngropi un adevăr, înființează o comisie, unde individul este strivit de autoritatea formală a unor posesori de atestate. Istoria redivivus, urăsc expresia "comisia a hotărât" sau "nimeni nu este mai deștept ca o comisie", formule care au făcut și fac enorm de mult rău individului. Dezvoltă logica.....
Progresul omenirii se datorează exclusiv unor indivizi și nu comisiilor, din 10 mlrd de locuitori ai planetei care au locuit-o de la Neanderthal încoace doar 50000 sunt semnificativi, care au contribuit cu ceva la progres, printre care și Davidoni. Nu uita că totul se bazează pe ceva anterior iar Davidoni ar putea servi ca sursă pentru o viitoare cale de obținere a energiei.
dem

Nu știu cine răstălmăcește mai bine dintre noi doi ... unsure.gif
CITAT(Mariustom @ Apr 25 2011, 10:02 PM) *
...
Dacă tot îl vedeți mai presus ca Dumnezeu, ce comisie sau somitate recunoscută pe plan mondial l-a declarat "geniu tehnic" ?...

Și nu mai știu cine a zis că
CITAT(Democratos @ Apr 26 2011, 12:43 PM) *
...
Nu sunt avocatul lui Davidoni, nu îl ridic în slavi dar nici nu accept terfelirea unui om doar pentru că niște nickname-uri în spatele cărora se poate ascunde oricine, vor să exulte sau să își gâdile orgoliile asociindu-și numele, de munca unui român care a construit din capul său diverse chestii. Cu ce drept critic eu munca altuia. Cu atât mai mult cu cât nu mă deranjează cu nimic. Sau vrei să îl demolezi pe probleme personale și eu nu m-am "prins"....
...

dar îl consideră un geniu tehnic, un creator de creații neînțelese de "prostime" și de ingineri, este unul în fața căruia își scoate pălăria dar ... are o opinie despre existența lui Dumnezeu.
Dar cine sunt eu să judec pe alții ? Nimeni și părerea mea nu contează. La fel ca a altora care nu "produc" nimic.
Noi doar consumăm ce au inventat alții, de la foc la mașină, de la pix la calculator, etc.
Pe care cei ce au umblat după recunoașterea valorii lor sociale le-au inventat ca să fie "medaliați".

Ahhhh, și vorbim de trufie când spunem de cineva pe care nu-l înțelegem. Dar avem o poziție intransigentă privind cunoașterea și înțelegerea Naturii și despre rolul lui Dumnezeu în tot ce ne-nconjoară.
Personal, nu-mi pasă ce creează sau inventează mr. D precum și faptul că el "ar putea servi ca sursă pentru o viitoare cale de obținere a energiei" atâta timp cât nici măcar pe site-ul propriu nu este credibil, dapăi în alte părți ...
Uitasem, vorbește trufia din mine. N-o să mai zic nimic despre mr. D sau despre dvs, mr. Dem.
Mă voi cufunda în atitudinea prin care chiar nu vreau să ajung în atenția celorlalți. Alții pt asta trăiesc. Sau creează. Sau inventează. Sau există ...
ninja.gif


PS: uitasem, v-ați retras de pe acest topic și veți răspunde doar personal celor ce vă trimit mail. Eu NU o să trimit. Și nici nu aveți obligația să-mi răspundeți ...
Titi1988
imi plac tags-urile 36182451.gif ma depaseste cu mult topicul.. nu te gandeai alex ca o sa se ajunga aici laugh.gif
Alex-F1
Nici in visurile mele cele mai umede..... biggrin.gif
T u d o r
Una peste alta noul nostru coleg Democratos n-a facut altceva decat sa-mi confirme primul post legat de felul sau de a ne explica fenomenele. Adica in afara de niste ironii ascunse sub haina cuvintelor alese cu grija din dictionarul de sinonime al limbii romane si pe alocuri cateva jigniri la fel de "subtile" a spus nimic legat de subiect. Buna cunoastere a limbii materne nu inlocuieste o demonstratie stiintifica la un fenomen definit ca fiind stiintific. Am inteles ca noi nu intelegem in nimicnicia noastra maretia ascunsa sub numele de "inventator" sub care ni l-a prezentat pe mr. D. Si nici macar 100 ingineri obisnuiti n-ar putea sa se ridice nici la nivelul gambei marelui om.

Democratos, o simpla explicatie a fenomenului ar fi scutit atata vorbarie frumoasa. Si asta asteptam. Nu suntem niste Gica contra dar trebuie sa intelegi ca unii oameni pur si simplu nu cred si nu cerceteaza. Analogia cu Dumnezeu mi se pare hilara.
DORU
QUOTE ( T u d o r @ Apr 27 2011, 12:24 AM) *
Analogia cu Dumnezeu mi se pare hilara.


Deloc, nu stii vorba "Crede si nu cerceta" ? biggrin.gif
pmhoria
@Tudor si restul ... biggrin.gif
Tre sa-i trimiteti PM sau mail teehee.gif
solmar
QUOTE (Democratos @ Apr 26 2011, 12:43 PM) *
..... Poate mă înșel eu sau discuția va rămâne în coadă de pește, nu se va spăla pata aruncată asupra lui Davidoni. Dunărea va curge în continuare.


Bey, oameni buni si forumisti, ia nu mai aruncati cu pete pe D! Ia nu mai asmutiti petele asupra lui!
Discutia nu ramane in coada de peste! Noi ne-am hotarat: plasturele n-are efect! Esantionul nostru s-a dovedit antagonist cu economia de combustibil.

Edit: Comisia a decis sublinierea mesajului important
Clash
Oare de ce nu se poate lua legatura cu o editura auto de specialitate (sunt atatea) care ar putea sa faca testul cu acest amplificator cuantic? Ar avea si un subiect in revista.
mike.omega
Tot noi?
Absolut toate publicatiile auto au un site, un mail si un telefon de contact, ca doar traim in epoca telecomunicatiilor. Asa cum domnul D a dat dovada de inteligenta rara si a creat plasturele minune, asa cred ca-l duce capul si sa vobeasca cu o publicatie auto. Sau cumva i-o fi frica ca nu ies rezultate ca la dansul pe site unsure.gif
Alex-F1
Ok, daca la mine plasturii n-au avut efectele asteptate, dar tot nu am primit raspuns la nedumerirea mea: cum ramane cu cei care au pus si la care a avut efect? Ca doar nu a inventat mr. D toate mail-urile alea de multumire de pe site! Plus omul din Timisoara, cu Laguna 3, cu care am vorbit personal....io un lucru ma intreb: toti sunt chiar prosti frate? Chiar asa sa functioneze placebo la TOTI? E prea de tot, nu credeti? Adica TOTI sunt soferi de duminica, nu-si cunosc catusi de putin masinile si nu-s in stare sa remarce o scadere (substantiala, de altfel) a consumului? Cum explicati asta?
James Kilowatt
Alex, daca pentru fiecare la care a functionat exista inca 200 la care n-au functionat, atunci e clar, nu?
Din intamplare, la unii pot scadea consumul, din varii motive (altele decat de qi). Aia raporteaza ca sunt multumiti. Restul isi vad de ale lor... ce, tu ai batut toba pe siteul lui ca n-a mers?

Oricum, frumos din partea lui D. pentru luna de test. Exista multi escroci la care n-ai facilitatea asta. Cu cat citesc mai multe depre chestia aia cu HHO, cu atat sunt mai convins ca e escrocherie pura, ce scrie pe site sunt niste explicatii de doi bani (singura chestie care ar putea aduce o scadere minuscula de consum fiind chipul care vine cu "instalatia", dupa parerea mea).
Si acolo nu scrie nimic despre banii inapoi daca nu merge, si sunt de 4 ori mai scumpe. Si mai si improvizezi la masina....

Prin urmare D. la faza cu banii inapoi a fost foarte OK, se poate si mai rau.
Alex-F1
Acuma deja speculezi si tu....n-ai de unde sa stii daca au fost 200 aia la care n-a mers sau 100 sau 10! Se poate scrie direct pe site??? Ca parca nu se putea....dar pot trimite un mail, in care sa spun exact ce s-a intamplat (reducere de 8%, cu care nu am fost multumit si prin urmare am returnat produsul) si sa vedem daca are mr. D "tupeu" sa-l puna pe site....io zic ca ar avea, fara probleme!
James Kilowatt
Cifrele nu le stim, n-are sens sa discutam. Insa e normala tendinta oamenilor de a scrie (sau a publica whistling.gif ) doar cand merge. Aici D nu e o exceptie, pe toate siteurile celor care vand chestii d-astea apar doar feedback-urile pozitive desi unele din ele au fost testate riguros si s-au dovedit tepe pure.

Si mai e normala si tendinta oamenilor de a nu accepta (public, sau chiar si fata de ei insisi) ca au luat teapa, mai ales in privinte atat de barbatesti, la care ne pricepem cu totii, cum ar fi masinile.... sau gagicile biggrin.gif Tu de la amicii tai ai auzit de multe tepe pe care le-au luat cu masini sau cu gagici? Ca sunt sigur ca li s-a intamplat, e la fel de inevitabil ca impozitul biggrin.gif

E cam la fel ca si cu ghicitorii si huramiile... fac 10000 predictii, din care se potrivesc 10. Insa alea 10 sunt cele pe care lumea si le aminteste, nu restul de 9990, care sunt uitate instantaneu. Bine, unele astroloage (stim noi care) mai fac si predictii deja vechi de 18 ani, da' asta e alt subiect.
ozz86651
QUOTE
Exista multi escroci la care n-ai facilitatea asta.


Fata de escrocii la care o ai biggrin.gif.
E buna concurenta, se imbunanatesc serviciile smile.gif.

N-am reusit sa citesc ce zcea nenea asta (probabil vreo ruda de gr. 1 a lui mr D), poate sa-mi sintetizeze cine in 2 rinduri? Numai partea relevanta va rog.
Sau e prea mult doua rinduri? biggrin.gif
Alex-F1
Iti sintetizez io partea relevanta: un admirator si un sustinator inflacarat al d-lui Davidoni....si daca l-ati contrazice cu ceva, ati face-o in totala necunostinta de cauza....nu c-ar fi prima oara.... turned.gif
ozz86651
Noi nu-l contrazicem asa tare privind persoana lui Davidoni (acolo doar ne dam cu parerea, desi sa fiu sincer nici o varinta nu e prea magulitoare smile.gif) ci in principal cu produsele sale practice.
Esti culmea mai Alex, tu ai testat cu ochii tai, ti-a iesit rezultat 0 sau chiar negativ, rezultat PREZIS aici pe topic cred ca de la al doilea post smile.gif, si esti credicincios.

Din cite vad eu tu esti maniac de meticulos (uite eu conduc probabil mult mai mult ca tine si habar n-am cit consuma masininile mele decit vag, +/- 10-20%, in america nu prea exista computere de bord). Din cauza asta iti dau sanse sa fi descoperit si singur, fara noi ca plasturele nu merge. Dar chiar si tu, dupa ce vezi cifrele cu ochii tai la pompa, tot cauti justificari si bla blauri. Atit de mare se pare ca e farmecul personal al lui Davidoni ca realitatea e irelevanta in fata lui. Asta trebuia sa infiinteze o secta, era bogat acum.
Deci daca tu esti in acel 1% care face un test si vede cifrele si cu toate astea si tot esti un mare admirator, ce crezi ca o sa zica ailalti 99% care nici macar un test n=au facut? Numai 1 din 10 sa scrie o lauda pe net si se aduna.
Alex-F1
Sa ne intelegem bre....la mine rezultatul nu a fost "0 sau chiar negativ"! O reducere de consum a fost clar, de lucrul asta io-s convins, orice-ati zice voi, doar ca reducerea nu a corespuns asteptatilor/promisiunilor....deci, mai mult sau mai putin, chestia aia chiar functioneaza!
pmhoria
Alex, ma repet inca o data ce am zis acu o luna ..

QUOTE (pmhoria @ Mar 25 2011, 11:59 AM) *
@Alex-F1
Tu ti-ai pus problema ca tu esti poate singurul care a testat cat de cat riguros plasturii (nu ai facut nici tu perfect asta ..dar macar te-ai tinut de niste chestii)? Tu crezi ca restul si-au pus problema asta in felul asta? Zi-mi mie cati alimenteaza pana la buza sa se vada motorina acolo si de la aceeasi pompa??? Zi-mi cati fac acelasi traseu si se uita pe BC la viteza medie, temp, cauciucuri? Cati din aia care-i lauda plasturele ala au facut asa ceva? Cati?
De restul de inventii nu ma bag, nu am citit si sincer nu sunt curios deloc de ele. In schimb asta cu plasturele chiar parea destul de usor de demonstrat ca nu functiuneaza.


Legat de scaderea de 8% care zici ca o ai avut-o de ce nu pui pe seama cresterii temperaturii? Pt ca testele nu le-ai putut face la aceeasi temp -2grade?
James Kilowatt
N-a fost bre nici o reducere "clara", atata timp cat BC-ul zice una si pompa alta.
Si chiar daca ar fi fost asa clara cum spui tu, o reducere "subtire" a fost prezisa chiar si de antagonisti, datorita cresterii temperaturii.

PS
Era bun un nou test fara plasturi wink.gif Cu temperaturile mai ridicate. Rezultatul ar fi insa alterat de schimbul de pneuri (din cate stiu cu plasturele aveai de iarna). Insa daca acum, cu temperaturi mai inalte si pneuri de vara consumul iese peste sau macar la fel cu cel masurat (prin ambele metode) cu plasturi, atunci plasturii reducerea aia devine ceva mai interesanta...
ozz86651
QUOTE
Sa ne intelegem bre....la mine rezultatul nu a fost "0 sau chiar negativ"! O reducere de consum a fost clar, de lucrul asta io-s convins,


Citata din postul tau mestere:

QUOTE
.plasturii au tampit BC-ul (in sensul ca l-au facut sa arate mai putin, nu cu mult, ce-i drept, doar 8%), dar de fapt masina a consumat mai mult cu ~ 40%!!!!!


Acu ca ai mai facut tu un "test" si mai subiectiv (ca nici asta nu a fost cine stie ce de controlat) si ti-a iesit cum vroiai e alta chestie, p-ala hai sa nu-l luam in considerare.
Si tu-mi spui mie ca nu exista placebo smile.gif. Pai nu vezi ca daca testul cu viteza constnta nu ti-a iesit ai mai inventat unul ca sa-ti iasa? smile.gif
Ce nu inteleg eu e de ce nu ai cumparat dracia. Pai 8% sa fie si tot iti scoteai banii repejor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.