Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Amplificatorul cuantic .... WTF?!
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Engine
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
solmar
Acest topic merita atentia noastra... poza cu unchiu!

Click!


Ce tehnica fotografica a fost folosita pentru a evidentia centura maro intr-o poza alb-negru?
Mircea104901
QUOTE (solmar @ May 24 2011, 05:07 AM) *
Ce tehnica fotografica a fost folosita pentru a evidentia centura maro intr-o poza alb-negru?


Se vede "taietura". Culoarea e aplicata ulterior.
mike.omega
Matale n-ai paint?! Putem sa-i facem centura si violet daca vrei teehee.gif
getodac
"Super" reclama primita pe fax huh.gif

solmar
Misto... dar vine pe un teren deja pregatit!

1. daca era vorba de card era OK, atunci merita
2. doar 10% in contextul in care noi stim sigur ca pe piata sunt oferte mai tari!
3. cine are curajul asta? aici e greu de raspuns...

Va dati seama ce-ar insemna o combinata Davidoni + Power Tunning. Trece de 50%... Falimentul scrie pe Exxon, Mobil, Shell.... Petrom, OMV... samd
HalbaSus
power tuning (dupa nume) banuiesc ca vand power-box-uri, care sunt practic un fel de resoftari (se leaga o "chestie" intre ECU si masina si modifica parametrii), asta functioneaza (mai ales la dieselare) e dovedit si se practica la scara larga (deobicei poarta nume care incep cu albastru (blue...) si verde (green...)), practic pornesc de la un motor cu performante decente si il regleaza din surubelnita (virtuala) pana merge ca un motor lesinat dar consuma tot ca un motor lesinat.

James Kilowatt
Astia au mai multe dispozitive din astea... si powerboxuri, si chestii mai ezoterice deja testate si ras-testate de diferite reviste auto gen magneti
http://power-tuning.ro/listare/listare/Eco..._cmc/38664.html

Probabil escrocherie, insa cu certificat TuV whistling.gif

getodac
QUOTE (James Kilowatt @ May 31 2011, 02:08 PM) *
Probabil escrocherie, insa cu certificat TuV whistling.gif


Testele lor arata ca au reusit sa reduca consumul in medie cu 15%, par mult mai "reale" decat cifrele lui Davidoni. In atasament regasiti cateva teste, din pacate nu mai am primul fax primit saptamana trecuta unde era o prezentare mai ampla a produsului, dar o regasiti pe site.

Interesant e ca dupa 30 de zile, daca inelele nu au efect iti inapoiaza bani, dar efectele inelelor se vad dupa 1000-1500 km, pai daca eu in 30 de zile vreau sa-mi returneze bani dar nu am facut 1000 km cu inelele montate pe masina in perioada asta... o sa mai vad vreodata bani? teehee.gif
James Kilowatt
O chestie din nou discutabila:
Laboratorul din Germania "certificat TuV" a masurat intensitatea campului magnetic. OK. Laboratorul exista si pare serios.

Insa scaderea consumului cine a masurat-o, adica testele alea de pe paginile urmatoare? whistling.gif Oare e acelasi laborator, sau doar asa pare? Intensitatea scrie cu ce au masurat-o, testele de consum nu scrie nicaieri daca sunt pe banc sau pe strada, etc.

In plus, la testele de consum daca te uiti in pdf fara magneti s-au facut masuratorile in lunile de ianra (ianuarie-aprilie) iar cele cu maagneti incepand din mai. Hm, deja daca au fost facute pe strada nu e tocmai riguros, indiferent cine a masurat.

22nst
200 lei... nu este un cost asa mare, si in caz de teapa.
Merita incercat biggrin.gif

Plus ca pe site, scrie ca il poti testa 30 zile biggrin.gif
Tiberiu61940
In loc sa va tociti destele cu comentarii de 3 luni incoace, mai bine luati citeva sticle de bere rece, mergeati la laboratorul de motoare si faceati un test serios, cit dura golirea sticlelor.
solmar
Cu bucurie va anunt ca a aparut si varianta in engleza a site-ului cu pricina. Asteptam cu vadit interes emailurile cumparatorilor satisfacuti de peste hotare stiut fiind faptul ca plasturele miraculos ajuta la orice inclusiv la prelungirea erectiei cu 30%, ca sa nu mai spun de lubrefiere si asta numai prin simpla sedere in raza de actiune a plasturelui.
solmar
Va puteti delecta! Din abundenta!
+++
The next day I head to Ponte learned and came to my office with foam at the mouth: Yes, Ion, where were you yesterday.
Me: With news of Mr Director-General went to Sighisoara, something occurred ovens unexpectedly and had to check the optics, but I've said on your head, that go in the delegation.
I never had time to stick a provincialistă mentality, even illiterate, but my health affect much on the line. Not able to appreciate the vital importance of my work, on top and party secretary was on some wards.
+++
former_ozz
Google translate.
solmar
Iata dovada ca Davidoni a avut dreptate...

Acestea fiind spuse, o sa-mi fac mea culpa cand ajung acasa!
James Kilowatt
citat din articol

"în timp ce tinerii, cu vârste de până la 24 de ani și cei cu venituri mici cred într-o mai mică măsură în existența altor ființe inteligente in Univers"

Care "altor"? Da' ce, avem vreo dovada ca macar una exista, pana sa cautam altele?! unsure.gif
AlexTM
Altora inafara "tinerilor cu vârste de până la 24 de ani și cei cu venituri mici"
solmar
Alex,
ce faci te dai si tu cu dusmanul? Am deschis topicul de la inceput sa nu fac vreo confuzie intre Alecsi smile.gif ... pe bune ca m-am distrat copios la primele 3 pagini. Merita salvat si recitit asa in momentele melancolice....

Deopotriva de interesant ce cauta tinerii cu venituri mici in ajutorul stiintei. Tare curios sunt cum decurge interviul. Imi si imaginez acum la recensamant:
- Ce sex aveti?
- Nu se vede prin pantaloni? Vreti sa va arat?
- Ok, barbat.
- Ce varsta aveti?
- 24, neimpliniti.
- Ce parere aveti despre extrateresti?
- Ahh, buna. Desi daca stau bine sa ma gandesc, am o parere proasta.
- Ce cuantum de venituri aveti?
- Adica?
- Adica ce bani produceti lunar, anual... si declarati la stat, platiti impozit.
- N-am.
- Pai aveti un A6 in fata casei... confused.gif
- E pe numele lu sor'mea asta mica...
- Si ce venituri aveti?
- Mancati-as, nu-ti spun, ca trimiti gaborii la mine sa ia parte... N-am venituri.
- Dar, stati la vila, cu 7-8 camere, aveti A8... lant, lanturi de aur, bijuterii, televizoare LCD, aer conditionat...
- Si ce, te oftici! Si mai am 2 masini, da-s in Spania la frate-meu, si-am si doua camioane. Da' n-am acte pe ele, asa ca nu le declar...
- Bine... inca o data, ce parere aveti de extrateresti?
- Aia cu fotbalul? Pai de ce nu zici asa, ca am fost la meci, m-am scos atunci, 6 portofele am gasit pe jos, fara acte in ele. Erau ale nimanui, asa ca le-am luat eu.
- Si cu extraterestrii!?
- Ia da sa vad ce-a spus vecinu!
- N-am voie sa va arat.
- Nu-mi arata, zi-mi!
- Pai, nu stiu daca e bine.. stai c-o sun pe sefa!
...
- Auzi, hai ca n-am timp, plec la o cioranie! Scrie acolo ca am o parere proasta! Da-i dreacu, niste tarani!
...
James Kilowatt
Dagilor, inventatorul si-a imbunatatit site-ul, l-a adus la zi si i-a schimbat (in bine) look-ul.

Inca nu am apucat sa diger toate informatiile noi, insa a publicat teste suplimentare legate de amplificatorul cuantic
http://www.davidoni.ro/amplificator-cuantic.html

Pe toyota, cu nr de inmatriculare "a doua a lui davidoni" a pus de niste teste dyno sub bagheta maestrului "gigi" cu si fara plasturi. Rezultatele sunt halucinante:pierderile de putere sunt fix aceeasi, iar puterea a crescut cu sub 2CP. PE GPL rezultatele diferenta e de aprox 3CP.
Avand pierderi identice si putere cvasiidentica, singurul mod imaginabil prin care amplificatorul isi face treaba este ameliorarea aerodinamicii. Eu v-am spus ca se lucreaza cu plasma rece aici!

Are 900 inventii, presupunand ca a inceput dupa ce a terminat scoala, asta inseamna mai mult de o inventie la 3 saptamani, chiar si de sarbatorile legale. Recunoasteti ca voi ati trait degeaba pana acum?
HalbaSus
Davidoni are toyota 36182451.gif
Daca avea subaru puteam uni toate topicurile din combat intr-unul singur biggrin.gif
solmar
QUOTE (James Kilowatt @ Nov 3 2011, 11:51 AM) *
Are 900 inventii...

Deci te oftici! E clar!
James Kilowatt
Clar, mai am inca 901 ca sa-l depasesc, daca se pensioneaza biggrin.gif
mike.omega
http://www.mediafax.ro/economic/inventia-u...-filtru-8941623

Pareri? biggrin.gif
HalbaSus
Oarecum plictisitor, adica nu merge pe stiinta tibetana, nu implica chi-ul... ci vrea sa rupa K&N-ul... Daca reuseste sa raceasca aerul (nu stiu cum dar asta e treaba lui pana la urma ca de aia e inventator) atunci va creste puterea si probabil va scadea consumul... in ce masura reuseste sa faca o treaba mai buna decat K&N and co. ramane de vazut.
James Kilowatt
Cred ca mai e un topic specific despre inventia asta, unul destul de vechi. Intre timp nu a cumparat nimeni brevetul? Ca are cel putin cativa ani si s-au scris mai multe articole prin presa, s-a dezbatut p-aici... iar el tot in faza de "vrea sa intre pe piata pieselor auto" e.... unsure.gif

Mie mi-ar placea sa imi explice cum reuseste sa raceasca ceva (aerul) fara sa incalzeasca altceva. Ori e o smecherie tehnica undeva, ... ori e o chestie pe care ar putea-o face doar Dumnezeu. Si doar inaintea big-bangului sau macar a primei unitati de timp planck.
HalbaSus
nu zice nici unde ca nu incalzeste altceva... posibil sa foloseasca un fel de intercooler (ca si principiu nu neaparat ca si metoda de realizare).

De altfel, parerea mea e ca la multe masini se poate mari puterea (nu stiu despre consum, nu m-a interesat partea asta) reproiectand admisia de aer (si folosind un filtru mai putin restrictiv).
Eu am experimentat destul de mult cu filtre la un Opel Vectra dizal, prima data am luat filtru K&N (care intra in cutia filtrului de aer original), nu am sesizat nicio schimbare... am modificat traseul aerului (in sensul ca am deconectat cutia filtrului de aer de la un sistem complex de furtune imbarligate prin care tragea aer rece de sub spoiler) si l-am lasat sa traga aer din spatele radiatorului... daca afara erau sub 20 de grade performantele erau mai bune, peste 20 de grade performantele erau mai slabe (trageam aer prea cald)... am incercat ulterior cu filtru conic, si rezultatele au fost similare.

In plus am observat ca multe masini (mai ales low-cost, sau care nu au fost gandite pt performante) au admisia de aer proiectata pe principiul "trage acolo un furtun, pe unde ai loc, si gata". La astea cred ca e destul de usor sa la imbunatatesti performantele daca imbunatatesti fluxul de aer (mai mult si mai rece), insa la masini unde admisia de aer a fost bine gandita mi se pare greu sa imbunatatesti ceva prin filtru...
James Kilowatt
La benzinare admisia e facuta in mod intentionat imbarligat ca sa provoace turbulente, chiar stiind ca asta duce la pierderi mai mari de pompaj, insa turbioanele duc la un amestec mai omogen dupa injectie si la o combustie mai buna.

Chestia cu pre-racirea trebuie explicata mai bine. Un intercooler raceste daca aerul din interior doar daca e mai cald decat ala din exterior... la un motor turbo e comprimat, si deci incalzit, si apoi prin intercooler cedeaza o parte din caldura. Insa la unul aspirat nu vad cum il poti "pre-raci" fara sa il comprimi in prealabil, sau fara o instalatie "activa". Poti doar sa il tragi direct de undeva mai rece, insa nu vad cum instalatia respectiva ar putea fi universala pt toate modelele si nici ce poti breveta la asa ceva. Nu poti breveta o chestie care zice "vad eu la fata locului pe unde trag o teava cu aer mai rece". Undeva fie e un schepsis, fie o teapa.
James Kilowatt
http://www.economizorul.com/
scuze de offtopic, insa aici mi se pare cel mai potrivit, plus ca seamana conceptul... nemultumitii isi iau banii inapoi, etc.

E Made in Deutchland. Probabil in Nemtia dispozitivul va deveni obligatoriu pentru orice cetatean, indiferent de etnie sau de apartenenta la grinpis, avand in vedere decizia de a opri neste reactoare asa, de pe azi pe maine.biggrin.gif

Mama mamei sale de edit verymad.gif
Ma gandesc eu asa ca dracovenia ar avea si niste aplicatii interesante la masinile hibride sau electrice. Masina lui Dinpoplaca ar ajunge mai economica decat scuterul meu...
mike.omega
Pai dracovenia ce face? stabilizeaza curentul?
Aia cu optimizarea consumului de curent si a voltajului mie mi se pare frectie, si nici nu vad cum ar putea sa controleze consumul. Nu ma pricep la instalatii electrice atat de mult dar pot fi suspicios nu? biggrin.gif

Un stabilizator costa 300-600 ron in functie marca/putere, dracovenia cat costa? ca vad ca nu scrie pe site...
solmar
Scrie dar n-ai fost atent, 147 de lei pret promotional. Alta scamatorie pesemne. Singura metoda de a face economie e sa nu consumi, sau sa consumi mai putin. Un pusti din Anglia parca a fost destul de ingenios sa micsoreze debitul apei (apa nu curent, dar principiul e acelasi) si a rezultat o scadere a consumului cu 20% in contextul in care tineai robinetul deschis acelasi interval de timp ca inainte. Iar englezii oricum au robinete cu temporizator. Dracovenia asta ce poate sa faca? Doar sa opreasca alimentarea unde consumatorii sunt pe stand by, ca astia consuma pe blat. Alte artificii nu poate face ca strica aparatura... Pesemne apare acelasiefect placebo ca la Davidoni dupa ce-ti cumperi aparatul, consumi mai putin si esti mai atent cu inchisul luminilor astfel incat sa ai satisfactia ca la sfarsit de luna ai facut economie. Si dupa ce ai luat teapa parca nu-ti vine sa faci scandal pentru 30 de euro, in fond nu e o avere. Te compatimesti si cu asta - nu e o paguba enorma.
former_ozz
Drcai aia din cite stiu daca e ce cred eu ca e, e pe bune. De fapt e numai intr-un fel pe bune. Aliniaza nu stiu cum puterea reactive... d efapt am impresia ca nu e mare smecherie pentru cetatean, ci pentru producator. Si da, probabil ca o sa fie obligatorii in curind.
James Kilowatt
Teoretic ar putea corecta factorul de putere, sa fie de fapt o baterie de condensatoare.
Insa contoarul nu se lasa "pacalit", pentru ca oricum masoara puterea activa si nu pe cea aparenta, iar pierderile de transmisie pe care le-ai putea ameliora din case n-au cum sa fie 30% doar la tine in casa, intre contoar si consumator, ar insemna ca de la transformator si pana la tine sa se piarda mult mai mult. De corectarea factorului de putere se ocupa in mod normal distribuitorul de energie, ca el are interes mai mare decat tine in afacerea asta, un factor de putere prost pentru el inseamna ca pierde foarte mult (pe cheltuiala lui) si isi si supraincarca liniile.
AlexTM
Instalatii de compensare a factorului de putere exista pe piata, sunt firme care vin si-ti masoara puterea reactiva si o compenseaza cu baterii de condensatoare, ca sa nu platesti aiurea. Insa e valabil in cazul instalatiilor trifazare de putere mai mare, gen gatere.

Asta nu stiu ce e, dar mie-mi suna a tzeapa.

PS: E contor nu contoar.


Alex-F1
Daca tot continua epopeea, pun aici urmatorul link, asa pt. distractia dvs. biggrin.gif

http://bd.osim.ro/pdf/116000-/116400-/116426.pdf
James Kilowatt
Asta e doar un fel de motor cu abur cu dubla actiune, care contine o singura tampenie evidenta ("nu foloseste combustibili conventionali"). Cineva trebuie sa "incandescenteze" bolturile alea incandescente, nu? whistling.gif

Sunt aproape convins ca n-a cumparat nimeni brevetul. Motoarele cu apa (si carbune) au ajuns la rafinamente tehnice mult mai avansate, gen tripla expansiune acum un secol ...
solmar
Davidoni sfideaza criza, site-ul are o forma noua, mult imbunatatita:

Virgil S. - Braila
28.09.2010 Montat dispozitivul pe VW Touareg cu motor pe motorina, dupa montarea Amplificatorului Cuantic consumul la ralanti s-a redus dupa numai 5- 10 min de la montare de la 1 l / h la 0,8 l / h, iar consumul general s-a redus cu 12% fata de consumul initial pe care il cunostea soferul.

Intrebarea mea: De ce oare un proprietar de masina, fie el si de Touareg sta cu masina la ralanti 10-15 minute ca sa estimeze consumul? Sper ca nu a stat o ora...

Parca am mai comentat-o pe asta:
From: verdes cristofor <v_cristofor@yahoo.com>
Subject: S-a redus consumul de benzina ingrozitor de mult !!!
To: cipriandavidoni@yahoo.com
Cc: v_cristofor@yahoo.com
Date: Sunday, December 5, 2010, 9:12 PM
Sa traiti d-le Ciprian Davidoni,
Sunt Verdes Cristofor, din Galati, ultima data v-am scris pe data de miercuri 13.12.2010, dupa ce am primit plicul de la dvs cu cele 2 acceleratoare cuantice.
De atunci am parcurs mai mult de 2500 km, mai mult in afara localitatii, ba la Buc, cu mama la medici, ba cu sotia, mea ba pentru mine…, etc…
In present consumul a scazut ingrozitor de mult in localitate, de la 10.5-10,8 la 7,6-8,00 %, aproape incredibil pentru mine cel putin, pe acet timp foarte rece…despre vecini nu mai amintesc.
Inainte vreme cand stateam la semafor cate 1-2 minute, la fiecare 10-15 secunde, crestea consumul cu o zecime, de ma luau fiorii cat de mult se marea si cat de repede crestea consumul de benzina…in prezent stau la semafor si consumul doarme pe el nu creste ca si cum motorul ar fi oprit…foarte curios este faptul ca de 2 ori am observat ca pe drum spre Braila, computerul s-a resetat singur, cred ca nu intelegea ce se intampla, desi era programat sa-mi indice un anumit consum, era fortat sa indice altceva si se verifica singur sa vade ce are de motorul consuma mai putin decat este programat….
Acum cateva zile, pe drum, de la Buc. la Galati imi afisa: 5,7-5,9 la 120-125 km/h, 5,1-5,3 la 90 km/ora, fata de perioada de dinainte cand imi arata 6,4-6.7 la 90 km/ora, si 7,8-8,3 la 120 km/h, tot cu 2 persoane si bagaj dar era mult mai cald afara…ceea ce mi se pare de vis, pentru ca are 1600 cm cubi si era foarte gurmand la depasirea vitezei de 90 km/h.
Sunt foarte multumit de amplificatoare le-am aratat la mai multa lume, cat am asteptat pe la spitale pentru contro, am avut la mine si curriculum vite si prezentarea amplificatorului cuanti ci celelalte, poate ca-si fac curaj si comanda si acestia, le-am dat adresa de la site, davidoni.ro si alte date.
Am dat detalii si unui patron de deposit de fructe si legume ce are un magazin pe strada principala de langa blocul unde locuiesc eu, poate il conving sa-si comande unele produse.
Va multumesc pentru ca ne ajutati, pentru ca mi-ati trimis cele 2 amplificatoare si va doresc dvs, tatalui dvs dl. Ioan Davidoni, familiilor dvs, multa sanatate si SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!
Sa traiti,Verdes Cristofor.

Incredibil cum pe 5 Decembrie 2010 vorbeste la trecut de 13.12.2010? Mi se pare normal ca odata ce ai inceput sa calatoresti in timp sa nu mai ai probleme legate de consum. Misto si faza cu consumul care a scazut ingrozitor pe acest timp foarte rece .... de vecini nici nu mai aminteste!!!! E criminal cu vecinii! E criminal cum il luau fiorii!!

Urmatoarea este de pe topicul conul davidoni fata cu reactiunea:
Dupa parerea unor consilieri de proprietate intelectuala, masuratori info efectuate de medici infoenergeticieni, prieteni in infoenergetica si masuratori proprii, efectul economiei si multiplele consecinte privind inventiile derivate din cele initiale, cele care au fost medaliate international si realizate de mine, in ultimii 10 ani au adus Patrimoniului Universal aproximativ 60 mld $.

Sutienul vibrator a disparut de la vanzare si a aparut la inventii dar cu alt nume: zguduitorul de tate.

Drept pentru care nu-mi ramane decat sa propun Davidoni presedinte, avand in vedere starea natiunii!
T u d o r
Muta-l la topicul cu SMURD-ul, acolo am facut si eu cateva propuneri cel putin la fel de interesante: Irinel, Simona Sensual...
AlexTM
Ingrozitoare scaderea de consum. Nu are plasturi pentru reducerea timpului de stat la semafor?
solmar
QUOTE ( T u d o r @ Jan 19 2012, 09:29 PM) *
Muta-l la topicul cu SMURD-ul, acolo am facut si eu cateva propuneri cel putin la fel de interesante: Irinel, Simona Sensual...

Pe Irinel l-au facut primar imediat ce a ajuns in piata. Pe Simona au lipit-o pe interiorul scutului toti jandarmii!
conceptw
Se investesc anual sute de milioane de dolari in cercetare, pentru a reduce consumul de combustibil cu doar 1%, iar nenea asta sustine ca el e de 25-30 de ori mai istet decat toti cercetatorii din domeniu la un loc. Asa scrie la el pe pagina:
"La ora actuala pe Terra lucreaza peste 100.000 oameni de stiinta in mii de laboratoare si institute de cercetare pentru a gasi o solutie tehnica de reducere a consumului de combustibil conventional si a Co2 cu 1%. Aici aveti o inventie care reduce consumul de conbustibil conventional cu 15-20%, la gaz metan chiar cu 25-30%." 36182451.gif nu e modest deloc!

Apoi, "amplificatorul asta" cica "regleaza aura", dar multe dintre particulele care intra in componenta "aurei" - "...aura fiind formata din particule subatomice ca: microletoni, leptoni, criptoni, torsioni, informoni, orgoni, gravitoni, mezoni, etc... blink.gif " -, nici nu exista!
Doar leptonii, mezonii, isi gasesc un loc in fizica actuala, iar gravitonii apar ca o necesitate matematica in unele teorii cuantice, dar n-au fost pusi in evidenta experimental, cel putin pana acum.
Tastati pe google numele fiecarei particule mentionate de Davidoni si veti intelege despre ce vorbim aici rolleyes.gif

Brevetul de inventie se acorda unei idei, demonstratia practica si explicatia stiintifica riguroasa fiind optionale din pacate.
Aviz amatorilor: in ultima vreme au mai aparut si alte "economizoare de combustibili" mult mai ieftine, cautati pe net!

Va recomand sa vizionati inregistrarea emisiunii lui Cristian Roman - Cronica scepticului, in care se vorbeste exact despre aceste "economizoare miraculoase": http://www.youtube.com/watch?v=Mbn45ccs9Yw

sursa ineptiilor -> http://www.davidoni.ro/amplificator-cuantic.html
James Kilowatt
QUOTE (conceptw @ Feb 16 2012, 11:45 AM) *
...aura fiind formata din particule subatomice ca: microletoni, leptoni, criptoni, torsioni, informoni, orgoni, gravitoni, mezoni, etc... blink.gif " -, nici nu exista!
Doar leptonii, mezonii, isi gasesc un loc in fizica actuala, iar gravitonii apar ca o necesitate matematica in unele teorii cuantice, dar n-au fost pusi in evidenta experimental, cel putin pana acum.....



Asta s-o credeti, tu, impreuna cu Einstein, Planck si Google! Adevarul e cu totul altul, mult mai metafizic.

La modul serios, de gravitoni de putem lipsi daca luam de buna relativitatea generalizata, intrucat gravitatia nu mai e explicata ca o forta sau interactiune si ca modificarea spatiu-timpului. Deja Davidoni l-a dat la gunoi pe Einstein...
adrian_r5
QUOTE (conceptw @ Feb 16 2012, 12:45 PM) *
aura fiind formata din particule subatomice ca: microletoni, leptoni, criptoni, torsioni, informoni, orgoni, gravitoni, mezoni, etc... blink.gif " -

Daca scria si mormoni il mai credeam ... da' asa ... sa nu conteze pe mine wink.gif
solmar
@conceptw
Te rog fara critici aduse lui Davidoni. Trebuie sa aduci ceva constructiv, ceva nou in discutie. De critici sunt 44 de pagini pline. Treaba ta, vezi ca-ti da cu oarba daca vede ca ai scris de rau despre el.
GoldnSlitz
Plm....45 pag de comentarii pe marginea unei excrocherii cu acte in regula. Am citit ceva si mi-am pierdut brusc rabdarea. nuke.gif
Deci romanii au talent blink.gif .Atat de mult ca unii ne iau de prosti, asa, fara rusine.


solmar
QUOTE (GoldnSlitz @ Feb 17 2012, 10:32 PM) *
...Am citit ceva si mi-am pierdut brusc rabdarea. nuke.gif

Adica n-ai rabdare, ignori munca noastra.... Bine. Am notat atitudinea. Deci brusc ti-ai pierdut rabdarea... Asa brusc.... Bine!? Treaba ta.
Mariustom
Un alt produs "minune":
http://magazin.acasa.ro/articole-sportive/...~p-1630590.html
Mariustom
Uooooooooaaaaaaaaaauuuuuuuu, încă unul ...

solmar
Nu gasesc acum, dar sunt asasinat zilnic de mesaje cu economia de curent printr-un device minune.... Promit sa impartasesc cu voi urmatorul mesaj.
James Kilowatt
http://www.davidoni.ro/inventatorul-raspun...e-forumuri.html

"Nota: Toti cei care au criticat vehement inventiile romanesti, au fost identificati. Multi au fost platiti de o firma pentru denigrarea creativitatii romanesti. Inventatorul a fost indrumat sa ii dea in judecata pentru daune morale si materiale, dar a renuntat la acest demers".

Bai, antagonistilor, voi v-ati luat banii? ninja.gif
Diesel
Au venit pachete-pachete, cum sa nu, mi-am umplut contul de internet money.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.