Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre copii.....
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Probleme Sociale
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
OaneA4
QUOTE(Mariustom @ Nov 16 2007, 07:46 PM) *
Fiți tari, și nu vă arătați copilului deznădăjduiți. Nici nu vă dați seama ce și cum simte copilul (chiar și la 1 an) părinții.

Trebuie să fiți optimiști thumbsup.gif


Multumesc mult pentru incurajari. Maine ii luam motul si ii sarbatorim ziua de nastere (1 anisor) iar sapt viitoare il vom opera. Sper sa iasa totul bine. Despre spital si cei care lucreaza pe acolo nici nu vreau sa aud. Nici nu l-am internat ca deja mi s-a spus cat ma costa (spaga). Dheeee asa-i in Romania.
Cristi2
iti tinem pumnii !
Legionaru'
Sunt alaturi de tine si daca ai nevoie de ceva nu ezita sa spui! thumbsup.gif
Arheopterix
Multe cadiuri ptr consolare!
TLS-09
Sa dea Dumneazeu sa fie bine micutul! Ii tinem pumnii si te asteptam sa revii cu vesti bune!
NGZ
OaneA4, sunt convins ca o sa treceti cu bine peste aceasta problema. Sunt puternici astea mici. Succes !
OaneA4
Va multumesc mult pentru consolari. Si eu sper sa trecem cu bine peste asta. Ingerajul meu azi face 1 anisor si ii luam si motul. De baut la toata lumea. Sa va traiasca si voua copilasii si sa va bucurati de ei.
guerilla
la multi ani !!
nu-ti fa griji in privinta operatiei.
se face laparoscopic si il iei acasa in aceeasi zi. daca era mai mare si ar fi trebuit sa-i puna plasa mai era o treaba, dar asa nu trebuie sa-ti faci probleme. teoretic.
AMP
QUOTE(OaneA4 @ Nov 18 2007, 09:22 AM) *
Va multumesc mult pentru consolari. Si eu sper sa trecem cu bine peste asta. Ingerajul meu azi face 1 anisor si ii luam si motul. De baut la toata lumea. Sa va traiasca si voua copilasii si sa va bucurati de ei.



LA MULTI ANI ! cu sanatate ingerasului!Si tinem pumnii la operatie,care cu siguranta va decurge far' de probleme...sa ne ti la curent cu vestile....Doamne ajuta!

AMP
Alex- F1,la noi a fost cam asa(incerc eu sa iti raspund,in functie de experienta mea vis-a -vis de copiii mei) smile.gif :
-cu Alexu' meu,care are deja 11 ani si 9 luni,caruciorul a fost cam ineficient,pentru a ma deplasa cu el trebuia sa merg prin multe gropi,adica pe ulita satului cum s-ar spune,in plus a fost primul nepot si a stat mai mult prin bratele bunicilor,matusilor,unchilor si asa mai departe.A facut primii pasi pe la 10 luni.Suzeta nu a folosit niciodata,am incercat solutia suzeta,insa de cate ori o dadeam copilului avea senzatia de a voma,cred ca isi facea si singur sila...nu stiu.....asa ca hopul asta l-am trecut ara probleme.Deci Alex a mers de micut pe picioruse,iar de zuzi nici vorba.
- cu Luana,care are 4 ani acum,am patit-o si noi ca si tine,a trebuit sa cumparam un carucior de rezerva,mai mare(ii spuneam Jeepan biggrin.gif )cu care am plimbat-o pe fetita pana catre 1 an si 2 luni,cam asa,cand am avut parte de un circ in toata regula pe strada,ea vroia sa se dea jos,noi nu o lasam si intr-o clipa de neatentie din partea noastra copila a sarit si ne-am trezit ca impingeam carutul gol....asa ca am renuntat la jeepan ,l-am daruit si am pornit-o pe jos,ca si voi,la studiat fiecare frunza,pietricica,la desenat cu degetelele in praful drumului si tavalit prin el,la fugarit pisici si catei si tot asa....sti si tu ce vreau sa zic.Cu suzeta...hm...aici am avut putinica treaba,ca Luana la inceput nu a vrut obectu',apoi se tot juca cu el,il scuipa si il punea iar in gurita,banuiesc ca o distra sa scuipe suzeta din gura cat mai departe,pe urma s-a obisnuit cu ea si totul a culminat ca nu vroia sa doarma fara ea,in conditiile in care era deja marisoara,la aproape un an...asa ca am gasit un subterfugiu,am inlocuit suzeta cu mar curatat de coaja,coaja de paine,sticluta pentru lapte,suc sau orice lichide cu capac de supt cu cioc de rata...plat adica....si suza am ascuns-o cat mai bine si nici nu am mai amintit de ea...si am scapat.Primele 2-3 zile a fost jale,iti dai seama....bocea dupa suza ca dupa ceva raposat,dar cu rabdare si intelegere,inlocuind suptul suzetei cu alte activitati...am sters si zuza din memorie.

Nu stiu cat te-am lamurit...sper sa-ti fi fost de folos si succes la "raposat" zuzica... thumbsup.gif
NGZ
Mai e putin si vin Mosii Nicolae si Craciun.
V-ati orientat asupra cadourilor pentru copii ? Pentru o fetita de 11 ani cam ce-as putea cumpara ? down.gif

guerilla
pai vezi daca ai copii cuminti biggrin.gif daca erau obraznici nu le mai luai nimic si scapai tongue.gif asa, alergatura dupa cadouri, nervi, stres ca nu stii ce sa ii cumperi... prea complicat laugh.gif

poti lua functie de bugetul tau de la jucarii disney (vezi ca e un user aici care te poate ajuta la acest capitol), haine fistichii, excursii la disney (depaseste bugetu?!?) un pet (caine, pisic, maimutza, soarec, cotcodac), jocuri logice, computer, telefon cu paispe mii de functii... in concluzie bani sa fie si depinde de ce vrea micuta.
NGZ
Pai ce, copiii nostri nu sunt cuminti ? verymad.gif Or fi si copii obraznici, da' aia sunt ai vecinilor ! biggrin.gif
Problema este ca ea doreste in continuare Barbie si case pentru papusi si parca n-ar mai fi cazul. Ne mai gandim.
guerilla
si ce daca vrea barbie, ce tu nu ti-ai cumpara niste bburago 1:10 sau o diorama cu trenuri? biggrin.gif ia la fata barbie daca asta ii place. macar stii ce vrea tongue.gif
OaneA4
Maine o sa fie cea mai grea si lunga zi din viata mea pentru ca il operam pe cel mic. Am vb cu doctorul si ne-a spus ca dupa 5-6 ore o sa-l luam acasa. Sper ca totul sa decurga bine.
guerilla
bafta oane. iti tinem pumnii.
Oana
sa fiti tari...si asteptam vesti bune...
NGZ
Sa fiti curajosi ! Multa sanatate !

AMP
Tinem pumnii,oane!Curaj!

Mey,io nush ce sa va sfatuiesc cu Mosii astia doi....la noi listele sunt interminabile si totusi cumva aranjate.... confused.gif
Luana vrea Alba ca Zapada,cu printul si cei 7 pitici si articole de papetarie cu printesele Disney pe ele(penar,creioane colorate,carti de colorat,radiere,etc),iar Alex ar vrea nush ce jocuri ciudate pe calculator,un joystick sau volan cu pedale,tot pentru comp(exclus culegere de mate.. teehee.gif ).
Cumva noi procedam cam asa:Mos Nicolae aduce fructe si dulciuri si betigasul aferent,iar Mos Craciun vine cu grossul,adicatelea jucarele,hainute,carti de colorat...stiti voi.
Sa aveti o zi excelenta!
OaneA4
Operatia s-a amanat pentru sambata dimineatza. Astazi i-am facut doar niste analize. Va multumesc mult pentru incurajari.
OaneA4
GATA. L-am operat ieri pe la ora 12 si totul a decurs perfect. Operatia a durat 15 min iar pe la ora 17 l-am luat acasa. Aseara deja s-a ridicat singur iar azi a inceput sa mearga. Mananca normal. Dimineatza a venit doctorul si i-a schimbat pansamentul iar vineri ii scoatem atele. Am scapat thumbsup.gif
Legionaru'
Ma bucur nespus de mult ca totul este in regula!
Cand se deschide programul de vizite?
AMP
oane,gata...ati scapat de teama si agitatie,bravo si felicitari de reusita si insanatosire grabnica copilasului curajos!

Ia zi:ai premiat voinicul pentru curaj?
NGZ
Ma bucur ca ati trecut cu bine de problema asta.
Acum trebuie sa vorbesti cu Mosii sa-i aduca niste cadouri frumoase !
Arheopterix
Nu are voie sporturi extreme 6 luni.
OaneA4
Nasule (Legionarule) de maine programul de vizita este deschis . Merge si se joaca de parca nici nu ar fi operat. Ne-a spus doctorul ca hernia era deja strangulata si nu mai suporta amanare. Am scapat si sunt foarte fericit ca nu are dureri.
AMP: cadoul este o masina foarte mare cu acumulator, comenzi pe volan, pedala de acceleratie si telecomanda. Astept sa o primeasca la Selgros ca cele care le au pe stoc sunt incomplete. Va multumesc inca odata ca ati fost alaturi de mine. thumbsup.gif
guerilla
ma bucur ca totul a mers snur. refacere usoara, sa nu-l lasi sa faca alpinism vreo 4luni, da? biggrin.gif
AMP
QUOTE(OaneA4 @ Nov 24 2007, 07:47 PM) *
Nasule (Legionarule) de maine programul de vizita este deschis . Merge si se joaca de parca nici nu ar fi operat. Ne-a spus doctorul ca hernia era deja strangulata si nu mai suporta amanare. Am scapat si sunt foarte fericit ca nu are dureri.
AMP: cadoul este o masina foarte mare cu acumulator, comenzi pe volan, pedala de acceleratie si telecomanda. Astept sa o primeasca la Selgros ca cele care le au pe stoc sunt incomplete. Va multumesc inca odata ca ati fost alaturi de mine. thumbsup.gif



Uauuuuu.....dca as fi de arsta fiica-mi si eu mi-as dori una d-asta....Super! thumbsup.gif
OaneA4
Azi i-am schimbat pansamentul si totul este in regula. Nu a sangerat deloc. Vineri mergem la doctor sa-i scoata atele si gata ........ a scapat.
krondet
QUOTE(Alex-F1 @ Nov 16 2007, 09:18 AM) *
Si o intrebare pt. "veterani": cam pe la ce varste ati renuntat la CARUCIOR si la SUZETA??? Noi acum la 1 an si 2 luni suzeta o mai folosim doar cand adoarme, apoi i-o scoatem (si asta nu tot timpul, caci de multe ori adoarme si fara ea), in rest i-am taiat macaroana! Uneori o mai vede pe dulap si arata cu degetul spre ea, dar o luam rapid de-acolo si spunem "nu mai eeeeee" biggrin.gif Alteori il gasim dimineata cu ea in gura....caci seara cand i-o scoatem, i-o lasam in patut la cap si drak stie cum o gaseste pe intuneric si si-o baga in gura huh.gif Apoi nu i-am mai lasat-o in patut, ci pe noptiera de langa patut....o vede si acolo cand sta in picioare in patut si o palmeaza rapid....acum n-o mai lasam pe niciunde, ci bagata in dulap.....n-ar fi de mirare sa si-o ia si de acolo!!! ninja.gif Bine ca totusi nu plange dupa ea....



Eh, si la capitolul acesta, tot incepator ma numesc...Am o fetita de 2 luni, care creste cu fiece clipa... ca Fat Misto ala din Povesti (Intr-o zi cat altii intr-o luna) whistling.gif
Cat priveste suzeta, tanara domnisoara o agreeaza NUMAI cand este obosita si vrea sa doarma. Altminteri o refuza. Io bagam in gura, o molfaie de 2-3 ori, apoi o scuipa si incepe sa ne zambeasca...parca s-ar juca cu noi. (la moment de zi, e faina faza, dar pe la ora 01 noaptea...devine neplacut turned.gif
Si, trag nadejde sa nu prinda gustul, pentru ca am vazut copii care urlau, la 2-3 ani fara suzeta (sau onlocuitorul - degetul mare) in gura.
RUE
a mea e cataratoare deja, la 1 an si aproape 9 luni. are un limbaj aparte dar mai repara din ele. daca schimb bona, alta nu o sa mai stie limba.
cacoiu = calculator (e nebunie)
tuioiu = carucioru
tatoo = tractoru
tutu = masina
tenonu = telefonu
late =lapte
buzushu = magarusu
uashu = iepurasu
anionu = avionu
etc

faza e ca nu prea asculta (se urca peste tot unde nu e voie), e incapatanata cand vrea ceva, santaj cu lacrimi daca nu executi.
sper sa o mai cumintim, sa i placa papusile in viitor si sa le bage in seama.

AMP
QUOTE(RUE @ Nov 28 2007, 06:49 AM) *
a mea e cataratoare deja, la 1 an si aproape 9 luni. are un limbaj aparte dar mai repara din ele. daca schimb bona, alta nu o sa mai stie limba.
cacoiu = calculator (e nebunie)
tuioiu = carucioru
tatoo = tractoru
tutu = masina
tenonu = telefonu
late =lapte
buzushu = magarusu
uashu = iepurasu
anionu = avionu
etc

faza e ca nu prea asculta (se urca peste tot unde nu e voie), e incapatanata cand vrea ceva, santaj cu lacrimi daca nu executi.
sper sa o mai cumintim, sa i placa papusile in viitor si sa le bage in seama.



laugh.gif laugh.gif laugh.gif Don'soara ta e...tare in vocabular!Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! yes.gif

krondet,si la voi la fel....sa fie sanatoasa si voi la fel,ca sa ne povestesti la anu' din perlutele micutei voastre! yes.gif biggrin.gif

oane,cum se simte flacaul?
OaneA4
Voinicul meu si-a revenit complet. Azi a primit si cadoul pentru ziua lui. O masina cu acumulator si telecomanda.
Legionaru'
Super tare!
Sa o conduca sanatos!
OaneA4
QUOTE(Legionaru' @ Nov 28 2007, 09:10 PM) *
Super tare!
Sa o conduca sanatos!


Multumesc nasule. Sa-i fac asigurare casco?
A K U
Sper ca sunteti bine, Oane, tu si sotia. Pariez ca voua v-a fost muuult mai greu decat micutului. Belea BMW-ul. Il si foloseste? Cum l-ati convins? Eu i-am luat fetitei mele o astfel de masinuta acum vreo 2 ani si nu a mers cu ea nici macar o juma de metru. Acum are 3 ani si 8 luni si tot nu vrea...
NGZ
AKU, trebuie sa te obisnuiesti ca ai fetita.
Eu i-am cumparat fetitei mele atat masinute cat si papusi. Papusile au avut mare succes. Se juca cu ele, le imbraca, le culca... Cu masinutele in schimb, in loc sa le plimbe le dadea sa manance dupa care le stergea cu mare grija la bot.
Fetita mea are acum 11 ani. Anul trecut i-am pus sub brad un DVD - player (cadoul principal) o papusa Barbi si alte maruntisuri. Dupa ce a desfacut pachetele a luat papusa si maruntisurile si mi-a zis : "aparatul asta cred ca ti l-a adus tie".
OaneA4
QUOTE(A K U @ Nov 29 2007, 09:32 AM) *
Sper ca sunteti bine, Oane, tu si sotia. Pariez ca voua v-a fost muuult mai greu decat micutului. Belea BMW-ul. Il si foloseste? Cum l-ati convins? Eu i-am luat fetitei mele o astfel de masinuta acum vreo 2 ani si nu a mers cu ea nici macar o juma de metru. Acum are 3 ani si 8 luni si tot nu vrea...


Acum suntem bine si mult mai linistiti. Maine ii scoate ata. Nu-si conduce singur "BMW-ul" dar sta in acolo si-l plimbam noi din telecomanda. Din cand in cand apasa pe butonul care activeaza/dezactiveaza telecomanda si apoi se uita la noi si incepe sa rada.
AMP
Oooooo....ce masinica super bengoasa....S-o stapaneasca sanatos,flacaiasul vostru,oane!Si tinem pumnii pentru maine,sa nu doara buba! rolleyes.gif
AKU,asa-s fetitele....eu nu ma laud ca am cumparat o asa masinuta fiica-mi,insa a primit de la Mosu',anul trecut,o tricicleta dupa care a urlat vreo 2 luni....dupa ce a primit-o a parcat-o si atat....se umple de praf,o stergem....si tot asa. confused.gif In schimb toata colectia de masinute de metal ale fratelui ei....sunt ale ei acum... teehee.gif
NGZ....simpatica fiica ta....ce ti-e si cu tehnica asta.... rolleyes.gif

No,dragilor....cum scriam,lista pentru Mosu' nostru se tot lungeste zilnic.....sper sa se stabilizeze pana atunci....la voi cum e trebsoara asta?
Alex-F1
QUOTE(OaneA4 @ Nov 28 2007, 03:00 PM) *
Voinicul meu si-a revenit complet. Azi a primit si cadoul pentru ziua lui. O masina cu acumulator si telecomanda


Bravooooo.....ati fost curajosi cu totii.....bine ca totul s-a terminat cu bine!!! Acuma am si io o intrebare si sa nu mi-o iei in nume de rau: nu e cam devreme pt. asa un cadou? Io zic ca se mai putea astepta 1 an pt. masina asta si in schimb se putea cumpara un cadou util, pe care sa-l fi putut folosi din prima zi... Vezi mai sus cadourile pe care le-am ales noi pt. 1 an! Nu era nicio problema sa cumparam si noi asa o masinuta (mai ales ca e innebunit dupa masini, sta la volan in masina mea si e in extaz), dar am considerat ca e prea devreme! Am zis ca daca de la 1 an ii cumparam asa ceva, atunci la 2 ani ce-o sa-i mai luam? Dar la 3? Dar la 4? In ritmul asta se epuizeaza rapid cam toate posibilitatile si ne trezim ca de la o anumita varsta nu mai avem ce sa-i cumparam copilului, ca are tot ce vrea/tot ce se poate....la 14 ani va avea masina lui personala si o va sterge de praf in garaj pana la 18 ani!!! Nu sunt adeptul cumpararii obiectelor in avans (fiindca asta sporeste pretentiile copilului, care oricum nu vor lipsi), ci fiecare la momentul lui!!! Dar ma rog....fiecare cuplu isi creste copilul cum crede de cuviinta....din nou amintesc vorba "cum il cresti, asa-l ai"!
OaneA4
[quote name='Alex-F1' date='Nov 30 2007, 01:44 AM' post='246362'
Bravooooo.....ati fost curajosi cu totii.....bine ca totul s-a terminat cu bine!!! Acuma am si io o intrebare si sa nu mi-o iei in nume de rau: nu e cam devreme pt. asa un cadou? [/quote]

Pai nu-i deloc devreme din moment ce avea deja o basculanta mare (dar fara acumulator) in care statea toata ziua si trebuia ca cineva sa-l impinga cu ea prin casa. Si in plus de cate ori ieseam cu el prin parculet si vedea copii in astfel de masini vroia si el sa se urce............... dehhhhhhhhhhh.
AMP
Uneori noi,parintii,dorim pentru copilasii nostrii sa daruim ceea ce noi am dorit in copilaria noastra,astfel incat ei sa nu simta lipsa si dezamagirea care,poate,pe noi ne-a marcat in copilarie.
Nu sunt doua degete la fel la o mana,dar-mi-te doi oameni la fel....fiecare are felul lui de a gandi si a vedea viata si de a actiona asa cum crede mai bine pentru bunastarea familiei si a sa.

Oane,ati mers la scos atele alea?Cum se simte baiatul?S-a obisnuit cu soferia sau tot voi sofati din telecomanda? whistling.gif

Oameni buni.....vine weekendul....ce bine! thumbsup.gif
Alex-F1
Sorry Oane, dar tot nu m-ai convins! Deci io imi mentin parerea.... Asa de curiozitate, ce recomandare de varsta scrie la masinuta aia? Sa nu-mi spui ca 1 an, ca nu te cred! Uite mai jos o excelenta jucarie interactiva/educativa potrivita si recomandata pt. 1 an.....e f. desteapta si de calitate superioara (a costat 130 ron)......si sa nu-mi spui acuma ca micutul tau a "fumat" de astea la 6-7 luni!!! Deci sa fim cumpatati, sa nu sarim peste etape si sa nu ne grabim sa-i facem mari dintr-o data pe copii.....toate la timpul lor.....ca si-asa cresc extraordinar de repede, timpul parca zboara si o sa ne trezim ca-s adolescenti si aduc gagici acasa si atunci poate ne-am dori sa mai aducem inapoi varsta inocentei si etapele peste care s-a sarit.......parerea mea!
OaneA4
am scos atele vineri seara. A plans mai mult de frica doctorului decat de durere iar totul a durat 1 minut. Se simte perfect acum.

ALEX-F1: Nici nu vrea sa te conving de ceva anume. In ceea ce priveste jucaria din poza ta, afla ca Raul al meu a "fumat" d-asta la 5 luni asa ca..................... tu poti sa-i cumperi si papusi la al tau si mai lasa-ma cu indicatiile de varsta, etc. Mai ai putin si-o sa-mi spui si ce sa-i dau sa manance. Sa ai o zi buna
Arheopterix
Alex F1 ,acel volan l-a primit si Eric.Nu tin minte cand dar de vre-o 3 ani.
A fost trantit si lovit de nenumarate ori.E inca in stare aproape perfecta.
O achizitie buna.
Alex-F1
QUOTE(OaneA4 @ Dec 2 2007, 03:30 AM) *
afla ca Raul al meu a "fumat" d-asta la 5 luni asa ca.....


Take it easy man......io inteleg sa ne laudam copiii, dar nici chiar asa.....o fi Superman omuletul tau si nu stii nici tu.....bine ca nu le-a fumat la 2 luni!!! Io cand am zis "fumat", m-am referit la valorificarea intregului potential al jucariei, nu doar 20-30%, iar daca tu vrei sa ma convingi ca la 5 luni genul ala de jucarii au fost fumate 100%, nu ai succes.....astea is basme frate! Mie mi-e clar....parerea mea e ca procedezi total gresit din punctul asta de vedere, fiindca incerci sa cresti copilul mai repede decat ritmul natural de crestere.....oricum esti in ton cu moda, fiindca in ziua de azi totul se intampla fast.... Ma intreb oare la ce varsta va naviga pe Internet? Sa tot fie pe la 3 ani, nu? Io zic ca si la scoala sa-l dai la 4 ani! Sarmale si/sau pizza nu mananca deja? ....sorry, dar nu m-am putut abtine....
Mariustom
OaneA4 și Alex-F1: Sunt convins că amândoi vreți tot binele copilului vostru, terminați cu împunsăturile verymad.gif
Fiecare trebuie să asculte și analizeze zise-le celuilalt, și dacă vrea, să extragă ce e mai bun copilului.
Educația ce o oferim se poate schimba funcție de necesități, caracter.

OaneA4: greșești replicând așa unuia care nu ți-a zis de rău, poate modul de exprimare/explicație lui Alex a fost mai rudimentar. Doar că poate nu tot ce ți-a zis Alex se poate aplica copilului tău, atât;
Alex-F1: fiecare încearcă și reușește într-o oarecare măsură să ofere cea mai bună educație copilului propriu. Dacă observăm că altul/alții fac greșeli (în viziunea proprie a educației) încercăm să oferim niște pilde/sfaturi "de corectare". Dacă vezi că nu acceptă, nu trebuie insistat, căci mai mult rău faci, crede-mă.

În concluzie, terminați cu împunsăturile, fiecare vrea binele, și ce cred eu cel mai important, când va fi copilul mare, să poți să-l privești în ochi și orice ar face și orice s-ar întâmpla, să fii cu sufletul împăcat că tu i-ai arătat și explicat binele (ca să-l aleagă) și răul (ca să se ferească de el).
Cel puțin ăsta-i un principiu la mine thumbsup.gif

Să vă crească copii mari și sănătoși, și noi să îmbătrânim bucurându-ne de ei yes.gif arigato.gif


ninja.gif
AMP
Mai oameni buni...ati luat-o pe aratura....cre' ca febra sarbatorilor va streseaza rau...Bay,fi-miu recita din Eminescu la o luna si 5 zile si fi-mea si-a dat teza de doctorat acu' vo' tri zile in urma..... teehee.gif teehee.gif teehee.gif Haideti,may...suntem adulti,ce Dumnezeu?! rolleyes.gif
Cum scriam:fiecare face cum crede mai bine pentru puiul lui de om...daca mie nu-mi place ceva,tot asa si altii nu sunt de acord cu mine...Atat timp cat eu simt ca actiunile mele sunt spre binele copiilor mei,asa voi face,indiferent ce vor spune unii sau alti sau ca sunt sau nu de acord cu mine.Clar!

Marius...bine ca trecusi p-acilea draga....ca se luau baietii la tranta..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Alex si Oane,sa va creasca sanatosi baietii si sa va aduca numai bucurii!

Oane,refacere grabnica micutului sofer!


Nu spune nime' ce ati achizitionat pentru copilasi de Mos Nicoale?Eu inca n-am facut cumparaturi....poate daca scrieti voi ceva,mi-or veni idei.... unsure.gif
NGZ
Eu (de fapt sotia) am pregatit pentru Mos Nicolae un ceas cu diamante si bratara rosie, o cutie de bomboane (legata cu o fundita rosie), o bluza, un parfum barbie si cateva dulciuri.
Mai greu o sa fie cu Mos Craciun.
AMP
QUOTE(NGZ @ Dec 3 2007, 05:47 PM) *
Eu (de fapt sotia) am pregatit pentru Mos Nicolae un ceas cu diamante si bratara rosie, o cutie de bomboane (legata cu o fundita rosie), o bluza, un parfum barbie si cateva dulciuri.
Mai greu o sa fie cu Mos Craciun.



Cu bluza si parfumul Barbie...n-ar fi o idee rea,plus dulciurile....alea sunt ca si aerul de-l respiram.... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.