No SSO cookie

Compatibilitate Janta/Anvelopa

voteaza
(0/ 0)
Compatibilitate Janta/Anvelopa
Articole · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compatibilitate Janta/AnvelopaSupradimensionareaSupradimensionarea jantei si a anvelopei, a fost gandita pentru a marii performantelele si infatisarea autovehiculului dumneavoastra. Se realizeaza prin montarea unor jante cu diametru mai mare si a unor anvelope cu raport de inaltime mai scazut. Se are in vedere ca in urma ace

 
 

Compatibilitate Janta/Anvelopa

Supradimensionarea
Supradimensionarea jantei si a anvelopei, a fost gandita pentru a marii performantelele si infatisarea autovehiculului dumneavoastra. Se realizeaza prin montarea unor jante cu diametru mai mare si a unor anvelope cu raport de inaltime mai scazut. Se are in vedere ca in urma acestor modificari sa se pastreze diametrul general al rotii la o diferenta de maxim 3%, fata de diametrul initial.

Acest lucru este important deoarece, variatii mai mari ale diametrului ar conduce la probleme legate de tractiune si in final la un consum de carburant modificat. De asemenea, la masinile dotate cu franare asistata de calculator ar putea aparea anumite confuzii, ajungandu-se la imposibilitatea de franare accelerata.

Regula pentru supradimensionare:
Plus 1: Creste latimea sectiunii cu 10 mm, scade aspectul cu 10 puncte. Creste diametrul jantei cu 1 inch.
Plus 2: Creste latimea sectiunii cu 20 mm, scade aspectul cu 20 puncte. Creste diametrul jantei cu 2 inch.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0788 :: 17.77MB