No SSO cookie

O MASINA DE EXCEPTIE!

Nota generala: 4/5

OPEL VECTRA VECTRA C 1,9 CDTI

Motor Vectra C 1,9 CDTi
Intretinere

Comfort

Performanta

Siguranta

Consum

An fabricatiei 2004
Km parcursi 85
 

Opinie generala

Opel Vectra C, este un autoturism la care raportul calitate-pret cred ca este cel mai bun. Este cea mai mare la clasa ei,spatiul interior este unul de exceptie mai ales la varianta break iar in conditiile in care sunt comandate dotari suplimentare, acest autovehicul este unul de care te indragostesti usor. In dotarea cu motorul de 150 CP si 310 Nm, demarajul si vitezele de peste 150Km/h sunt usor suportate cu toate ca masa acestei masini este destul de mare. Spatiile de depozitare la interior sunt destule dar nu si suficiente,portbagajul este absolut urias(mai ales in varianta break),finisajele la interior sunt bune spre foarte bune - materialele folosite fiind de buna calitate. Despre motor numai cuvinte de lauda iar cutia cu 6 rapoarte este una bine etajata dar , ca la orice Opel, agata usor la schimbarea primelor trepte. Suspensia si articulatiile sunt extrem de solide si destul de rezistente pentru drumurile noastre.

Service

Singura problema avuta a fost aceea ca la un moment dat, asistenta la parcare, n-a mai functionat corespunzator.Fara nici o explicatie, functiona de 10 ori la rand corect iar a 11 oara, pentru cateva secunde , la mersul cu spatele nu mai functiona.

 
Comentarii (1)

scris de Anonim

ACUM O SAPTAMINA MI=AM ACHIZITIONAT UN OPEL VECTRA 1,9 CDTI DE 150 CALUTI FULOPTION 2006 126 MII DE KM CRED CA AM FACUT O ALEGERE FB CONSUM 5,6

Pentru a comenta vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0503 :: 15.16MB