No SSO cookie

Noul model Ford B-MAX se pregateste de lansare la Salonul Auto de la Geneva

Noul model Ford B-MAX se pregateste de lansare la Salonul Auto de la Geneva

Alan Mulally, presedinte si director executiv al Ford, va lansa la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012 versiunea de serie a noului model B-MAX

 
 

Ford deschide larg usile versiunii de serie a noului sau model B-MAX, un monovolum compact, ce va fi principalul punct de atractie al Salonului Auto de la Geneva din martie 2012.

Alan Mulally, Presedinte si CEO Ford, se va afla la Geneva pentru a lansa noul B-MAX, care promite sa impuna noi standarde prin design- ul sau unic si cele mai bune dotari tehnologice din clasa sa. Revenirea acestuia la Geneva, in versiunea finala de serie, are loc la numai un an de la dezvaluirea conceptului in cadrul aceluiasi Salon.

„B-MAX combina un design incitant si inovator cu dotari care inainte, puteau fi gasite numai in clasele superioare de masini”, a afirmat Stephen Odell, presedinte si CEO, Ford Europa. „Este o masina complet noua care raspunde nevoilor unui numar tot mai mare de clienti care isi doresc mult mai mult de la o masina din clasa mica.”

Lansarea in productie a modelului B-MAX a impus o noua abordare a construirii usilor, rezultand un acces deosebit de bun pentru soferi, pasageri si bagaje, cu stalpii centrali integrati chiar in usi. Alaturi de dispunerea  flexibila a scaunelor si spatiul de depozitare cel mai incapator din clasa sa, B-MAX va beneficia si de o executie superioara si materiale de inalta calitate care sunt intalnite rareori la o masina din clasa compacta, la un pret convenabil.

Noul motor Ford EcoBoost de 1 litru, deopotriva puternic si eficient, va fi disponibil pe B-MAX, impreuna cu motoarele diesel Duratorq TDCi. Ford B-MAX va ajunge pe piata din Europa in lunile urmatoare.

(Nota editorului: Fotografia atasata reprezinta prima imagine de productie a noului B-MAX. Modelul de serie B-MAX va ajunge la Salonul Auto de la Geneva la inceputul lunii martie.)

 

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2510 :: 21.92MB