No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Citroen C4 Aircross

GENEVA 2012 LIVE: Citroen C4 Aircross

In direct de la Salonul Auto Geneva, echipa noastra ne prezinta Citroen C4 Aircross

 
 

Citroen C4 AIRCROSS isi preia stilul din genele marcii si combina dinamismul modelelor gamei Citroen cu designul impunator al unui vehicul 4x4.

Trasaturile de stil puternice precum liniile orizontale ale partii frontale sunt punctate de orificii aerodinamice la extremitati care ii accentueaza aspectul compact. Modelul capotei, vizibil de pe scaunul soferului, pasajele rotilor largite si consolele fata si spate reduse sporesc impresia de robustete a acestei siluete unice.

In conformitate cu angajamentele marcii in domeniul protectiei mediului, Citroen C4 AIRCROSS se situeaza printre liderii segmentului in ceea ce priveste emisiile de CO2 cu motorizarea HDi 110 cuplat la o cutie de viteze manuala in sase rapoarte. Si pentru a permite alegerea unei versiuni care sa se potriveasca cat mai bine stilului de viata al posesorului, motorizarea HDi 110 va fi propusa in versiunile cu tractiune pe doua roti si cu tractiune integrala.

Citroen C4 AIRCROSS va beneficia inca de la lansare de performantele motorizarii HDi 150 (disponibila si cu tractiune pe doua roti si cu tractiune integrala cu cutie de viteze manuala in sase rapoarte) si de o motorizare pe benzina de 1,6i 115 CP (disponibila in versiunea cu tractiune pe doua roti cu cutie de viteze manuala in cinci rapoarte).

Dimensiunile compacte (4,34 m lungime; 1,80 m latime; 1,63 m inaltime) si manevrabilitatea (10,6 m raza de bracare) ii permit sa evolueze fara probleme in peisajul urban. Cu o habitabilitate demna de o berlina din segmentul superior (5 locuri pentru pasageri si un volum al portbagajului de 442l) raspunde cu usurinta exigentelor unui stil de viata modern. Respectand valorile Citroën, Citroen C4 AIRCROSS intruchipeaza o excelenta balanta intre confort si performante rutiere.

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1638 :: 17.66MB