Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Presedintele suspendat....Noi cu cine votam?
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Politica
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
HalbaSus
Cipp, eu ma refeream la reclamele din ziare, reviste, banere pe marginea drumului, reclame radio, etc... presupun ca nu tu le faci pe toate biggrin.gif deci nu am nici un motiv sa te acuz ca iei bani pentru campanie pro-basescu.
T u d o r
Cipp, nu te ambala, omul se referea la reclama in adevaratul sens al cuvantului, adica afise, postere, mitinguri, etc. smile.gif Nu s-a referit la tine sau la alti colegi care il sustin pe Basescu (ca si mine, de altfel).

QUOTE
Care vadim ? slava Domnului au trecut zilele in care era o amenintare reala, care Iliescu ? o relicva politica intr-un partid care abia ar putea strange 20% ? Care Voiculescu ? Ala care la urmatoarele alegeri probabil nu va reusi sa intre in parlament daca nu se aliaza cu cineva ? Sa fim seriosi... lupta e intre base si tariceanu


Man, pana una alta ei l-au suspendat pe Basescu. Asa slabi si "insignifiabili" cum sunt. Si ei sunt impotriva lui, fie ca au 20% sau 2%. De altfel, tocmai faptul ca sunt asa cum sunt le aduce si scorul asta. Nu sunt fan al lui Nastase, dar pe vremea lui PSD avea 35%. biggrin.gif
HalbaSus
Daca PNL-ul nu ar fi dorit suspendarea nu ar fi fost suspendat... PSD-ul a picat, get over it... o sa votam de-acum inca 20 de ani toti nebunii doar de frica sa nu vina PSD-ul ? Geoana e atat de slab incat nu ar putea castiga nici alegerile de la o comuna, cat timp el ramane presedintele PSD puteti sta linistiti ca nu vor ajunge la putere, acum sunt cel mai mare partid parlamentar datorita lui Nastase si Iliescu, ei de bine de rau erau politicieni capabili (ATENTIE: am zis POLITICIENI capabili, asta nu e un lucru bun, nu inseamna ca faceau lucruri bune, inseamna doar ca puteau obtine voturi). La viitoarele alegeri mai mult de 20% nu ii vad sa ia, cel putin nu cu geoana in frunte.
T u d o r
Dupa parerea mea Tariceanu e mort politic. Daca exista cineva care pierde oricum din acest scandal politic, atunci acela e el. Nu are carisma, nu are credibilitate (pentru ca lumea il asociaza cu Patriciu) si o parte din oamenii capabili din PNL (in frunte cu Stolojan) au trecut cu Basescu. PNL a promovat oameni insipizi ca Antonescu sau negri in cerul gurii, ca Orban. biggrin.gif Iar o alta parte dintre liderii lor la vedere semneaza statul de salarii la Rompetrol sau la Fenechiu. Daca asta nu e sinucidere politica, atunci ce o fi?! Eu tot PSD cred ca tine fraiele acum in parlament, iar PNL nu prea a avut de ales, daca vroia sustinerea pentru guvern.
_Theo_
de la 1 ianuarie 2007 Romania a avut de absorbit 4-500 de milioane de euro. A cheltuit mai putin de jumatate. In schimb a dat catre comunitatea europeana 300 milioane euro. Ce au facut politichienii nostrii? S-au certat pe ciolan. Daca Basesc ar fi fost atat de grandios precum il vedeti ar fi avut ca prioritate binele national, nu disputele cu "oligarhi" mai mult sau mai putin existenti. blink.gif Inainte se zicea ca "ati tampit poporul cu televizorul!" acum e "ati tampit poporul cu mitingurile anti-oligarhi!". Penibil...
Baby Blues
Pai dar ministerul transporturilor care se pare ca nu a cheltuit anul trecut vreo 80% din fonduri in timp ce drumurile noastre sunt varza? Cica nu au fost proiecte... de vreo 17 ani. :bash: :bash:
_Theo_
Romania e condusa de oameni lenesi, prosti, incapabili, pilosi, hoti. Singurul motiv pentru care ma duc la vot este ca e primul meu vot. Altfel imi bagam picioarele in Base si Geoana si Tariceanu si emigram in Zair(pt cunoscatori blush.gif )
Cezar81667
Sambata e zi hotaritoare. Functie de rezultat va fi "Vox Populi" ori "Box Senatus" :argue:
2.Eu votez pe basescu, pentru ca:
a).se scotea la TV "dosarul flota", numai cand erau alegeri cu basescu printre candidati
cool.gif.Senatus a considerat ca poate trece peste vointa populi. Iar eu imi simt incalcata increderea de acest Organ :ban:
c).intotdeauna am admirat un leu mort decat un caine voi. (macar Basescu isi apara propriile gafe si prostii, in timp ce tariceanu se inclina in fatza "Banilor" de partid.
d).la un moment dat si Vadim isi luase un consilier evreu. biggrin.gif Nu i-a folosit prea tare. tariceanu cu 2 consilieri evrei (educati de americani) vrea sa fac politica in romania :brilsmurf:
e).chiar nu vad alta varianta, mai buna, ca presedinte: Un alcoolic psd-ist? un fiu de securist (idem psd-ist)? un cioban? un securist cu acte-n regula?...Pe moment...este cel mai bun dintre cei rai! :angel:
f). si nu in ultimul rand.....DE-AL DREAQ!! pen'ca prea sar multi la gatul lui....ceea ce mi se pare o josnicie! (pana si cu iliescu aveau niscai rezerve) band.gif
Apropo...sunt antimonarhist convins. Monarhia (fie ea si constitutionala) este o institutie perimata, penibila si costisitoare. arigato.gif
Oana
s-au cam incins spiritele pe aici...in fiecare zi duc o lupta cu mine sa nu postez nimic in topicul asta, dar astazi am cedat...nu am mai rezistat sa citesc si sa nu spun nimic... :argue:
Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam. El deschide si intreaba "Ce s-a intamplat?" "Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta." "Bine" - zice omul din masina – "Si cat da fiecare?" "Cam 5 litri..." biggrin.gif
WTF?...cum naiba a aparut de 2 ori?...Mariustom!!!do you job biggrin.gif

:scratchchin: :hmmm: Done biggrin.gif

Edit by ... Mariustom


ninja.gif
Alex-F1
http://subiectiv.ro/media/disperarea-e-mare/

....Maaaaare-i gradina..... biggrin.gif
Elena A.
QUOTE
....Maaaaare-i gradina.....


Si muuuulti sar gardul!!! laugh.gif
DORU
Fac apel la constiinta voastra: oameni buni, anulati-va votul !!
Nu merita nici una din parti sa ramana la putere. Mergeti la vot si puneti 2 stampile...asa stiti sigur ca nimeni nu va fura votul si ca veti da o palma acestor hrapareti lipsiti de orice urma de bun-simt si omenie ! arigato.gif
florin55503
vezi tu halba, asta e problema. ca oameni ca iliescu, voiculescu, hrebenciuc sau mai stiu eu cine conduc din umbra in romania si folosesc pargiile puterii pentru exclusiv binele personal etc .
iliescu nu accepta sa iasa pe usa din dos din scena politica, cu un dosar pe post de piatra de moara atarnata de gat. si asta e valabil pt toti. oameni ca voiculescu, hrebenciuc nu ar intra pe vot uninominal nici in comitetul de parinti la cine stie ce scoala generala. dar totusi ei controleaza tot ce misca.
cu patriciu problema e alta. el controleaza una din cele mai importante si mai profitabile companii romanesti (de fapt cea mai mare). el e cercetat nu pt datorii pe care le-a creat, ci pt datorii care le-a preluat odata cu preluare petromidia si nu le-a achitat. desigur probabil aici e orgoliul lui base.
Daniel65671
QUOTE(DORU)
Fac apel la constiinta voastra: oameni buni, anulati-va votul !!
Nu merita nici una din parti sa ramana la putere. Mergeti la vot si puneti 2 stampile...asa stiti sigur ca nimeni nu va fura votul si ca veti da o palma acestor hrapareti lipsiti de orice urma de bun-simt si omenie ! arigato.gif


Doru, ma uimesti!

Nici eu nu sunt multumit de clasa politica. Sunt chiar convins ca toti de acolo, din parlament, sunt "bagati" pe liste conform cu cat au dat si au venit chititi sa-si scoata banii si ceva pe deasupra. Si, in plus, toti sunt in cardasie, indiferent de partid, cand e vorba de afaceri.

Dar, de aici si pana la a-mi anula singur votul, e cale lunga. Mai bine nu ma duc sa votez. Insa, lasand locul "liber", poate sa vina cel mai (mare) rau peste noi. Asa ca, macar aleg pe cel mai mic rau din ce se poate alege.

O spun clar: solutia nu este absenteismul!

Nu vreau sa fac comentarii pro sau contra si cu cine voi vota. Uitati-va si singuri la sondajul de opinie din ziarele de astazi si veti vedea ce (cine) va iesi la vot. Dar indemnul meu este sa mergeti si sa votati. Macar ca exercitiu democratic conteaza ca existati si va exprimati vointa. Poate sa aiba efect, cel putin moral.
HalbaSus
florin, supraevaluezi poporul roman... la alegerile din 2000 (cred) a candidat din partea PSM-ului (partidul socialist al muncii, pt cine isi mai aminteste) un afacerist bihorean destul de dubios (care ulterior a si fost condamnat si s-a tirat din tara). Tipul avea bani si a facut cea mai puternica campanie pentru camera deputatilor din judet... a obtinut suficiente voturi cat sa intre de 2 ori in parlament dar ghinion ca nu a intrat PSM-ul in parlament... asa ca pun pariu pe 10 lazi de bere ca la vot uninominal ar intra oricare dintre cei pe care i-ai amintit... poate nu ar intra in bucuresti, dar ar gasi ei un judet unde cu mici+bere+multe afise sa primeasca suficiente voturi, cand o sa avem un popor matur din punct de vedere politic, care sa fie in stare sa judece singur atunci voi fi primul care va sustine votul uninominal... dar asta nu se va intampla in urmatorii 10-15 ani... poate te simti jignit, dar nu e cazul... cand ma refer la popor, nu ma gandesc la cei 100-200 de membrii activi ai acestui forum, sau la populatia cu studii superioare din mediul urban care are la dispozitie zeci de mijloace de informare, noi suntem minoritari, iar majoritatea decide, iar votul uninominal nu ar face altceva decat sa creeze noi parghii pentru manipularea electoratului... spre exemplu PNG-ul... poate va obtine un 5-7%, daca ar fi vot uninominal si becali ar pune candidati foarte populari (jumatate din echipa steaua, cativa manelisti, niste cantareti de muzica populara, cateva nume mari ale sportului si le-ar face o campanie buna (cu mici, bere si tot tacamul) ar putea scoate lejer un 20%... pentru ca ar folosi oameni care deja au o oarecare notorietate si atrag stampile in mod natural. Parlamentarii de acum (buni, rai, cum or fi dar totusi majoritatea au studii superioare si au mai auzit cate ceva despre politica) nu sunt cunoscuti... nominalizeaza repede 5 parlamentari din judetul tau... e greu nu ? Dar daca trebuie sa nominalizezi 5 jucatori de fotbal, 5 cantareti, etc... parca merge mai usor...

Daca ar trebui sa alegi intre doroftei si un parlamentar oarecare de care n-ai auzit in viata ta... pe cine ai alege ? Poate ca acel candidat are studii juridice si economice, poate e foarte capabil, dar degeaba, tu n-ai auzit de el... dar de doroftei ai auzit, si poate e un om bine intentionat, dar nefiind obisnuit cu politica va fi foarte usor de manipulat de catre unul gen hrebenciuc.

P.S: Am folosit persoana a doua singular in mod exemplificativ, nu ma refeream fix la persoan ta sau a altora.
DORU
QUOTE(Daniel65671)
Doru, ma uimesti!
Dar, de aici si pana la a-mi anula singur votul, e cale lunga. Mai bine nu ma duc sa votez. Insa, lasand locul "liber", poate sa vina cel mai (mare) rau peste noi. Asa ca, macar aleg pe cel mai mic rau din ce se poate alege.
O spun clar: solutia nu este absenteismul!


Daniel, eu nu am propus absenteismul, ci dimpotriva ! Prezenta la vot si exprimarea dezaprobarii referendumului printr-un vot de blam !

Nu mai trebuie votat raul cel mai mic, ci ceva nou. Esti de acord?
Daniel65671
Si daca nu apare nimic nou? Ca doar nu o sa-mi propui sa-l votez pe Becali!...

Iar votul de blam poti sa-l dai si prin alte mijloace de exprimare. Un vot anulat nu exprima blamul tau. Maidegraba poate fi interpretat drept nepricepere la tehnica de vot de catre unii.
DORU
"Si daca baba avea roate ... ?"

Ceva nou = un personaj cu trecut nepatat. Sunt inca destui...dar nu-i vedem din cauza astora de acum.
HalbaSus
Ceva nou ? Pai suntem condusi de aceiasi oameni din 90 incoace... Din primul guvern al romaniei au facut parte si nastase (ministru de externe parca si basescu ministru-l transporturilor), Tariceanu era atunci in opozitie tot in PNL (dar avea activitate politica), Vadim si el era pe-acolo (PRM-ul avand chiar prefecti si sustinand guvernul FSN), de Iliescu nu mai are rost sa vorbesc, Voiculescu a fost mai mult in "underground" dar si el si-a facut aparitia pe scena politica tot pe la inceputul anilor 90... singurul newcomer pe scena politica e becali... dar el e mai mult o gluma proasta... foarte proasta.
Oana
Pentru a evita aglomeratia la sectiile de votare, Biroul Electoral Central a anuntat ca cei care vor sa voteze "DA" sunt asteptati la urne duminica ! 20 mai
Elena A.
laugh.gif Glumeato! Eu am auzit acelasi lucru despre cei care voteaza "NU". laugh.gif
Mariustom
offtopic.gif Yeeeeeeesss, nămolul mai lipsește, fetelor biggrin.gif
S O R I N
QUOTE(Mariustom)
offtopic.gif Yeeeeeeesss, nămolul mai lipsește, fetelor biggrin.gif


Marius tare sugestia ..... am ras de m am spart.. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Elena A.
Sa ma cert cu Oana din cauza politicii? Hmmm.... Stati sa ma gandesc....NU! Ca doar suntem amandoua 2 persoane mature si mai ales sanatoase la cap (cat de cat biggrin.gif).
Dar daca va face placere, va dau voie sa visati laugh.gif
florin55503
halba evident ca poporul roman nu e suficient de matur. dar aceasta maturitate se capata exersand votul uninominal. pana la urma va obliga valorile sa iasa in fata. alfel vom roti exact aceleasi personaje pana la adanci batraneti
Mariustom
Elena, ai spus NU ? :shock:
:punk: Îți mulțumim, și te rugăm să și votezi corespunzător, sâmbătă :naughty: :yup:

Cât privește "normalitatea" ta biggrin.gif, îl lăsăm pe colegul F1anatic să-ți pună diagnosticul. Cu toate că :scratchchin: , dacă mă gândesc bine, ți l-a și pus, parcă în topicul cu Senna laugh.gif :coolspeak:

Iar despre visele noastre, te lăsăm pe tine să visezi la ce visăm noi biggrin.gif
Elena A.
Off topic: Hai ca m-ai facut sa rad sanatos in dimineata asta...Sa nu mai faci asa ceva, ca se uita colegii de birou urat la mine laugh.gif Acum inteleg perfect ce vrei sa spui cand zici: ninja.gif biggrin.gif

Cat despre votul meu...s-ar putea sa-l autosabotez. Poate nici nu mai votez, mai ales daca ma duc la curse maine biggrin.gif
C Z R
NU



Nota: nu este nevoie sa argumentez acest raspuns, este o optiune, personala si intima, cu 2 taisuri, fiecare poate intelege ce vrea.
CRG
Cum spunea cineva, ne vedem la urne. Eu o sa votez NU!
T u d o r
Maine vom vedea cat de reprezentativi suntem fatza de un sondaj. biggrin.gif

57% pe forumul masini.ro -versus- sondaje ~70% in favoarea lui Basescu.
Watcher
Am intrebat un coleg tanar de la IT daca merge la vot si ce voteaza. Raspunsul a fost: "optiunea din dreapta".
Some constituency, ha?
HalbaSus
Eu zic sa incepem pariurile... evident nu pe cine castiga, asta e prea simplu... ci pe procentul de participare si pe procentul cu care va castiga base.

Eu zic in felul urmator:
40% participare
70% pro-base.

Cel care se va apropia cel mai mult de rezultatele oficiale va castiga un premiu (virtual evident biggrin.gif )
Cezar81667
I'm in beer.gif

1.participare - 72-73% din electorat
2.castiga Base - 60-61% din votanti
Watcher
Participare: sub 65%: 60-65%
Procent Base : (sper ca nu peste) 55%
_Theo_
participare - 61-65%
voturi - 74,5 % NU, desi nu sunt de acord cu marinaru`. cred ca-mi anulez votul. :bandit:
cristian106139
Mi-e mi s-a facut scarba de acest asa-zis presedinte!A zis ca demisioneaza dar n-a facut-o.De ce nu s-a tinut de promisiune?El ne crede chiar prosti?Crede ca noi suntem niste marinari de pe nava lui?Acest Base e o vulpe prea isteata care-mi provoaca stari de :puke: .Dumnealui are impresia ca noi suntem aceeasi care l-am votat pe Iliescu mandat dupa mandat.Se inseala amarnic!Daca nu stia ca se bucura inca de suportul populatiei demisiona.Ceea ce vreau eu sa subliniez e ca se vrea reales ca Iliescu fiindca crede ca suntem :angel: dupa el. :brave:
T u d o r
Eu zic un 55-60% prezenta la vot si cam 65% in favoarea lui Basescu.

Si Cristian, daca te iei dupa sondajele mai vechi sau mai recente, populatia CHIAR il sustine pe Basescu. Or fi mai prosti unii, dar chiar asa de multi? Poate ca e cel mai bun dintre cei rai, ce zici? Sau tu ai o alta optiune politica si atunci tot ce face adversarul ti se pare rau. E normal sa fie asa. blush.gif
zefir34016
Octavian Paler intr-un editorial scris cu 7 zile inainte de moartea sa:

In orice caz, eu nu astept nimic bun de la acest final de primavara. El poate lasa rani in societatea romaneasca greu de vindecat, ca forme ale unui razboi civil psihologic.

- Ipoteza cea mai rezonabila ar fi aceea a unui Basescu intors la Cotroceni in urma unui referendum neconvingator, care sa nu-i mai permita sa se erijeze in „Eu, Supremul“.
- O infrangere a lui Basescu ar fi un risc: acela ca adversarii sai sa-si piarda mintile.
- Un triumf al sau ar fi o catastrofa.


Cititiasta si cantariti bine inainte de a merge la vot maine.
air_wolf
49% prezenta la vot.
Cezar81667
QUOTE(cristian106139)
Mi-e mi s-a facut scarba de acest asa-zis presedinte!A zis ca demisioneaza dar n-a facut-o.De ce nu s-a tinut de promisiune?


arigato.gif Elementar dear Watson!
Daca demisiona, urmau alegeri anticipate! ceea ce inseamna ca Basescu ar fi candidat, din nou, impotriva acelorasi care l-au dat jos. Cine crezi ca avea mai multe shanse?
Daca nu a demisionat, au modificat legea referendumului, tot pentru a-l faulta pe drum.
A dreaq clasa politica romaneasca, schimba regulile jocului pe tot timpul partidei, functie de interes.
HalbaSus
In 2004 la al doilea tur de scutin s-au prezentat 55.2 % din cetatenii inscrisi pe liste, mai precis 10.112.262 din totalul de 18.316.104. Iar din totalul voturilor valabil exprimate Basescu a castigat cu 51.23% mai precis 5.126.794 de voturi...
La primul tur de scrutin s-au prezentat 58.5% din cetatenii inscrisi pe liste, mai precis 10.794.653, iar dintre acestia Basescu a acumulat 3.545.236 de voturi reprezentand 33.92% din optiunile electoratului...

Concluzii:
1. Basescu NU este un presedinte ales si iubit de tot poporul, cand a fost votat doar de catre simpatizantii sai (adica in primul tur) a obtinut 3.5 milioane dintr-un maxim posibil de 18.3... in comparatie, nastase obtinuse in primul tur 4.27 milioane (40.94%)... iar in al doilea tur a castigat nu prin simpatia pe care a atras-o, ci datorita faptului ca nastase era prea urat... probabil ca si eu castigam alegerile daca ajungeam in al doilea tur impotriva lui nastase... oricine le-ar fi castigat biggrin.gif
2. Cei care prognozeaza o prezenta la urne de peste 60% (aici incluzand institutele de sondare ale opiniei pulbice care intre timp si-au retras afirmatiile) sa se abtina de la facut pariuri pe sume serioase... nu de alta dar e nasol sa platesti cate 2-3 lazi de bere odata biggrin.gif
zefir34016
Este evident ca in 2004 Basescu a fost ales prin vot negativ in finala cu Nastase. Asa dupa cum Iliescu a fost a ales cu vot negativ in 2000 in finala cu Vadim.

Interesant ca si maine 19 mai 2007, daca Basescu va reinscaunat la Cotroceni prin referendum, aceasta va fi, esentialmente, tot vot negativ pentru ca Basescu a fost si este antipatic. De data aceasta votul negativ cred ca este determinat, pe de o parte, de frica de risc (riscul la care se refera de O.Paler mai sus). Pe de alta parte, de lehamitea (absolut explicabila) pe care o au romanii vizavi de galeria sinistra de potentiali "prezidentiabli" - deveniti eterni parca de 17 ani incoace - din care va fi obligat iarasi sa aleaga, posibil iarasi cu vot negativ.

Sigur, este nevoie de timp si publicitate (in sensul bun) ca un tanar, ca independent, sa "iasa in fata", sa se afirme, sa auda lumea de el, sa poata fi cantarit daca are realmente calitati de om politic modern si viitor lider. Eu, de pilda, as fi dispus oricand sa acord tot creditul unor figuri absolut noi precum Remus Cernea sau Dragos Bucurenci, ca sa dau numai doua exemple.
Cezar81667
Theo....hai la bere beer.gif Castigaram :boxing:
Cezar81667
Oh...mea Culpa...
Halba Sus, ca berea o dau eu arigato.gif
HalbaSus
Sa vedem si rezultatele finale de participare... oricum acolo nu cred ca iau bataie, nu cred sa fie peste 40%... la procentul voturilor impotriva demiterii sunt intr-adevar putin surprins, eu banuiam ceva de genul 70-72% in nici un caz 78%...

P.S: Cel mai mult m-a enervat ca supermarketurile nu vindeau bere pana la ora 20:00... :bash: :bash: :bash: Daca imi spunea cineva asta inainte sa merg la vot as fi absentat si eu in semn de protest !
Cezar81667
Culmea ironiei - toate partidele afirma ca absenteisum este un semn ca itnreaga clasa politica trebuie restructurata, dar fiecare da vina pe celalalt :bash: Pur si simplu, nu s-a schimbat nimic.
problema mea, in prezent - CAND DIZOLVAM PARLAMENTUL ??? :minigun:
Baby Blues
Mie "imi place" pozitia lui vadim. :bash:
S O R I N
Sa aiba macar onoare :

http://www.hotnews.ro/articol_73194-Orban-...a-guvernare.htm
T u d o r
Mai, eu nu inteleg o chestie. Daca tot s-au zbatut atata sa ramana singuri la guvernare, ce mai vor? Daca si PNL - singurul partid oficial la putere - intra in opozitie, cine mai ramane la putere? biggrin.gif Or sa fie toti in opozitie si ne guvernam singuri? blink.gif Sa-si asume raspunderea! Sau si-or fi dat seama ca n-au oameni pentru a sustine singuri un guvern si incearca sa se scoata acum? Dat cand au scos PD-ul cu ajutorul PSD de ce nu s-au gandit? Sa isi ia noii aliati la guvernare. :angel: Si ar mai fi si PRM, si PC, ca si ei ar vrea cate un Voiculescu la industrie sau vreun Dolanescu la cultura, nu?
Arheopterix
Pic si eu ca musca in lapte.
Habaar nu am de politica.
Dar daca au vrut sa il destituie pe Basescu,de ce nu l-au destituit pe Iliescu dupa mineriada?
Ca sa nu mai vorbim si de altele.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.