Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stickere masini.ro
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Alex-F1
Na, hai sa va lovesc si io niste idei! O intrebare intai: sloganul sa fie in romaneste sau engleza? Io as zice romaneste, ca doar suntem totusi in Romania, nu? Deci, s-o luam pe rand:
- culoarea intregului sticker (slogan + logo): alb
- pozitia: geamurile laterale spate (pe exterior), coltul de jos dinspre manerul usii (sau coltul dinspre spatele masinii jos pt. 2 usi)
- dimensiuni - slogan: 14 x 2 cm bold (nu subtire, ca se dezlipeste)
- logo: 19 x 3 cm bold
- ordinea: sloganul sus si logo-ul dedesupt
- sticker - engleza: "The place to be..."(sus) "www.masini.ro" (jos)
- romana: "Sofer model..." (sus) "www.masini.ro" (jos)

Nota: "sofer model" nu ar fi traducerea in romana a lui "the place to be" (cred ca v-ati prins), sunt 2 chestii distincte....la alegere! Mie-mi plac amandoua, dar cum ziceam, suntem in Ro! Treaba cu "the place to be" suna beton doar in engleza, in romaneste nu prea vad o traducere sugestiva.... Deci, ce ziceti? Comentarii, ceva?

Hai pa
ALEX
Andrei Suzuki
Asta cu "The place to" be e mortala.Cea mai buna idee pana acum.Chiar merita pusa pe masina.Bv Alexandru.
Admin..cum e?Iti place?Iti convine?
Insa eu nu inteleg de ce toata lumea vrea sa puna in lateral...
madalina
Andrei parca vroiam mai mult decat reclama Forumului....
Andrei Suzuki
Vroiam? :shock: laugh.gif
Bine..atunci "sofer model" smile.gif
G e o r g e
eu as vrea sa fim un grup de soferi care sa ne diferentiam prin aceste stickere , nu sa facem neaparat reclama forumului.
Andrei Suzuki
Stiti,ma gandeam eu la ideea lui Jax si eu zic ca ar arata bine si cu "puterea exemplului". SI nici nu facem numai reclama.
G e o r g e
eu nu vreau sa fac reclama pentru ca reclama ar trebui platita . vreau sa fiu fair ! daca ma intelege careva ...

daca reclama ar fi libera pe forum , as face si eu reclama free pe masina mea .
Andrei Suzuki
Bun!Tocmai dasta o sa punem si un slogan,ceva..
Am inteles cum sta treaba cu reclama.
Alex-F1
Nah, atunci la slogan ne mai gandim, dar restul ideilor mele (dimensiuni, culoare, pozitie etc) cum sunt? Alea merg sau sunt necesare corecturi si aici? Andrei, pe mine nu m-ar deranja pe luneta daca n-as avea acolo alte stickere destul de mari.....(vezi poza) :cheers: Dar io zic ca reclama facuta nu ar fi doar forumului, ci intregului site.... :bounce: Bun, atunci am inteles si io cum sta treaba cu reclama: NOI ne facem reclama, nu site-ul :cheers: Ma mai gandesc si eu si va scriu pe cum imi vin ideile... :idea:

Hai pa
ALEX
madalina
Nu facem reclama gratis siteullui/forumului. Site/forumul poate face in schimb reclama "campaniei" pentru un trafic mai civilizat (un pop-up, o reclama, ceva). Vede cineva sloganul, logo-ul si site-ul. Intra pe site, vede semnificatia si ni se poate alatura, atat pe Forum/site, cat si in incercarea noastra!
admin
QUOTE(Jax-Dark)
eram sigur ca s-a inteles altceva... oricum vad ca voi vreti altceva... singura care a inteles este madalina, din discutia de sambata. Voi vreti o sa afisati ceva cool si www.masini.ro... Sloganul pe care il cautati oricum este altceva decat vroiam eu... "Puterea exemplului"... asta e... bafta... eu speram sa putem schimba in bine circulatia dezastruoasa din B si din Ro... un slogan care sa indemne oamenii la a fi mai atenti si mai corecti in trafic.. Este si partea frumoasa ca sa faci si un club etc...dar am senzatia ca oricum voi vreti altceva decat imi imaginam eu...hai ca ne vom mai auzi candva poate... c ya si sper sa va iasa ce vreti voi.



Jax, nu te inteleg.Am stabilit sa gasim un slogan, fiecare trebuie sa vina cu o idee.Nu am cerut ca sloganul sa faca reclama site-ului sau forumului.Sloganul trebuie sa ne reprezinte pe noi ca echipa iar omul care-l vede trebuie sa-si dea seama unde sa intre ca sa vada detalii.Vrem sa facem un sticker frumos de care fiecare sa fie mandru ca-l are pe masina, nu putem scrie pe el ceva de genu "pentru un bucuresti mai curat".Dupa ce o sa concepem sloganul si o sa facem stikerele o sa facem un club cu un regulament, pe care fiecare membru o sa-l respecte.Simplu.
Jax-Dark
****** I care! Do You?*****
*w w w . m a s i n i . r o *

sau in romana


***mie imi PASA! tie?***
*w w w . m a s i n i . r o*


nota: ideea apartine lui Iulian - Marius care a postat initial la "Puterea Exemplului".
admin
ce ziceti de asta?
madalina
Nu vreau sa fiu carcotasa, dar existadestui oameni posesori ai unui permis de conducere ce nu cunosc limba engleza! N-ati vrea sa ramanem la romana, totusi?
Jax-Dark
da
95% din soferi nu stiu engleza
100% din soferii taximetristi nu stiu engleza si nici romana
Jax-Dark
admin, mai posteaza inca o foto dar asa "mie imi PASA! tie?" ... si jos cu caractere mici powered by www.masini.ro... si nu mai pune mare sus pe primul loc MASINI.RO TEAM ca iar o dai in reclama inainte de toate.
Jax-Dark
bineinteles ca eu nu sunt nici grafician nici designer
Jax-Dark
hm....totusi am incercat sa postez un jpg de 10 k si nu merge :roll:

mai incerc
Jax-Dark
a mers... acum plec de la computer... revin mai spre seara. sunt curios ce mai zice echipa... ce mai propuneti.
admin
propunere 2
Nazareno Gabrielli
Chestia asta cu "Mie imi pasa! Tie?" mi se pare cam patetica.
In plus, cel care vede stickerul isi pune intrebarea "de ce anume ii pasa astuia?" sau "de ce anume ar trebui mie sa-mi pese?". Lipseste subiectul. Mesajul este confuz. Cred ca ar trebui ceva mult mai clar, daca se vrea a fi un mesaj de impact care sa aiba o urmare pozitiva.


Mi s-ar parea mai potrivita o chestie de genul "Lord al soselei!", sub care sa fie adresa site-ului. in acest caz se fac mai multe asocieri vis-a-vis de slogan si este mai atragator. Cred, eu, ca si-ai dori mai multi sa aiba asa ceva pe masina, chestie care sa fie asociata cu un comportament decent in trafic.
admin
...
admin
Si mie imi suna patetic sloganul ala cu "Mie imi pasa!Tie?"

Cel cu "Lord al soselei" e la fel de trist pt ca noi vrem sa demonstram ca suntem mai deosebiti, in nici un caz mai smekeri decat altii.

Masini.ro Team se vrea a fi denumirea clubului, in nici un caz reclama.Suna destul de bine cred eu.

Oricum, astea sunt doar niste propuneri, voi mai veni cu unele noi iar voi veti alege.....astept si propunerile voastre, of course.
Alex-F1
.....hmmm, io inca ma mai gandesc, dar Mircea cam are dreptate: cei ce vad sloganul trebuie sa "compileze" pe loc despre ce e vorba, nu sa stea sa se gandeasca "oare ce-o fi vrut ala sa zica cu abtibildul ala" :roll:
@admin: scrisul ala mic din coltul de jos cu siguranta nu va tine mai mult de 3 spalari, fiind prea subtire, se va dezlipi......ca sa tina, trebuie litere cat de cat mai mari si mai groase (bold), ca la sticker-ul meu :!:
...bey, io am auzit un slogan tare de tot, dar nu prea se potriveste in cazul nostru: "prin haos spre ordine" :shock: E cool oricum.... :oops: Hai ca mai vorbim!

Hai pa
ALEX
Andrei Suzuki
Si mie imi place cel mai mult asta cu negru si alb. Cel mai misto e prima parte "masini.ro team"; sa isi dea omu seama cine suntem,nu?
Nazareno Gabrielli
Chestia cu masini.ro team este foarte buna pentru ca arata identitatea noastra. Adica cine trasmite mesajul.

La slogan insa mai trebuie lucrat. Intai trebuie stabilit mesajul pe care vream sa-l transmitem. Eu am dedus ca trebuie sa fim oarecum un exemplu pozitiv si de aceea am propus chestia cu "Lord......". Daca nu va place este ok. (Oricum tin sa spun rationamentul meu. Ideea de lord nu arata ca esti mai smecher cum a spus admin. Cu acest cuvant se asociaza de obicei un comportament exemplar, in cazul asta m-am gandit la ideea de noblete pe sosea).
Dar hai mai intai sa vedem ce mesaj vreti sa fie trimis ca sa nu stau sa imi dau cu pararea in van.

PS: 1. Nu mi-o luati in nume de rau dar domeniu asta sa zicem ca mi-e familiar si sunt obisnuit sa-l fac pe etape. De aceea, m-am si bagat in discutie.
Asa ca ar fi bine, zic eu, sa stabilim exact ce vrem noi sa spunem la lume. Pe urma, o sa cautam formula cea mai concisa si care sa sune bine.

PS: 2. Cel mai bine ar fi stickerul sa fie de dimensiuni relativ reduse (dreptunghi de 15/5 cm). Sa contina o combinatie de rosu, alb si negru pentru ca iese in evidenta indiferent de culoarea masinii. Poate fi pus oriunde vrea fiecare. Pe luneta, pe portbagaj, pe un geam lateral etc
[/i]
Iulian HondaFan
se pot face 2 variante in engleza si in romana.
Andrei Suzuki
Si sa se pun ambele variante pe masina?Nu ar arata cam aiurea?
Iulian HondaFan
nu neaparat, fiecare isi poate pune in ce limba vrea si i se pare ca suna mai "cool".
Andrei Suzuki
Eu zic sa ramanem la ultima poza pusa de admin,cea cu negru si cu alb si scrisu albastru.Asta daca nu are cineva o idee mai buna...
Jax-Dark
s-au scris doar 3-4 slogane, nu e suficient ca sa ai de unde alege. daca toate sunt sa zicem nu cele dorite, nu le alegem inca. vreau sa posteze fiecare ce ii trece prin minte.

iata alte slogane, idei(patetice cum zic unii) pe care va rog sa le criticati si sa le modificati sau de la care sa veniti cu altele noi. trebuie sa iasa ceva super pana la urma:
(mentionez ca in limba romana trebuie sa le punem pana la urma)
1.there are rules! join us
2.exista reguli! nu le ignora!
3.respectul creeaza ordinea!
4.respecta si vei fi respectat!
5.follow the rules!
6.urmeaza regulile
Alex-F1
Bey da-i greu al dracu sa gasesti un slogan simplu, sugestiv si scurt in acelasi timp :roll: Si nu stiu daca se va gasi unul care sa multumeasca pe toata lumea de aici, fiindca tot cred ca se va gasi cel putin o persoana care sa zica ca lui nu prea-i suna bine.... :!: Iata unul banal de simplu care mi-a venit mie: "Fii civilizat macar la volan!" :oops: Voua cum va suna? Prea banal? :roll: Mai vorbim!

Hai pa
ALEX
Alex-F1
......sau mai era un slogan beton in englaza al celor etern indragostiti de masini: "I better die behind the wheel!" :shock: In romaneste: "prefer sa mor in spatele volanului!".... :cry: E un pic cam trist, nu? Oricum asta nu corespunde cu ce cautam noi, dar mi l-am amintit acuma si vi l-am zis si voua! :bounce: Stiu un tip din Satu Mare care si l-a pus pe luneta :shock: Si io era sa-l pun, dar am ales altul mai cool: "The hell is full, so I came back!" :evil: ....ala era pe vechea masina, acum am cel cu FIA care l-ati vazut in poza :cheers: Alt slogan beton in engleza e: "It's nice to be important, but it's more important to be nice!" - Scooter, "Move your ass", 1994....fanii Scooter poate-si mai amintesc... :joker: Eu sunt unul dintre ei :cheers: Alte sloganuri cool:
- "Live fast, die young"
- "In 100 years even love will be illegal"
- "Follow me if you can"
- "2 fast, 2 funerals"
- "Forever young"
- "Am o viata de roman normala: cu sanse mari s-ajung la batranete-n p**a goala" - cam lung, dar super-tare laugh.gif

ALEX
admin
Nu cred ca putem gasi un slogan scurt care in doua cuvinte sa arate tot ce avem noi de zis.Trebuie sa facem ceva atragator, sa captam atentia iar omul care-l vede sa devina interesat, sa intre pe site si sa vrea sa vada ce avem noi de zis.Jax fiind expertul va face un text care sa exprime ideile noastre si-l vom publica pe site undeva la vedere.
robert constantin31470
De ce nu puneti voi asa:


Ca vb. aia e deja facut si e sigla nu?
Andrei Suzuki
Nu punem asa pt ca nu vrem sa facem reclama la site;vezi si tu pe celelalte pagini.
Alex,zi-mi si mie te rog,tu ai alea lipite pe luneta pe afara nu?Tin la spalare,la umezeala?Iarna ai idee daca se dezlipesc?
Sorin32431
Salut,

am si eu o propunere....doua, sunt cam lungi dar poate le mai "cosmetizeaza" cineva:

"Conduci civilizat?"
"Tu cum conduci?"
"Eu vreau sa fiu corect! Tu?"

Numai bine
Nazareno Gabrielli
Mie-mi pare bun ultimul model pus de admin, cel cu "follow the rules". Mentiunea mea ar fi ca sa se inverseze ordinea, adica sa fie sloganul sus. Niciodata nu incepi cu semnatura. Sio ceva culoare in plus n-ar strica.
Sorin32431
Sincer, mie nu mi se pare f. potrivit sloganul "Follow the rules". La ce m-as putea gandi cand il vad? Pai cam la orice altceva decat la regulile de circulatie. M-as gandi ca persoana care poarta acest sticker este frustrata de faptul ca trebuie sa respecti anumite reguli neortodoxe pentru a te descurca in societatea in care traim. S-au ca e adept al miscarii hip-hop unde acest slogan e foarte utilizat si are o cu totul alta semnificatie.
Ideea este ca in nici un caz nu m-ar face sa ma gandesc la regulile de circulatie. E genul de slogan care (cred eu) ar putea avea exact efectul invers.
Dar este doar o parere personala.
Alex-F1
Da, Andrei, stickerele mele sunt lipite pe dinafara si pana acum mi-au rezistat la toti factorii externi (spalat, soare, ploaie, zapada, gheata etc), dar conditia necesara si suficienta e (cum am mai spus) sa nu fie bucatele f. mici de folie (nu sub 2-3 cm) si sa nu aiba varfuri f. ascutite, ca alea in timp se dezlipesc! Io pe Escort am avut sticker-ul 4 ani pe luneta si era inca perfect, dar l-am dezlipit cand am vandut-o :bounce: ! Acuma sper ca nu te gandesti ca va rezista si la razuirea ghetii cu spaclul ala iarna..... :shock: oricum luneta are dezaburire si nu trebuie s-o razui, nu? Si inca ceva: daca vrei sa-ti pui, sa degresezi f. bine (cu spirt) suprafata respectiva si temperatura mediului ambiant sa nu fie < de 20 de grade (cu soare, ca sa fie calda suprafata), deci grabeste-te sau......la primavara :cheers: Folia se gaseste si in comert, dar au si aia la firmele in domeniu, le duci pe discheta ce vrei sa lipesti pe masina si ei ti-o decupeaza in 2 minute......chiar si folie fosforescenta, dar aia e mai scumpa :blackeye: Daca mai aveti intrebari despre stickere, va raspund cu placere smile.gif Hai ca mai vorbim!

Hai pa
ALEX
dragos28836
e misto ideea, din ce am vazut pe afara e o moda ca fiecare indiferent de masina sa aiba ceva lipit cat de mic... in spania de exemplu astia din catalonia au un taur, iar ceilalti din... am uitat cum ii zice regiunii au un magar. in schimb extrem de multe masini din toata europa au stickere de reclama pentru www-uri. sloganuri de astea cu prudenta, daca mai tin eu minte au fost in comert pe la OMV si pe la Shell...

chestia e ca daca ne mai gandim mult vine iarna... si nu le mai putem lipi

sa stiti ca nici chestia aia cu suportul de numar nu e rea, am vazut suporturi de alea si la 30000 lei si de inscriptionat cred ca iti ia cel mult 50000 sau 100000lei
Andrei Suzuki
Fratilor ne hotaram odata ca (vorba lui Dragos) vine iarna si mai greu le lipim atunci.Mie personal cel mai mult imi place ultima poza pusa de admin,cea cu follow the rules. Si "masini.ro team" suna f misto,nu imi dau seama de ce,dar suna misto.Zic eu...
vali35289
:oops:
Alex-F1
.....nu-i rau, Vali, dar dunga aia de pe mijloc trebuie sa fie de-o culoare, fiindca asa cum ai facut-o tu (albul se pierde in rosu) nu se poate face.... :!: Sa auzim si alte pareri.....desi cred ca nu mai e cazul sa ne grabim, ca temperatura de afara deja nu va mai permite lipirea stickerelor in conditii propice..... :blackeye: Asa ca mai este timp destul pana colo prin aprilie-mai..... :cheers:

ALEX
vali35289
hei - ca nu e o idee prea buna, sunt de acord :roll: - dar tehnic se poate realiza dunga. pe cutter plotter, corect nu are cum sa iasa - dar exista si imprimate care pot tipari pe suport impermeabil. iar treaba cu lipitul - un sticker bun se poate lipi si iarna - singura conditie obligatorie este ca suprafata sa fie perfect uscata si fara grasime :blackeye:
Alex-F1
QUOTE(vali35289)
dar exista si imprimate care pot tipari pe suport impermeabil. iar treaba cu lipitul - un sticker bun se poate lipi si iarna - singura conditie obligatorie este ca suprafata sa fie perfect uscata si fara grasime :blackeye:


Vali, te-ai ocupat cat de cat cu chestii din astea sau zici doar dupa banuiala ta? Folia va trebui sa fie de gata, doar decupata, nu si imprimata la nu stiu ce imprimante, ca va costa mai mult si in plus nu stiu daca toata lumea va gasi in localitatea de domiciliu o firma care poate sa faca asa ceva :!: Iar cu lipitul, teoretic poti sa-l lipesti si iarna, dar orice firma serioasa iti va spune ca in instructiunile de utilizare ale foliei scrie clar ca aderenta maxima se obtine la o temperatura a mediului ambiant de 20-30 de grade, asa ca tu poti sa-ti pui iarna daca vrei, dar io unul pana la primavara-vara nu mai lipesc nimic!!! Hai ca mai vorbim!

Hai pa
ALEX
vali35289
pai tocmai ca m-am cam ocupat cu asa ceva o vreme smile.gif exista doua feluri de stickere: cele realizate prin decupare pe un cutter plotter - ca cel cu safety car pe care il ai pe masina - si care in mod normal au dimensiuni mari, si cele realizate cu o imprimanta cu transfer termic - in genul celor lipite pe usile magazinelor (interior sau exterior) de dimensiuni mici, si pe care se pot face si gradiente. aaa, da - si mai exista cele serigrafiate - o metoda mai veche da inca folosita pe la noi care presupune costuri de productie mai mici dar manopera mai mare - se realizeaza cu un fel de matrita negativa a desenului peste care se pulverizeaza vopseaua si pe care nu se pot face desene complicate.
pretul nu depaseste 2-3 euro/bucata (inclusiv tva) la cele scoase pe imprimanta. la cele facute pe cutter plotter pretul e mai mare si nu stiu firme care sa lucreze asa ceva la dimensiuni mici.
referitor la temperatura de lipire - nu ma gandeam sa le lipim la -20? da asa cum e acum afara - adica la +10 - 15° - nu e absolut nici o problema.
daca va hotarati - ma pot interesa de firme si preturi...
ne mai auzim
Alex-F1
OK atunci, dar de ce zici ca cutter plotter-ul ala nu poate sa faca dimensiuni mici, ca mie mi-au facut si "figurine" de 3-4 cm fara nici o problema!!! Doar nu te gandesti la dimensiuni si mai mici de atat, ca se vor dezlipi in scurt timp!!! Zici ca pretul la cele scoase pe imprimanta e pe bucata, nu pe suprafata? Dar sa stii ca eu am dat doar 150.000 (fara factura si chestii de astea, la negru - de-o bere la mester laugh.gif ) pe tot ce vezi pe luneta mea, inclusiv "montajul" (si cu folia lor) si e ceva suprafata acolo, nu? Pai atunci o suprafata cat ne-ar trebui noua ar fi gratis pt. mine, nu? Oricum, nu banii sunt problema, ca nu-i o suma mare si nici "tehnologia" la urma urmei, dar vad ca e greu sa se ajunga la o decizie despre continutul sticker-ului..... :roll: Mah, referitor la temperatura, prin Timisoara s-a cam pus "cancerul" de vreo 2 zile, asa ca +15 grade nu stiu daca mai pupam noi anu' asta..... :cry: Tinem legatura!

Hai pa
ALEX
Andrei Suzuki
Da..se pare ca ne hotaram cam greu.Da lasa ca-i mai bine asa,decat sa punem pe masini ceva si dupa aia sa strambam din nas.
Bai da trebuie neaparat sa le lipesti afara,unde e frig?Sunt sigur ca oricine are un prienten,o cunostinta care are un garaj,asta daca nu ai tu.Din experientele mele,stiu ca iarna in garaj e destul de cald.Nu sunt 20 de grade,da oricum e mult mai cald ca afara.Asa ca temperatura f scazuta nu e o probl chiar asa de mare.
dragos28836
hai ma sa lasam temperatura... io am lipit un sticker pe luneta la un moment dat de 30x30cm cand era zapada afara si nu a fost nici o problema, problema a venit cand am dat cu spaclul ala de gheata si l-am belit, ca aia era o dacie si stiti ce bine merge dezaburirea la dacii... :brilsmurf:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.