Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stickere masini.ro
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Doc
Eu pot sa fac cu Pejo.ro (design by me), dar pot sa fac si cu alte marci.
Posesorii de Peugeot care vor asa ceva sa imi dea un PM sau un mesaj pe yahoo messenger.
eddie
Faci si cu Reno. ro ? beer.gif deocamdata au gasit baietii ceva simpatic cu FOLLOW RULES.Masini.ro Team
Doc
Pai depinde cum vrei sa arate. Iti fac, dar sa nu se supere AlexV. tongue.gif
VECTOR
pana la urma se mai aude ceva cu stickere-le alea ? va mai aduceti aminte? alea cu fallow the rules....puterea exemplului...vad ca s-a cam desumflat si ideea asta.
parca spunea baiatul care a promis ca le face ca dureaza doar o zi .si cred ca au trecut vreo 10. s-a intamplat ceva? nu erau decat vreo 30 de bucati. alea le faci si cu carioca intr-o zi ...
Andrei Suzuki
Gata sefu,gata. Le-am luat. Mai greu o sa fie cu trimisu da vedem cum facem.
lucian41567
La Arad pot sa ajunga cateva buc. si apropo cat e pretul?
Va salut.
admin
Am mai discutat subiectul stikere si s-a ajuns la concluzia ca nu exista interes, asa ca l-am lasat balta.Intre timp vad ati continuat, ba chiar le-ati facut si vreti sa le distribuiti.Mi se parea de minim bun simt ca macar un admin, moderator sau unul dintre voi sa ma anunte despre ce se intampla aici.Nu puteti folosi o marca inregistrata fara acordul scris al proprietarului.In concluzie o sa trebuiasca sa mai asteptati pana il obtineti.
Andrei Suzuki
Admin eu am inteles perfect treaba cu drepturile de autor,marca inregistrata etc.Aici nu-i problema.
Problema este ca,fara suparare, faci totul sa sune de parca noi ne-am vb in particular si am facut asta fara ca nimeni sa stie,ceea ce nu e adevarat.Toata lumea a vazut,toata lumea stia(inclusiv moderatorii),deci... Pana la urma nu vad care e problema,ca intr-un fel facem tot site-ului reclama,nu noua cu numele site-ului.Acum...asteptam.Sper numai sa nu fi dat banii degeaba pe ele.
dragos28836
chestia asta e cel putin stupida! adica noi ne tot dam cu parerea de cateva luni bune pe forumul asta, pana la urma luam o decizie (cativa dintre noi) si apare un "domn" care ne spune ca noi am lucrat fara aprobare... da ce mai oameni buni suntem la scoala si trebuia sa intrebam diriginta? suntem la serviciu si n-am intrebat seful? eu imi pun pe masina ce vreau, dupa care astept sa vad ce mi se intampla!
sa nu uitam nici o clipa cine a deschis forumul asta! daca administratorii n-au avut resursele, disponibilitatea si puterea de convingere necesare ca sa puna in aplicare acest "proiect" asta nu e vina noastra! noi am putut!
de fapt nu eu ci andrei care a fost baietas si si-a luat acest angajament fata de noi, pe care pe multi nu ne cunoaste. asta putea fi facuta de orice administrator, dar nu s-a facut... asta e... eu am sa-mi lipesc stickerul asta pe masina, nu pentru vreun administrator ci pentru ca pe acest forum sunt baieti adevarati, si daca pe mine ma va atentiona cineva ca incalc vreo lege (in afara acestui site), promit ca imi voi taia cu flexul bucata de tabla pe care sta stickerul si-o voi trimite lui admin. mai promit ca voi merge asa, fara o bucata de tabla 3 luni!!!
hai sa nu fim de rasul curcilor! daca tot s-a facut ceva, hai sa-i multumim celui care s-a ocupat efectiv de treaba si sa incercam sa prindem cat mai multi in micul nostru club!


apropo andrei cat ma costa stickerele?
Andrei Suzuki
Dragos nu e chiar asa.Daca iti pui sticker-ul pe masina ai putea chiar sa fi dat in judecata.totusi,sa nu ajungem acolo.Nu e cazul.
Pt tine e 35.000 bucata pt ca sunt mai mari decat restul. Nu stiu exact cum o sa facem cu banii si expediatul,dar vedem.
dragos28836
si inca ceva... daca ar veni un organizator de la salonul auto de la Geneva si ti-ar zice ca nu ai voie sa reproduci pozele din cadrul salonului pe un site deschis publicului, cum ar fi? dar, deoarece unii au ceva ce unii n-au (ma refer aici la tactici manageriale si de marketing, bineinteles) le convine sa-si faca reclama moca...
de asta se fac, de exemplu, semnele alea cu RO de pus pe masini cu diferite brand-uri, ca sa fie vazute... dar noi trebuie sa ne certam sa punem un sticker... mai bine ne-am scrie cu spray-ul cu vopsea pe masini, si atunci nu ar mai avea nimeni nimic de spus, probabil...
eddie
Multumesc Andrei pentru stickere,sunt foarte frumoase. Nu ar fi o problema mare daca nu ne aproba sa le punem pe masini....arata foarte bine si numai partea de sus...FOLLOW THE RULES. Chiar e suficient,spune tot....Noi asteptam,dar nu prea mult.
Deci dupa ce facem si o publicitate gratuita,ne-o luam peste nas ca nu avem aprobare. Daca va fi o problema cu aprobarea(e in defavoarea cuiva publicitatea?)CUTTERUL REZOLVA STICKERUL ! Ca doar respectam legile,nu ?
zefir34016
QUOTE(eddie33)
Multumesc Andrei pentru stickere,sunt foarte frumoase.

Andrei e un tip sufletist cum rar mai gasesti. Toata admiratia pentru el.
Andrei Suzuki
Gata ca ma deocheati. blush.gif
Vorbind serios acum,sper sa nu uitati ce am vb de stickere:nu le punem pana nu avem voie.
Pytycu XPert
hmmm.... km aiurea....
totusi... yo vreau sa-l primesc... :angel: & pe urma rezolvam noi cu probarea.... :minigun:
Andrei sapt asta o sa vb pe mess wink.gif
VECTOR
si eu sper sa primesc stickerul meu. mai e cineva din constanta care a comandat sau o sa fiu singurul? Andrei daca iti vine vreo idee cum ai putea sa trimiti unul la constanta sa-mi spui sa-ti dau adresa.

eddie ai dreptate...daca admin considera ca site-ul asta nu are nevoie de promovare putem sa folosim doar partea cu follow the rules. asta nu ar fi o problema
problema e ca nu inteleg cum putem fi acuzati ca nu am anuntat pe nimeni despre discutiile noastre...hellooo...asta e un forum...aici se discuta si se discuta la vedere nu se ascunde nimeni. subiectul asta se discuta de luni de zile si imi e greu sa cred ca admin a aflat abia acum,chiar cand treaba e gata. si daca chiar e asa si intradevar a aflat abia acum ...asta cam suna a incompetenta sau poate nepasare, altfel nu pot sa-mi explic cum nu stii ce se discuta de 2 luni pe site-ul pe care il administrezi.
dar administratorul si moderatorii au intotdeauna dreptate ,asa ca asteptam ingaduinta...
VECTOR
QUOTE(admin)
misto ideea..unde v-ati gandit sa le puneti?..pe parbriz sau pe usi?..sa posteze aici oricine vrea sa-si puna un stiker cu masini.ro pe masina..si in caz ca ne strangem mai multi o sa o facem si p'asta:))



post-ul asta e din iunie 2004 deci de atunci se stia de ideea asta. si chiar parea o idee buna
VECTOR
QUOTE(admin)
Alex, o sa facem ceva misto..ne mai gandim cum, o sa discutam si vineri la bere..vreau sa fie ceva pe care sa scrie www.masini.ro da sa aiba si o emblema ceva..cum aveau baronii pe caleasca pe vremuri laugh.gif , ceva care sa arate ca suntem niste bengosi, deasupra soferilor de rand..poate facem si un club cu membrii masini.ro, ceva cu legitimatie..cu party in fiecare vineri .... :cheers:



iar din ce scrie aici...ghici a cui a fost ideea sa apara scris si "masini.ro"

stupize stupize
VECTOR
QUOTE(admin)
ce ziceti de asta?





poate admin s-a simtit lezat ca nu am acceptat ideea lui?
nu mai conteaza...sunt destule probe ca admin a sustinut inca de la inceput ideea cu stickerele si cu folosirea logo-ului masini.ro
si atunci pentru ce atata circ?
mike.omega
Vector da un pm cu ceva date de contact(eventual ym) ca te pot ajuta biggrin.gif

PS: Hai mai admin de ce sa nu le punem?! blink.gif
eddie
QUOTE(Andrei Suzuki)
Gata sefu,gata. Le-am luat. Mai greu o sa fie cu trimisu da vedem cum facem.


Le lipim asa cum sunt sau nu?
Andrei Suzuki
Pai asteptam si vedem.
admin
Vector, buna dimineatza

Vorbesti in necunostiinta de cauza:)Daca ai citi mai bine subiectul ai observa ca la pagina 6 am hotarat sa renunt la idee deoarece nu erau destui sustinatori.Din acel moment n-am mai citit subiectul.N-am timp sa va urmaresc toate posturile, pt asta exista inca 2 admini si cativa moderatori (care la faza asta nu si-au facut treaba).Nu m-a anuntat nimeni ca voi aveti de gand sa continuati ideea.Acum ca tot le-ati facut si ati folosit in ele ceva ce nu va apartine, trebuie sa asteptati pana aveti acordul nostru.Ce e asa greu de inteles?De ce trebuie sa discutam atat in contradictoriu?Decizia nu-mi apartine asa ca trebuie sa mai asteptati putin pt un raspuns.
eddie
Noi mai asteptam,dar la cat sunt de frumoase,nu stiu cat mai asteapta masinile noastre !
VECTOR
OK...hai sa nu mai discutam in contradictoriu. poate ai si tu dreptate,poate eram si eu prea obosit si prea nervos aseara ca dupa atatea luni de discutii,amanari si tergiversari,cand in sfarsit am iesit la capat,aflam ca ne-am chinuit degeaba si ca nu mai avem voie sa le lipim si trebuie din nou sa asteptam pentru ca administratorul nu a stiut ce se discuta pe site.
sper sa ma intelegi si pe mine si sper sa se rezolve cat mai repede.
oricum imi cer scuze pentru tonul pe care l-am folosit in mesajele de aseara. poate nu era nevoie.
Dragos
Salutare tutror si bine v-am regasit!

In primul rind as vrea sa multumesc tuturor celor care s-au implicat in subiectul legat de stickerele masini.ro, de la inceputurile sale, acum circa un an de zile, si pina astazi. As vrea sa multumesc si celui (celor) care s-au implicat fizic in producerea lor si sa linistesc apele spunind ca nu este nici o problema crearea si aplicarea acestor stickere, dar... exista un dar: nu exista nici o problema in urmatoarele conditii:

1. Pentru aplicarea stickereler este necesar acordul Mirabilis Media. In acest moment, pentru volumul de 20 de stickere realizate pina acum, puteti considera acest mesaj ca fiind acord pentru postarea a maximum 20 de stickere conforme cu imaginile postate pe acest forum, la acest topic (nu altele),

2. Comercializarea oricaror obiecte promotionale continind masinii.ro (marca inergistrata a Mirabilis Media) este strict interzisa . Nu intra sub incidenta acestei interdictii materialele promotionale deja prezentate si nici materialele promotionale realizate in scopul exlcusiv al promovarii sitului masini.ro, cu conditia ca valoarea adaugata (adaosul comercial) sa fie de 0%, costurile suplimentare fata de productia materialelor fiind doar (daca este cazul) cele de expeditie,

3. Masini.ro produce in acest moment sitckere utilizate in colaborarea si schimbul de imagine cu diversi parteneri, schimburi realizate pe baze comerciale. Daca se doreste achizitionarea acestui tip de stickere va rugam postati cererile voastre aici si datele de contact. Costurile vor fi afisate pe fiecare tip de sticker in parte.

4. Incepind de saptamina viitoare (21 Martie) asteptam propunerile voastre pentru orice alte tipuri de stickere si votarea lor (nu va cramponati de procedurile necesare votarii, vom considera un sticker "admis" in productie daca se gasesc minimum 100 de cumparatori pentru el). De asemenea, tot incepind de luni asteptam si propunerile pentru tricouri (se apropie sezonul). Preturile stickerelor si tricourilor vor fi comunicate pentru fiecare tip in parte si vom incerca sa gasim cel mai bun pret posibil (de aici nevoia unei cantitati minime), la care sa adaugam cel mai mic adaos posibil :-).

Probabil va intrebati de ce atita "strictete".... Este destul de usor, in momentul in care imaginea unui produs oarecare - si masini.ro nu face exceptie - este utilizata fara acordul producatorilor, chiar cu bune intentii, efectele sa fie contrare celor propuse (de pilda promovarea). Pe de alta parte, producerea de materiale continind sigle ale unor terti, fara acordul acestora, poate antrena consecinte destul de neplacute pentru cel care le face,, daca acesta nu poate dovedi ca are acordul respectivilor producatori. Considerati deci acest mic "recul" temporar si ca o masura de protectie pentru voi, si imagina-ti-va cam ce s-ar intimpla daca ati pune stickere cu "BMW sucks", "Toyota is no tomorrow" sau, de ce nu: "I Love Logan"....

Si la final, va rog sa-mi scuzati limbajul usor "lemnos" insa el e necesar pentru a nu lasa loc de interpretari :-)

P.S. O prima propunere de stickere, cu circuit "inchis":

copy:"Forum Pilot//Specialist/Moderator"
+ sigla masini.ro

Evident, stickerul poate fi achizitionat doar de cei care au atins acest statut ;-)
Andrei Suzuki
Ma bucur ca am primit unda verde sa le punem.Dar (din pacate exista si un "dar") de ce numai 20? Nu se poate macar 28?Ca atatea sunt in total.
Cat despre tricouri-f buna idee. Mai vorbim...
VECTOR
eu ma inscriu de acum si pentru un tricou. in ceea ce priveste cele 20 de stickere cel mai corect ar fi sa le primeasca primii 20 care le-au comandat atunci cand a fost aprobata ideea si nu cei care vin acum si cer.
parerea mea...
Andrei Suzuki
Vector,mie cel mai normal mi se pare sa dam celor care au cerut pana acum.Adica celor care se incadreaza in numaru de stickere facut pana acum,adica 28.
VECTOR
stickerele sunt la tine asa ca tu hotarasti. probabil ai dreptate. oricum pana o sa ajunga exemplarul meu la constanta o sa mai treaca o vreme si nu are rost sa pierdem timpul. asta nu inseamna ca nu am si eu voie sa ma oftic putin ca am fost printre primii care l-am comandat si o sa fiu printre ultimii care or sa-l lipeasca... wallbash.gif
Andrei Suzuki
Hai manu nu fi suparat.Vedem noi cum facem. wink.gif
Daca stau bine sa ma gandesc,vreo 5 din stickere-le alea erau numai pt mine,deci in total ar fi cam 25 de masini.Si eventual,daca o sa mai ramana de la mine o sa mai dau cui se hotaraste mai tarziu
mike.omega
Intrebare: N-am putea primi odata cu sticker-ul si o hartie care sa certifice ca avem voie sa le lipim?

Deci Andrei, 2 pentru mine(rosu cu alb) si cand le trimiti le poti pune si pe celelalte si le impart eu beer.gif

PS: la tricou ma insciu si eu! biggrin.gif
eddie
Ura ! Cobor sa le lipesc pe masini ! M-ar interesa si pe mine un tricou,sa fie XXL,ca nu port tricouri mulate !
Andrei Suzuki
Eddie fa si poze.Vezi ca inainte sa le pui trebuie sa cureti bine tabla.Sa nu-ti mai alunece degetu pe ea.
Andrei Suzuki
Nu cred ca e nevoie de un certificat...cine te opreste pe strada sa te intrebe daca ai avut voie sa lipesti ala?Si pana la urma daca nu convine cuiva,sa intre pe forum si sa vada postul lui Dragos si gata.

Deci pana acum am de dat stickere lui:

Mie,da asta nu-i problema. biggrin.gif
Vector-1 rosu
Pytycu Xpert-1 negru
Dragos28836-3 bucati (ale lui sunt "rezervate" ca-s mai mari)
CristianT-1 negru
Alecs-1 negru
Lucian14-2 negre
Eddie
--> lor le-am dat deja.
Zefir

Imi scapa ceva?Am omis pe cineva?Nu de alta,dar dupa calculul de mai sus mai sunt 9 stickere de dat,cu tot cu alea 5 ale mele sunt 14. Deci mai raman 10 pt cei care se hotarasc mai tarziu (daca mai sunt).Spuneti-mi daca am uitat de cineva.
eddie
Cam asa arata.....
mike.omega
Aaaa Andrei... am scris mai sus blink.gif 2 rosii cu alb :help:
A si unul pentru Vector, parca vroia negru... nu mai stiu biggrin.gif

Vector?!
eddie
Sticker-ul nici nu e mare,nu cred ca deranjeaza pe cineva....mai ales ca are un mesaj serios bun de luat in seama...
VECTOR
ai dreptate. eu comandasem negru,daca se mai poate. daca ai trimis deja rosu...asta e . se asorteaza bine rosu cu gri smile.gif
Andrei Suzuki
Rosii mai sunt doar 4 bucati.
Vector tu initial ai zis ca vrei rosu,deci ai una rosie.
Deci 1 rosu pt Vector si 2 rosii pt Mike.Vector zi-mi daca vrei cu negru ca sa stiu.Asa...mai e doar 1 rosu.Restu (15 la numar) sunt negre.
VECTOR
OK ...andrei ,la mine ramane rosu....merci
mike.omega
Si cum intram in posesia lor? :angel:
Andrei Suzuki
Pai am inteles ca e posibil sa vii tu prin buc.Daca nu..traiasca posta. biggrin.gif
Nonn
Ma bucur sa vad ca s-a aprobat intr-un final utilizarea stickerelor. Pacat ca s-au aprobat doar vreo 25. Banuiesc ca noi astia din Timisoara ne-am trezit prea tarziu ca sa mai avem dreptul la ele. In caz ca se mai aproba cateva ma inscriu de pe acum dar o sa-mi faca rost Alexandru de unul, sper sa fie si astea luate in considerare. Apropo, voi ce dimensiune le-ati facut? Eu as vrea 150X300. Ale voastre sunt mai mici?
eddie
Nu le-am masurat,ca le-am lipit deja,se pare ca sunt in jur de 100x200, pe aici pe undeva....cu mici erori.
mike.omega
QUOTE(Andrei Suzuki)
Pai am inteles ca e posibil sa vii tu prin buc.Daca nu..traiasca posta. biggrin.gif


Da-mi pe pm nr tau de telefon si daca ajung in buc te sun, daca nu iti trimit adresa biggrin.gif
Andrei Suzuki
17 cm lungime/8 cm latime.

Avem stickere...cine mai doreste,cine mai pofteste...numai la 30.000 bucata...
Nazareno Gabrielli
Pai daca e super oferta...as dori si eu una bucata.
VECTOR
andrei,arata foarte frumos. sa ne spui care sunt primele impresii in trafic.
atrage atentia?intoarce cineva capul?
Andrei Suzuki
Nu stiu care sunt reactiile in trafic ca azi l-am pus,dupa ce am spalat masina.
MirceaKDT s-a notat.
Haideti...sariti cu propunerile..care unde ne intalnim sa le impart.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.