Help - Search - Members - Calendar
Full Version: toyota Corolla partea a II-a
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Toyota
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
DAN
si eu stiu acelasi lucru, ca e aceeasi, dar nu sunt 100% sigur blush.gif
Bogdan54824
O să văd sigur peste vreo 2 săptămâni smile.gif, pentru că mai trece și pe la un prieten prin DC pachetul, deoarece livrare în România evident că nu fac....
guerilla
puteai sa vorbesti cu o firma de curierat rapid, sa ridice pachetul direct de la furnizor in numele tau, iar plata pentru transport sa o faci tu aici.
Bogdan54824
Nu e chiar așa de simplu... Adaptorul îl livrează direct de la producător, iar CD changerul din depozitul lor din NJ smile.gif
guerilla
pot sa te intreb de ce ai cumparat un CD Changer? :angel: eu unul as fi ales mufa pentru auxiliar si as fi folosit un "gadget" de tip ipod pentru muzica.
Bogdan54824
Pentru că nu am nici un MP3 player portabil, și nici nu intenționez să-mi cumpăr vreunul. Pentru că CD changerul este mult mai ietin decât un iPod - $169 un Sony de 10CDuri, capabil MP3. Și nu în ultimul rând, îmi păstrez toate controalele originale de pe mașină, și este posibil chiar să-mi afiseze și titlurile melodiilor. CD changerul citește tag-uri ID3, dar nu sunt sigur dacă adaptorul le trimite mai departe.
Interfețele iPod mai ieftine, dar care oricum sunt mai scumpe decât cea de CD changer, nu dau decât semnal audio și eventual încarcă iPod-ul. O interfață de iPod cu tot cu controale, costă vreo $250.
guerilla
asa se explica atunci biggrin.gif
sa ne anunti cum merge cand iti montezi jucariile.
mihai54363
QUOTE(guerilla)
incearca un polish de geam, dar nu stiu cat o sa-ti rezolve situatia.


am aceeasi problema cu geamul....o multime de semne fine ca nisipul care sunt foarte enervante ziua.....ai gasit vreo solutie?

mersi,
guerilla
solutia care sa rezolve perfect aceasta problema exista - casco smile.gif
solutii care merg incercate - polish pentru sticla. dar nu am facut asa ceva. doar din auzite.
mihai54363
Pai da, dar parbrizul nu e crapat sau lovit de vreo piatra mai mare....are doar punctulete f f fine....credeti ca accepta cei de la casco asa ceva?
guerilla
daca ai doar urme de la stergatoare, atunci cred ca poti rezolva cu polish. intreaba la un service specializat pe polish.
vio
daca nu dai tu cu o piatra mica sa se ciobeasca si l ai rez wink.gif daca vrei sa il schimbi neaparat
Bogdan67053
QUOTE(vio70407)
pt dan sof prof .... in catrea lui Land Cruiseru V6 de 4.0 VVT-i e dat 17. 1 ..... eu am unu acasa D4D care nu sare in oras de 9.5, cel pe benzina si cei de la toyota m au sfatuit sa nu pt ca ti trebuie cisterna eu fiind adeptul benzinarelor ... e f gurmand , dr econom pe langa alte gipane vezi cica concuretza wink.gif)


Ti-a turnat replica asta pentru ca, probabil nu aveau versiunea benzina pe stoc la momentul respectiv, sau nu aveau culoarea pe care o doreai tu.
Asta e tehnica de vanzator. blink.gif
Dupa ce conduci Land Cruiser-ul benzina te indragostesti pe loc. Vezi ca si-au luat cei de la Toyota Romania unul de test drive negru cu cutie automata Vip. E nebunie!!!
Bogdan67053
Ca tot suntem la subiectul Corolla, iata o fotografie care e mai probabil sa se loveasca cu realitate.
laur6
mmmm! cute! in poza asta o fii corolla model de echipare fara proiectoare, sau la noul model sunt inglobate undeva in faruri?
Lucian84612
Abia o astept! V-am zis io ca tre' sa apara!!!

Numai ca acum am alta belea blink.gif nu stiu daca apare si varianta sedan in acelasi timp cu celelalte variante.
DAN
intr-adevar poza de mai sus este o poza oficiala.dar nu se stie sigur cand va aparea la noi din pacate....
vio
nu e vb ca nu aveau smile.gif nu a vrut eu sa iau benzina asteptam cat se putea nu era asta impedimentu oricum am facut tuning la asta d4d wink.gif) super nebunie cuplu de 500 si 215 cai biggrin.gif e belea smile.gif crede ma smile.gif si VIP am si eu smile.gif asa daca era imi luam LC 100 si terminam balciu dar nu am vrut cu cutie automata smile.gif la noi alea pe benzina decat cutii automate au asa ca ... a iesit din discutie
Bogdan67053
Si se aude ca noua Corolla va avea si motorul de 2,2 D-CAT.
Uhhhaaaaa!!! biggrin.gif

Versiunea sedan probabil va aparea mai tarziu. Nu cred ca schimba liniile de fabricatie din Anglia respectiv din Turcia in acelasi timp. Pana le explica turcilor cum sta treaba cu noua Corolla.....s-ar putea sa mai dureze :-P
guerilla
de ce tre sa schimbe liniile de fabricatie? ca doar n-am auzit ca noua corolla sa fie facuta din caroserie completa aluminiu ca sa fie necesare noi linii de fabricare.
e aceeasi linie, aceleasi motoare, doar interioarele si caroseria difera.
implementarea nu se face de pe o zi pe alta, ci se ia in calcul atunci cand se previzioneaza lansarea.
eu cred ca se poate lansa si sedanul si hb in acelasi timp.
doar de verso si van auzisem ca va mai dura .
vio
deja sunt pregatitzi baietzii daca e sa se schime smile.gif intro sapt max 2 au schimbat matritze soft tot si fac si probe wink.gif
Dan52141
Se pare ca modelul va fi expus in septembrie la Paris. Interesante lucrurile din articolul de mai jos:

Toyota is to follow the lead of fellow Japanese car-maker Honda in making its latest small family car sportier, and more striking-looking, than its outgoing model. Like the Civic, the next-generation Corolla will come in three- and five-door form, as a four-door saloon in some markets, and a 4x4-crossover station wagon version is also probable.

New engines will be on offer, including diesels with Toyota's clean D-CAT technology, and a hybrid version is probable. The most surprising thing about the range, however, is that Toyota is to drop the Corolla name - one of the longest-running badges in the motor industry - and put an end to the racking up of production milestones as the world's best-selling car.

The name chosen for the Corolla's replacement will instead indicate the huge departure from the outgoing car to this new one, which will have very little in common with its predecessor. Built on an all-new platform, it will be substantially larger, wider and more luxurious than the current Corolla, with many design cues and interior touches taken from Toyota's upmarket Lexus models. This reflects the increased size of the Yaris supermini, itself enlarged following the launch of the entry-level Aygo city car.

The Corolla's replacement is to be launched at the Paris Motor Show this autumn, with right-hand drive sales starting early 2007. Production sites for the new car are likely to include Toyota's factory in Burnaston, Derbyshire, which employs around 5000 people.

http://www.channel4.com/4car/gallery/galle...1400&page=1
alex60576
barbone-ct
aveti ceva date despre oferte la corolla 1,4 d4-d HB?
astept banii de la asigurare si vreau o corolla
stiti ceva despre service-ul Toyota Constanta?[/b]
delusb
alex60576
In 36000 KM nu am ajuns la service decat pentru revizii si cand am montat lampile de ceata ! Baietii au fost foarte amabili si s-au miscat foarte repede si bine !
vio
ce corolla ai cat te au costat proiectoarele de ceatza ??
Ioan76853
Alex IA-O .. e superba masinuta asta. Am condus-o un an si jumate, 40.000 KM. Prin service am dat numai la revizii si schimbat de spoilere (accidente sa nu crezi ca au ceva saracele spoilere) biggrin.gif

Are tot ce ii tebuie, consum mic, demaraj bun chiar si in conditii sportive. Am fost la mare week-endu asta si sincer am regretat amarnic ca nu am luat-o si pe ea la plimbare... Acu o luna cu 1 mil si jumate faceam Craiova-Vama Veche tur/retur fara probleme...acu nu spun cu Hiluxu dar e mult mai usor portofelul meu.

Am tras cat am putut pe ea. A fost si masina de marfa si de plimbare, e un pic cam joasa, asta ar fi singurul lucru pe care l-as reprosa.

Best Regards
delusb
vio70407 Corolla sedan terra 1.4 D-4D ! Proiectoarele au costat in jur de 10 mil. cu tot cu ornamentele din jurul lor si cu montaj !
vio
mercik , mercik smile.gif maibine imi iau toba remus decat projectoare , ma batea gandu si pe mine smile.gif
Marian85324
Pana azi eram si eu foarte multumit de Corolla mea 1,6 Sedan sol culoare Grey Mica. Azi am mers la service pentru niste mici zgarieturi de la pietrele de pe strada si am constatat cu stupoare ca se cojeste vopseaua pe plafon.
Am vreo cinci zone de 2cm/2cm pe plafon in care vopseaua s-a dus sau e crapata. Pe langa astea mai e una pe capota su una pe portbagaj.
Masina are doar un an.
Nici vorba de garantie. Cand au auzit au luat foc!
Au spus ca e de la gainat care e foarte acid.
De acord ca e acid dar dece la golful de sapte ani pe care l-am parcat patru ani in acelasi loc nu s-a intamplat asa ceva?

Masina de un an numai! Nu-mi vine sa cred!
:evil:
Mai are cineva astfel de probleme?
vio
nu e de la gainat e de ceva coroziv si se face . am mai vazut pe cineva cu un Clio 3 nou noutz care a patzito la fel
Bogdan54824
yupiii.... pachețelul meu pleacă din DC astăzi, săptămâna viitoare montez CD changer.
BTW, cât de complicată este operațiunea? Mai ales demontat radioul pentru a conecta CD changerul? Nu sunt chiar complet pe dinafara dar nici Minitehnicus.
Eu tind să mă duc la service, ca să nu am nici un stres - evident în Pitești, nici nu mă stresez să sun în București...

Ah, și mai am o dilemă. Dacă pun CD changerul în torpedou nu cred că mai rămâne loc de altceva. Cineva, idei alternative?
vio
sub scaun . smile.gif
guerilla
bogdan, daca vrei sa faci tu singur operatiunea exista schema de montaj cu manual cu tot biggrin.gif made by toyota. daca vrei, imi spui si il trimit.
sfatul meu - service toyota. ai garantie la montaj si iti trec in cartea de service operatiunea.
Bogdan54824
Da, o să mă duc în service.
Merci Vio, nu știu cum de nu m-am gândit, e o grămadă de loc sub scaun, ușor accesibil, și esențialul: nu se vede smile.gif
guerilla
vezi sa il pui sub scaunul pasagerului nu sub al tau (mai comod de umblat)
ai grija cum il pozitionezi ca sa nu il loveasca pasagerii din spate cu picioarele.
vio
sau mai exista posibilitatea in locul la sertaru ala de ochelari in fatza am mai vazut asa . cu placere
MotorHead
tin minte ca in cartea masinii scrie ca locul liber de sub scaune nu trebuie utilizat, pe acolo circula aerul tongue.gif
Bogdan54824
Nu, acolo nu cred că are loc oricum, și în fond nici nu am nevoie să umblu la el atât de des încât să-l pun într-o poziție atât de accesibilă. Mai bine o păstrez pentru alte prostii smile.gif.
M A R I U S
Avand si eu varianta Terra vreau sa-mi pun proiectoare ceata si sa-mi imbrac volanul si schimbatorul in piele.Stie cineva daca se poate asa ceva la service sau obligatoriu la o firma de tuning?
vio
dupa cum zicea cineva mai sus proiectoarele l au costat 10 mil nuca aia de schimbataor e 120 de euro fara tva am vrut eu sa mi iau volanu o fi inca pe atat .....deci .... fa un calcul sumar
Sandu82940
De ce dureaza atit de mult sa vina o masina? Adica daca ea figureaza pe stoc in luna octombrie si se face rezervare inclusiv plata unui avans am inteles ca ea va ajunge in jur de 1 noiembrie, adica de-abia la inceput de octombrie intra in productie din cite am inteles? Si la Toyota este concediu in luna august si nu se lucreaza ca la alte firme (Opel de ex)?
vio
pai ce mashina iti iei tu ?
Sandu82940
Corolla HB benzina 1,4
R71441
Salutare! Am si eu o Corolla Hb 2l D4D si se apropie revizia de 15000 km. Stiti cumva cam cu cat timp inainte ar fi bine sa fac programarea la service? Intentionez sa merg la Toyomotor! In al doilea rand as vrea sa va intreb daca ati avut cumva 2 probleme cu masina, anume:
1. La schimbarea vitezei in treapta a 4-a si mai ales in a 5-a, se aude un zgomot ca o singura bataie sau un joc de undeva de dedesubt exact in momentul cand schimb viteza si apas iar acceleratia si se vede cum se misca schimbatorul aproximativ 3-4cm.
2. Cand e frana de mana trasa si ies din masina sau ma urc in masina se aude un scartait destul de puternic, chestie care cateodata, mai rar, se intampla si daca tin piciorul pe frana si coboara cineva sau urca in masina, sau daca tin piciorul pe frana si trag de volan stanga sau dreapta.
In rest, e o masina excelenta asa cum ati spus si voi. Astept eventualele idei sau sfaturi! Merci!
guerilla
iti recomand 3-4 saptamani minim pentru programare la revizie.
cat priveste sesizarile tale sa ne spui cum s-a rezolvat.
Adrian70064
Vreau sa achizitionez o toyota corolla HB 1.6i SOL second din 2002 si are la bord peste 140.000 km. Stie cineva cam cat duce acest motor? Mentionez ca eu nu fac mai mult de 10.000 km pe an. Acesti km au fost facuti in Romania. La ce alte probleme sa ma astept (amortizoare, planetare, pivoti?) Am inteles ca motorul nu are curea de distribibutie ci e pe lant. Ce imi puteti spune despre piese? Sunt scumpe, se gasesc usor?
BogdanS
QUOTE(R71441)
1. La schimbarea vitezei in treapta a 4-a si mai ales in a 5-a, se aude un zgomot ca o singura bataie sau un joc de undeva de dedesubt exact in momentul cand schimb viteza si apas iar acceleratia si se vede cum se misca schimbatorul aproximativ 3-4cm.


Eu am sub 5000 km cu a mea si am constatat si eu o miscare a schimbatorului in treptele superioare, similara ca moment cu descrierea ta. Nu aud niciun zgomot iar schimbatorul se misca sub 1 cm -- mai degraba o simt la mână decat sa o vad. Insa miscarea exista, iar masina e mai noua, deci e probabil ceva relativ normal.

QUOTE(R71441)
2. Cand e frana de mana trasa si ies din masina sau ma urc in masina se aude un scartait destul de puternic, chestie care cateodata, mai rar, se intampla si daca tin piciorul pe frana si coboara cineva sau urca in masina, sau daca tin piciorul pe frana si trag de volan stanga sau dreapta.


Si eu am auzit exact acelasi scartait cu frana de mana, in special cand sunt in panta, apas frana de picior, trag frana de mana si eliberez frana de picior--in momentul ala scartaie binisor. A propos de asta nu-mi fac nici o grija, sunt convins ca e firesc.
MotorHead
Corolla mea are 4800 km si nu are nicio miscare ciudata la schimbator.

Singura chestie care m-a "suparat" oarecum e ca nu s-a micsorat consumul, e la fel ca la inceput. Foarte multi forumisti spun ca dupa 3000 de km consumul scade, iar la mine nu a scazut deloc. Asta nu inseamna ca sunt nemultumit de consum, e foarte bun, doar ca n-a scazut tongue.gif
Dan52141
QUOTE(Adrian70064)
Vreau sa achizitionez o toyota corolla HB 1.6i SOL second din 2002 si are la bord peste 140.000 km. Stie cineva cam cat duce acest motor? Mentionez ca eu nu fac mai mult de 10.000 km pe an. Acesti km au fost facuti in Romania. La ce alte probleme sa ma astept (amortizoare, planetare, pivoti?) Am inteles ca motorul nu are curea de distribibutie ci e pe lant. Ce imi puteti spune despre piese? Sunt scumpe, se gasesc usor?


Eu nu sunt specialist dar cand mi-am luat masina cineva de la toyota mi-a spus ca pana la 150.000 - 200.000 de km nu ar trebui sa am probleme cu ea. Si eu tot in 2002 am luat-o dar am pana acum doar 61.000 km, se pare ca la 140.000 a fost alergata destul de mult si vezi ca este benzina asa ca ai grija ar fi bine sa o verifici la un service inainte de achizitionare. Eu am schimbat piese numai in garantie, galerie admisie, amortizoare fata si parbriz ... in rest nici o problema.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.