Help - Search - Members - Calendar
Full Version: filme deosebite
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Filme si Teatru
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Baby Blues
QUOTE (Random @ Feb 21 2010, 11:54 PM) *
Baaria, un film FRUMOS.

Fara nicio prezentare , fara nicio parere personala? biggrin.gif
ozz86651
The Hangover. O comedie destul de draguta.
AZAZEL
toata lumea vorbeste de hangover.
o sa-l caut sa-l vad si eu.
klm
Up in the air - un film bun care te destinde si te lasa cu zambetul pe buze; l-as revedea? categoric nu.
Powder Blue - Jessica Biel (una dintre actritele extrem de frumoase), Patrick Swayze, Ray Liotta, Forest Whitaker ar trebui sa il recomande, e un film bun care... nu mi-a placut; se incadreaza in genul Babel, ala de lua oscarul acu 2 ani, Crash (alt oscar obosit), Traffic, filme bune care nu mi-au placut din cauza modului de a spune povestea.
mihaimilk
Jessica Biel ++ ph34r.gif cred ca face deadlifts de are asemenea derierre smile.gif
solmar
Il postino din 1994. Un film deosebit, o poveste delicata despre Pablo Neruda si un postas simplu, Mario care invata sa iubeasca poezia... pentru a o cuceri pe frumoasa Beatrice. Cum de-am uitat de el? Are si o poveste trista: actorul principal a murit la 12 ore dupa ce s-au terminat filmarile. Massimo Troisi stia de problemele de sanatate dar a considerat ca acest film e mai important.
E un film care isi merita locul in orice colectie de filme bune!
Random
Il postino e filmul meu de suflet, daca-ti place Il postino, uita-te si la Baaria.
ozz86651
Moscova nu crede in lacrimi. Interesant, ceva mai interesant decit am banuit, poate mai ales din cauza nostalgiei smile.gif. Avea si niste mici "intepaturi", ma mir ca au trecut.
roadempire
Aseara am vazut AGORA ! recomandabil... thumbsup.gif
Baby Blues
Am vazut Roman Holiday cu Audrey Hepburn si Gregory Peck. Superb! Nu stiu daca mi l-a recomndat cineva sau l-am gasit eu dar filmul asta este extraodinar. Nu are o constructie incarcata, nici un subiect foarte complicat dar jocul celor doi face topti banii . M-am simtit complet relaxat dupa filmul asta. Nota 8.75
bogcot76
Am vazut Moon de curand. Foarte cool filmul. Merita vazut.
bogcot76
Bah ce scatoalca peste bot si-a luat Cameron asta de la fosta nevasta (si nu numai), cu rahatu' lui de Avatar. 36182451.gif
ozz86651
Cica de fapt e in relatii foarte bune cu fosta si el o baga la inaintare ... ma rog, asta zicea el biggrin.gif.
Acu hurt locker inca nu l-am vazut da l-am impins acum pe locul 1 in lista.
FAR EASTERN
A fost aseara pe PRO TV ohmy.gif, n-am rezistat pana la sfarsit... ce sa zic, interesant...
FAR EASTERN
Imi retrag ohmy.gif pentru ca ABIA azi am aflat ca THL a aparut in 2008 !

Cu ocazia asta, cred ca nici asta nu merita marele premiu...
Oana
QUOTE (FAR EASTERN @ Mar 8 2010, 10:49 AM) *
A fost aseara pe PRO TV ohmy.gif, n-am rezistat pana la sfarsit... ce sa zic, interesant...

mai bine ca nu ai rezistat, ca eu mi-am facut o mie de nervi. o prostie de film. e de 10 ori mai bun avatar. dar na, drama americana...
klm
CITAT(Baby Blues @ Mar 7 2010, 10:31 PM) *
Nota 8.75

Nu intelege ca iti contest sistemul de notare dar cum determini sutimile alea?

Sherlock Holmes - frumusel insa nu este cu/despre Sherlock Holmes ci cu/despre un Bruce Willis al sec XIX-lea; merita 7 pentru decoruri, actiune, destindere insa nu merita nici macar 5 pentru felul in care recreeaza si refoloseste pe unii din protagonistii cartilor lui Doyle...
De ce Bruce Willis? pentru ca Robert Downey JR: desi si-a jucat foarte bine rolul nu a intruchipat imaginea detectivului englez inalt, slab, consumator de opiu si morfina.

Am terminat epopeea lui Corrado Cattani odata cu finalul La piovra 4; trebuie sa fii fan ca sa ajungi la partea a 4-a insa, odata ajuns, descoperi 5-6 episoade geniale; abia acum mi-am amintit de ce mi-a placut in prima faza acest film.
Acum urmeaza epopeea lui Davide Licata (care vad ca moare cam repede... revin cu pareri).
drabisan
QUOTE (Oana @ Mar 8 2010, 01:40 PM) *
QUOTE (FAR EASTERN @ Mar 8 2010, 10:49 AM) *
A fost aseara pe PRO TV ohmy.gif , n-am rezistat pana la sfarsit... ce sa zic, interesant...

mai bine ca nu ai rezistat, ca eu mi-am facut o mie de nervi. o prostie de film. e de 10 ori mai bun avatar. dar na, drama americana...


Hmmm, deja e unanimitate. Pina la ora asta nu am auzit pe nimeni sa fi rezistat pina la final sau sa-l fi apreciat. Il am si eu de vreo 2-3-4 luni, ca era net-ul plin de el, dar nu l-am vazut, ca nu ne-am gasit timp pentru un film asa lung.
M-am uitat, o vreme, dar nu a reusit sa ma prinda deloc. Ba, mai mult, la un moment dat a inceput un reportaj lung pe Discovery Investigation despre Marc Dutroux si despre cum era sa se rupa Belgia din cauza acelei chestii (de ce i-or fi dat dreptul la proces si la viata cind ala nu e om? De ce-i platesc parintii aia - indirect si intr-o foarte mica masura - dreptul de a sta in puscarie?). Mult mai interesant si mai captivant si mai bine gindit!

Dar, ma rog, nu pot sa spun ca ma "uit" la Oscaruri cu ideea sa gasesc filme bune (ca mai multe le-am gasit pe forumul asta decit daca m-am luat dupa gusturile lor) smile.gif
solmar
THL - vazut integral. no.gif
Am impresia ca am vazut ceva facut prost, la comanda, prafuit...
Studiourile SAHIA faceau filme/documentare mai bune decat THL.
Oana
acestui film ii lipseste subiectul si finalul smile.gif
Baby Blues
QUOTE (Oana @ Mar 8 2010, 09:39 PM) *
acestui film ii lipseste subiectul si finalul smile.gif

Finalul este, dar este foarte slab. Filmul nu este rau ca si actiune in sine, dar actiunea nu este leagata si de altceva. "Drama" personala a personajului principal parca este previzibila si prea slab exploatata. Se putea scoate ceva mai bine. Am vazut filme mult mai bune despre razboi: Body of lies, The Kingdom, etc.
Body of lies chiar mi s-a parut deosebit de interesant si prin prisma unor chestii personale.
klm
Capitalism: A Love Story - ar fi trebuit sa se numeasca "a soap story"; desi pe alocuri interesant, realizarea, prezentarea, accentele pe imagini patetico-ilare lasa de dorit. La fel de romantata (in sensul rau al cuvantului) mi s-au parut reactiile "celorlalti" fata de realizator: "Sunt MM!", "Haoleu, mancatz'ash, e MM, FUGIIIIITI!"
Una peste alta nu merita o nota mai mare de 6.
ozz86651
Gadjo Dillo. Mi-a placut, si jucat bine.
krondet
caracterizari: Avatar - film sf. (nu mai bun, nu mai rau ca altele de acest gen)
hurt locker - agreabil. s-ar putea numi "incercare" pentru crearea lui Black Hawk Down.
ma enerveaza pauza asta, pana la reinceperea lui Stargate Universe - pur si simplu sunt curios ce s-a intamplat cu dr.rush abandonat pe planeta banned.gif
klm
CITAT(krondet @ Mar 16 2010, 03:10 PM) *
ma enerveaza pauza asta, pana la reinceperea lui Stargate Universe - pur si simplu sunt curios ce s-a intamplat cu dr.rush abandonat pe planeta banned.gif

Uite de ce n-o sa ma uit niciodata la un film la care nu s-au incheiat filmarile, prefer o carte de 2k de pagini la care chiar daca stau 1 saptamana tot aflu ce se intampla si cum se termina.

Apropo, krodnet, mi-ai amintit de ceva mai rau decat serialele: FILMELE CU CONTINUARE.
krondet
QUOTE (klm @ Mar 16 2010, 09:21 PM) *
Apropo, krodnet, mi-ai amintit de ceva mai rau decat serialele: FILMELE CU CONTINUARE.


de genul Shrek....1....2...etc?? whistling.gif
RUE
acum 2 -3 seri am vazut hurt locker. e ok dar nu ceva extraodinar.
salvati soldatul ryan a fost peste acest film si ca realizare, joc, efecte de raboi si cel mai important ca era vb despre un eveniment major (second war) si nu e ce este in irak.
am gasit ca s-a filmat prin iordania. semana intr un fel cu yemenul. probabil au cautat un oras unde sa semene mult cu ceva din irak.
au folosit destui participanti de origine din zoa respectiva si da originalitate filmului. nu figuranti de la HWD.
air_wolf
am vazut secvente din avatar... doamneeee, ce film cu pocitanii!!!! n-as putea sa aprofundez un posibil subiect al filmului cu pocitaniile alea de pe ecran. si nu sint xenofob, da' aia sint uriti cu spume. asa ca am decis ca nu ma voi uita la avatar.
mihaimilk
Ce anume nu ti-a placut la 'aia'? biggrin.gif

Am vazut Beowulf - 2007, un film animat superb. John Malcovich, dragoni, Angelina Jolie nuda, ce mai poti vrea de la un film?? Excelent.

De asemenea Vexille - recomandat, tot film animat, cu o poveste interesanta. N-as recomanda Appleseed, ca animatie se aseamana cu primul dar povestea nu e la fel de clara si antrenanta.

The Blind Side - Sandra Bullock a luat Oscarul pt filmul asta, frumusel, povestea 'clasica' a tipului dezavantajat social, negru, mare, mai retardat (asa putin tongue.gif ) care e ajutat de o familie de crestini.

Alice in Wonderland in 3D - meh, mi s-a parut mult prea intunecat (lipsa de lumina, fizic vorbind), probabil ca nici 3D-ul nu a ajutat. Dar pe langa grafica ok, povestea nu e prea faina.
klm
CITAT(krondet @ Mar 18 2010, 01:49 PM) *
CITAT(klm @ Mar 16 2010, 09:21 PM) *
Apropo, krodnet, mi-ai amintit de ceva mai rau decat serialele: FILMELE CU CONTINUARE.


de genul Shrek....1....2...etc?? whistling.gif

Mai degraba genul Lord of the ring, Casino Royale, Batman, Superman, orice man si mai nou Sherlock Holmes. [restul seriei James Bond nu se pune biggrin.gif]
CITAT(mihaimilk @ Mar 19 2010, 01:55 PM) *
Am vazut Beowulf - 2007, un film animat superb. John Malcovich, dragoni, Angelina Jolie nuda, ce mai poti vrea de la un film?? Excelent.

Actori jucand bine, poveste, "prostii de astea" care nu se regasesc nici in Alexander cu toata distributia sa.
Nu am nimic cu genul insa alea sunt un atentat la rabdarea spectatorului (la Alexander am adormit 10 zile la rand si cand mi-am dat seama ca am vazut doar jumatate am renuntat cam la fel cum am facut si cu 300).
mihaimilk
Mi-am adus filme mai vechiute, care mi-au placut in copilarie, curios fiind daca le vad cu alti ochi. In mare - le vad la fel! distractive si entertaining.

Predator - 1987 cu Arnie, L-am vazut inainte de revolutie pe video la prieteni de familie, n-am putut dormi ca lumea 3 saptamani dupa, vedeam triunghiul de puncte rosii peste tot. Tot fain mi s-a parut acum, doar ca unele faze au devenit mult mai hazlii (in special replicile lui Arnie)

Seria Alien - Am sarit peste Alien 3 (l-am vazut la TV si tin minte ca nu e atat de fain ca si celelalte, dar o sa-i mai dau o sansa)

A L I E N - 1979 - daca puteti trece peste 'tehnologia' CRT-urilor monocolor si a luminitelor aleatoare, un film frumos - primul (cred) din genul sau atat de bine realizat. Surprinzator cat de putin s-a schimbat Sigourney in 30 de ani.

A L I E N S (1986 cred) - surpriza seriei. Imi aduceam eu aminte ca e ... ok ... dar e extraordinar!! Zica altii ce-or vrea, dar James Cameron chiar stie meserie. 2 ore nu m-am putut dezlipi de proiector, actiune care m-a tinut cu sufletul la gura, scene de construire a personajelor foarte detaliate. Nu cred ca l-am vazut la cinema, dar pot zice ca e Avatarul anilor '80 smile.gif

Alien Resurrection - 2000 - La prima vizionare, a fost filmul din seria Alien care mi-a placut cel mai mult. Nu intelegeam atunci de ce puristii seriei argumentau ca acest film nu ar fi trebuit realizat. Acum, pe undeva inteleg, dar tot imi place... Mai ales ca tineam minte unele replici si le repetam in acelasi timp cu personajele, incat pana si pretena se uita la mine de parca as fi vreun ciudat biggrin.gif. Ripley foarte puternica (deh, gene de alien amestecate), Winona draguta ca de obicei (si robotzel pe deasupra - oh the possibilities smile.gif )

Robocop - merita vazut macar o data, si acum este tot fain - in special modelul de masina 6000 SUX biggrin.gif

Seria Jurassic Park
Jurassic Park (1993) - Cand l-am vazut pt prima data la cinema, m-am simtit cam ca si la Avatar, si asta acum ~17 ani! Tineam minte ca nu prea sunt dinozauri in film (deh, CGI la inceputuri, costuri mari etc) - dar sunt cu varf si indesat!

The Lost World (1997) - continuarea primului, nu vad neaparat deosebiri, doar mai multi dinozauri, mai multa actiune...

Jurassic Park III nu l-am revazut inca, stay tuned wink.gif
drabisan
Din epoca ar merita adaugate: Terminator (the one), The Running Man si The Lawnmower Man.

Si pentru ca tu ai fost cel care a pomenit aici de FlashForward: nu-i asa ca pauza le-a priit? Parca au scapat scenaristii de handicapul Lost...
mihaimilk
QUOTE (drabisan @ Mar 22 2010, 04:56 PM) *
Din epoca ar merita adaugate: Terminator (the one), The Running Man si The Lawnmower Man.

Si pentru ca tu ai fost cel care a pomenit aici de FlashForward: nu-i asa ca pauza le-a priit? Parca au scapat scenaristii de handicapul Lost...



Flash Forward si-a revenit putin dupa pauza, dar inca nu le dau nota de trecere, daca o tin tot asa macar inca doua episoade, mai vedem...
DORU
Am vizionat Shutered Island > NU MI-A PLACUT !!!!

Am revazut la HBO Aliens 1 si 2 > FILME DEOSEBITE PT ANII 1979 SI 1986 care si azi impresioneza !
vio
da da super filme Aliens. tot la HBO vazui The Happening sau Green Planet, super misto.
Baby Blues
Un film deosebit : Sissi cu Romy Schneider. Oricand recomandat intr-o seara cu familia, popcorn, bere, tot tacamul.
Rebel
QUOTE (air_wolf @ Mar 19 2010, 07:35 AM) *
am vazut secvente din avatar... doamneeee, ce film cu pocitanii!!!! n-as putea sa aprofundez un posibil subiect al filmului cu pocitaniile alea de pe ecran. si nu sint xenofob, da' aia sint uriti cu spume. asa ca am decis ca nu ma voi uita la avatar.


Oh man, cat de mult gresesti...
Prin asociere, eliminam si Cocosatul de la Notre-Dame si Star-Wars, si , si...
Open your mind...

T u d o r
Vazut Legion. Asa si asa, ca sa fiu dragut. Cred ca 6/10 ar fi nota potrivita, o povestire cu ingeri rai si ingeri buni cam trasa de par.
Otto73
Mie mia placut o comedie pt. adolescenti ce am vazut-o recent "She's Out of My League"
Nu e un film de oscar, dar pot sa zic ca m-am amuzat binisor.
T u d o r
Vazut From Paris with love.

Luc Besson style, actiune trepidanta, extrem de alerta, final atipic. Travolta chel si cu cioc. biggrin.gif Mi-a placut, recomandabil. As zice 8,5/10.
krondet
AGORA - nerecomandat crestinilor practicanti whistling.gif
desi, pare mai mult a film despre evenimente reale.
Baby Blues
Vazut in sfarsit si North by Northwest cu Cary Grant: Face toti banii!

ozz86651
Am vazut The Hurt Locker. Mi-a placut destul de mult, dar nu pot sa spun ca e vreun film fantastic. Ce mi-a placut la filmul asta: facut d eo femeie cu atentie la niste detalii legate de babati/testosteron care in mod normal unui barbat ar fi scapat, si e foarte realist, nu genul rambo sau genul stilizat. Sint multe alte filme de razboi care imi plac mai mult, dar asta are o categorie a lui aparte in care sta destul de bine.
Seri
Tocmai am vazut "Zombieland" (2009). Ideea de pornire este aceeasi ca si in "I am legend", dar presarat cu mult umor si mai putina drama. Recomand. thumbsup.gif

In aceasi tema este si "The Road" (2009), dar asta ii de-a dreptul deprimant.
drabisan
QUOTE (Seri @ Mar 30 2010, 08:09 PM) *
In aceasi tema este si "The Road" (2009), dar asta ii de-a dreptul deprimant.


Si daca mai ai si copil/copii, ti se cam taie in filmul asta, de prea multe ori.
Si din ciclul filme "greu" de urmat e "The mist". Poate si mai turbat decit The road (ma repet, mai ales pentru cine e parinte). Dar genul de film care isi justifica cu prisosinta timpul alocat. Ok, The mist e mai mult decit fain de citit decit de vazut, dar pentru cine nu are acces la Stephen King, e superb si filmul...
Cit de amar e gustul lasat de aste doua filme...depinde de la om la om.
RUE
am vazut duminica FROM PARIS WITH LOVE ( E OK) si GIRL FROM MONACO (parca... era comestibil).
mohordbx
Am vazut Shutered Island si recomand. De mult nu am mai vazut un film asa bun.
DORU
Serios ?! blink.gif

Pe cuvant daca nu am regretat finalul wacko.gif
mihaimilk
The Girl with the Dragon Tatoo - cam brutal pe alocuri, vreo 2 scene le-am trecut cu greu, dar merita. Pt un film suedez deosebit.

Acum vad ca are si urmare - ups, doua chiar - The Girl Who Played with Fire si The Girl Who Kicked the Hornet's Nest - mare chestie si internetul asta smile.gif
mohordbx
QUOTE (DORU @ Mar 30 2010, 09:44 PM) *
Serios ?! blink.gif

Pe cuvant daca nu am regretat finalul wacko.gif



...si eu l-am regretat Doru dar un film nu trebuie sa aiba neaparat Happy End sa fie unul bun. Zilele astea fac rost si de carte thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.