Help - Search - Members - Calendar
Full Version: filme deosebite
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Filme si Teatru
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Baby Blues
Am vazut Misery, ecranizarea dupa cartea cu acelasi nume a lui Stephen King si Stand by Me, dupa acelasi autor .Ambele filme sunt deosebite, mai ales din cauza scenariului deosebit. Jocul celor doi actori din Misery este deosebit si din cauza asta , daca nu ma insel Kathy Bates a castigat si un Oscar.
PS: Am vazut "Rome" cu sufletul la gura, intr-o saptamana. Beton!
Oana
QUOTE (mihaimilk @ Nov 18 2009, 01:45 PM) *
un film ce se anunta deosebit: AVATAR

asa am zis si de 2012. sper ca macar avatar sa nu dezamageasca.
James Kilowatt
Eu saptamana asta nu prea am avut ce face seara si am vazut seria Saw, de la 1 la 4. Si mi-au placut, da' nu mai ziceti la nimeni biggrin.gif

Prefer oricand un film usurel bine facut si inteligent sau macar imprevizibil (gen saw) decat un film "serios" sau "de arta" prost.
ozz86651
Sa-ti fie rusine domle smile.gif.
Sint perfect de acord ca exista filme comerciale si "grele" (cu diferite nivele de accesibilitate) si bune sau exista filme comerciale care sint usurele dar tot bune in segmentul ala. Nici macar inteligente sau imprevizibile nu trebuie sa fie. Entertainment, da bine facut.
De la 2012 sau avatar insa nu am nici o speranta biggrin.gif.
getodac
QUOTE (ozz86651 @ Nov 21 2009, 01:32 AM) *
De la 2012 sau avatar insa nu am nici o speranta biggrin.gif.


2012 un film mediocru care este comparabil cu toate filmele in care joaca Bruce Wills, o drama in cer mai pur stil hollywood-ian in care viitorul omeniri se afla in mana unui grup mic de oameni, un presedinte american de culoare (e la moda) care conduce tara in spiritul capitanului de pe Titanic si nelipsita famile americana dezbinata care se impaca la sfarsitul filmului. Efecte speciale deosebite mult peste medie perfecte pentru a hrani foamea de a vedea dezastru in jurul lor a persoanelor triste ca s-au terminat stirile de la ora 5.
Daca te plictisesti si nu ai altceva de vizionat, afara este frig si nu ai chef de plimbare merita sal urmaresti pana la capat macar pentru efectele speciale.
Nota: -7, pe o scara de la 1 la 10.

Avatar inca nu l-am vazut.
G e o r g e
am vazut LE Concert ... interesat filmul. recomand , daca puteti trece peste prima jumatate din el. are niste momente de plictiseala .
mihaimilk
Am vazut si eu 2012, daca tot a fost recomandat ca film... deosebit. Daca puteti trece peste momentele cheesy de care-i plin filmul si daca va puteti lasa creierul la intrarea in cinema si sa-l ridicati la iesire... e ok.

spoiler: It's russian banned.gif
Efectele speciale sunt singurul lucru deosebit, multe, bine facute si la scala uriasa, n-am mai vazut asa ceva in alt film. Ca sunt de necrezut, vezi punctul de mai sus cu lasatul creierului la usa...

Asasinul din Serenity joaca rolul omului de stiinta cu fata umana, de fapt are acelasi joc ca si in Serenity... one trick pony

Sper ca Avatar sa fie mai fain. Dar mie imi plac filmele animate, de exemplu Final Fantasy VII si XI, cu toate ca insista lumea ca Avatar nu e animat. Inteleg ca are secvente cu actori reali totusi.
ozz86651
QUOTE
2012 un film mediocru care este comparabil cu toate filmele in care joaca Bruce Wills,


Deci in ton cu Pulp fiction, 12 Monkeys? not bad biggrin.gif.
getodac
Mai degraba "Greu de ucis" 1, 2, 3, 4...... thumbsup.gif
getodac
The boy in the striped pyjamas .... mi-a rupt sufletul in doua. Nu il recomand celor sensibili si mai ales mamelor, tatilor si tuturor care iubesc copii, l-am terminat de vazut acum 15 minute si nu imi revin. O poveste dura ce ma impresionat, unul din putinele filme ce mi-a provocat o stare vecina cu plasul, dar..... deh a trebuit sa fiu tare sa imi consolez sotia, altfel.... daca m-as fi lasat de fumat cu siguranta acum as fi ucis pentru o tigare.
Otto73
Un film deosebit "The blind side" ultimul film al Sandrei Bullock.
O drama cu happy end.
Ratingul meu este 5 stele din 5.
Merita vazut. thumbsup.gif
Baby Blues
QUOTE (ozz86651 @ Nov 24 2009, 08:58 PM) *
QUOTE
2012 un film mediocru care este comparabil cu toate filmele in care joaca Bruce Wills,


Deci in ton cu Pulp fiction, 12 Monkeys? not bad biggrin.gif.

Distractiv 12 monkeys
Baby Blues
Aseara am vazut Storm of The Century si pot spune ca mi-a placut extraordinar de mult. Imaginatia lui Stephen King a facut loc unui scenariu de film deosebit cu un final care te ia prin surpindere.
klm
CITAT(getodac @ Nov 24 2009, 01:55 PM) *
2012 un film mediocru care este comparabil cu toate filmele in care joaca Bruce Wills

BW salveaza lumea pe cand (spoiler) in 2012 lumea este distrusa
Baby Blues
Am vazut si "Law abiding citizen" Un film foarte bun dupa parererea mea care una peste alta isi merita toti banii. Interesanta ideea!
klm
Una din cartile care m-a impresionat mult a fost Veronica se hotaraste sa moara, saptamana asta am vazut si filmul.
Am fost foarte curios cum se pot transpune pe ecran tone de sentimente, trairi, senzatii, transformari ale sufletului si mintii; raspunsul: nu se pot, din acest motiv filmul este unul mediocru spre prost cu transformari care nu stii de cine/ce sunt determinate si cum s-a ajuns acolo.
Va doresc vizonare placuta... a paginilor cartii pentru ca filmul ar face doar sa va omoare inutil cativa neuroni.
ozz86651
Am vazut de curind un film foarte foarte tare: Kærlighed på film, Justa nother love story:

http://www.imdb.com/title/tt1024942/

Nota 10.
Alte filme bune dar nu asa tari pe care le-am vazut de curind sint: Up in the air (8), Waltz with Bashir (cam 8), The unknown woman (tot cam 8), An Education (7), Dancer in the dark (mi-e greu sa-i dau o nota... e clar deosebit si merita dar nu m-am omorit, sa zicem 6)
Ma uit chiar acum la Leopardul (ala italian) cu Delon si ... frate, cam greu pentru mine. Incet rau. Are chestii interesante dar e mult prea incet.

mohordbx
Recomand Avatar la "aimex".
T u d o r
Law abiding citizen mi-a placut si mie. De asemenea Taking of Pelham 123 mi s-a parut un film interesant, eu fiind un fan al lui Denzel.
ozz86651
Am vazut si eu 123 asta, nu e rau dar e un film oarecare... adica se inscrie intr-un tipar banal, sint sute de filme exact la fel.
T u d o r
Cam asa. Dar in explozia asta de filme pline de efecte speciale face nota discordanta.

Taman am terminat de vazut 2012. Ce kkt de film! sick.gif Plin de efecte penibile si de idei moralizatoare americanesti. Nu lipseste nici un cliseu hollywoodian, sunt acolo toate - si eroul modest american si rusul sadic si familia fericita si idealistul care invinge si politicianul fara scrupule dar mai ales presedintele THE PRESIDENT, plin de compasiune si dragoste si devotament pentru tara THE COUNTRY pentru care e gata oricand sa-si dea viata. Si colac peste pupaza efectele alea speciale zici ca sunt decupate din desene animate. Pot spune ca am pierdut 2 ore din viata vizionand acest film. Don't.
22nst
mie mi-a placut 2012
DORU
Acum 2 saptamani am vazut si eu "2012"... lasand la o parte efectele speciale si restul de poveste (inclusiv inventia cu calendarul mayas)... un lucru transpare ca fiind REAL: undeva, cineva, cumva...se pregateste pt o asemenea situatie ipotetica. Nu radeti...la baza oricarui film exista un ADEVAR.

Urmeaza AVATAR...voi scrie impresiile mele despre el aici, abia astept sa-l vad...demult nu mai vazysem un film SF bun, sper !
Baby Blues
QUOTE ( T u d o r @ Dec 18 2009, 05:35 PM) *
Law abiding citizen mi-a placut si mie. De asemenea Taking of Pelham 123 mi s-a parut un film interesant, eu fiind un fan al lui Denzel.

Da si mie mi-a placut 123 !
Cat despre 2012, pot sustine oricand ca nu sare din vreun tipar si nici nu da peste cap cu vreo idee deosebita. Intradevar efectele sunt frumoase, dar... atat.
ozz86651
Vazu avatar... bleah. Bine, nu m-am asteptat la nimic, pina la urma pentru ce credeam ca e nu a fost nemultumitor. In nici un caz nu e un film bun, cu atit mai putin original, e un desen animat de la "dansind cu lupii" ala cu kevin costner, numai ca reactulizat oleaca cu global warming, ecologie samd... pastorismul din secolul 19 reediat.
Efectele vizuale si "ideile" cu animale e sigura parte mai interesanta dar si asta e discutabila.
Una peste alta mie imi pica fix pe mijloc: cine il vede (cinema, evident) o sa gaseasca ceva placut in el si n-o sa-i para rau, cine nu-l vede n-a pierdut nimic... pe bune.
mihaimilk
Avatar ++

Pana la urma, dincolo de criticele aduse acestui film, conteaza cum te face sa te simti. Nu mai stiu de cand am mai avut trairile pe care le-am experimentat la vizionarea lui (in 3D). Poate primul Jurasic Park, dar nu atat de puternice. Poti rationaliza si sa zici ca e o refacere a Dances with Wolves, dar pana la urma ce film nu poate fi distilat la una-2 idei principale care pot fi spuse prozaic in 5 minute? Calitatea unui film vine din modul in care povesteste ideea.

Asta a fost primul meu film serios in 3D, si nu-mi imaginam ca efectul sa fie atat de pronuntat.

Acum despre unele din sus-numitele 'trairi':

Prima scena in care coboara pe Pandora, mi s-a ridicat parul in cap (la modul propriu).
Apoi cand Jake zboara pt prima data cu ikran-ul, si apoi in majoritatea cazurilor cand zburau cele 2 personaje principale am avut un nod in gat, aproape mi-au dat lacrimile.

Din cate am auzit, alte filme 3D folosesc tehnica pt a arunca obiecte la camera iar audienta 'tresare'. S-a intamplat o singura data in acest film, Cameron nu s-a bazat pe asemenea fente ieftine.

Au fost si bucati mai putin interesante, americanizarea, dansul Na'vi in jurul arborelui sufletelor, dar in ansamblu a fost o experienta de neuitat.

Ce sa zic, sunt eu mai usor influentabil smile.gif

Din nou, avatar ++ (in 3D)
DORU
Suntem unici in felul nostru, nu ne aflam pe aceeasi treapta evolutiva, de aceea nici nu vom intelege toti la fel un mesaj sau o idee...in functie de gradul fiecaruia de evolutie, anumite mesaje ni se vor dezvalui sau nu. Nu e motiv de suparare pt nimeni, pur si simplu consider ca parerile impartite au ca motivatie exact aceasta diversitate de indivizi...

...si acum, despre AVATAR !

Demult nu am fost mai placut impresionat emotional de un film...ceea ce m-a facut sa simt ca pot fi mai bun, ca putem noi toti sa fim mai buni...

Ceea ce eu cred ca lipseste omenirii astazi este credinta de nestramutat in ceva sfant. Nu credem destul in nimic, totul este discutabil, inselam increderea oricui, nu dam valoare nici unei morale...suntem o specie inapoiata, gata sa sacrificam orice este sfant si drag pt cei de langa noi.
Daca am crede in noi, in ceva sacru, am muri pt un crez anume, fie doar si pt un sentiment puternic ce ne anima, am merita mai mult respect.


Nu tin o predica aici, nu vreau sa am in colimator pe nimeni care nu-mi seamana, dar...AVATAR este exact filmul de care aveam nevoie SA-MI AMINTESC nu cine sunt, CI CINE AR TREBUI SA FIU. Daca ne-am alege fiecare ceva in care sa credem pana la moarte...am alege sa traim o viata implinita.

Ascultati piesa VINO, DOAMNE si priviti la TV imaginile din decembrie 1989...priviti in sufletul vostru si spuneti-mi ca nu simtiti putina rusine...apoi veti intelege de ce AVATAR, intr-un mod bland si pasnic, ne aminteste ca NU CREDEM IN NIMIC CU ADEVARAT daca nu suntem GATA SA MURIM PT A APARA ACEL CREZ.
Nu sunt cuvinte mari...ci doar golite de continut de cei care le-au batjocorit cu timpul, lasandu-le sa cada in banal...

Recomand AVATAR tuturor celor carora nu le e teama sa se priveasca in suflet si sa recunoasca ca mai pot inca schimba multe...INCEPAND CU EI INSISI !

Vizionare placuta !
ozz86651
Eu sint de parere exact contrara. Lumea ar fi un loc mult mai bun daca n-ar fi plina de idioti gata sa moara pentru idiotenii. Ar fi un loc mult mai bun daca oamenii ar fi egoisti si actiona RATIONAL in interesul lor propriu (sint atit de putini oameni care actioneaza rational ca parem o specie de animale care abia se da jos din copac). Lumea ar fi mai buna daca mai putini oameni ar crede in chestii sfinte. Dar nu e, e plina de indivizi gata sa moara in numele a tot felul de lucruri sfinte sau nu, de la comunism la gloria fuhrehrului, de la manipulari politicianiste la uri uri interetnice neinteles, de hinduism la islamism sau crestinism. Afganstanul, Iugoslavia, URSS sint tot atitea opere infaptuite de oamenii care au murit pentru idei "nobile". Daca nu existau idiotii astia in the first place, nu mai trebuia sa moara nimeni in decembrie 1989.
solmar
Avatar - fara misto mi-ar place sa traiesc pe planeta aia. Merita vazut filmul, macar pentru feeria de lumini si pentru peisaje.
Observatiile mele:
- n-am vazut pe niciunul dintre ei (na'vi) mancand ceva. Parca la un moment dat ea ii oferea ceva de baut dintr-o frunza.
- pe la sfarsitul filmului am avut o tresarire : cum de mamzel Angelina Jolie a ratat rolul principal feminin?

Iar cine are ceva de criticat ar trebui sa se gandeasca inainte la ce act de creatie recent a participat. Dupa mine Avatar e next level dupa Star Wars.
ozz86651
Pff... nu si dupa mine. Ala chiar e naspa rau.
klm
Sunt total in asentimentul lui ozz dar fara a contrazice foarte mult ceea ce ai spus, Doru-le; in principiu si tu ai avea dreptate daca ai schimba "credinta in ceva sfant" cu "credinta in noi si in oamenii de langa noi"; stii vorba aia ca pana la Dzeu te mananca ingerii, pana la Allah te mananca profetii si sigur pana la Budha te manaca cineva, haideti sa nu ii mai aruncam Lui in spate sarcina de a ne face vietile frumoase, sa nu mai credem in himere si sa ne uitam mai mult la cei de langa noi.
Oricum, Avatar trebuie sa fie interesant daca plecand de la el s-a ajuns la ideile de mai sus.
ozz86651
Din pacate "intersant" e ultimul lucru care poate fi spus despre filmul asta. E ca un vin de duzina intr-o sticla de cristal cu eticheta aurie, ca o carte banala intr-o coperta foarte stralucitoare si ilustrata foarte colorat. Are macar arta in el? intr-un fel, din pacate cea mai mare parte e la fel de arta cum sint tablourile de bilci. O sa-ti para rau ca te-ai dus la el? nu, nu cred, desi depinde, am cunoscuti mai exigenti care probabil ar fiiesit din sala dupa juma de ora. Mie nu mi-a parut rau desi il critic.

In conditiile in care am dat unui film dintr-un post anterior (Jst another love story) nota 10, lui Avatar i-as da poate un 2-3. Vedeti-l p-ala si spuneti-mi si mie daca se compara in vreun fel.
admin
QUOTE (Baby Blues @ Dec 15 2009, 01:20 AM) *
Am vazut si "Law abiding citizen" Un film foarte bun dupa parererea mea care una peste alta isi merita toti banii. Interesanta ideea!



Super tare asta, sigur e in top 3 pe 2009, nu ma asteptam ca sa fiu sincer:)
Baby Blues
QUOTE (admin @ Dec 22 2009, 11:23 AM) *
QUOTE (Baby Blues @ Dec 15 2009, 01:20 AM) *
Am vazut si "Law abiding citizen" Un film foarte bun dupa parererea mea care una peste alta isi merita toti banii. Interesanta ideea!



Super tare asta, sigur e in top 3 pe 2009, nu ma asteptam ca sa fiu sincer:)

De mult nu vazusem nici eu un film asa de bun!
Azi am vazut un film deosebit , care merita vazut. Printre actori si Ulrich Muhe ( Das Leben der Anderen). filmul se numeste "AMEN" . deosebit ! Filmul este despre incercarile unui ofiter SS, de-a demasca prin intermediul Papei, atrocitatile regimului lui Hitler. In film i-am intalnit fara sa stiu pe Horatiu Malaele (actorul meu roman preferat), Caramitru, MArcel Iures si alti actori romani pe care o sa-i recunoasteti, Mi se pare ca filmul este facut la CAsa Poporului in regia lui Costas Gavras.

PS: Fara sa vad inca Avatar, vreau sa va spun ca sunt total de acord cu ce-a zis Tudor. (partea morala)

QUOTE (Otto73 @ Nov 28 2009, 05:47 AM) *
Un film deosebit "The blind side" ultimul film al Sandrei Bullock.
O drama cu happy end.
Ratingul meu este 5 stele din 5.
Merita vazut. thumbsup.gif

Am vazut si filmul asta acum cateva zile, ( in week-end). Ideea este foarte buna, Sandra Bullock este mai sexy decat acum 20 de ani, dar parca lipseste ceva ce putea sa faca filmul din bun - foarte bun.
solmar
Cine vrea sa asculte coloana sonora din Avatar:


Click here!
Baby Blues
A vazut cineva "The Killing" de Kubrik si !2 Angry men? Vreau sa le vad azi.
klm
12 angry men este un film foarte foarte... foarte bun.
ozz86651
12 angry man a fost si la tv de citeva ori. Nu mai stiu mare lucru dar tin minte ca mi-a placut.
Kubrik - depinde de gusturi. Am vazut multe filme ale lui si o sa mai vad citeva, pentru ca face filme bune dar... nu e chiar gustul meu. Mi se pare manico-obsesiv si cam incet. Imi plac multe filme de ale lui in general, cred ca cel mai tare Doctor Strangelove pe care-l recomdand din toata inima, dar si Eyes wide shut, Full metal Jacket, A clockork orange. Dar nu imi plac toate, de exemplu nu ma omor deloc dupa Odiseea spatiala 2001. The killing nu l-am vazut inca, astept impresii.
klm
Kubric are filme bune sau imbecile; din categoria bune: Eyes Wide Shut, Shining, Spartacus; din categoria execrabile: Dr. Strangelove, A Clockwork Orange; nu inteleg ce-ti poate placea la ele?!
Baby Blues
Am atipit aseara la "The killing" dar nu pentru ca nu era interesant ci pentru ca eram foarrte obosit . Inceputul este promitator. Frumoas constructie a intrigii. Astept continuarea daca termina nevasta-mea de privit un film cu "frumosul" de Matthew Mcconaughey. verymad.gif
La Dr. Strange love, era sa arunc televizorul cu tot cu dvd pe geam in primele 5 minute. Si pe IMDB, filmul asta are 8.7 stele si este pe locul 31 in top 250. Cred ca-s eu imbecil!
ozz86651
Dr. Strangelove e o comedie policica foarte misto. Nu se mai fac comedii de genul asta acum, majoritatea sint in stilul cu idioti si glume scatologice (nu ca nu-s si astea ok uneori).
A clockwork orange o satira sf buna, desi recunosc ca nu e favoritul meu. De ce e bun e un subiect prea lung ca sa-l discutam aici, poveste in sine este mult peste marea majoritate a filmelor.
roadempire
QUOTE (DORU @ Dec 21 2009, 09:55 PM) *
Suntem unici in felul nostru, nu ne aflam pe aceeasi treapta evolutiva, de aceea nici nu vom intelege toti la fel un mesaj sau o idee...in functie de gradul fiecaruia de evolutie, anumite mesaje ni se vor dezvalui sau nu. Nu e motiv de suparare pt nimeni, pur si simplu consider ca parerile impartite au ca motivatie exact aceasta diversitate de indivizi...

...si acum, despre AVATAR !

Demult nu am fost mai placut impresionat emotional de un film...ceea ce m-a facut sa simt ca pot fi mai bun, ca putem noi toti sa fim mai buni...

Ceea ce eu cred ca lipseste omenirii astazi este credinta de nestramutat in ceva sfant. Nu credem destul in nimic, totul este discutabil, inselam increderea oricui, nu dam valoare nici unei morale...suntem o specie inapoiata, gata sa sacrificam orice este sfant si drag pt cei de langa noi.
Daca am crede in noi, in ceva sacru, am muri pt un crez anume, fie doar si pt un sentiment puternic ce ne anima, am merita mai mult respect.


Nu tin o predica aici, nu vreau sa am in colimator pe nimeni care nu-mi seamana, dar...AVATAR este exact filmul de care aveam nevoie SA-MI AMINTESC nu cine sunt, CI CINE AR TREBUI SA FIU. Daca ne-am alege fiecare ceva in care sa credem pana la moarte...am alege sa traim o viata implinita.

Ascultati piesa VINO, DOAMNE si priviti la TV imaginile din decembrie 1989...priviti in sufletul vostru si spuneti-mi ca nu simtiti putina rusine...apoi veti intelege de ce AVATAR, intr-un mod bland si pasnic, ne aminteste ca NU CREDEM IN NIMIC CU ADEVARAT daca nu suntem GATA SA MURIM PT A APARA ACEL CREZ.
Nu sunt cuvinte mari...ci doar golite de continut de cei care le-au batjocorit cu timpul, lasandu-le sa cada in banal...

Recomand AVATAR tuturor celor carora nu le e teama sa se priveasca in suflet si sa recunoasca ca mai pot inca schimba multe...INCEPAND CU EI INSISI !

Vizionare placuta !


Azi am ajuns si eu la AVATAR.
Bravo,ai spus totul si nu mai e nimic de adaugat
DORU
Multumesc, roadempire !

Filmul AVATAR mi-a daruit sansa de a incerca sa ma schimb in mai bine...si cum toata evolutia porneste din sufletul fiecaruia, eu unul consider ca merita !
klm
Vazui Avatar si singurul lucru care m-a impresionat au fost efectele si claritatea lumii create de Cameron insa la nivel de originalitate sau idei transmise din pacate nu se ridica la nivelul lui Dune desi in esenta este o copie aproape identica (o planeta cu o resursa valoroasa, o populatie sceptica - pe buna dreptate - asupra intentiilor noilor veniti/cuceritorilor, un erou care pleaca din randurile celor din urma, celor puternici, se integreaza in randurile bastinasilor si devine the one ajutandu-i sa ... , integrarea eroului cu natura si populatia acestei planete).
Per ansamblu este un film banal care merita vazut doar pentru efectele speciale si, daca nu se poate la imax, macar pe un DVD, ar fi pacat sa pierdeti vremea cu un cam de prin rusia...
drabisan
Profitind de aceasta perioada "incarcata" azi mi-am facut timp pentru Law abiding citizen.
Excelent, absolut excelent!

E foarte tare sa vezi un film bun si sa fii platit pentru asta! Chiar mi-ar place asa!

Multumesc celor care au pomenit aici despre filmul asta!
vio
ma uitai zilele trecute la WE WERE SOLDIERS ...
FAR EASTERN
Da vio, foarte bun. Alaturi de "Windtalkers"...
solmar
Vazui 2012. Astept nerabdator o parodie pe tema asta cu actiunea doar in Romania. Cu personaje neaose. Cu capitani de arce si fete bune de maritat, cu cercetatori de frunte, cu miliardari autohtoni si pitipoance cu catelusi dragalasi...

Povestea noastra ar incepe asa: imediat ce s-a aflat de neiertatorul moment 2012... Paranteza - pentru noi, romanii, se poate decala termenul, sa nu ne prinda nepregatiti, pana in 2050, eventual vara, pentru a evita neajunsurile unei ierni si a inzapezirilor.... Ministrul industriiilor (oricine ar fi el) din guvernul Boc xxx declanseaza constructia arcelor. Evident cu personal din Filipine, Vietnam, China pe motiv de mana de lucru ieftina. Ministrul turismului se ocupa de transferul lor din tarile de bastina la teatrul de operatiuni. Sunt folosite autocarele ramase de la alegeri, din motive de economie, acestea fiind deja arvunite. Ministrul transporturilor, evident Berceanu sau EBA, va initia constructia autostrazilor care sa lege punctul x, aflat in munti de principalele resedinte de judet. Negocierile vor dura 10 ani pana se va cadea de acord asupra comisioanelor.
Astfel, primii pasi fiind facuti, flota incepe sa se construiasca. Dar, surpriza sau nu flota de arce [capabila sa ambarce toti romanii care au votat cum trebuie, adica 5 milioane - aici se vede cat de generos e guvernul (evident accesul se face pe baza de carnet de vot)]... revenim cu surpriza. Cu stupoare aflam in anul 2035 ca flota este vanduta. In urma anchetei nimeni nu e gasit vinovat de acest fapt. Cativa oameni de incredere sunt avansati pentru bunul mers al lucrurilor.
Avand in vedere ca au ramas doar 15 ani pana la eveniment nu se mai pot construi suficiente arce. Lumea pleaca in Spania, Italia, America ...la prieteni. Se fac liste cu cei care vor pleca cu arcele. Zilnic se schimba listele. In Romania raman doar o mana de pensionari si guvernantii, miliardarii si directorii! Ultimul trebuie sa stinga lumina! Ca la intoarcerea acasa sa nu avem o nota de plata prea mare la gaz, curent, apa...
Primii care se intorc in 2051 sunt ungurii. Vor sa-si implineasca visul - Transilvania. Autonomie! Uraaaaa! Din pacate pentru ei, Iliescu e pe faza si le fura autonomia! Se alcatuieste FSN-ul, se fac alegeri. Se impart cupoane populatiei care devine astfel proprietara in tara ei..... Apoi incepe micul comert cu turcii, cu bulgarii. Primii miliardari... primii baroni locali, primii moguli.
Congo devine iar o alternativa, mai ales ca in urma evenimentului Congo e foarte aproape de Romania....
getodac
Ma da ce rau esti.... spiritul de craciun sa risipit repede la tine confused.gif
Baby Blues
Solmar ma primesti si pe mine , responsabil cu efectele speciale in film? SUnt convins ca va avea succes!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.