Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce aveti cu DACIA
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
guerilla
Salutare.
Ca posesor de Dacie pot spune doar un lucru: merge cat timp pompezi banu.... oricum te-ai comporta cu ea se duce repede. Daciuta mea a fost dusa a doua zi dupa cumparare in service si pompata in caroserie vaselina si tot felul de dracarii sa nu rugineasca si cred ca asta e motivul pentru care se mai tine pe sasiu pana acum (10 ani). motorul merge si la 100.000 km cat are acum fara nici o problema. dar daca vorbim de chestii marunte (si care se aduna la buget - cum ar fi prezoane, bucse, etc ) ma apuca dracii.
Ah si era sa uit. DACIA NU ESTE masina cu cel mai bun raport calitate pret. Vorbiti acolo de un raport. el se face impartind valoarea masinii la un punctaj ce tine de mai multi factori(calitatate, motor, frane, etc).

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-08-14 13:26 ]
iulian3
Cristian!!! cei cu penele!? o intrebare!? De ce ai Dacia!? De ce tiai luat Dacia!? De ce nu olcit.!?
Si zimi si mie ce masina noua poti achizitiona cu pretul asta!?
guerilla
penele aluia de facea comparatii intre masini referitor la pene de cauciu )
mi-am luat dacie pentru ca am primit-o
si cum bugetul nu mi-a permis pana acum sa-mi iau eu masina am condus pana acum caruta asta pe patru roti. acum insa caut sa-mi iau masina si sa nu aud de dacia.
puteti spune oricat, ca la banii astia nu gasesti ceva, ca e buna si suntem noi mofturosi, dar cand mergi cu dacia si te coci de cald ca fie nu ai sau daca ai aer nu merge, ca zdrangane masina din toate cele de zici ca se destrama pe strada, de nici muzica nu o poti asculta (asta daca esti masochist ca mine sa pui si scule pe ea ), ca papa benzina si tu tot te tarasti la viteza astronomica de 120 cand zici ca volanul sigur va iesi din bord.... eu tot raman la ideea ca o masina straina (aici fiecare alege dupa gust, eu aleg toyota vs seat) e mai buna decat monstruozitatea asta romaneasca. calitate, comfort, siguranta, asta caut si pana acum dacia nu ofera nimic notabil la nici un capitol.
vlad3
De ce dacia si nu Oltcit ? P3entru ca Dacia in comparatie cu Olcitul este limuzina ! Am avut un Olcit si va rog sa ma credeti, de unde nu stiam bine nici bujiile unde sunt, la ora asta sunt capabil sa fac singur segmentarea unui motor clasic. Masina aia mi-a mancat zilele si nervii si salariile. Am renuntat la masuina straina ca sunt piesele scumpe, si am luat masina romaneasca ca sunt piesele ieftine. Huge mistake. Intr-adevar diferenta era mare intr un pivot de Mercedes si un pivot de Olcit. dar la Mercedes in 4 ani l-am schimbat odata, la Olcit intr-un an de 3 ori. Iarna ma asteniza cat puitea sa consume, vara am luat foc din cauza ca e atat de prost calculat locul delcoului, incat oride cqate ori ti se blocheaza pe deschis cuiul pontou risti sa iei foc.... Mie mi s-a intamplat. Si putem continua cu punctele in minus la Olcit.... Dar imi e ca poate maia veti si alta treaba !
vlad3
Cristian frate, bine ca ai aparut pe-aici. Credeam ca am ramas singurul paranoic care crede ca raportul calitate pret se calculeaza dupa un anumit puctaj pe care orice masina trebuie sa aiba. Dacia nu il prea are.... Si tot asa, credeam ca anm ramas eu singurul paranoic care crede ca Dacia e o masina proasta, vorba ta - caruta pe 4 roti... Sau poata ca ... ?
guerilla
caruta frate.. toate masinile din ro sint facute de ingineri care dorm pe ei...
eu am ales.. masina straina. in curand o cumpar si termin cu dacia. sa o cumpere cine vrea si are bani si nervi de tocat.
eu nu am timp de mesterit la ea.
apropos de raportul ala.... si noi ne aberam. pai are dacia vreo calitate ca sa o cuantificam ? lol
hai la buna revedere
iulian3
Vlad i clar!!!!! ai avut OLCIT...... nu stiai unde sunt bujiile!!? Am inteles ... Esti paralel in domeniul auto!!!!!!!!!!!!!!!
Tu ai spus asta... la faza cu bujiile!!
Comentariile nu mai au rost! PA!
guerilla
mai Iuliane tata, da' stiu ca tare te mai grabesti sa tragi concluzii dupa ce citesti doar doua randuri din ce a scris omu....
tine-o tot asa si poate reusesti sa te afirmi.
iulian3
))))) nu am chef sa citesc ...... totul... ce sa citesc ca de la inceput sa afirmat....
vlad3
"Vlad i clar!!!!! ai avut OLCIT...... nu stiai unde sunt bujiile!!? Am inteles ... Esti paralel in domeniul auto!!!!!!!!!!!!!!! "

No, Iulica tata, daca asta te face sa crezi ca esti cel mai tare din parcare, ca esti singurul care are masina si se si pricepe, ca n-ai concurenta...etc.... n-ai decat ! Da' ma gandesc eu ca a fost moment alfa in existenta ta in care cerdeai ca tot ce ii trebuie unei masini sunt 3 pedale, un schimbator de viteze si un tacanit intre volan si scaun....
A Go Go
Ce aveti fratilor cu Oltcitul sau cu Dacia ???
Sint masini OK smile.gifsmile.gif
Am mers cu un Citroen (arata la fel ca un Oltcit dar avea 4 usi).....
....de la Otopeni pina-n Dorobanti un fel de masina de servici a controlului sanitar pe teren a Capitalei si era saraca veche cam din 1986-87, de-i cadeau fustele de pe ea dar meregea....asta acum 2 ani. Din cind in cind ca sa ne mentinem cu picioarele pe pamint si nu cu nasul in nori coborim din Alfele Romeos si ne ducem cu Oltciturile si Daciile unii din necesitate ....viata ne pune in situatii diferite in fiecare zi ! Dacie sau nu, Oltcit sau nu daca-ti face treaba de care ai nevoie nu conteaza
Ziua buna la toti:)
guerilla
ai gandit tipic romaneste Sorine draga. pai sa ma scuzi, dar la servici poti ajunge in doua moduri, da ajungi. Fie transpirat, nervos ca iar nu merge aerul sau ca s-a stricat ceva, fie calm si odihnit ca ai reglaj lombar la scaun, climatizare, etc
krysty
sau cu o sanatate de fier. ca mergi pe jos
guerilla
adevarul ca fier ajungi... de la muncii pana in militari as deveni maratonist de performanta
krysty
lasa ma ca am inteles ca se castiga bine. si atunci iti pui si tu un nick kenyan
guerilla
daca nu scap mai repede de dacie ai sa ma vezi sigur un negru mic care alearga prin militari )
acum s-au blocat rulmentii... oare ce mai urmeaza?? si cand mai aud pe unii ca o lauda... sa le cumpere ei pe toate.
iulian3
))))) sor blocat rulmenti.. schimba-i:)))))
guerilla
pai ii schimb... da as schimba cu totul masina ca buzunarul urla cand e golit in fiecare luna de masina asta
Iulian6
Bai fratilor, va spun ca dacia este fff. buna ptr. Romania,Eu am un break din 98 cu motor de 1600 si vreau sa spun ca am 170.000 km cu ea si nuni-am schimbat decat consumabile ( placute, ulei de 50.000 lei/litru,bucse si alte maruntele.Vreau sa spun ca atunci cand era tanara ma jucam cu cielo si alte masinute care la prima vedere sunt mai tari.Viteza maxima a fost de 165 km/h.Chiar si acum la 170.000 alerg cu cu 140.Tin sa va reamintesc ca nu am umblat deloc la motor.Acum intradevar imi consuma ulei de ma rupe dar pana segmentez motorul... asta e.Main stiti si voi alte masini care sa tina motorul asa de mult.De precizat ca timp de 1 an in fiecare zi am transportat cu ea minim 500 kg la un transport.
vlad3
Iuliane, iata cum vad eu problema :
- viteza maxima la o Dacie poate fi de 165 de km/h, doar cu uraganul in spate, sau eventual in cadere libera, undeva la jumatatea drumului dintre Cruce si Predeal. Dacie berlina cu motor pe injectie, 2000 de km facuti, 148 si era la blana. Condusa de mandea.


Cand masina ta era noua te jucai cu Cielo si alte masni pentru ca nu si-a pus nimeni mintea cu tine. Nu uita ca Dacia break pe care o ai tu nu are nici 50 de cai. Pe cand cel mai slab Cielo are vreo 30 de cai in plus. Ca daca era si Cielo Executive, ala are si 16 valve. Probabil ca daca chiar se punea cineva la mintea ta, nu-i vedeai decat stopurile. De la mare distanta ! Si numai daca iti prindeai bretele de bara lui de protectie.

"Eu am un break din 98 cu motor de 1600 si vreau sa spun ca am 170.000 km cu ea si nuni-am schimbat decat consumabile ( placute, ulei de 50.000 lei/litru,bucse si alte..."
Exact la fel am eu un prieten. Un pic mai putini km ca trine, dar fix acelasi tratament (a folosit-o pentru firma, cara termopane cu ea). Acum trebuie s-o schimbe.


Da stim. Am avut Mazda 929. Prima segmentare i-am facut-o la 300.000. Am avut Mercedes (bot de cal, nu te gandi la cine stie ce model). Cand am luat-o eu de la proprietar avea aprox 400.000 recunoscuti de tip. Eu am facut cu ea aprox 100.000 si nu i-am deschis capota decat ca sa pun ulei si sa schimb bujiile.

A Go Go
Pentr Cristi T:

vezi ca tu nu ai gindit tipic romaneste:) ...ci mai mult cu un iz de "ne - specialist" in urbanologie......
La servici poti sa ajungi in mai multe moduri decit doua...astea doua ale tale sint alea ale unui negativist de care Ro. nu duce lipsa. Scuze dar nu o lua personal...
Vezi tu ca la servici cel mai ieftin este sa ajungi cu bicicleta ,metroul ,autobuzul sau cu masina unui prieten desi o Dacie sau un Oltcit care merge bine te va duce cu acelasi succes ca si un Mercedes in care ai bagat o avere in reparatii si servisuri ca puteai sa-ti cumperi un metrou in locul lui...
Sa auzim de bine...smile.gifsmile.gif
guerilla
man, poate ti-am creat impresia ca nu stiu ce vorbesc, dar hai sa iti fac si tie o expunere ca poate imi dai tu solutia viabila sa scap de problema.
de la stadionul national pana la iesirea pe autostrada pitesti cu ce ai ajunge tu in mai putin de o ora?? cu ratb si metrorex nu se pune problema pentru ca as face mult timp, oboseala, nervi, aglomeratie.
alti colegi de job nu am in zona asta, locul de munca nu imi vine sa il schimb.
vezi tu vreo solutie?
am gasit eu una azi: surpiza de la primarie - asfalteaza iuliu maniu.. asta inseamna bucsaraie mai putin pentru masinuta mea.
krysty
chiar asa mai fratilor ce aveti cu dacia? consuma putin, la sinuranta este exta iar de sistemele de securitate ce sa mai vorbim - super! iar daca e lasata in garaj mai facem si economie. asa ca ce bmw, mercedes sau altele! DACIA, CA E CEA MAI BUNA MASINA PT. ROMANIA
k
esti constient de ce ai scris? esti sigur ca sa zicem...de luni, vei merge si tu cu DACIA?
krysty
nu, draguto! am condus dacia si stiu ce inseamna. acum am un fiat brava cu care ma inteleg foarte bine. sic!
k
POFTIM???????
CE AI?????????

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-08-14 13:30 ]
krysty
de ce esti asa mirata? tu ce ai? ca la fitzele tale banuiesc ca nu e vorba de dacie. loveste-ma!
k
Un Volvo 460. Dragutz. Verde.
guerilla
stie care ce scaune mai comfortabile pot sa pun in dacia mea 1310 si cam cat costa?

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-08-14 13:35 ]
vlad3
Pai dupa aia, daca ii faci si plinul, iti dai seama ce pret scoti pe ea la targ ? Nebunaticule !

PS multam de sustinere !

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-05-30 13:12 ]
guerilla
Pai asa ma si gandeam. Ca ii schimb si amortizoarele, dar scaunele tot naspa sint si as vrea ceva mai bun.
As mai schimba si ceva pe la motor sa mearga mai tare dar nu cred sa merite investitia...ca orice as face tot dacie ramane. dar cat o mai tin (cateva luni) pana iau masina sa merg cu ea in conditii umane
krysty
vlade nu am nici o problema, crede-ma! iar in afara de K si de tine (dupa cum mi s-a parut) nimeni nu s-a luat de mine. deci nu sufar de sindromul persecutiei dupa cum ai incercat sa insinuiezi.
cristiant, poti pune ce scaune vrea muschiu` tau. am vazut pe unu` ca si-a pus scaune de opel pe o dacia 1300. da` a folosit "flacara". asa ca decizia e a ta! iar daca-ti pui scaune de ferrari sa un semn si la mandrea. cred ca ai obrazu` sa ma dai si pe mine o tura
guerilla
cristi, nu pot sa bag flacara ca e pompata vasilina in toata masina (are 9 ani si nu a prins rugina decat pe capacu de la portbagaj ca nu s-a putut face mare lucru la el).
dar cat or costa niste scaune cu reglaj lombar?si cum le pun cum te plimbi cu ea..
scaunele sport insa ies din discutie pana nu repara astia soselele, ca nu vreau sa imi mut splina din loc
krysty
deci sa inteleg ca n-o sa stau intr-un scaun de ferrari? nasol!
guerilla
hai sa zicem ca poate vei sta in astfel de scaune, dar de unde fac rost de ele? sa vorbesc cu baietii sa taie ferrari-ul ala care era saptamana trecuta pe la unirii?
orha
iulian,
eu nu am nimic cu dacia...sau am atat de putin cu ea incat nu o sa imi cumpar niciodata asa ceva. parinti mei au... a fost masina mea de scoala ca sa zic asa
nu am picat de stana..stiu ce este o masina...am lucrat intr-o reprezentanta cativa ani..dar nu asta este important
DACIA este o masina de domeniul trecutului...la vremea ei...prin 68-71..pna prin 75 era o masina buna la nivel european dar sa cam dus frate....este de epoca
si asta nu ar fi asa o mare problema cat calitatea pieselor de schimb...care lasa mult de dorit...asta e
conceptia este una sanatoasa...dar veche...si piese slabe...asta asa ca o concluzie
4x4
"DACIA pe drumul cel bun " ... care drum ... vanzari estimate la 30000 de bucati anul asta ... pot spune la 30000 de romani numai anul asta !!! trageti singuri concluzia .


PS: de ce oare o parte din romani incearca sa plece din tara chiar daca au oarece venituri ?
A Go Go
Dane pai tu daca pleci cu veniturile tale din Ro in strainatate nu ai sa mai pupi tu in vest o masina noua cu tractiune pe fata ,aer conditionat ,radio-casetofon pentru 6300 de Euros.!!!!!! Este cea mai ieftina masina noua dupa parerea mea din lume.
Si inca ceva pun pariu ca este de 100 de ori mai buna ca o Kia care este cea mai proasta masina din lume si unde preturile incep de la vre-o 7900 de dolari in sus si fara aer conditionat
Romanii cei 5000 care si-au cumparat-o ar trebui sa-i intrebati pe ei si pe cei 30000 de la sfirsitul anului de ce si-o cumpara....si inca ceva daca te-ai uitat la masca (botul) ei este identic aproape cu cel al Renaultului Megane ala care-l trimbiteaza sus si tare astazi Rebaultul...pun pariu ca este aceiasi masina dar fiindca are emblema Dacia pot s-o vinda autohton si fiindca este produsa in Ro. la acest pret mic.
Dragos4
Faptul ca are acelasi bot ca la Renault este discutabil. Asa cum a zis Sorin, Kia e una din cele mai proaste din lume, si este mult mai scumpa. Eu cred ca marjoritatea celor care si-au luat acum "Renault face" au avut inainte dacii normale, vechi. Si sigur vor fi foarte multumiti de Solenza, pentru ca este o diferenta neta intre Dacia 1310 din 84 si Solenza 2003. Cum au fost obisnuiti sa se opreasca pana acum in drum spre servici sa sufle in jiglor odata, si inca odata sa dea cu pumnul in semnalizare sa faca contact, acum Solenza li se va parea 745i. INSA, daca inainte de asta au avut/condus, spre exemplu, un Golf III de prin 94-95? Eu parca, parca zic ca isi blesteama ziele ca de aceasi bani, nu si-au luat alt Golf III, tot de prin 94-95. Sau un BMW 316/326 mai vechi. Nu?

(Iulian, de curiozitate, cati ani ai?)

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-06-07 09:46 ]
A Go Go
nUuuuuuuuuuuu.... Dragos

BMW 316 ?????sau 318 i ????? cele mai puturoase BMW-uri care de fapt nu s-au mai produs fiindca erau foarte scumpe si ne-dotate conform statutlui marcii BMW si piata americana care este de fapt cea mai mare piata de desfacere a BMW a AUDI-ului si a Meercedesului a decis sa nu le mai cumpere ....americanii astia-s nu-s fraieri .dau un ban dar vor sa ia un BMW si nu o imitatie fara putere si fara dotari corespunzatore pretului scump.
De ce se baga romanii pe BMW ,AUDI sau Mercedes nu stiu fiindca sint masini foarte costisitoare si trebuiesc "mosite" mereu ca altfel se strica mai rau ca un Ford sau Chevrolet . Prefer Solenta nou, nouta......6300 de euroi si -o ai noua ,acasa. Foarte ieftina,foarte dotata pentru pret si ce-i si mai important iti face treaba ca de, automobilul este numai un mijloc de transport si il vrei sa fie ceas in fiecare minut ca sa-ti satisfaca nevoile de transport si nu invers sa-l satisfaci tu pe conul BMW sau Mercedes in reparatii la infinit si pe banii grei munciti de tine...
wizzard
BMW, audi, mercedes sunt masini costisitoare? ok, sunt de acord. Dar in cazul unui accident ai sanse mai mari sa scapi daca te afli intr-una din cele mentionate decat daca te afli intr-o dacie fie aceasta solenza. din punct de vedere al tamponarilor usoare supernova sta mai bine ca solenza. o dacia berlina mai veche si bine intretinuta se merita in fata unei dacia berlina noua. diferenta de bani e foarte mare, iar calitatea... aceiasi
vlad3
Na ca am lipsit si eu putin de-aici... Si ce vad ? Sorine, pe cuvant daca nu am senzatia ciudata ca esti un fel de Gigi Contra. Dai in cap masinilor Europene doar pt ca esti fan al masinilor americane. Sa nu imi aduc aminte ca ai zis de Mertan ca e puturos si ca nu trage la deal.... "De ce se baga romanii pe BMW ,AUDI sau Mercedes nu stiu fiindca sint masini foarte costisitoare si trebuiesc "mosite" mereu ca altfel se strica mai rau ca un Ford sau Chevrolet" .

Stii de ce ? Hai sa iti explic eu - pentru ca in ciuda a ceea ce spui tu Mertanul se repara o data la 300.000 de km. In rest apa, paie si bataie. Eu am avut pana acum doua mertane, de epoca la anii de acum si iti pot spune ca nu am schimbat in 3 ani cat le-am avut decat bujiile,i filtrele de aer si benzina. Aaa si sa nu uit, odata un pivot. Am avut in schimb Ford Sierra. Nu am timp sa enumar toate imbecilitatile acestei masini.
Le prefera pentru ca, din nou in ciuda a ceea ce spui tu, sunt masini robuste, sigure si puternice.
Le prefera pentru ca sunt limuzine, mertanele in mod special.
Le prefera pentru ca masinile americane au la taxe la noi de te sparg, iar alea care sunt fabricate in Europsa, deci fara taxe, abia au intrat pe piata romaneasca.
Nu prea vor masini americane pentru ca in Romania nu gasesti piese de schimb si daca gasesti, trebuie sa ai si o linie de creditare (de ex. am avut Pontiac Transam si am avut nevoie de un telescop de la haion. Aici costa fix 40 $/buc. Noroc cu un prieten din State, care mi le-a trimis la fabuloasa suma de 16 $ amandoua...). Si ar mai fi si alte motive, dar cred eu ca astea sut sufuiciente. Tu incerci sa judeci romaneste cu experinta americana, ceea ce este cel putin gresit....Mai gandeste-te.
A Go Go
Ptr.Vlad

Se vede ca citesti poate putin cam repede...Daca vezi ce scriu eu pe acest Forum de cind zici ca ai lipsit de p-aicea vei observa ca sint un "fan" al marcii Toyota si nici-decum al marcilor americane.Totusi marcile americane de astazi sint de o calitate net superioara celor anilor '70 si inceputul '80 multe marci ca de ex: GM, Chrysler,Ford avind dotari si motoare superioare Mercedesului sau Audi-ului si chiar a citorva marci BMW dar la un pret cu citeva zeci de mii de dolari mai ieftine.
Tu zici ca ai scimbat numai bujii si ulei in 3 ani la Mertanuri.?
Hai sa-ti dau eu o statistica a masinii Toyota Tercel a lui navasta-mea:
Am cumparat-o uzata in 1994 cu 17000 de km la bord. Astazi are aproape 149000 de mii de km si in 1994 am schimbat numai un injector. De atunci nimic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Esti uimit, nu ?
Asta-i calitatea Toyotei.
Cit despre marca Ford am sa ma mai repet inca o data cu un banc care circula la noi despre calitatea masinilor Ford:
FORD = Fix Or Repair Daily ca si Zisul lui Ivan: mergea un ceas si statea un an sau ca masinile Saab care se strica in-continuu smile.gifsmile.gifsmile.gif

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-08-14 13:39 ]
admin
A vazut cineva pozele cu Dacia XC90 !!! e belea ... asta ca sa relansez discuta .

pe curand
krysty
există un topic despre X90!
PS: s-a dovedit că acele poze sunt falsificate. dacă ai noutați ești oricănd binevenit
vlad3
Sorine,
pai hai sa ne intelegem - am avut Mazda 929, '81, luata in '90 cu vreo 100.000. Am mai dus-o inca 200.000 si daca nu mi-o baga in stalp un prieten, poate ca nici azi nu-i faceam RK-ul. Cert este ca la 280.000 i s-a facut prima segmentare. In momentul de fata am un Mitsubishi Lancer din '83. Iti pot spune ca am fost intr-adevar sa ii fac motorul acum 2 ani. Era la cota 0 si asa a si ramas dupa reparatie, ori la anii ei este pur si simplu senzational. Nu ma mira absolut de loc ceea ce ai spus, dar asta nu ma opreste sa imi placa Mercedesul. Cat despre preturile pe care le-ai bagat, cu diferenta aia de cateva zeci de mii de $, asta o fi valabila la taxele din State, ca pe-aici pe la noi, un C classe este cu totul cateva zeci de mii de dolari. Mai exact 32.000. Au intrat si ceva masini amercicane pe piata (cu o campanie care mi s-a parut cel putin jignitoare), iar preturile variaza intre 17 si vreo 38.000, CIP. Pune taxele si ajungem la pretul real pe piata Romaneasca. In conditiliile astea raman la Mertan si BMW. Si daca vreau sa raman si cu bani de inghetata imi iau Mazda 6, care e super troaca (fusei la drive test) si mai lua si o caciula de premii (masina anului in vreo 15 tari europene), iar pretul variantei standard este de ~15.000 cu tot cu taxe. Sper sa nu te deranjeze daca ma repet - Europa si America sunt doua lumi total diferite.
4x4
Fostul meu nick Dan F ... fara sa-l modific eu mi-a aparut " 2 " ... parca au mai fost sesizari pe aceasta tema catre admin ... nu , actual 4x4 , nu de alta da poate se lipeste ceva de genyul asta de mine ...e !!!


adminule ....!!!!!



Alex4
Salut iuliane ....soryy nam mai intrat de mult p e forum.. am avut treaba. Nu rasp dar vlad cam exagereaza.
Draga Vlad :
Ai zis ca ai avut un oltcit shi ca iai schimbat pivotzii de 3 intrun an, etc.
Cred ca tu tziai luat o rabla de oltcit din 78, mashina fiind rupta pe tzara shi omu care tzia vanduto a vopsito shi tzia anduto tzie ))))) ma amuza asha de tare ce potzi sa spui adik tu ai schimbat 3 pivotzii intrun an ?? hahahah da ce ai luat de la mana a 3 ???? Io am schimbat la oltcitu meu acum 1 juma shi sunt in stare perfecta ( noi iam luat) shi in plus mashina este din 95 shi io iam schimbat pt prima oara. Sa nu mai vb de bucsile pe spate, leam schimbat pt prima oara dupa 8 ani. Vlad tu foloseai mashina drept mashina de teren ???
Corect amortizoarele care leam pe fatza au nu au fost schimbate niciodata shi am facut o intrecere cu un aro pe drum cu gropi, cratere, hi de atunci au inceput sami bata putzin amortizoarele pe fatza. Dar astha este , cine sthie ce mashina ai avut. Ca nu gaseasi bujiile, hmmmm afon sa fii sa nu sthii unde sunt. Este un motor boxter ce vrei de la el ? Iarna consuma asha mult astha este imi ia 12% iarna cu carb cu 2 camere consuma dar ai putere.
Vlad itzi stau la dispozitzie ca sa vb de oltcit pt ca shi io am .
Cu dacia io nu am nimik sunt perfect de acord doar cu cele de 30 mil ca satzi faci treaba pe la tzara. Decat o dacie de 4000$ noua hahah mai bine un tico cu aer din 2000 shi o dacie, sa pot sami car porcu de la tzara shi porumbul ))))))))
A Go Go
Ptr Vlad

Mazdele de astazi multe dintre ele au in dotare motoare Ford.
Ex; Mazda Proteje care de fapt este un Ford Escort aceisi platforma acelasi motor de 4 cilindrii facut de Ford
Camionetele Mazda 1500 si 2500 facute pe platforma Fordului Ranger cu motoare Ford de 4 cilindrii respectiv 6 cilindrii.
Cum te-a jignit pe tine reclama facuta masinilor americane in Ro. ?
Mertan C 230 cost uzat la noi cu 17000 de km pe el la dealeri in jurul a 32000 de dolari si este o masina dezamagitoare ptr Mercede ca putere si dotari .
Am avut una ptr 2 saptamini .test !
Cu banii astia iti cumperi un colos american 4x4 care are dotari pe care nu le are nimeni in Europa dar nou si nu uzat.
La fel si pentru Toyota Labd Cruiser ,Lexus,Camry cele din urma (toyotele) mergind 10 -11 ani fara sa vada nici o reparatie).
Europa si America poate nu sin asa de diferite cum se pare poate mai mult America si Romania ?
De fapt americanii sint toti originari din Europa si de prin alte parti atit cei noi ca mine si cit si cei vechi smile.gifsmile.gifsmile.gif
Sintem o tara de emigranti si asta aduce mereu idei si experiente noi reimprospatind mereu totul. De asta-i America fruntea iar japonia vinde Toyote smile.gifsmile.gifsmile.gif
Cred ca la voi nu sint servisuri adecvate ptr masinile americane si nu aveti mecanici priceputi la ele. Altfel s-ar vinde mai bine cred eu.
Dragos4
Ptr Sorin din USA.

Am mai vazut ideea exprimata de tine pe alt topic, si ti-am raspuns acolo cum iti raspund si aici: Cum sa trebuiasca sa mosesti un BMW sau un Mercedes limuzine acolo, avand in vedere calitatea combustibilului superioara celui de aici(Romania), soselele care sunt acolo fine ca sticla iar la noi sari cu masina de pe o stanca pe alta. De ce aici Mercedes este cea mai de lux si fiabila masina europeana, si nu se strica, iar acolo se strica? Daca la un model de Audi am vazut aici la un salon auto ca era motorul sigilat (adica o alta capota pe care nu o puteai deschide sub orima capota), apai la Mercedes C, E, sau S, ori BMW ultimile 5 sau 7? Eu nu pot sa imi explic? doar daca, cele Mercedes-uri si BMW-uri ce ajung la voi sunt din piese plecate din Linchenstein si asamblate pe vapor in drum spre USA unde sunt vandute. Altfel cum dracu??? Zici ca WV e harb sau ceva de genul asta... Pai cum poti zice asa ceva? De altfel, ai mai zis tu si ca Solenza e mai buna decat Megane si altechestii dinastea...
No Offcence
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.