Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce aveti cu DACIA
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
radu10
asta este pt. sergiu...chestia cu rodaju..este induiosatoare...sa nu depasesti anumite ture pe min. asta era valabil acuma ceva timp..si chestia cu sa lasam motorul sa se incalzeasca:)) uzura cea mai mare o are o mashina care mere la ralenti..asa ca porneste motorul si baga bice astfel motorul va merge la parametrii dati si nu vei avea probleme...si sa sti ca rodajul se face pe banc-uri in uzinele producatoare....pa
radu10
care stie unde pot gasi o axa cu came admisie pt o regata cu doua axe,benzina 1.8??
radu10
hai sa va spun o poveste...undeva candva era un baiat bun...si el era "mare" sofer si viteaz si bun a scapat de multe ori de accidente...a riscat si mai mult si a mai scapat era tare totzi il admirau,cum alerga el cu 200 pe starzile buc. dar intr-o zi pleaca la sinaia..ajunge la otopeni il lasa norocu sare podu cu 214km/h moare impreuna cu altzi doi flacai....baiatu bun se numea Vasile..si a murit in 1996 la 23 ani doar pt. ca A SCAPAT MASINA DE SUB CONTROL O DATA.
morala...fiecare o extrage.
guerilla
si conducea Dacia la 214km/h?
nu vad sensul pentru care tot discutati atat de aprins pe tema inconstientei la volan intr-un tread despre dacia.
eu unul care o am o dacia m-am plictisit sa tot intru sa citesc posturi in acest tread, cu speranta ca mai gasesc ceva nou, si de fapt sa dau de aceleasi mesaje patimase cu nebuni la volan.
G e o r g e
si fix 214 avea nici mai mult nici mai putin , nimic cu virgula acolo ???
domnu moderator puteti face ceva cu thredul asta , un topic nou ceva ???hmmm ???
George Serban
discutia despre nebuniile care au loc pe sosele isi gaseste locul in orice conversatie de automobilisti. a fi sofer inseamna a fi constient ca, in momentul in care te urci la volan, iei in mana viata ta si a celor din masina, cat si a celor de pe trotuar. discutia a plecat de la Dacia, ca de ce o subareciaza toata lumea si cele mai multe argunmente aduse de diferiti binevoitori au fost cele legate de lisa osibilitatii de a face scartz si 180 in arcarea din satele blocului ":ca acolo e sigur ca nu umbla nimeni"
desre dacaia ce se opate sune: simplitate - e dret - deasire tehnica - e si mai adevarat - dar, acum asta e si asta conducem si, in conditiile date, incercam sa ne facem treaba cat mai bine cu ea. cui nu i-ar conveni un golf sau un clio sau o fabia ori octavia sau un 306? putini ar refuza asa ceva!
in conditiile actuale, cel mai mare avantaj al daciei este, inca, pretul! iti permiti sa-i faci si un casco fara sa simti prea mult - vb de salarii de 200-250 pe luna!
vlad3
Titi,
treaba e ca daca ai fi citit si posturile mele anterioare legate de salarizare, ai fi observat ca la un moment dat am spus ca "cel putin in Bucuresti"... Dar e greu sa te uiti in urma, daca nu sunt si poze, nu ? Sunt de acord ca in tara salariile sunt mici si foarte mici. Dar sunt si zone unde traiul e mai decent.
In legatura cu Mertanele si "orice argumente" mi-ai aduce, trebuie sa te anunt ca in afara de faimoasa revista "Car & Driver", nu ai mai adus, ceea ce ma face sa ma gandesc ca pentru tine revista asta e mai ceva decat Sfanta Scriptura. Si am mai constat ca ai o mare problema in a accepta si alte pareri decat cea pe care eronat ti-ai format-o, dintr-o revista. Englezeasca. Se simte asta mai ales din tonul tau agresiv, voit oarecum sarcastic.
Esti foarte amabil cu oferta ta, insa iti propun asa : cu 3 Lire pe care vrei sa mi le dai, sa faci ceva util... Doar viata e grea in Romania.
Alex4
Bai serbane nu sthiu care e treaba cu tine dar ........ Hmmmmm vlade imi pare rau pt ce tzi sa intamplat, pacat. Serbane eu pe sosea nui suport paia ca tine simt ca inebunesc, cred ca daca teas vedea la volan tu nici macar nu semnalizezi daramite alte chestii, tu marele sofer al romaniei. Da shi io am un accident la activ, din cauza zapezii, shi doar 2 amenzii shi nici una pt viteza. Dar ....astha este da cand ma urc la volan sunt perfect constient sunt la volanu unei mashini ca ea tre mearga pe sosea shi nu pe trotuar asa ca .........lasama sa pot traiesc viatza asha cum cred io de cuviintza dar credema io nu am nici un prieten ca tine ......
Alex4
Mai serbane hai satzi zic de ce fac io teribilisme dasthea. Eu toate masinile din familie, cu exceptzia mashinii lu varmiu (nu iam facut mare lucru decat sai dau scartz pana in a 3 a atat), leam probat leam rupt pt ca vreau sa fiu stapan pe ele in orice situatzie. Adika daca pun o frana la 100 km/h sa sthiu ca mashina se indreapta in stanga sau dreapta sau cand se opreste. Sa sthiu ce bate, sa ii sthiu fortza ( nici o mashina nui ca cealalta)sa stiu ca la anumite turatziii vibreaza, ca nu mai pot so controlez in anumite situatzii shi sa sthiu acele situatii shi cum sa ma comport, iar 180 de grade fac de placere , scartzurile la fel shi nu este nici un pericol pt lumea din jur din moment ce ei nu circula pe sosea, shi mashinile pe banda lor shi semnalizeaza regulamentar la timp.
Nam dreptate ???Tu nu vrei sa simtzi adrenalina ??
Serban io am un vis , vreau sa fac o VW broscutza veche shi sai pun motor de porche de 2000 cmc chiar shi mai mare, geamuri electrice, jentzi de 17-18, scaune marfa .......atunci sa vezi cum te simtzii la intersectzii cand pleci cu scartzu ala ....ahhhhhhhhhh chiar daca o sa cheltui 6000 $ dar vreau sa ma simt bine nu?


vlad3
Bre Alexe !
Treaba e ca dupa modelul tau s-au facut o multime de cosciuge ! Personal am cunoscut vreo doi ca tine, Dumnezeu sa-i ierte. O mica greseala si "joaca" de-a marit nivelul adrenalinei, poate deveni o tregedie. Din pacate, de cele mai multe ori si pentru alte familii. Daca vrei sport extrem, indicat ar fii sa te dai cu parapanta, montagne - russe, roller coaster, sau de ce nu, sa incerci bunjee jumping. Iti garantez ca vei avea parte de mult mai multa adrenalina. Si in afara de tine, nu ai mai pune in pericol pe nimeni...
Cat despre visul tau legat de broscuta, mai pune un unu in fata, poate chiar un doi si aI sa ajungi aproape de suma reala.

[ Acest mesaj a fost modificat de : de 2003-08-11 13:35 ]
Alex4
Mai vezi tu astha este parerea ta shi nam nimik in potriva dar sunt mai mari sansele sa patesc ceva daca fac sporturile alea decat sa ma plimb in felul meu cu mashina .......shi in legatura cu broscutza am vb cu aia impatimitzi shi ei miau spus suma astha...eu doar leam zis ce vreau sa fac din ea. Am vb cu ei pe forum pe VW beetle
vlad3
Ei vezi Alexe ? Cam asa ar trebui sa te gandesti si cand te sui la volan. La multele sanse, sau mai bine zis nesanse, pe care le poti avea si sa stai oarecum in banca ta. Figurile sunt bune si frumoase. Si viteza e ok. Trebuie sa stii insa cand sa le pui in practica. Cand si unde.
George Serban
auuu, alex! "aceste cuvinte ne doare"
omule, TU INCA NU TI-AI DAT SEAMA CA LA 100 PE ORA, NU PREA MAI CONETAZA DIRECTIA?
la fel trage masina si la 20, si la 30, si la 50, nu e nevoie sa te hazardezi la 100 ca sa vezi cum face masina. cat despre acomodatul cu masina, vezi ca in state unii fac un lucru foarte destept: pt cei care vor sa-si stapaneasca masinile f.bine in orice situatie au initiat niste cursuri in care ii invata cum sa aiba mereu masina sub control si sa obtina performante sporite indiferent de situatia in care se afla, fara ca sa-si faca praf masina!
cat despre accidentul tau din ricina zapezii, da-mi voie sa-ti spun ca nu zapada e de vina, ea a fost inainte de a te naste tu si va fi si dua moartea ta, singurul element nou ai fost tu, si tu nu te-ai adaptat mediului in care iti dadeai talentele, asa ca era normal sa ti se intamle ce ti se intamplat!
si, acum astept scuze de la tine! singurul loc in care nu am semnalizat a fost in curte - si asta pt ca nu am curba acolo! in rest, chiar daca sunt singur pe drum, semnalizez pt ca a devenit un reflex, cum la fel este si punerea centurii! asa ca sa nu ma judeci tu dupa asta! iar limita de viteza este limita de viteza si are rolul ei bine stabilit! daca tu simti adrenalina numai cand risti asa, prosteste, atunci mai bine ai face sarituri cu parasuta, coarda etc.
mai urmeaza sa-mi spui acum ca tu esti cel mai bun sofer atunci cand ai ceva la bord - si nu ai fi primul care spune asta - si in cazul asta ti-as sugera o vizita la doctor!
cat despre prietenii tai, pacat ca nu este unul ca mine printre ei, poate te-ar mai tempera!

cat despre visul tau de a modifica broscuta, ti-as sugera un amestec de galben cu negru, aripile si pavilionul negre iar restul galben, pe capota din fata ai putea sa-i tragi un contur pe negru!
ai grija la motor, ca s-ar putea sa fie mai mare decat spatiul disponibil si atunci va trebui sa-i faci modificari la capota! cat despre sistemul de racire, avand in vedere ce motor vrei sa pui, probabil ca va trebui sa renunti la portbagaj!
Alex4
serban da poate imi cer scuze ca am fost un pic rau cu tine cand am zis ca nu semnalizez ...poate ca din cauza ca asthia sunt unii dintre cei ca nui suport pe sosea.
Iar cu zapada mai draga poate am fost shi io vinovat dar in momemtul ala nu ma spargeam in figuri shi mergeam cu 50-60 la bord shi nu mia dat unu prioritate shi am vrut sal ocolesc dar am dat peste o bucata de zapada, am franat shi mi sa intors masina 90 de grade shi am intrat intrun papuc stationat regulamentar. Greseala mea a fost ca atunci eram pusthi nu am putut sa controlez masina shi sa intamplat astha. Pacat dar shi bine ca omu din greseli invatza. Oricum sa sthi ca io nu ma consider cel mai bun sofer.....mai am de invatza.
In legatura cu broasca da sunt constient ca o sa trebuiasca o gramada de modificari ca de...este motor de porche shi o sai fac modificarile de rigoare iar culoare o sa fie ori albastra ori alba...dar oricum thanks pt detaliile tale.
Oricum no sa ma scotzi din ale mele.
George Serban
nici tu din ale mele, si oricum, nu asta era scopul, nu? mai dearte, vedem ce-o fi si, cum ai zis, invatam din greselile noastre si, mai ales asa ar trebui, din cele ale celorlalti!
cei care nu semnalizeaza ma deranjeaza si e nime, dar nu-i las sa ma supere.
oricum, imi are bine ca iti sunt de folos sugestiile mele.
imi cer scuze daca, pe alocuri, am fiost mai virulent, dar cateodata chiar m-ai scos din sarite. oricum, ce a fost a fost!
te-as ruga, insa, sa-ti astrezi cascadoriile in arcari, cum ai mentionat mai devreme, iar e sosele sa resecti legile de circulatie, care au si ele un rost, indiferent de graba in care esti!
Alex4
io le respect shi pot sa fac diferentza dintre un loc in care pot sami rup masina in 3 shi locul in care nu pot sa fac figuri ca de,..... sunt oameni. Dar pe sosea sunt momente in care ma mai provoaca diferite persoane shi le arat ca masinutzele mele nu sunt ultimile cioflingare. Oricum cu un scartz nu fac rau nimanui dacal dau la intersectzie.
Insa am un defect f f mare ..injur mult la volan shi aici nu fac diferentza cine este in dreapta maicamea, sormea, pretena.
McCATyS
Ma bag si eu ca musca in lapte ca sunt cam nou pe aici... o mica rectificare la un mesaj de la inceput...

DACIA = Daca Ai Cap Iei Altceva

ma rog... asta ca o gluma. parerea mea e ca daca pui 5000 coco jos atat te va tine, si se aplica si la orice alta mashina.. cat dai atata... stiti voi. nu prea inteleg de ce v-ati luat de Mercedes in schimb, este cred eu cea mai buna mashina si chiar daca unele modele mai vechi sau anumite mashini au avut niste defecte nu e cazul sa se faca prea mare tam tam din asta. nimeni nu e perfect - erare humanum est - si se aplica si in cazul nemtzilor, dar mai rar oricum.
sandu-13
Bunicul meu are o dacie 1300 din 1975, pe care de 3 ani am condus-o si eu ... si merge foarte bine. A facut turul europei cu ea de 2 ori .. si i-a dat km peste cap de cateva ori bune ... nu i-a facut motorul decat 1 singura data. Eu zic ca este o masina RENTABILA. Nu se poate spune ca buna, pentru ca nu cred ca la masinile straine le cad portierele dupa ce le iei din fabrica ... dar asta nu este vina masinii ... ci a celor care le fabrica. Deci la romani .. care "completeaza" tot ce gasesc, si mai ales daca este sa contruiasca ceva, este normal sa iasa o astfel de masina. Dacia este o masina, dupa parerea mea care ne reprezinta. :-)
sandu-13
Si pentru Alex.
Legat de viteza, eu am avut un accident din cauza unuia care nu a vrut sa dea prioritate, pentru ca el avea super masina ... nu sunt de acord cu viteza pe strazi. Vrei sa te dai "patrat" du-te la cursele de masini. vb cu cine trebuie, dai banu' si ii pierzi cinstit. Figuri pe strada cu masina la stop sau faze din astea ... sunt infantile, daca vrei sa nu mai injuri la volan asa de mult precum zici ... cred ca cel mai bine ar fi sa fii la locul tau, si sa conduci in asa fel incat sa eviti tu pe altii nu sa te evite altii pe tine. Asta inseamna sa fii sofer bun. nu ca ai o masina cu un motor de 6000 sau 24v si o ditamai pedala de acceleratie. Eu iti recomand ca masina un Fiat 800, renault 5, sau trabant pe care merge si motorul de porche. daca vrei sa faci furori :-) Putin modificat merg super.
Stan25923
Celor carora a inceput sa le "miroasa" DACIA le pot marturisi ca folosesc masini DACIA din 1981 iar din vara lui 2002 am luat-o pe ultima ( noua cu motor pe injectie), parcurgind cu aceasta 29000 km. De departe pot afirma ca a reprezentat o achizitie buna pentru ca NU AM AVUT NICI UN FEL DE PROBLEMA cu aceasta masina in conditiile unei exploatari care nu elimina nimic din ceea presupune viteza, incarcare, drumuri modernizate si nemodernizate. Va vine sau nu sa credeti dar nu am schimbat nici o piesa, nu am avut probleme cu frinele sau orice altceva ce am mai citit pe site. Doar, vorba aceea " apa, paie si bataie", adica ulei bun schimbat la timp, benzina si forja.
Paul5
pot confirma ca am mers cu o Dacie cumparata de noua,55000Km fara sa bag bani in ea(cu exceptia tobei finale schimbate o data),ulei Aral schimbat la 10000,la vinzare motorul nu avea uzura.N-am un stil de condus batrinesc dar am evitat sa schimb vitezele peste 4000 rpm.In dacie platesti tribut la confort iar dezaburirea e de mai mare risul.
Micu26180
Deci dupa vreo 2 ore dupa ce am citit vreo 12-13 pagini dupa acest subiect de forum , am inteles doar atat : Dacia nu este o masina buna , dar daca nu ai bani si vrei totusi o masina buna , cu dotari la medii , si cu cheltuieli reduse de intretinere , merita o Dacie . Sa nu uitam ca peste tot prin Romania vedem numai dacii pe strada , zicem ca Skoda sau mai stiu eu ce alta natie de masina este buna , ca nu stiu cat ma tinut bla bla bla .
Deci toata lumea pe care am auzit-o a zis urmatoarele cuv. , ca a avut probleme minore altele majore ( depinde de cum a fost montat modelul respectiv ) dar in general a fost multumit , si a zis ca si-a facut treaba in continuare .
James Kilowatt
Eu vreau sa injur firma Dacia din alt motiv, nu doar pentru ca face masini slabe. LA urma urmei, de la o masina noua la 2700€ (dacia berlina, carburator din 1999) nu poti cere sa fie Rolls Royce.
Numai ca golanii de la serviceul Dacia te obliga sa-i faci revizii PLATITE, altfel pierzi garantia..... Si-ti dau masina inapoi cu distanta la platine prea mica, ca sa se uzeze repede si sa ajungi cu ea inapoi, cu bujii schimbate si puse unele vechi, stranse atat de tare incat risti sa strici filetul, si multe alte golanii. Duci masina la revizie mergand bine si o iei mergand prost :evil:
Oare aia de la Dacia nu stiu de porcariile astea? Si daca stiu, de ce le accepta? Poate ca daca ar oferi garantii pe bune, si ar fi obligat sa-ti repare gratuit masina in cazul in care patesti asa ceva, ar fi mai interesati sa filetreze genul asta de mecanici sau de garajisti....
:evil:
G e o r g e
de ce nu suni la vocea clientuli 0248-500 000 ? sunt destul de buni.
James Kilowatt
Pentru ca nu mai am Dacie.... nu-mi mai trebuie laugh.gif
Calin30218
Daca inca se mai scrie despre ea (DACIA) atunci nu a disparut.
Cartea care a aparut la *****************se numeste :

"Automobile Dacia - *******-REPARARE" autor: ******

Acum o puteti gasi si pe site-ul oficial **********************
Va asteptam!
stefan_ieu
Ce e asta? Scris mare, cu rosu. Bine ca nu ai boldit. Se face publicitate si pentru edituri pe aici?
mircea35464
Salutare eu am o SN. si am 100.000 mii Km si nu am probleme decat cu o planetara pe dreapta acum si in rest amortizoarele pe spate schimbate.Deci dacia este bunicica ca masina dar a-s vrea un Logan si nu stiu daca este asa cum spun toti (proasta)?oricum am o imagine destul de buna despre DACIA in general asta daca stii sa o folosesti.Salutare
Marius36293
si eu am un porsche 911 turbo si sunt foarte multumit de el,dar mai multumit sunt de dacie.nici nu se compara calitatea finisarii la dacie cu cea de la porsche.dacia e cea mai tare :cheers: am si un 1100 f bun, a fo si la bunicu pe mana, e o masina excelenta.am dat scart cu toate 4 vitezele si vreau sa mai adug inca 3 viteze, ce e drept nu imi ajung numa 4.am atins fabuloasa viteze de 11 mach.ce sa mai vb,e cea mai tare.tata are o masina de drag este puturoasa ce e drept si nu prea e confortabila,nu are aer conditionat. laugh.gif ma uit pe acest thread si in afara de cativa oameni care chiar stiu ce vb,restul numa aberatii.unu se lauda cum da scarturi dupa scarturi in 3 trepte de viteza(de parca sofatul la asta se rezuma),altu ca ce dacie are el...cate zeci de mii de km a fct cu ea si nu a sch nimic pe ea,altu ca nu stim noi sa conducem, ca altfel dacia e masina serioasa si din cauza noastra se srica din 1000 in 1000 de km....am avut dacie,e naspa o sa fie naspa mult timp de acum inainte.nu cred ca au luat francezii dacia sa faca ceva din ea, au luat-o sa faca rebuturi pentru romani...mai zic ca e si ieftina de asta merge cum merge.in fine fiecare e cu parerea lui....la pretul exagerat de mare pe care il are vrei si tu ceva de la ea....cu 8000 de euro iti iei o masina adevarata...ce e drept la mana a-II-a,dar nu se compara cu nici o dacie facut pana in prezent!hai ca va las...
Tudor B
:shock: Marius tata, pot sa-ti spun ca:
gusturile nu se discuta, si prietena ta nu e cea mai frumoasa nu e cea mai desteapta, dar o iubesti si asta o face cea mai...
Asta e si cu Dacia... sau cu orice alta marca.
Parerea mea: Face toti banii...Service-ul e foarte bun! Cel putin in zona Clujului nu te tepuiste nimeni!
Oricum imi place BMW-ul care pentru mine e cea mai tare masina!
Catalin38714
Am citit cateva mesaje si as vrea sa intervin si eu cu o parere. Eu am avu t un Mitsubishi Colt din '86 in care nu am bagat timp de 4 ani decat ulei , bujii, cauciucuri si o baterie, in rest n-am strans nici un surub. Partea proasta e ca masina a fost avariata in urma unui accident destul de rau incat am preferat sa o vand la piese de schimb. Acum as vrea sa imi iau o Dacie si sincer inca stau in dubii, Logan-ul nu-mi place de nici o culoare, de mers merge binishor dar aspectul ma infioara, ma gandeam totusi la o SuperNova sau la o 1310 pe injectie pentru ca am inteles ca e mai bunicica. Sincer as vrea sa ma gandesc la alta masina dar nu prea pot , in primul rand din motive financiare si in al doilea rand din cel al intretinerii. Asa ca inca stau in dubii si nu stiu ce sa fac...
Iulian39742
Via-a-vis de ce spunea si catalin...poate sa imi spuna cineva care are Dacia Super Nova de mai bine de 3 ani care sunt problemele cu aceasta masina,cum sta cu intretinera,consumul...?...i-as fi tare recunoscator.Ma gandeam sa cumpar si eu una dar mai mult de 3200E nu pot sa aloc pt masina.Singurul lucru deranjant la aceasta masina este ambreiajul mult prea sensibil ,care la un moment dat e enervant,si faptul ca interiorul este foarte prost facut,nici un pic de finisaj....asta-i ceea ce am observat eu,in rest astept posesorii vechi de astfel de masina cu mai multe idei si argumente.Va multumesc!
lucian14
super nova 3200 euro? :evil:
unde ai gasit-o? :clapping:
eddie
Taica-miu a luat o SuperNova Clima cu 15.000 km de 18 luni vechime acum un an cu 3450 de euro. Nu are probleme majore,doar un termostat a schimbat si a completat freonul la a/c,cred ca si-a meritat banii....arata super!
Andrei Suzuki
Daca stai sa cauti ai sanse sa gasesti o DSN confort,de 2-3 ani cu 30-40k km la bord la 3000 si ceva de euro
G e o r g e
acum NU biggrin.gif

au crescut preturile lasupernove ceva de speriat biggrin.gif

/me is happy
stefan_ieu
Da, au crescut preturile f mult. Stiu 2 cazuri :
- DSN de 3 sau 4 ani luata cu 3500E, vanduta acum cu 3500E
- SLZ de 1 an luata cu 4700E, vanduta acum cu 4700E.
Si ambele au fost date in aceiasi zi (dimineata) cand s-a dat anuntul. Cred ca luau si mai mult pe ele..
Nita52938
salu baietzi. sunt cam nou pe forumul asta... foarte interesante comentariile voastre despre dacii.parerea mea este ca totusi romanului i se potriveste cel mai bine tot dacia.la preturile care se practica... masina perfecta.io am o dacie din 81,mi-a facut si imi face o gramada de probleme. e normal la o dacie. dar pot spune ca inainte sa am masina nu stiam unde este carburatorul. si acum, dupa 2 ani de cand imi bag io nasul in ea am ajuns la performantze mari biggrin.gif , pot spune ca as putea sa imi repar singur orice defectiune. (nu a zis rau cel care a zis ca daca iti iei dacia invetzi mecanica obligatoriu). faza este ca oricat de rea ar fi si oricat de repede s-ar strica toate,in primul rand la drumurile noastre, este ceva normal, si tot atat de repede poti sa si repari. nu degeaba se spune ca dacia ai reparat-o cu o bucata de sarma si un patent. biggrin.gif PAREREA MEA[/b]
pretorian
George ai o DSN eu zic sa-ti iei o limuzina biggrin.gif ca asta de exemlu
pretorian
uite aici se vede mai bine
pretorian
si sa stii ca nu e trucata poza am facut-o in timp ce mergeam spre ploiesti
pretorian
asta e ultima promit biggrin.gif
V l a d
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif incredibil. Sa mor de ras.... e criminala... oricum omu' a muncit ceva la ea... macar atat credit sa-i dam. Iar cu dacia nu am nimic si sper sa nu am nimic niciodata (in comun, evident) :newblush: Dacia a fost si este masina romanului. Iar solenza si dsn chiar mi-au placut... logan in schimb.... :puke:
pretorian
da unde mai pui ca era plina cu bagaje cat era de mare biggrin.gif
G e o r g e
au existat cateva exemplare de limuzine autohtone;) coimanda speciala.

cica erau umblate si pe la motoare.
pretorian
ai poze cu ele, poate ne mai minunam si noi cu ce pot face romanii biggrin.gif
marius50491
hai ca pe asta nu am mai vazut-o si cica romanul nu e inventiv smile.gif)
ce pot spune in afara ca tot dacie ramane banuiesc ca are motor modificat si ecartamentul de asemeanea altfel STABILITATEA? odata ce sa marit distanta intre sasiuri logic ar fi sa se mareasca si latimea alfel in curba ar trebuie sa circule cu 10km/h desi in poza nu pare a fi modificata decat distanta fata spate
alex59969
QUOTE(lucian14)
super nova 3200 euro? :evil:
unde ai gasit-o? :clapping:


Man , dar cat credeai ca poate sa coste o DSN ?
ANDREI63145
Intr-adevar Dacia este o masina MEDIE ! Nici foarte proasta , dar nici nu exceleaza !
Am avut 3 Dacii pana acum... 2 de 1.4 si una de 1.3 !
Vreau sa va spun ca cea mai veche, de 1.3 mi s-a parut mai ok la rapoartele cutiei, la dinamica motorului... la porniri !
Planetarele bat la toate, dupa primii 20.000 Km, indiferent de cum este exploatata, iar cu ele reincarcate nu faci nimic... bat de la inceput !
Iar ambreiajul teoretic tine cam 30 - 40 mii Km...daca pleci "fara scartzait" si nu prea urci la munte sau nu tractezi !
Eu l-am schimbat in 2003, cand am urcat pe Transfagarasan, am mai tractat la un moment dat o Leganza 2 Km... si anul asta in iunie s-a spart placa de presiune...si a trebuit sa schimb din nou disc+placa+rulment!
Vreau sa va spun ca ferodoul nu era mancat, doar ca era desprins de pe disc, din niturile alea !!!

Numai bine !! biggrin.gif
sorin37756
The KING Dacia 1400 is dead. Long live The KING Dacia 1400!
Dacia este masina perfecta. De vina sunt romanii care treptat au stricat tabla, iar dupa 1994 au pus o tabla super proasta. Tot romanii sunt de vina ca au cumparat patentul si l-au asezat pe plaiurile mioritice. Altfel, Dacia 1400 a fost buna si mai putin poluanta ca Logan Euro 3, si ca orice masina din generatia ei a fost facuta pentru a folosi consumatorului, si nu producatorului.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.