Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Informatii despre dealerii / service-urile Skoda
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AlexTM
Sau iei un credit pentru nevoi personale. In cazul asta poti sa-l iei de unde vrei tu.
F L O R i N
Ce nu mi place la Porsche leasing este intarzierea primirii facturilor adica se emite pe 18 ale lunii si trebuie platita la 15 zile de la emitere iar eu o primesc dupa 15 zile.Am sunat si mi au zis ca este din cauza postei romane dar ulterior verificand stampila dupa plic am constatat ca pleca din Bucuresti tocmai pe 27 ale lunii deci la 9 zile de la emitere iar posta nu cred ca tineau plicul la ei 9 zile degeaba fara sa l trimita.
Nicolae106624
Va multumesc pentru raspunsuri. Am dat un mail la Bradytrade (de la ei vreau sa iau masina) si astept sa vad ce imi zic biggrin.gif
Masina este o Octavia 2 Trend la care mai adaug (dar lista ramane deschisa, astept sfaturi de la voi) ESP, proiectoare de ceata, telecomanda pt inchiderea centralizata, culoare metalizata si pachet drumuri grele.Motorizarea este 1.6 MPI.
:wave:
Nicolae106624
Nici nu a trecut jumatate de ora de cand le-am trimis mail-ul si au raspuns. Se pare ca nu e nevoie sa faci creditul la Porsche Bank...au zis ca sunt formalitatile mai simple decat la ceilalti.
DORU
Iaca vesti bune !
Valentin90763
doua vorbe despre Porsche Bucuresti Aviatiei, prin persoana domnului Adrian Robescu

dragi sefi de la pba, Adrian este genul de angajat de care aveti nevoie in vanzari.

mie mi-a vandut o masina in conditiile in care mai aveam doua variante, renault si opel, ambele superioare skodei din punct de vedere financiar.

termenele date de catre domnul Robescu au fost realiste, a spus "dureaza 3-4 zile" si a durat 2 zile, ceea ce este EXCELENT, a ramas politicos si serviabil oricat de multe detalii ajunsesem sa-i solicit.

la PBA ati putea imbunatati urmatoarele:

- sunati-va clientii care au platit avans pentru masini, nu asteptati sa va sune ei pe voi

- aaam... cam atat... nici un alt comentariu carcotash.

Adrian Robescu de la PBA este deci OK
Joita103798
Vorbesc despre Autobest Targoviste
Au un coordonator de vanzari dl Cezar Mirita.
Singura grija a d-lui este sa te determine sa achiti masina iainte de a o vedea. Dupa ce ai achitat 30% avans si ai curajul sa intrebi, la telefon - asta dupa 8 saptamani de asteptare - cam cand crede ca ar veni masina dlui imi raspunde ca are de vandut 300 de masini si nu are timp de asa ceva . Sa ma duc acolo ca atunci se va uita pe calculator (specific, nu locuiec in Targoviste si pentru a ajunge acolo tot mi-ar trebui cateva ore si o cheltuiala in plus)
Asa atitudine mai BA!
Pentru aceasta vreau ca maine sa vorbesc cu directorul pentru a-mi schimba consiierul de vanzari; in functie de ce decide d-lui voi decide daca am sa continui sau nu relatia cu firma aceasta
Pentru Atobest Targoviste: nu il contactati pe dl Mirita Cezar pentru ca dupa ce va ia banii nu-l mai interesati nici macar o scunda
Iar despre firma .. abia maine
DORU
Astept vesti de la tine...sper ca bune.
Joita103798
Salut,
Am fost astazi la dealer, dar inainte de a ajunge acolo am primit telefon de la dl Mirita. Mi-a multumit pentru reclamatie si a inceput sa-mi ofere prin telefon toate detaliile pe care le doream de atata vreme.
Am ajuns la Autobest si acolo am fost primit cu totul si cu totul altfel; am fost invitat chiar si la o cafea :angel:
Dl Mirita mi-a oferit tot suportul necesar si am aflat ca masina este in Curtici, cam intr-o saptamana si ceva ajunge la Targoviste.
Daca le spunea mai demult, fara a preciza data exacta eram multumit si nu trebuia sa-mi fac o caruta de nervi.
Acum pot spune ca nu am dat avansul degeaba fara sa aflu nici un detaliu legat se masina
Deci, se poate! ....daca isi dau interesul.... iar noi ne putem simti bagati un pic in seama, nu numai cu banii luati biggrin.gif
Cred ca aceasta este o atitudine corecta a dealerului.
Ce se mai intampla, am sa relatez.
DORU
Sunt incantat de vesti !
cristi105749
Despre Auto Group Constanta

Zilele trecute m-a lovit cineva in bara spate a noii Fabia. Nu s-a rupt sau indoit nimic, doar s-a zgariat vopseaua pe o portiune de aprox. 10 cmp. Certuri, injuraturi, tot tacamul, ca de, masina e noua. M-am mai linistit si hai sa urmez procedura normala: politie, asigurare, service. Politie OK, asigurare OK, service ... aproape OK. Adica: ma duc la service luni dimineata, incearca baietii sa ii dea un polish (sper ca asa se scrie) dar au spus ca nu iese bine si ca trebuie revopsita. Ok, no problem, e foarte bine imi zic. Asta a insemnat sa imi dea bara jos si sa o iau revopsita a doua zi. A ramas ca ma suna ei. A doua zi m-a sunat inginerul de service si mi-a spus ca sunt programat pt a treia zi, adica azi, dimineata, la ora 8.30. Si sa imi iau o marja de asteptare de circa 1 ora. M-am dus la service la 8.20, i-am dat cheile masinii si am inceput sa citesc presa. S-a facut ora 9.30 si cand am iesit afara ... vad masina in parcare, in acelasi loc, cu bara lipsa. :evil: Ma duc la inginerul respectiv si ii spun, pe un ton suparat, ca ora aia de asteptare a trecut si ca inca nu s-a apucat nimeni de masina. "Pai stiti, ca am avut alte solicitari si ca imediat se rezolva". Ok, hai sa mai astept si "imediatul" ala. A venit inginerul cu cheile masinii cred ca in mai putin de 15 min, spunandu-mi ca gata, s-a rezolvat. Pai asa trebuie rezolvata o problema, cu tonul ridicat?

Ma rog, una peste alta, si doar pentru inceput, am fost multumit de serviciile service-ului, mai putin asteptarea asta aiurea. Daca tot esti programat la o anumita ora, pai hai sa ne tinem de cuvant si sa respectam ora aia.

Cam asta am avut sa va spun despre service-ul Auto Group. Nu am cuvinte de rau despre ei, pana acum au fost aproape OK, dar ar trebui sa mai lucreze putin la programarile astea si respectarea orelor promise.

Daca e cineva de la Auto Group, nu mi-o luati in nume de rau, a fost doar o relatare a celor intamplate si un sfat asupra a ceea ce puteti imbunatati pe viitor.

Salutare.
DORU
Cristi, multumim pt opinie. De acord cu tine, dar te asigur ca sunt probleme mari care "arunca" termenul de finalizare dincolo de ceea ce se stabileste initial. Din pacate!
bogdan111675
salut,
vreau sa-mi cumpar o skoda fabia II si nu stiu de la care dealer: porsche sau avia motors.
am vorbit telefonic si cu cei de la porsche si de la avia motors, iar in urma discutiilor as inclina spre avia motors.
ma puteti ajuta cu un sfat?
multumesc
_Daniel_
Dealeri Skoda.. blush.gif

Ce sa zic .. eu m-am saturat de serviciile Opel insa da si nu.Ceva nu a mai mers la baietii de la Rucom Craiova si am vazut fete noi pe la Receptie Clienti.Sunt cateva fete noi care chiar muncesc pentru imagine si ma trateaza asa cum trebuie.Nu am vazut pe nimeni care sa munceasca atat pentru o afacere care nu e a lui si numai eu stiu cat am stat pe canapelele alea si m-am uitat la ei pentru ca ii asteptam pe incompetentii ceilalti.

Problema trebuie pusa foarte diplomatic si realist.
1.Imaginea marcii Skoda nu trebuie intinata pentru ca un mecanic sau un sofer(de tir ) nu are el chef in ziua aia de tine.Ce vina are compania ?Ca nu angajeaza pe cine trebuie? Va asigur ca oricare din noi daca am avea o corporatie ce s-ar intinde pe nu stiu cate zari ar fi greu ca sa ai grija de tot.
2.Mecanii sunt prost pregatiti peste tot.. sunt mecanici nu ingineri.Sa nu uitati asta.
3... Dealerul Skoda din oras .. cand am fost la el mi-a spus foarte clar ca masina o poate livra foarte greu.Le pare rau pentru asta insa fabrica este suprasolicitata de comenzi si nu fac fata.. si se poate ca sa imi dea masina in 10 zile sau in 4 luni.
Discutia a decurs ceva de gen
"
-4 luni daca astept asta e..cel putin m-ati pus in tema..
-noi din pacate am pierdut clienti ca nu au vrut sa astepte atat dar nu avem ce face ..
-pastram legatura eu personal am vrut de acum 2 ani Skoda insa am ajuns in cele din urma la Opel..
-V-am suparat noi cu ceva ??
"
blink.gif
Am ramas prost va jur tonul pe care a zis-o .. chiar l-am crezut ca era sincer..

Sunt oameni si oameni doar nu veti citii aici si veti crede ca un service e prost sau altul .. sau dealerii sunt asa si asa..
Am incercat si eu sa clasific si sa ii injur pana am realizat ca nu ii pot pune pe toti la loc ca sunt deleari care sunt complexati ca vand masini de care nu se pot atinge in viata asta si altii care sunt.. oameni....sunt mecanici vai de mama lor si altii care chiar incearca sa faca tot ce pot..

Daca ati suferit ceva .. este din vina voastra strict..

Trebuie sa iei contractul sau ce iti zice mecanicul strict.Daca se intampla ca sa intarzie peste ce ai semnat sau sa te cheme degeaba.. sa-i fereasca sfantul ...ai gura .. si e mai eficient sa le faci scandal vorbindu-le politicos.
bogdan111675
Gata, am dat comanda, am platit avansul, am semnat contractul si am de asteptat 14 saptamani. Ma omoara asteptarea asta, dar asta e.
TLS-09
Dar si dupa livrare staisfactia va fi maxima!Felicitari !
Radu97668
din pacate, nimic din ce frumos nu dureaza mult. se pare ca m-am inselat amarnic in privinta serviciilor avia motors. acum vreo luna cineva mi-a sters bara si pe langa zgarietura s-a deplasat din suporti si a facut si o burta pe dedesubt. luni, 6 august am dus masina in service la avia militari, conform programarii. desi mi s-a spus ca vineri masina va fi gata, sambata, cand m-am dus sa o ridic mi se spune: pai nu e gata...cum sa fie gata? bara e abia dusa la vopsit. buuun, zic eu, asta e, incercand sa nu fac din tantar armasar (desi in gand imi spuneam: ce dracu' au facut pana acum, s-au uitat la ea?). in continuare:
eu: pai si cand e gata
angajatul: luni sau marti dar mai sigur marti, dar stati linistit ca va sunam noi sa va spunem in ce stadiu e.
se face marti si nu primesc niciun telefon. marti, pun mana pe telefon si sun, la care vine rtaspunsul de la acelasi angajat:
maine o vopsim. nu v-am spus ca trebuie vopsita? dar pana maine e gata, va sunam noi cand sa veniti sa o luati.
azi, se face ora 4 si nu m-a sunat niemni, asa ca am pus din nou mana pe tel si am sunat eu, la care mi s-a spus: aaa,da, vino sa o iei, dar sa ajungi inainte de 5. bineinteles ca nu am ajuns inainte de 5 asa ca am ridicat cheile si masina de la portar ca altcineva nu mai era.
de parca asta nu ar fi suficient, abia acum vin amanuntele picante:
cum credeti ca au remediat burta pe care o formase bara dedesubt? nici vorba sa o prinda cu suruburi...nu nu nu nu nu... este prinsa cu soricei de plastic...pai asta puteam sa fac si eu acasa. lucrarea arata bine din aproape toate unghiurile, mai putin cand te uiti pe dedesubt si vezi improvizatia aia trista.
si cea mai mare nenorocire: mi-ai stricat sistemul de alarma..nu am nici cea mai mica idee cum au reusit sa faca asa ceva, dar cred ca s-auy chinuit un pic.
va rog sa ma ajutati, poate aveti idee despre ce e vorba.
este o alarma viper (nu imi aduc aminte acum modelul). LED-ul albastru care ar fi trebuit sa clipeasca cand e armata si sa se stinga cand e dezarmata, acum sta tot timpul aprins, mai putin cand e motorul pornit. alarma nu se declanseaza indiferent ce as face; am incercat si sa deschid si usile cu alarma armata si tot nu a reactionat. cu toate acestea, daca actionez butonul panic, porneste sirena.
maine ma voi duce cu scandal in service (de obicei nu sunt scandalagiu dar asa ceva este strigator la cer), dar tare mi-e frica ca nu voi rezolva nimic. este mare pacatca in romania "marile" service-uri nu stiu decat sa ia exagerat de multi bani, dar serviciile lasa de dorit.

LE: am fost si am rezolvat problema cu alarma: era trecuta in modul Valet; probabil au trecut-o ei ca sa nu se declanseze in service si au uitat sa o faca la loc; cu toate acestea, nu au vrut sa recunoasca nici in ruptul capului si au zis ca am umblat eu la ea, insa eu nu stiam nici unde se afla butonukl de configurare.
Avia are, insa, o mare bila neagra din partea mea pentru timpul mare de asteptare in cazul unei probleme minore si pentru faptul ca nu se sinchisesc sa sune clientul cand e masina gata...poate totusi am avut eu ghinion de data asta.
carmen112903
Am si eu o intrebare: a avut cineva probleme la livrarea masinii(zgarieturi...)?
carmen112903
Va rog, daca este cineva on line, raspundeti-mi si mie
Ca sunt disperata...Astia de la Porsche sunt niste neseriosi si vreau sa stiu ce pot sa le fac....Am gasit masina zgariata, nu am vrut s-o iau, au spus ca ma suna a doua zi, asta fiind luni 27.08.07 si astept in continuare. Evidenta ca si-au cerut mii de scuze luni, dar pe mine nu m-au incalzit cu nimic. Vreau sa stiu daca cineva a mai patit asa ceva si ce a facut.
Stiu ca se pot cere niste daune si pentru asta cer detalii de la cineva care a trecut printr-o situatie asemanatoare.
Ma gandesc ca nepasarea asta se datoreaza si faptului ca sunt femeie... blush.gif
POate nu??!!!
Va rog sa ma ajutati voi cu sfaturi
bogdan111675
imi pare rau carmen daca ai probleme, mie inca nu mi-a sosit masina si nu pot sa-ti zic nimic. daca masina nu e in regula trebuia s-o refuzi, sa-i dai in judecata.....nu stiu ce sa-ti zic.
carmen112903
Stai linistit Bogdan ca si mie mi-au zis ca vine pe 11 iulie si a sosit in Romania pe 1.08, iar pe mine m-au anuntat pe 24.08...
Si dupa toate telef.date si raspunsuri de genul "' firma e acoperita"" uite ce am patzit
bogdan111675
eu am dat comanda la avia motors, aflasem ca cei de la porsh nu prea sunt seriosi. mie, cei de la avia, mi-au scris in contract ca-mi vine in noiembrie, acum mi-au spus ca au confirmare din cehia ca vine la inceputul lui octombrie.
carmen112903
Ma bucur pt.tine.Sper sa fie asa. La Posche e mare bataie de joc..Sunt lingusitori la inceput si dupa aceea te trateaza cu indiferenta.
De aceea vreau sa stiu ce pot sa le fac, pana a ajunge la tribunal.
Sa tratezi un client cu atata detasare si dupa ce asteapta atat pt.o masina si cand, in sfarsit vine, sa o gaseasca zgariata...
Mi se pare prea mult.
Oricat de tolerant ai fi.
carmen112903
Scuzati ca insist, dar chiar am nevoie de un sfat. Mai pun intrebarea inca odata: a avut cineva probleme la momentul "livrarea masina"???????
Adica zgarieturi....
Am nevoie de sfaturi: cum trebuie sa procedez, ce trebuie sa cer ca daune morale. Stiu ca pot sa fac asta....
VA ROG SA AJUTATI O FEMEIE AFLATA IN IMPAS!!!!!!!!
Radu97668
inca o bila neagra pt avia. explicatia aici: http://masini.ro/forum/viewtopic.php?t=17465
DORU
QUOTE(carmen112903)
Scuzati ca insist, dar chiar am nevoie de un sfat. Mai pun intrebarea inca odata: a avut cineva probleme la momentul "livrarea masina"???????
Adica zgarieturi....
Am nevoie de sfaturi: cum trebuie sa procedez, ce trebuie sa cer ca daune morale. Stiu ca pot sa fac asta....


Masina a venit zgariata de la transport. Este asigurata de PoRo, deci si reparatia se face tot de catre ei, pe cheltuiala lor. Daca tu ti-ai vazut masina zgariata in parcare, poti vb cu cons vanzari sa-ti faca discount o alarma sau altceva. Dar in rest nu poti face nimic...decat s-o refuzi, daca chair atat de tare e avariata la transport, ceea ce nu pare adevarat in cazul tau.
carmen112903
MUltumesc Doru.
Am fost s-o ridic si mi-a facut discount montarea radio-cd....sipachetul inclus de scuze blush.gif
Bun si atat.
Avaria nu era mare dar destul de vizibila.
Oricum multumesc pentru informatii.
DEzamagirea ramane oricum.
DORU
Daca te mai pot ajuta si cu altceva, sau cu alta ocazie, da-mi de stire. Numai bine si s-o stapanesti sanatoasa ! biggrin.gif
carmen112903
Multumesc mult!
In mod sigur o sa mai am nevoie de sfaturi din experientele altora...si voi apela.
Multumesc inca odata. :wave:
DORU
Cu placere ! arigato.gif
sorin112704
Am fost ieri la Brady sa depun actele pentru un O2 RS TDI.Am obtinut si un mic discount (500 euro si promisiunea unor senzori de parcare care vor fi montati la livrare).In general a fost o experienta multumitoare felul in care am fost tratat de catre agentul de vanzari,bine,cu mica exceptie ca nu a fost din cale afara de comunicativ (dar decat sa-mi arunce tot felul de "brizbrizuri" de vanzari mai bine sa-l intreb eu).Acum incepe asteptarea.In cateva zile sper sa obtin confirmarea leasingului si sa ma apuc sa rod unghii pana cand o ajunge.Apropo de livrare,agentul n-a vrut sa-mi zica decat ca termenul maxim e de 3 luni.Sper sa ne vedem cat mai curand sa tratam ca de la "Skodist" la "Skodist".Numai bine! drunk.gif
Homer
Salutare!
Scriu pt. prima oara pe acest forum (de fapt e si primul forum pe care scriu), in consecinta imi cer scuze anticipat pt. eventualele erori. Sunt in asteptarea(cam lunga) unei Skoda Octavia Tour 1.9 TDI - leasing. Am inteles de la dealer ca se va fabrica in sapt. 48. Imi poate spune cineva cat dureaza efectiv fabricarea si cat dupa aceea pana la dealer? Si inca o problema: dealerul a ales soc.de asigurare din proprie initiativa. Cand am studiat mai atent problema am observat ca nu era cea mai buna oferta(CASCO e acceptabil dar la RCA e diferenta mare). Ei zic ca nu se mai poate schimba dar, totusi stie cineva daca exista vreo posibilitate de modificare?
DORU
Iti raspund eu la prima intrebare: daca e fabricata in sapt 48 si producatorul pastreaza neschimbata aceasta data, atunci o vei avea pana la Craciun la dealer. Unde ai dat comanda?
Homer
QUOTE(DORU @ Oct 4 2007, 04:34 PM) *
Iti raspund eu la prima intrebare: daca e fabricata in sapt 48 si producatorul pastreaza neschimbata aceasta data, atunci o vei avea pana la Craciun la dealer. Unde ai dat comanda?

Multumesc frumos Doru. Comanda este la IVAS - Galati. Ei mi-au zis ca nu se stie sigur daca o primesc pana la sf.anului. (concedii la fabrica - parca as aceva ziceau). Eu tot sper sa vina in 2007 si sa prind macar RCA-ul la tarifele din 2007 (pt. 2008 se scumpesc cu 60% !!! la asiguratorul ales de ei). Sa-i mai pistonez si sa-i intreb de sapt. de fabricatie? Ce motive ar putea schimba sapt. de fabric.?
DORU
Fabrica poate schimba sapt de fabricatie fara nici o explicatie. In sensul producerii masinii mai devreme sau mai tarziu. La ce cons vanzari ai facut contractul?
Homer
QUOTE(DORU @ Oct 5 2007, 09:30 AM) *
Fabrica poate schimba sapt de fabricatie fara nici o explicatie. In sensul producerii masinii mai devreme sau mai tarziu. La ce cons vanzari ai facut contractul?

Vicentiu Atomulesei se numeste consultantul. Pare destul de amabil, dar nu si-a dat interesul prea tare nici atunci cand a fost vorba de factura de avans (daca nu insistam eu timpul trecea, cursul euro crestea...), nici cand a facut asigurarea (a ales-o dupa criteriile lui), si nici nu mi-a oferit vreun bonus (am citit pe forum ca se practica).
DORU
Am inteles. Cere discount macar covorase de cauciuc ! Vei primi cadou un R-CD JVC 431 la promotie, din partea PoRo.
Homer
Covorasele le-am luat ca optiuni. O sa incerc cu R-CD. Multumesc mult pt. raspunsuri. O sa revin si cu alte intrebari, dar incerc sa rasfoiesc topicele mai intai. La revedere si un week-end cat mai placut.
DORU
R-CD -ul il iei cadou, nu trebuie sa-l ceri explicit. Cere atunci un montaj de alarma, de ex. Negociaza dur, doar platesti 15.000 euro, banuiesc.
Homer
Off, si alarma am luat-o ca optiune. Platesc 16042 euro.
DORU
Cere aparatori noroi spate si set praguri usi. whistling.gif
Maf
Salutare...in primul rand as vrea sa va spun ca va citesc aproximativ de o luna jumatate(mai putin in pauza forumului)....acum imi pare rau ca nu am stiut de forum inainte de a comanda masina.....am fost incantat de intalnirele voastre (frumoase poze, mai ales cele din iarna).....si acum on-topic....am comandat o octavia 2 trend...termenul este pe 25 octombrie, credeti ca mai pot negocia cu ei ceva discount??...a era sa uit masina este comandata la porsche
DORU
Ma bucur ca ai ales sa ne scrii. De obicei discountul se negociaza la semnarea contractului, dar poti cere ceva cons vanz si pana iti vine masina...de data asta depinde doar de tine daca-l convingi. Bafta !
Maf
Nu am nici cea mai mica idee ce ii mai pot cere acum la final
DORU
Montaj la o alarma sau covorase cauciuc, asta poti incerca.
Homer
QUOTE(DORU @ Oct 5 2007, 03:11 PM) *
Cere aparatori noroi spate si set praguri usi. whistling.gif

Aparatorile noroi spate sunt in dotarea standard iar pragurile usi nu stiu exact in ce constau. Dar mai corect era sa descriu configuratia masinii de la inceput. O fac acum, cu scuzele de rigoare si cu multumiri pt. sfaturi: Oct.Tour 1.9 TDI (gri satin) cu: pachet drumuri grele, geamuri el.fata, faruri ceata, inchid. centraliz. cu telecomanda si alarma, stergator luneta, tempomat, 4 difuzoare suplimentare. As incerca sa le cer ori aparatori noroi fata, ori cotiera fata ori plasa bagaje ori senzori pt. parcare (cam scumpi totusi cred). Sapt. viitoare fac o vizita la dealer sa vad ce se poate face.
DORU
Mea culpa, am gandit aparatori noroi fata dar am scris eronat spate. Costa 72RON, e cam putin, cere si pragurile (se monteaza pe interior la toate usile).
Maf
Am vb cu agentul de vanzari si a spus ca masina a fost luata la oferta (climatronic, cotiera si 400 euro) ...zicea ca nu mai are cum sa imi dea nimic
Homer
QUOTE(DORU @ Oct 8 2007, 09:03 AM) *
Mea culpa, am gandit aparatori noroi fata dar am scris eronat spate. Costa 72RON, e cam putin, cere si pragurile (se monteaza pe interior la toate usile).


Le-am cerut aparatori noroi fata sau(si) cotiera fata. Asa cum ma asteptam, dupa cateva zile de gandire, au acceptat aparatorile noroi ca bonus din partea lor (inclusiv montare). In ce priveste cotiera, au zis ca trimite comanda sa vina montata din fabrica, urmand sa o platesc la ridicarea masinii. Cred ca e mai bine decat nimic. Multumesc f.mult Doru, fara sfatul tau n-as fi cerut nimic. rolleyes.gif
DORU
Ma bucur pt tine...asteptatare usoara ! thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.