Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B M W de la A la Z sau totul despre geniul Bavarez
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > BMW
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
M i h a i
sorin, cele mai expuse sunt oglinzile iar cele de bmw au cautare printre hoti. ar fi bine daca ti le poti personaliza pentru ai descuraja pe infractori.
viziteaza www.autoident.ro
30 euro / masina.
pretul este valabil pentru marcarea seriei sasiului in 10 locuri (pe 8 geamuri si 2 oglinzi retrovizoare)
oricum e bine s-o lasi intr-un loc luminat si sa nu lasi nimic inauntru, la vedere chiar daca ti se pare tie lipsit de importanta.

o alta chestie privind securiateta masinii. eu am vazut instalat la un bmw, un intrerupator ascuns sub bord. cand iesi din masina dai de el si intrerupi alimntarea. astfel hotul nu o poate porni. si cum zicea politia la tv, daca nu o pot porni, hotii renunta. nu sta nimeni sa descopere smecherii. alta solutie ar fi, in cazul in care nu ai nici alrama si nici alt sitem de securitate, sa-i scoti o piesa de la motor ca sa nu pota fi pornita.
Rai
oricum un bmw de generatie noua nu poti sa il pornesti trebuie sa il incarci sau pe sus dar daca masina ar avea alarma auto la orice miscare fie de pozitie,interior,ridicare ar suna de nebuna.dar o siguranta 100% nu exista nici unde si daca cineva vrea sa faca ceva o va face si atunci la ce mai avem asigurari?
Iulian8
un bmw ramane un bmw...
M i h a i
marius se vede treaba ca nu stii cum e cu asigurarile prin ro
eu de exemplu am fraciz de 10% la furt total, deci dintr-o data pierd 10% din suma la care e easigurata. apoi banii, daca ii vezi, vin dupa cine stie cate luni. pt 6 mil am stat vreo 2 luni si eram asigurat la o societate care se zicea prin ziare ca e cea mai bun si ca are cele mai muklte lichiditati sa poata plati. iti dai seama cum sta treaba pt 10.000 euro. verificari, batai de cap....

iuliane ce e cu ozn-ul ala...detalii pls
Rai
eu am inteles ca masina e inmatriculata in germania si stiu cum e pe aici dar ai mare dreptate mihai de unde sa stiu cum stau lucrurile pe acolo.
M i h a i
ai dreptate marius, am omis ca vine cu ea din afara. norocul lui
Rai
ma bucur ca si tu iulian apreciezi marca bmw si m-ar bucura si mai mult daca ai mai scrie cate ceva din experienta ta cu bmw si sigur si poze sunt binevenite.
Sorin19
masina e intradevar inmatriculata in germania dar am auzit ca numerel de germania sunt foarte atractive pt hoti. cu asigurarea sper ca nu trebuie sa imi fac probleme, e facut in de deci cred ca va fi onorata daca e cazul
marius, poti sa imi dai mai multe detalii despre alarma? masina are alarma dar cit de sigura e in fata hotilor? chiar nu se poate porni masina fara cheie?
si cu oglinzile ... alta problema, multumesc mihai pt sfat. dar rotile?
guerilla
imi place de voi
e cel mai puternic topic de pe forum si vad ca ati incins o discutie frumoasa aici.
de fransiza puteti scapa daca incheiati o asigurare multipla la aceeasi companie. de ex. asigurare de locuinta + asigurare casco.
M i h a i
multumim de aprecieri cristiant.
bmw nu putea sa aibe decat un topic puternic asa ca si marca
in plus traba cu asigurarea de locuinta + caco pica bine pentru ca aveam in intentie sa-mi fac si la casa insa tot taraganam lucrurile. acum fix la asigurare ma duc. poate imi face o reducere daca am si masina la ei + rca -ul

marius uimeste-ne cu bordul noului 3 daca ai vreo poza, si ceva date tehnice.

sorin, referitor la roti, solutia ar fi antifurturile. dar nu d-ale din targ iefine caci s-ar putea sa le pui degeaba. cauta originale bmw. de exmplu mie mi s-au inmuiat picioarele cand mi-au cerut la fiat 800.000 cand la targ erau 150.000, dar decat sa stau cu frica....
guerilla
cu siguranta iti vor face reducere
poti sa negociezi.. fie iti scot aia fransiza din casco, fie obtii un procent mai bun la asigurarea de casa. recomandarea e sa-ti scoata fransiza. pentru ca la o casa... asigurarea nu e foarte mare (ca valoare anuala), fransiza oricum nu ai (eu cel putin nu am), pe cand la masina... o fransiza de 200 de euro te cam baga in probleme financiare in caz de "doamne fereste"
Sorin19
mihai, pt comparatie, ce model ai si cit e asigurarea pe an? eu platesc aici in de cam 1800eur ca nu am history. o sa scada in timp daca nu am belele
M i h a i
sorin, eu nu am bmw ci un fiat punto asigurat la 10.000 euro si pentru care platesc 575euro/an
Sorin19
ai idee cum e serviceul la bmw in bucuresti? preturi si calitatea manoperei, ca probabil piesele le aduc de aici.
M i h a i
din pcate nu stiu decat ca manopera e in jur de 20euro pe ora. in rest, neavand bmw nu am de unde sa stiu, iar putinii pe care ii cunosc cu bmw merg la service mai rar decat imi fac eu analize de sange
Sorin19
marius, ai ceva imagini cu noua serie 3? cind o sa apara pe piata si cam la ce pret?
Rai
multe raspunsuri,dar sa nu uit sa multumesc celor ce ne lauda si sa nu uitam noi suntem bmw-power.
apropo sorin de alarma nu stiu care alarma o ai poti sa te uiti in cartea technica si sa scrii dar nu stiu cu ce sa porneasca hotii sau crezi ca au timp sa desfaca toata masina sa schimbe modulele daca stiu si sa le codeze ca sa finctioneze cat de cat nu prea imi vine sa cred daca se fura atunci pe sus sau o distruge de rautate pentru roti exista suruburi speciale nu au toti cheile si se lasa pagubas.
apropo de noul 3 pretul nu il stiu va aparea in 2005 dar ne mai gandim la data startului pot doar atata din octombrie intra incet in serie dar trebuie multe masini pentru inceput.poze frumoase nu am daca vreti tunate am ceva.in orice caz va fii o masina f buna mai mare si mai puternica si cu multe noutati.
Rai
si sa nu uit apropo de asigurare eu nu o platesc ci bmw dar am si o masina privata si platesc full casca 400 euro daca as plati mult as merge pe jos glumesc.
M i h a i
despre ce masina e vorba de platesti doar 400euro?
Rai
e vorba de un golf 4 pe care eu nu prea il folosesc prietena circula cu el.masinile germane sunt aici mai ieftine la asigurare e f important cum se face o masina si asigurarea face teste si vede care e mai usor de reparat si evident mai ieftin asta e secretul masinilor germane se repara mai usor si mai ieftin.dar sa nu uit aici e important si istoria asigurari personale adica de cand nu ai mai facut accident.si cu cat ani mai multi ai devine si asigurarea mai ieftina si eu cum am circulat cu masinile firmei am tot scazut ca nu prea aveam cu ce sa fac accident.
Rai
cam asa arata un bmw noua serie 3 mai am poze daca vreti le pot posta.
Rai
asa va arata noul touring seria 3
Iulian8
m3 -ul pozat la frankfurt , anu trecut, sper sa ajung si anu asta, ca geneva am pierdut-o....
Iulian8
acum mi-a luat m3-ul cabrio...inainte n-o vrut
M i h a i
marius, probabil aia e varianta camuflata caci nu seamana a bmw
Rai
asa sunt toate masinile pana la prezentatea lor oficiala de accea nu am poze bune si e si f strict sa scriu prea multe nu de altceva dar concurenta ar putea trage anumite concluzi.daca o sa stiu ceva mai exact o sa mai scriu despre acceasta tema stiu noutatile dar nu e inca cazul sa scriu la toamna cu 6 luni inainte de prezentatea oficiala o sa scriu ce noutati are.am gasit o poza de la un touring in net si poate reprezinta ceva mai mult.
Rai
si ca diferenta asa arata un touring actual.
M i h a i
urez fanilor paste fericit si sa va aduca iepurasul cel mai puternic bmw...daca nu, va mai urez de craciun
Rai
si eu urez fanilor si detinatorilor de bmw paste fericit!
Iulian8
paste fericit fanilor bmw dar si celor care iubesc masinile in general iar daca iepurasul nu v-a adus un bmw ca cel din imagine, nu disperati!!!! mai e vreme....
M i h a i
mai fratzilor care e treaba cu afisajul ala holografic (pe parbriz) la seria 5? cum functioneaza? e proiectie sau e ceva in sticla?
Rai
am vazut ca ne mai lipsesc ceva modele unele dintre modelele actuale care se vand bine este x-3 am sa prezint doua modele benzina si diesel pretul este identic.
date:x-3,3.0 i,3.0 l,170 kw/132 cp,300nm/3000 rpm,v max-210 km/h,0-100 km/h 7,8 s,consum mediu 11,4 l benzina.
Rai
si un diesel date:x-3,3.0 d,3.0 l,150 kw/204cp,410 nm/1500 rpm,v max-210 km/h,0-100 km/h-7,9 s,consum mediu 8,4 l motorina.
M i h a i
bmw rosu?....waw ce priveliste rara.
Rai
iti place rosu mihai?chiar azi am condus un bmw 1 rosujaponez si am ajuns si eu la concluzia ca arata foarte bine.
Rai
si ca un bmw e un bmw aici se vede noul m 6 care va fii prezentat prin septembrie la iaa.
Iulian8
imi spui te rog, cat costa un x3, cu taxe...
Rai
m 6
Rai
bmw m 6 date:v-10,5.0 l,500 cp,500 nm,0-100 km/h-5,0 s,v max-250 km/h masina inchide electronic la 250 km/h.va avea 7 trepte smg premiere mondiala.cu asa o masina poti sa alergi linistit nu mai ai nevoie de tuning cred ca acest motor o sa apara si in m 5.
Rai
ptr.iulian, un x 3 cum a fost prezentat mai sus fie benzina fie diesel costa cam 38.500 euro dar stii ca depinde de accesori si cred ca stii sh la un 1 e mult mai ieftin caci pentru noi e 28.000 euro.sigur cu taxe mwst.
M i h a i
rosul imi place la preaputine masini dar bmw este una dintre ele.
o intrebare. de ce nu limiteaza bmw la 270km/h de exemplu si se opreste la 250. de exemplu porsche are 260 si ceva.
ce zici de m5-ul asta?
Rai
e o problema de siguranta si viteza de 250 km/h ajunge dar cine vrea nu e o problema masinile se fac individual si se deschid si merg cat pot.o intrebare ai mers vreodata cu 250-300 km/h?ai sa vezi cum e cand mergi cu asa viteza reactile sunt aproape imposibile si daca nu ai pregatire se poate sfarsi tragic.si codusul se invata.
M i h a i
ai dreptate, condusul se invata si nu, nu am mers cu mai mult de 200 niciodata. eu intrebam doar asa in ideea ca o mai mare viteza limitata ar spori imaginea sportiva a marcii nicidecum nu ma gandeam ca 250 nu ar fi de ajuns.
Happy_Maker
salut tuturor! super topic!

cel mai mult am mers cu 190 pe autostr buc-pitesti si vreau sa va spun ca n-as mai incerca curand, cel putin nu in ro...practic, ma ganedeam ca, indiferent ce obstacol o sa-mi iasa in cale, imi va fi imposibil de evitat...
intr-adevar iti trebuie masina f buna, dar si pregatire pentru asa ceva, nu e chiar asa usor precum pare...

aveti ceva noutati legate de o re-aparitie a seriei 8? totusi, bmw nu are vre-un model la clasa super-sport (ferrari, bugatti, mclaren..)
Rai
nu as vrea sa discut deocamdata despre reaparitia seriei 8 cred ca se vor schimba multe seriile vor avea alte clase dar pana nu e ceva mai oficial nu vreau sa inebunesc pe nimeni.cred ca cu m 6 exista ceva sportiv dar mai vedem.
Rai
si ca tot discutam de masini rapide si sportive am pregatit poze cu alpina-bmw nu am scris pana acum.alpina e un produs 100% bmw de alergat evident si cu motoare pe masura in poza un alpina b 3.
M i h a i
ceva detalii despre alpina te rugam (viteza, 0-100, motoare...
Rai
alpina b 3 sigur ca vin si cu detali si un lucru bun la alpina nu inchide la 250km/h merge cat poate.
Rai
alpina b 10 v8,touring
Rai
alpina b 8
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.