Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BOICOTATI PRETUL BENZINEI
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
DORU
S-a inventat de vreo 8 ani in RO combustibilul H2O la masini.
Cineva l-a adaptat pe un Aro 244D si merge ! Si nu e singurul care a descoperit acest lucru fantastic, sa mergi cu apa !
Ce-au facut cei care-si apara afacerile? I-au pus pumnul in gura ! Sa nu se stie, sa nu se afle, da-l draqului de mediu, ce daca e muuult mai ieftin sa mergi cu apa, noi avem petrol si asta trebuie sa va vindem pana la Amin ! verymad.gif
solmar
Daca s-a inventat masina care merge cu H2O atunci inca nu poate fi scoasa pe piata. Trebuie facuta trecerea treptat de la hidrocarburi la apa. Sa evitam miscarile sociale.
Apoi H2O pentru masini nu este aceeasi cu apa de la robinet si poate fi vanduta doar cu licenta si doar la anumite statii de apa. Guvernul si companiile care livreaza noul combustibil sunt in discutii privind oportunitatea intrarii pe piata iar acum se studiaza intens la ce pret sa fie vandut noul combustibil pentru a proteja si industria petroliera. In plus s-a stabilit ca nu pot fi livrate cantitati mari pe piata datorita dificultatilor tehnice. Iar pentru noile licente sunt necesare niste parametri deosebiti. Nu se califica oricine.
Sounds familiar?
Lucian107416
Preturi si in alte tari
Pana la urma, acolo vor ajunge preturile, langa cele mari. E si normal sa fie asa. In nmod normal, tot pe acolo (salariile lor) ar trebui sa convearga si salariile. Asta ar trebui sa ne framante.
DORU
solmar, EVIDENT ca isi vor proteja interesul si atat !

Ideea mea era SA EXISTE ALTERNATIVE la vedere, iar fiecare din noi sa aleaga ce-i convine, ce-si doreste sau ce-i suporta buzunarul.
DAR NU, de ce sa nu vanda ei kkt lor de combustibil la suprapret ca deh, acum ne-am invatat sa ne tinem de covrig si acceptam orice ? ninja.gif
solmar
Topicul asta este in pericol sa dispara. Plasturele lui Davidoni face inutil orice protest. Majorii (BP, Chevorn, Conoco, ExxonMobil, Royal Dutch Shell, Total SA)
tremura de frica plasturelui. Efectele acestuia pe pietele internationale sunt incomensurabile. Cotatia petrolului la bursa in picaj, economia mondiala in deruta! Brrrrr..
klm
Am vazut ca s-au perfectionat instalatiile GPL, l-am vazut pe JK explicand cate unele despre acestea, devin acestea o alternativa atat pentru motoare mici de oras (pana in 1,4-1,5l) cat si pentru motoare mai mari?
mike.omega
Devin o alternativa pentru drumurile mai lungi de cativa km. Adica un motor pe benzina, functioneaza cu GPL cel mai bine dupa de a trecut de 40-50 de grade celsius apa din sistemul de racire. Iar cel putin la mine asta inseamna ca am de mers minim 2-3 km. Asta seara am luat GPL cu 2.87ron/L la lukoil smile.gif Am alimentat de 110 ron adica 38.5 L cu care voi parcurge cam 320-340 de km fara a lua in considerare distantele facute pe benzina. Iar benzina consum de 50-60 ron/luna.
vio
+ uzura excedentara pt GPL . deci ce castigi la pretz ,pierzi la cost de intretinere asa ca nu se merita mai ales la mashinile moderne. plus ca aia din fabrica nu cred ca nu degeaba unii fac mashinile sa fie adaptabile la GPL si altii nu.

io unu pana acum nu am bagat benzina mai scumpa de 4.95/l ..
ozz86651
QUOTE
Si nu e singurul care a descoperit acest lucru fantastic, sa mergi cu apa !


A se muta la topicul cu plasturele smile.gif.
DORU
Vrajitorule Ozz, nu e apa de la robinet, ci un combustibil obtinut din apa smile.gif
klm
CITAT(vio @ Feb 22 2011, 01:18 AM) *
+ uzura excedentara pt GPL .

Tocmai de aceea intrebam daca instalatiile GPL noi reprezinta o solutie fericita sau, cand tragi linie la 1-3 ani de utilizare, iesi tot acolo in privinta costurilor.
vio
parca la Aro ala Doru era si 10-20% motorina amestecata cu apa.
ozz86651
Sau invers biggrin.gif
DORU
QUOTE (vio @ Feb 22 2011, 11:28 PM) *
parca la Aro ala Doru era si 10-20% motorina amestecata cu apa.



Nici nu stii ce rau imi pare ca am ratacit articolul acela, aparuse in Banii Nostri prin 2004 parca, cu detalii si poze (inventator, posesor Aro, explicatii, poze cu masina). Dar ce pacat - in RO conteaza sa le mearga bine astora cu pompa in curte si na, nu e cazul sa vina unul cu idei inovatoare care le scad profitul... stupid.gif
James Kilowatt
@Doru
Oricine poate obtine combustibil din apa.. + energie smile.gif Insa ai nevoie de ingredientul cheie... energia.

@Vio, Klm
Nu exista uzura excedentara datorata GPL-ului, e mit auto de pe vremea Daciilor. Dimpotiva, GPL-ul protejeaza motorul pentru ca nu produce calamina si nu contamineaza uleiul (GPL + ULEI= ULEI, nu se amesteca, Ulei+ benzina=ulei prost=motor uzat), uleiul ramane curat mai mult timp decat pe benzina si muuult mai mult decat la un diesel... Eu am avut masina pe GPL de la 0 la 180.000km, si cea mai fiabila chestie la masina aia, si care s-a degradat cel mai putin a fost motorul smile.gif . A fost vanduta de noua pe benzina... insa instalatia nu e "din fabrica", ci a fost importata normal si GPL-ul instalat de specialistul local. Insa reviziile si garantia inclusiv la instalatia de GPL au fost facute de dealer in perioada de garantie.

Instalatiile cu injectie directa de GPL lichid nu mai au problema cu incalzirea motorului de care spune Mike. Nu au nici vaporizator care sa aiba nevoie de apa calda ca sa functioneze corect. Mai mult, Vialle de exemplu pretind ca nu exista pierderi de putere, cu dyno in mana.
Exista chiar instalatii care bat masinile pe benzina la performante, fara sa fie tunate. Cand injectezi GPL-ul LICHID in admisie, se vaporizeaza, se destinde brusc... si SE RACESTE (de aia vaporizatoarele la instalatiile clasice sunt incalzite). Are (partial) efectul unui intercooler, si de aici vine compensarea puterii calorice mai scazute.
Iar motoarele turbo pot fi foarte interesante pe GPL, avand cifra octanica mare permite boost tapan si avans tapan, aka putere mare si randament foarte bun.
ozz86651
Dorule, Vio, Alex, ca sa nu mor prost spuneti-mi domle si mie de ce credeti mai degraba un ziar cu articol si poza decit pe mine? Sau pe Jk? Daca scriam la un ziar eram mai credibil? Ce ne lipseste si ce au aia ca sa aveti mai multa incredere in ei decit in noi?
James Kilowatt
@Ozz
Nu mai zi la nimeni, insa si eu pot sa fac combustibil din apa. Cu un proces ultrasecret numit electroliza de exemplu... produce un combustibil formidabil numit hidrogen. Poate fi folosit inclusiv de catre NASA.
Exista si alti combustibili care pot fi facuti din apa, de exemplu apa + energie solara + rahat= combustibili. Tehnologia se numeste fotosinteza si este foarte verde, in sensul ca e vopsita in verde, si pe deasupra mai si "neutra CO2".
Am invatat despre asta in liceu lojile masonice. Masonii sunt cei care au impus tuturor tarilor din lume legea conservarii energiei, ca sa isi poata vedea linistiti de afacerile cu petrol, electricitate, alea ala. Insa revolutia mocneste, legea asta va fi prima abolita!

Insa exista un combustibil la fel de bun si mai usor de transportat decat hidrogenul, si mult mai acceptat de civilizatia occidentala. ALCOOLUL. Se lucreaza in secret la producerea lui atata doar ca nimeni nu a reusit inca sa-l faca NUMAI din apa. Exista insa un caz documentat, cu foarte multi martori oculari, cineva a reusit asta acum aproximativ 2000 ani si a ramas foarte celebru. PSSUR va incuraja masiv cercetarea in directia asta.

Exista si surse folclorice care spun ca alcoolul ar putea fi obtinut si din rahat, de preferinta de diabetic, insa neverificate, daca aveti experiente va rugam sa le impartasiti. Cel destinat populatiei va fi supra-megataxat de catre PSSUR, astfel incat pretul sa nu poata concura cu cel din prune.
Alcoolul obtinut din rahat va fi scutit de taxe doar daca va fi folosit de dragstere.

Si o veste foarte buna: rahat avem destul
Lucian107416
QUOTE (vio @ Feb 22 2011, 01:18 AM) *
+ uzura excedentara pt GPL .

Eu consider afirmatia falsa. Ca dovada mi-am si montat GPL pe motor E4. Mai problematic si MUUULT mai scump e la motoarele pe injectie directa
vio
Grupul OMV Petrom a înregistrat anul trecut un profit net de 2,19 miliarde lei, cu 163% mai mare decât cel obținut în 2009, de 833 milioane de lei, informează Bursa de Valori București...
asta e tzara condusa de PDL ... ne aduce in sapa de lemn pt ca sa isi umfle buzunarele niste neica nimeni de austrieci imputiti... UE ne-a trebuit , UE ne dau astia din afara . io unu am fost mereu impotriva intrari in UE si alte asociatii dubioase de genu asta .

ce treaba are complexitatea sistemului cu uzura ? ce nu tot gaz intra in motor si arde tot ce e pe acolo ?!
solmar
QUOTE (vio @ Feb 23 2011, 01:06 PM) *
Grupul OMV Petrom a înregistrat anul trecut un profit net de 2,19 miliarde lei, cu 163% mai mare decât cel obținut în 2009, de 833 milioane de lei, informează Bursa de Valori București...
asta e tzara condusa de PDL ... ne aduce in sapa de lemn pt ca sa isi umfle buzunarele niste neica nimeni de austrieci imputiti... UE ne-a trebuit , UE ne dau astia din afara . io unu am fost mereu impotriva intrari in UE si alte asociatii dubioase de genu asta .

ce treaba are complexitatea sistemului cu uzura ? ce nu tot gaz intra in motor si arde tot ce e pe acolo ?!



comunicat de presa PDL - urmare programului de guvernamant pentru incurajarea industriei implementat cu succes de echipa premierului EBoc, sustinuta de europarlamentarul EBa rezultatele se vad cel mai bine la OMV Petrom care inregistreaza o crestere de 163%.

comunicat de presa PNL - OMV Petrom obtine un rezultat multumitor dar net inferior celui realizat de Dinu Patriciu in anii cand conducea cu succes comania Rompetrol, o bijutierie a industriei petroliere din Romania.

comunicat de presa PSD - iata cum statul roman inregistreaza inca o victorie la baza careia au stat deciziile politice asumate de conducatorii PSD care au analizat si considera oportuna vanzarea Petrom catre OMV. astfel s-au salvat active, locuri de munca si am evitat miscari sociale.

comuncat de presa UDMR - urmand rezultatele extraordinare obtinute de OMV in Ungaria, filiala OMV din Romania, OMV Petrom anunta o crestere semnificativa a profitului.

comunicat de presa PRM - mama lor de iredentisti! daca ar fi iesit presedinte dl CVT acest lucru nu s-ar fi intamplat si Petrom n-ar fi fost vandut austriecilor. (IREDENTÍSM s. n. concepție politică, apărută în Italia după 1870, care revendica anumite teritorii (Istria, Dalmația) rămase sub stăpânirea austriacă. ◊ orice mișcare politică naționalisă ai cărei partizani urmăresc anexarea unor teritorii unde conaționalii lor sunt în minoritate. (< fr. irrédentisme, it. irredentismo)

comunicat de presa ANAF - in anul 2010 am executat 463 de controale la sediile si filialele OMV Petrom care s-au soldat cu nereguli amendate de inspectorii nostri intr-un cumul de 6.889.000 eur, cu 168% mai mult ca anul trecut

comunicat de presa OMV - incepand de maine pretul la pompa creste cu 3% la benzina si motorina
Lucian107416
Oameni buni, foarte bine ca OMV au profit. Pe profit se plateste impozit. Poate asa va dati seama CAT DE MULT se fura inainte de privatizare. Si profitul obtinut a fost in conditiile in care benzina Petrom a fost cea mai ieftina din tara(alaturi de Luk) !!!!!!! Nu e normal ca TIR-istul turc sa cumpere de la noi motorina de tranzit cu 30 de centi , nu ???? S-au ca vecinii unguri si bulgari sa treaca granita sa cumpere de la noi, nu ? Sau, si mai rau, romanii intreprinzatori de la granita sa cumpere benzina cu cisternele si sa o vanda in tarile vecine, cum au facut pe vremea embargoului la sarbi? Ce naiba, protestul e neintemeiat in conditiile in care carburantii sunt cei mai ieftini la noi. Uitati-va la preturile din statele vecine.
bogcot76
QUOTE (James Kilowatt @ Feb 23 2011, 10:46 AM) *
Alcoolul obtinut din rahat va fi scutit de taxe doar daca va fi folosit de dragstere.

Si o veste foarte buna: rahat avem destul


Neeeeeeee...., iti mai trebuie si pufoaice. Da alea sunt ieftine ca se pot aduce din China.
DORU
QUOTE (Lucian107416 @ Feb 23 2011, 01:54 PM) *
Oameni buni, foarte bine ca OMV au profit. Pe profit se plateste impozit. Poate asa va dati seama CAT DE MULT se fura inainte de privatizare. Si profitul obtinut a fost in conditiile in care benzina Petrom a fost cea mai ieftina din tara(alaturi de Luk) !!!!!!! Nu e normal ca TIR-istul turc sa cumpere de la noi motorina de tranzit cu 30 de centi , nu ???? S-au ca vecinii unguri si bulgari sa treaca granita sa cumpere de la noi, nu ? Sau, si mai rau, romanii intreprinzatori de la granita sa cumpere benzina cu cisternele si sa o vanda in tarile vecine, cum au facut pe vremea embargoului la sarbi? Ce naiba, protestul e neintemeiat in conditiile in care carburantii sunt cei mai ieftini la noi. Uitati-va la preturile din statele vecine.


Nu comenteaza nimeni ca sunt mari PRIN COMPARATIE cu preturile din vecini, ci ca SUNT MARI RAPORTAT LA VENITURILE populatiei din RO.
Si asta pt ca avem de-a face cu oameni lipsiti de orice urma de bun-simt. O sa spui "Bunul simt nu are ce cauta in afaceri", insa deja am un raspuns si la asta: "poti castiga destul si din volum de vanzari, nu trebuie sa despoi pe nimeni sa-ti mearga tie struna". Uite de-aia a facut Paretto o lege valabila universal indiferent de domeniu, pt ca are la baza o trasatura de caracter indoielnica - lacomia umana. thumbsup.gif
Lucian107416
te rog raspunde si la celelalte aspecte. Am mai spus-o si o repet. Pe noi trebuie sa ne procupe veniturile, nu pretul benzinei care e MIC.
vio
io cred ca OMV nu prea plateste la statul nostru amarat nimic...wink.gif ...din profitul sau urias. sunt fff sceptic. si pretul benzinei este FFF MARE. nu este mic. din conditiile de aderare la UE stiu ca pretu actual la benzina raportat la puterea de cumparare trebuia sa fie abia prin 2015 , dar PDL eii nostri au zis ca lasa e mai bine sa o luam de pe acum mai mult si mai putin atunci wink.gif. cresterea accizelor este nejustificata . pai noi mai avem inca vreo 20 % de marit accize pana ajungem cica la media europeana ... si cum statul roman este hotz ei or sa tinda sa duca accizele catre varful lor nici decum o medie.

de uk ce sa mai vb de scump ca acolo e ca la noi dar in lire ...

Lucian107416
n-ai raspuns la nici una dintre problemele care le-am ridicat. Ce vrei, sa sponsorizeze statul roman niste bisnitari/contrabandisti si cetateni staini prin pretul coborat al benzinei? Sa zici ca daca ai avea un control vamal ( ceea ce Romania nu are ) ai mai avea cateva parghii sa poti mentine pretul jos. Referitor la benzina, repet, NU ASTA E PROBLEMA NOASTRA.
DORU
Veniturile mari vin dintr-o politica coerenta care la noi NU EXISTA.
Protectionism NU, cadru legislativ favorizant pt anumite ocupatii / importuri / categorii sociale NU, in schimb taxe MAAAAAAAARI cat burtile lor ghiftuite !
Veniturile vor fi mari cand va lumina o minte de la Guvern, deocamdata e bezna acolo.
Putem trai si inca f bine FARA PRESEDINTE, GUVERN si PARLAMENT. Pe probate ? tongue.gif
Cand pornesc ei razboiul impotriva spagarilor, de ce nu incep cu cei din Presedintie, Guvern si Parlament ? wink.gif
Sincer, obisnuiam sa condamn ce fac unii evazionisti, dar cand vad spre ce duc actiunile prezente, imi dau seama - oare cand si votantii ? - ca de multi ani statul nostru lupta contra noastra, nu pt noi.

Venituri mari au numa cei care FURA, INSEALA si FAC CONTRABANDA sau CER COMISION pt diverse proiecte. Si sunt neimpozabile.
Putini oameni ce lucreaza legal au venituri linistitoare. Dovedeste-mi contrariul.
James Kilowatt
Dorule, dupa criteriile unora, TU ai un venit linistitor. Si EU la fel, si probabil marea majoritate dintre noi, de pe forumul asta de masini. Masina e un lux intangibil pentru multi.. Si pe tine te poate acuza cineva care traieste dintr-un salariu minim pe economie ca esti un nabab lacom si hot...
In Romania exista in medie o masina la 6 persoane, deci toti astia de pe forumul asta putem fi considerati bogati.

Problema se poate extrapola, poate sa te acuze un african ca traiesti bine pentru ca il jefuiesti pe el de resurse naturale. Eu am fost acuzat pe alt forum ca Skoda mea e furata din Algeria sau cam asa ceva, ca aia au fost fortati de occident sa-mi dea mie ieftin fierul.

Eu inteleg tirada impotriva guvernului, insa totusi fata de acum 10 ani nivelul de trai de acum e mai bun. Inclusiv benzina e mai ieftina. Evident, guvernele au un merit indoielnic pentru chestia asta, si evident e loc de mai bine. Iar ca guvernul actual e poate primul din istoria postdecembrista care a adus si o scadere a nivelului de trai, si asta e poate valabil..

Revenind la boicot, in principiu problema profitului nesimtit al unei companii ar trebui sa fie reglata de concurenta. Iar daca concurenta e falsificata, avem pentru asta o institutie a statului care ar trebui sa se ocupe. OMV are obligatia fata de actionari sa aduca profit, si se pare ca o face bine.
Fata de populatie institutiile statului au unele obligatii... inclusiv sa dea peste nas OMV-ului daca face golanii. Populatia la stat e "actionara", nu la OMV, asa ca statului ii poate cere socoteala, nu omv-ului.
ozz86651
Si masinile sint scumpe in Romania fata de venitul populatiei, cu VW sau bmw de ce nu dam de pamint?
adrian_flavius
QUOTE (James Kilowatt @ Feb 23 2011, 06:14 PM) *
Iar ca guvernul actual e poate primul din istoria postdecembrista care a adus si o scadere a nivelului de trai, si asta e poate valabil..


E al doilea (ma rog, al treilea-patrulea...), dupa guvernele perioadei 1996-2000...atunci am crezut ca aia e cea mai neagra perioada post-decembrista...se pare ca m-am inselat, intotdeauna se poate si mai rau...

Cat despre Petrom, daca ai cu ce, uite cum iti poti acoperi "gaurile" de la pompa: curs BVB
klm
CITAT(vio @ Feb 23 2011, 04:27 PM) *
PDL eii nostri au zis ca lasa e mai bine sa o luam de pe acum mai mult si mai putin atunci wink.gif. cresterea accizelor este nejustificata .

Ok, putem intelege ca nu ii agreeze pe cei de la PDL din vari motive insa asta nu este unul dintre ele dat fiind faptul ca ponderea accizelor si a taxelor din pretul combustibilor a scazut in timpul guvernarii lor. Departe de mine sa ii apar sau sa fac un motiv de lauda din asta ci am facut o precizare care sa corecteze eventuale informatii eronate.

Si mergem in continuare pe drumul cel bun: Urmează încă o scumpire a carburanților la pompele OMV Petrom, peste câteva zile. Vestea scumpirii a fost dată miercuri de oficialii companiei (oare 3 scumpiri in decurs de o luna sunt rezultatul sistemului de taxare impus de guvernul asta rau?!)
klm
Evolutia pretului la carburanti: Romania versus 31 de tari europene

In toata istoria asta nu inteleg de ce s-au scumpit carburantii si la Lukoil...
adrian_flavius
QUOTE (klm @ Feb 28 2011, 11:07 AM) *
In toata istoria asta nu inteleg de ce s-au scumpit carburantii si la Lukoil...


I-am intrebat eu in w/e asta pe cei de la benzinarie...raspunsul a fost ceva de forma: daca scumpeste Petrom, scumpim si noi...ca cica Petrom da tonul pietei...mi s-a parut un raspuns de kaka-maka, da' n-am mai zis nimic...peste 5 lei litrul de motorina e destul de mult...am platit 5.02 (pret de w/e...), astazi cred ca s-a dus spre 5.1 lei/l...wow e putin spus...
vio
pai de ce sa nu creasca si Luk ?! nu sunt toti mana in mana cu Guvernu Basescu si cu FMI? uitativa bine la clasamentul acela sa vedeti tzarile exact unde sunt pretzurile crescute ... e o coincidentza ff duboasa . wink.gif ca sa numai zic ,, acelashi producator scade in afara si la noi creste nu ?! suntem tratati ca niste oameni de lumea a 5-a nu a 3-a ca aia din africa ... deja noi cred ca avem benzina mai scumpa ca in UK unde raportu pret/l era in 2008 1.1Euro=1.1 lira/l. deci oricum semnificativ mai scumpa ca la noi.
DORU
La asa popor, e normal sa fie marlani. Ati vazut undeva UNITATE de actiune ? Unde ?
Nu doresc sa dau tonul violentei, dar singura varianta in afara de un protest cu adevarat relevant la nivel national (ce pare imposibil ) este numai metoda afgana de gherila... ninja.gif
Titi1988
Romania este un popor de pampalai care se lasa calcat in picioare.. ne meritam soarta si din punct de vedere al conducerii si al preturilor si al salariilor!
James Kilowatt
Exact! Ne meritam pana si astrologii! verymad.gif
solmar
Auziti, dar daca montam niste plasturi pe pompe, fara sa-si dea aia seama nu-i tragem in piept, nu facem o economie?
mohordbx
Bucuresti 26.02.2011 Statie Petrom - Motorina Top Euro Diesel - 5.30 RON/L. La cum decurg lucrurile in Orientul Mijlociu cred ca sare de 6 pana la sfarsitul anului. dry.gif
ozz86651
Schimbati ma titlul. Cum sa boitezi pretul? Poti sa boicotezi benzinariile.
DORU
QUOTE (James Kilowatt @ Feb 28 2011, 04:11 PM) *
Exact! Ne meritam pana si astrologii! verymad.gif


Da' stiu ca ai ramas marcat biggrin.gif
adrian_flavius
Azi de dimineata, pret la motorina la Lukoil: 5.11 lei/l...no comment... ninja.gif ninja.gif ninja.gif

Care zicea de gherila afgana? Ca m-as baga si eu...un cocteil molotov direct prin capacul de la rezervorul subteran... ninja.gif ninja.gif ninja.gif
klm
In Galati

5.10 benzina
5.17 motorina
DORU
QUOTE (adrian_flavius @ Mar 1 2011, 08:48 AM) *
Care zicea de gherila afgana? Ca m-as baga si eu...un cocteil molotov direct prin capacul de la rezervorul subteran... ninja.gif ninja.gif ninja.gif


Eu ziceam. Daca Halba si-a facut PSSUR, noi ne facem o organizatie paramilitara banana.gif
adrian_flavius
Pai eu sunt si in PSSUR...mare sef la finante, burse de valori si comisia de supraveghere a asigurarilor...da' nu ma deranjeaza sa facem si o aripa para-militara a partidului, cu pregatire de lupta... ninja.gif ninja.gif ninja.gif

KLM, imi dai fiori pe sira spinarii...
Titi1988
sincer acum.. ce mai putem face? sa iesim in strada? sa blocam benzinariile TOATE de dimineata pana seara?
de 2 minute am citit un articol ca 1 000 000 de amenzi s-au dat pentru rovinieta aia alectronica. La starea drumurilor isi permit javrele sa dea amenzi?? ar trebui sa le fie rusine!! eu platesc rovionieta la toate cele 4 masini si drumurile sunt sub orice critica. Pe DN75 intre Turda si Campeni s-a desfasurat plombarea toamna trecuta si acum gropile sunt si mai mari si mai multe. Cum s-a plombat? s-a pus nisip in gropi si s-a turnat bitum. KKT IN PLOAIE!!! nu mai scriu nimic ca iau ban pentru injuraturi. Sa traiti bine in ******
vio
5.04 Lukoil , astept weeendul sa faca reducere sa fie sub 5 lei litru ... treaba pisicologiga :-s
vio
tan tanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se scumpi ecologizarea ieftina... huoooooooooooooo... JOS BASESCU SI CU GUVERNUL BANDIT.
DORU
Jos Securitatea - ei sunt actualii asa-zisi "oameni de afaceri" si JOS si toti cei de SUS biggrin.gif
22nst
La Mol - Otopeni

95 - 5.18
D - 5.25
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.