Turism gastronomic, Cel(e) mai bun restaurant(e) din orasul tau |
This topic is about Turism gastronomic, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down
Turism gastronomic, Cel(e) mai bun restaurant(e) din orasul tau |
Jul 31 2009, 03:14 PM
Post
#1
|
|
specialist Group: Membri Posts: 3.551 Joined: 15-July 09 From: Costa del Sol Member No.: 120.468 |
In Sibiu - Crama Sibiul Vechi. Am inteles ca se mananca o ciorba de burta nemaipomenita la Kon Tiki, am fost in contratimp pana acum si n-am ajuns. Cu proxima ocazie insa.... Pe drumul dintre Constanta si Sibiu neaparat oprire la Dedulesti, pe Dealul Negru. -------------------- Skoda, Subaru, Noul Tucson...
|
|
|
Aug 4 2009, 03:29 PM
Post
#2
|
|
specialist Group: Membri Posts: 3.551 Joined: 15-July 09 From: Costa del Sol Member No.: 120.468 |
continuare...
ca o paranteza - mergeam anii trecuti la o bodega de cartier, uneori mancam de pranz toti din birou, ii spune(a) La imputitu' - cred ca am mancat cea mai buna Varza a la Cluj, cea mai buna musaca ... si nu era decat o modesta bodega de cartier, in care eram aproape aceeasi clienti, dar coana bucatareasca (nu dau nume) ne intreba de pe-o zi pe alta ce vrem maine si ne gatea de ne lingeam pe degete...nu gatea decat pentru noi, cei cativa clienti care-i treceau pragul si nu aveam nevoie de nici o stea Michelin sa ne simtim bine. ne-am serbat niste zile de nastere, am tras si niste "mese de protocol" si crede-ma ca ne-am simtit extraordinar de bine in modesta carciumioara La imputitu' -------------------- Skoda, Subaru, Noul Tucson...
|
|
|
Aug 4 2009, 04:56 PM
Post
#3
|
|
specialist Group: Membri de onoare Posts: 3.446 Joined: 28-September 05 From: Bucuresti Member No.: 56.992 |
continuare... ca o paranteza - mergeam anii trecuti la o bodega de cartier, uneori mancam de pranz toti din birou, ii spune(a) La imputitu' - cred ca am mancat cea mai buna Varza a la Cluj, cea mai buna musaca ... si nu era decat o modesta bodega de cartier, in care eram aproape aceeasi clienti, dar coana bucatareasca (nu dau nume) ne intreba de pe-o zi pe alta ce vrem maine si ne gatea de ne lingeam pe degete...nu gatea decat pentru noi, cei cativa clienti care-i treceau pragul si nu aveam nevoie de nici o stea Michelin sa ne simtim bine. ne-am serbat niste zile de nastere, am tras si niste "mese de protocol" si crede-ma ca ne-am simtit extraordinar de bine in modesta carciumioara La imputitu' si linga mine e una de cartier de-o tot ocoleam pina intr-o seara cind a dat foamea in mine rau de tot seara pe la 11... au o mincare excelenta. si habar n-am cum se cheama locul, e in capul strazii mele. cei mai buni papanasi: la pensiunea Mihaela, in Cheia. de fapt acolo toata mincarea este excelenta si portiile mai mult decit poti duce, la preturi rezonabile. -------------------- 2 * "Garsoniera" - HJ61 TD (4000cmc) si "Sugativa"- FJ62V (4000cmc) carburatie
"Furia Verde" - R5 TL (845cmc) WARNING: where we go there are no roads "Life is like a box of chocolates... you never know what you're gonna get." - Forrest Gump |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 27th April 2024 - 08:04 PM |