IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
HalbaSus doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
HalbaSus
specialist
23 years old
Male
Oradea (Bihor)
Born June-12-2000
Interests
No Information
Statistics
Joined: 29-March 04
Profile Views: 2.255*
Last Seen: 11th May 2018 - 10:53 PM
Local Time: Mar 19 2024, 01:28 PM
10.684 posts (1.46 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

HalbaSus

Moderator

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
22 Aug 2012
http://jalopnik.com/5936573/this-new-chine...ll+sized-rc-car

Pe scurt:

Chinejii au scos pe piata o masina... chinezeasca. Nimic nou pana aici. Partea misto este cheia masinii... care pe langa clasicele butoane de deschidere/inchidere are si un joypad (4 sageti directionale) cu care se poate controla masina prin telecomanda... din afara masinii... HOW COOL IS THAT ?

Desigur, nu se pot face drifturi, intrucat viteza masinii e limitata la vreo 4-5 km/h, si trebuie sa fii relativ aproape de masina ca sa functioneze... dar totusi, cam cat de tare e asta ? Toate masinile ar trebui sa vina dotate cu acest dispozitiv.



26 Jun 2012
http://jalopnik.com/5921231/watch-a-hit+an...orced-to-submit

Pe scurt:

O motocicleta, in timpul unei depasiri freaca o impreza wrx sti si incearca sa fuga de la locul "accidentului"... wrx-ul se tine dupa el iar cand motociclistul vede ca masina se poate tine dupa el trage pe dreapta.

Parerea mea: mi se pare absurd tupeul motociclistului sa creada ca pe un drum virajat si liber putea sa scape de o masina (nu trebuia sa fie impreza wrx sti), era suficient sa fie o masina decent motorizata, indiferent de avansul pe care il ia pe linie dreapta, fiind un drum virajat oricum va fi ajuns din urma. Motociclistii au avantaj in 2 situatii: depasiri (sunt mai ingusti si au reprize mai bune) si viteza in linie dreapta... insa pe un drum virajat liber motocicleta nu are nici un avantaj. Pe autostrada clar lasa impreza cu ochii in soare.... insa nu era autostrada...
9 Mar 2012
Am urmatoarea problema: vreau sa fac un site (ma rog, mult spus site, o chestie pe care sa bag informatii, poze, linkuri, etc si ele sa fie afisate intr-o forma placuta vizual).
Toate "postarile" vor avea aceeasi forma, spre exemplu:

Denumire produs
Descriere produs
Link catre producator
Pret
Poze

Eh, avand in vedere ca vor fi multe entry-uri de genul asta as vrea sa fac cumva ca atunci cand dau New post sa imi apara rubricile astea si eu sa le completez (ideal ar fi ca Add new post sa fie sub forma de formular, dar ar fi ok si daca ar aparea pe pagina default toate astea). Problema e ca skill-urile mele in php sunt rudimentare, si sunt lenes incurabil, daca stie cineva ceva care m-ar putea ajuta (fie un plugin, fie un tutorial foarte simplu (tutorialele de customizare wordpress au in general alt scop))

20 Dec 2011
Cred ca incepand de la 2.2 (deci cam toate, ca nu cred ca se mai vand de multa vreme androizi cu 1.6) stiu tethering de la mama lor. In alta ordine de idei ar fi bine sa facem o lista cu aplicatii utile pentru noii utilizatori de android (probabil vor fi mai multi dupa craciun biggrin.gif ).

Hai ca incep eu cu un top 5:
1. Launcher Pro.
2. Juice Defender
3. Dialer One.
4. Dolphin Browser mini. / Dolphin browser HD.
5. ES File Explorer


26 Sep 2011
Speta e urmatoarea... exista portalul asta:
http://noulportal.just.ro/InstantaDosareLi...dInstitutie=111 (ma rog, asta e pentru tribunalul bihor, dar exista pentru fiecare judet/instanta)

Daca bagi acolo un numar de dosar sau o parte iti afiseaza dosarele aflate pe rolul acelei instante cu acel numar sau cu acele parti... minunat...
Problema mea e ca eu as vrea sa fac treaba asta pentru vreo 50 de parti... adica sa fac de 50 de ori cautarea asta... ceea ce e al naibii de boring. Evident m-am gandit ca as putea automatiza cumva procesul si (banuiesc) ca php ar fi solutia.

Acum experienta mea in php este relativ mica, adica stiu cu ce se mananca, dar in afara de oaresce debugging nu pot sa spun ca am facut prea multe in php. Deci ideal ar fi sa pot automatiza cautarea, sa formez o lista cu ce expresii trebuiesc cautate, apoi sa salvez cumva raspunsul...

Evident nu caut ceva gata facut, ci macar o directie in care sa ma indrept, pt ca sincer habar nu am ce sa-l intreb pe domnul Goagal.
Last Visitors


21 Jul 2016 - 23:02


14 Aug 2014 - 9:22


21 May 2014 - 7:51


18 Mar 2014 - 6:14


5 Nov 2013 - 21:40

Comments
hrmm
salut citeste cineva si mesajul meu am nevoie de un cod pt deblocarea unui casetofon auto marca blaupunkt cu seria.TOP327; TP327 DACA STIE CINEVA IL ROG FOARTE MULT SA MA AJUTE SI PE MINE DACA SE POATE . VA MULTUMESC
8 Sep 2011 - 20:26

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 01:28 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here