IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Baby Blues doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Baby Blues
Blues fan
45 years old
Male
Blues country
Born Nov-4-1978
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-March 06
Profile Views: 636*
Last Seen: 5th November 2013 - 08:26 AM
Local Time: Apr 26 2024, 06:39 AM
2.976 posts (0.45 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Baby Blues

Membri

******


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
22 Feb 2011
Am indurat frigul de dimineata cand plecam la serviciu si cand plecam la serviciu toata iarna, am indurat caldura cand plecam de la serviciu assta vara si m-am hotart sa -mi instalez o alarma cu pornire a motorului prin telecomanda sau doar un modul de pornire a motorului prin telecomanda si fara alarma. Care aveti deja smecheria asta pe masina sau stiti o alrma cu un raport pret calitate bun , va rog sa-mi faceti si mie o idee. maine o sa merg pe la cateva service-uri specializate sa vedem ce gasim.
PS: Am cautat pe forum si curios n-am gasit niciun topic cu acest subiect.
9 Jan 2011
Am deschis acest topic in urma reportajului PRO-tv din emisiunea " Romania te iubesc" despre sindicatele din Romania. Asa cum banuiam si chiar facusem cateva speculatii la un pahar de vorba, patrimoniul urias al U.G.S.R a fost sfasiat de baietii smecheri din Romania, respectiv banii si imobilele, cu toate ca exista si acum o hotarare de guvern care blocat fondurile uniunii si vanzarea proprietatilor iar UGSR, asa cum o stim, nici macar n-a fost desfiintata legal.
"Surpiza" este ca liderii care in 90' au sfasiat acest patrimoniu urias, sunt acum reprezentantii actualei puteri dar si a prea- curatei opozitii, "salvarea tarii", "singura sansa" in fata presedintelui chiospaliu. Daca ar fi sa enumar numai cateva personalitati as putea adauga: Victor Ciorbea, Miron Mitrea, Bogdan Hossu, Theodor Stolojan, etc.
Sunt inscris intr-un sindicat dar cu mari sanse sa ma retrag deoarece vazand inclusiv circul mitingurilor si pomana groasa data de politicieni diferitilor lideri sindicali, sau afacerile diferitilor lideri, iti dai seama ca de fapt totul se rezuma la jocurile diferitelor cercuri de interese si nu la doctrina, oameni, etc.
7 Jan 2011
Am deschis acest topic deoarece sunt fumator si uneori vreau cu toata ardoarea sa ma las de tigari, mai ales atunci cand ma trezesc dimineata dupa o seara inchinata zeului Bachus si tutunului iar in alte dati mi se pare ca e cea mai tare chestie din lume sa stai in curte, pe terasa dimineata cu un expreso dublu si sa savurez o tigara.
Avand in vedere ca multi poeti si scriitori romani si straini au inchinat poeme si proza tutunului, nu mint cand spun ca ma regasesc intr-o descriere a extazului dat de tutun facuta parca de Byron daca imi aduc bine aminte. biggrin.gif
Dand un search pe google, am ramas uimit sa vad cati scriitori si-au dedicat randurile preamaririi efectelor fumului de tigara si nu numai. Trecand peste aspectele literare, principalul scop pentru care am deschis acest topic este acela ca am vazut recent cativa "cetateni" cu tigari electronice si as dori sa pun cateva intrebari. Cunoasteti careva efectele pozitive si negative ale acestui tip de fumat. Ati incercat d-vs sau stiti pe cineva care a incercat sa fumeze aceste tigari ca si substitut al tigarilor clasice si -a reusit sa se lase?
27 Sep 2010
As dori sa-mi echipez masina cu jante de aliaj daca ar fi un pret rezonabil pe dimensiuni de 16. De asemenea as pune si de 16 de tabla daca cele de aliaj sunt foarte scumpe. Masina este A3 sportback din 2007.
15 Apr 2010
Chiar ma gandeam zilele astea de ce in Romania nu avem nicio autostrada dintr-un capat in altul a tarii sau una finalizata. Ma gandeam ca drumurile noastre nationale se strica in continuu si nu le face nimeni nimic sau aproape nimic, ca asfaltatorii nostri au averi de miliarde de euro dar noi n-avem sosele. Ma gandeam fara sa gasesc raspuns ca in Romania un km de autostrada costa de zece ori mai mult ca prin afara dar n-avem autostrazi. Faceam o paralela intre noi si Unguri si am aflat ca ei au deja vreo 1500 de km de autostrada in conditiile in care au suprafata mai mica casi a noastra iar noi n-avem inca 300 de km si astia dezlanati de se termina fiecare sosea aiurea in tramvai.
Nu stiu daca se gasesc raspunsuri la intrebarile astea dar e foarte ciudat sa mergi prin Baragan si sa vezi porumb in stanga, porumb in dreapta (in cel mai fericit caz) si tu sa mergi cu 30 la ora in coloana, gandindu-te ca altii taie muntii lipesc sosele pe munti iar noi nu suntem in stare sa aducem o combina sa taie porumbul si dupa aia sa turnam asfalt.
Mai nou http://masini.ro/stiri/autostrada-brasov-c...uctor-10175.htm
Dar cu toate astea cum spuneam si mai sus: http://www.youtube.com/watch?v=xp-u8hVtT18
Nu sunt invidios dar parca suna a bataie de joc atat timp cat eu deja mi-am pierdut cateva parti din masina pe strada si cred ca-n toamna o sa schimb si ceva bucsi, capete de bara , etc.
De spus ar fi multe dar iar ma enervez inca de la inceputul topicului. biggrin.gif
Last Visitors


26 Dec 2015 - 10:34


30 Nov 2011 - 19:45


5 Aug 2011 - 14:52


15 Apr 2011 - 18:58


13 Apr 2011 - 14:32

Comments
Other users have left no comments for Baby Blues.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 06:39 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here