Turism gastronomic, Cel(e) mai bun restaurant(e) din orasul tau |
This topic is about Turism gastronomic, the author, , wrote about: ... To read more just scroll down
Turism gastronomic, Cel(e) mai bun restaurant(e) din orasul tau |
Jul 31 2009, 03:14 PM
Post
#1
|
|
specialist Group: Membri Posts: 3.551 Joined: 15-July 09 From: Costa del Sol Member No.: 120.468 |
In Sibiu - Crama Sibiul Vechi. Am inteles ca se mananca o ciorba de burta nemaipomenita la Kon Tiki, am fost in contratimp pana acum si n-am ajuns. Cu proxima ocazie insa.... Pe drumul dintre Constanta si Sibiu neaparat oprire la Dedulesti, pe Dealul Negru. -------------------- Skoda, Subaru, Noul Tucson...
|
|
|
Aug 4 2009, 12:14 AM
Post
#2
|
|
specialist Group: Membri Posts: 3.387 Joined: 8-September 06 From: San Francisco Member No.: 86.644 |
QUOTE Wtf? Adica stai ca nu pricep, iti trebuie pile intr-o crasma? Pai asta e, ca nu-i crisma, e experienta de aia de care poti avea una pe an in cazul cel mai bun, pentru majoritatea 2-3 in viata. Sint locuri limitate (zeci, si nu multe zeci) pentru ca un bucatar nu poate sa faca 10-20 de feluri pentru prea multi oameni. Iti aloci toata ziua, nu e ca si cum ai zice "mi-e foame bah, hai sa imbucam ceva", ci mai degraba ca si cum te-ai duce la meci, muzeu sau mai stiu eu ce , pentru ca dureaza minim 4 ore si cu bautura cu tot dai si o galeata de bani da se duce toata ziua. Deci daca pui impreuna numarul mic de oameni serviti, timpul mare petrecut inauntru si numarul mare de aomeni care vor sa intre iti dai seama ca se aduna lejer ani de asteptare. Revelion astia nu fac, sau n-am auzit (in multe tari revelionul nu e mare sarbatoare). Nu vreau sa fiu inteles gresit, n-am nimic cu circiumele bune si ieftine, pot fi excelente, dar ele ofera alt tip de experienta. Poti sa fii meloman si microbist simultan, dar e imposibil sa compari un meci cu o opera, desi ti-au placut foarte mult amindoua. E altceva. QUOTE cred ca la Barcelona la fiul nepotului unui var de-al vecinului unui carciumar de 4 sau 5 stele michelin, o somitate locala care se retrasese undeva pe langa oras. Dar a fost cam 50 euro/persoana si ne-a dat ala toate fentele de pe lume. Pai stele michelin sint numai 3 mari si late, si una e mare onoare sa obtii, insemna ca esti intre vreo primii 1% din categorie. Eu personal n-am mincat niciodata la restaurante peste o stea, si aia rar. De asta ghidul asta e peste nasul meu. Acu la 50E de persoana (include bautura? ca asta poate schimba complet povestea, eu singur pot sa rad lejer 50E in cel mai ieftin vin de pe lista la o masa - adica 2 sticle ) vorbim de un restaurant relativ scump si care poate fi si extraodinar, sau doar banal. Iar Barcelona e un oras cu mincare excelenta, intre primele din lume. Deci e foarte posibil ca locul ala sa fi fost la categoria foarte bun sau extraordinar. Alea de sute de E sint locuri in care ajungi o data la zece ani, nu saptaminal... nici sa ai banii nu prea ai cum. This post has been edited by ozz86651: Aug 4 2009, 12:16 AM -------------------- ---------------
Honda Civic EX 2006 140CP Mazda 6S 2003 220CP |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2024 - 12:40 PM |