IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

TOBA DE EȘAPAMENT FĂRĂ FUM

This topic is about TOBA DE EȘAPAMENT FĂRĂ FUM, the author, Mariustom, wrote about: O fi off topic ??? Un inventator din ... Ploiești /unsure.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":unsure:" border="0" alt="unsure.gif" /> Același, ... To read more just scroll down

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> TOBA DE EȘAPAMENT FĂRĂ FUM
Mariustom
post Apr 29 2011, 04:44 PM
Post #61


Păcat de acest forum ...
******

Group: Moderator
Posts: 4.288
Joined: 26-March 05
From: D
Member No.: 43.171



O fi off topic ???

Un inventator din ... Ploiești unsure.gif




Același, dându-și cu părerea și aici, din min 2:00 :



This post has been edited by Mariustom: Apr 29 2011, 04:54 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post Apr 29 2011, 07:42 PM
Post #62


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Deci prea tare... asta nu e afiliat la pancuantic baicoi ?


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Democratos
post May 1 2011, 08:15 AM
Post #63


novice
**

Group: Membri
Posts: 29
Joined: 18-April 11
Member No.: 132.050



În atenția responsabililor Mașini.ro și a utilizatorilor de internet.

Ca urmare a comportamentului antisocial, de denigrare și lipsit de respect, de calomnie la adresa unor persoane fizice și juridice, pentru lipsa ori refuzul de îndreptare a daunelor de imagine a celor afectați, proprietarul(ii) și persoanele aflate sub nickname-ul mike.omega și Diesel, vor fi chemați în instanță pentru faptele de insultă și denigrare, în formă continuată.
Avocatul proprietarului site-ului mașini.ro va lua legătura în următoarele 48 de ore cu avocații părților vătămate, pentru mediere și soluționare amiabilă.

Pentru cei care nu vă cunoașteți drepturile, reproduc mai jos pasaje dintr-un articol bine scris și documentat, al unui jurist a cărei expertiză este recunoscută.

„Insulta si calomnia in Internet - Probleme juridice privind continuturile negative din Internet, Dr. Horatiu Dan Dumitru, Articol publicat in Revista "Pandectele Romane" nr. 5/2003
................................................................................
..................................................
Din punct de vedere juridic, spatiul cibernetic are darul incontestabil de a potenta exercitarea unui drept fundamental, dreptul la libera exprimare. Afirmand libertatea de exprimare in teritoriul virtual in speta, cea avand un continut critic si hipercritic -, nu putem ignora limitele la care aceasta este, in mod obiectiv, supusa. La fel ca si in mediile obisnuite, nu orice fel de afirmatii sunt ingaduite si nu orice fel de limbaj se bucura de ocrotirea legii. Persoanele care au fost lezate prin folosirea unui limbaj insultator sau calomnios se pot indrepta, pe cale penala sau civila, impotriva celor vinovati.
................................................................................
...............................................
Astfel, raportandu-ne la Constitutia Romaniei, in cazul unei calomnii sau insulte savarsite online vor trebui sa prevaleze dispozitiile art.30 alin.4 (libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine), coroborate cu cele ale art.1 alin.3 (demnitatea omului reprezinta o valoare suprema si este garantata), ale art.21 (liberul acces la justitie si imposibilitatea ingradirii legale a acestuia) si ale art.16 alin.1 (egalitatea in fata legii, fara privilegii si fara discriminari).
................................................................................
.....................................................
Legea privind comertul electronic nr.365/2002, dispozitia conform careia, furnizorii de servicii sunt obligati sa intrerupa, temporar sau permanent, transmiterea intr-o retea de comunicatii sau stocarea informatiei furnizate de un destinatar (utilizator) al serviciului respectiv, in special prin eliminarea informatiei sau blocarea accesului la aceasta, accesul la o retea de de comunicatii sau prestarea oricarui alt serviciu al societatii informationale, daca aceste masuri au fost dispuse de o autoritate publica, din oficiu sau la primirea unei plangeri ori sesizari din partea oricarei persoane (subl.ns. H.D.D).
................................................................................
.....................................................
avand cunostinta despre faptul ca activitatea sau informatia respective este nelegala ori despre fapte sau circumstante din care sa rezulte ca activitatea sau informatia in cauza ar putea vatama drepturile unui tert, furnizorul actioeaza rapid in vederea eliminarii posibilitatii de acces oferite sau a blocarii utilizarii acesteia.
................................................................................
.....................................................”


Vineri, 29 Aprilie, s-a adus la cunoștința responsabililor mașini.ro, de la București și Timișoara, dar cum termenul de 24 de ore pentru cererea scuzelor publice este depășit, am considerat aceasta ca refuz și am declanșat procedurile prevăzute de lege.

Atenție la termene, atenție la drepturile constituționale, atenție la imagine, LEGEA ne apără pe toți, ea trebuie respectată.
Democratos


Go to the top of the page
 
+Quote Post
G e o r g e
post May 1 2011, 09:25 AM
Post #64


workaholic * * * * * *
******

Group: Moderator
Posts: 11.052
Joined: 4-August 03
From: Bucuresti
Member No.: 14.854



QUOTE (Democratos @ Apr 28 2011, 07:35 PM) *
QUOTE (Diesel @ Apr 28 2011, 03:25 PM) *
Deci noi n-avem capacitatea de a intelege principiile de functionare ale plasturilor, ale purificatoarelor Brad, ale tobei care nu scoate fum. Creatorii lor nu pot oferi explicatii stiintifice in legatura cu functionarea lor.

Cum facem diferenta intre un produs autentic si un fals? intre un creator si un escroc?

Apropos, nici toba masinii mele nu scoate fum.


Pentru Diesel,
Corect!!!
Desigur, nu pot garanta că nu ar exista persoane care să înțeleagă și să zâmbească la discuțiile noastre. Dar în acest moment, ai dreptate, doar inventatorii, creatorii, constructorii acelor dispozitive, știu sau înțeleg cum funcționează. Pe undeva firesc, pe de altă parte, trist pentru noi.

Cum facem diferența, simplu, prin bunul simț care ne caracterizează. În ceea ce privește calitatea inventator- escroc, am înțeles că Davidoni prestează sistemul money back, așa cum a afirmat Alex. Prin urmare întrebarea este retorică sau superfluă. Sau poate ....pe încercate rolleyes.gif

Da, ce, te cheamă Habarnam, trăiești în orașul florilor și mașina ta mmerge cu sifon? unsure.gif
Dem

cu chestia asta o sa pierzi procesul. parerea mea de (conform spuselor tale) necunoscator. in fine , ideea ta de baza e ca toti trebuie sa fim ignoranti si sa inghitim de bune orice vine spre noi. ca doar de , a fost gandita de cineva inaintea noastra, deci acel cineva ne este superior, deci sa credem sa nu cercetam si iata cum cred ca cineva s-a uitat prea mult la stargate.

QUOTE (Democratos @ Apr 28 2011, 08:35 PM) *
QUOTE (Diesel @ Apr 28 2011, 06:41 PM) *
Comisia a stabilit ca dumneata, alaturi de Davidoni, esti un escroc. Te vom clasifica altfel atunci cand ne vei explica pe intelesul nostru cum iti functioneaza jucariile.
Masina mea merge pe benzina (nickname-ul e la deruta) si n-are nici o modificare fata de cum am luat-o de la dealer. Nu scoate fum pentru ca asa functioneaza motoarele pe benzina cu catalizator ce se supun normelor euro4.
Rog colegii forumisti sa ignore in continuare escrocii care fac trolling aiurea.


.....care comisie este alcătuită in impotenți sau incompetenți.
Aș dori să vă cunosc, nu de alta dar comisiile se fac doar atunci când neputința este mare.
De că mă jignești și imi spui escroc? ai o dovada pentru o escrocherie de-a mea, te-am escrocat cu ceva, ți-am înșelat încrederea pentru avantaje materiale....mergi prea departe.

Înțeleg că nu ai avut o copilărie normală și nici cărțile de povești ale celor șapte ani de acasă, no problem, nici alții, este nefiresc să reacționezi așa la glume. Era vorba despre "Călătoriile lui Habanam în Țara Florilor"
Nu am obligația să te alfabetizez ori să-ți dezvolt bagajul de cunoștințe tehnice, și asupra cărora nu mă refer acum. Fi civilizat.

Toba de eșapament cu catalizator este cu totul altceva. Întreabă care este rostul ei și legătura cu fumul, eventual închide ușa la garaj, pornește motorul și ......dacă mai apari, înseamnă că te-ai convins.

Iar, a propos de trolling, vezi că te-ai rătăcit pe forum, ai nimerit aiurea, aici vorbim despre știința necesară înțelegerii funcționării tobei de eșapament fără fum, topic pe care l-am deschis eu.
Fără supărare,
dem

si cu asta.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post May 1 2011, 09:25 AM
Post #65


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



Prea stimabile domn Democratos,

Cunostintele tale de drept sunt admirabile pentru un laic, e posibil ca tu sa te pricepi mai bine la drept decat ma pricep eu la fizica, dar totusi as vrea sa iti amintesc anumite aspecte (fara sa am intentia in a-ti ingradi libertatea procesuala):

1. Accesul pe forumul masini.ro are o baza contractuala, este discutabil daca poti invoca raspunderea contraventionala intr-o relatie contractuala guvernata de reguli acceptate de ambele parti.
2. Dincolo de discutii extrem de fine (si poate controversate) despre insulta si calomnie (gradul de pericol social necesar pentru realizarea infractiunii, proba veritatii, latura subiectiva, etc) este dincolo de discutii faptul ca subiectul pasiv trebuie sa fie o persoana fizica identificata in mod clar. Aceasta persoana este de altfel si singurul titular al actiunii.
3. De unde stii tu ce va face avocatul site-ului masini.ro ? Oare are avocat site-ul masini.ro ? poate trebuie sa isi angajeze... sau poate isi realizeaza asistenta juridica prin persoane salariate... sau poate esti si prezicator ?




--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
G e o r g e
post May 1 2011, 09:25 AM
Post #66


workaholic * * * * * *
******

Group: Moderator
Posts: 11.052
Joined: 4-August 03
From: Bucuresti
Member No.: 14.854



QUOTE (Democratos @ Apr 28 2011, 08:50 PM) *
QUOTE (Diesel @ Apr 28 2011, 06:41 PM) *
Te vom clasifica altfel atunci cand ne vei explica pe intelesul nostru cum iti functioneaza jucariile.


Nene Diesel, tot eu .... rolleyes.gif
Am înțeles că matale ești moderatorul și ar trebui să fiu sensibil la tonu matale strident, m-am emoționat teehee.gif ....dă-mă afară dacă nu "corespund" banned.gif

Da, dacă eu îți explic și matale nu pricepi, fie că nu vrei fie că nu poți, înseamnă că matale ești tâmpit? unsure.gif
Eu nu cred asta și te rog să îți ceri scuze pentru jignirea anterioară.
În caz contrar, îl caut pe șeful matale. thumbsup.gif
dem

PS. dacă matale ești seful mare atunci ne vedem în altă parte și o lămurim ....bărbătește. ninja.gif

si cu asta.\

LE: aia cu , sa o lamurim barbateste imi suna a amenintare. voua ?

This post has been edited by G e o r g e: May 1 2011, 09:27 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post May 1 2011, 09:46 AM
Post #67


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.551
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



Topicul trebuie mutat pe combat.


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
getodac
post May 1 2011, 10:15 AM
Post #68


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.029
Joined: 2-December 08
From: Ramnicu Valcea
Member No.: 118.674



QUOTE (Democratos @ May 1 2011, 06:15 AM) *
În atenția responsabililor Mașini.ro și a utilizatorilor de internet.

Ca urmare a comportamentului antisocial, de denigrare și lipsit de respect, de calomnie la adresa unor persoane fizice și juridice, pentru lipsa ori refuzul de îndreptare a daunelor de imagine a celor afectați, proprietarul(ii) și persoanele aflate sub nickname-ul mike.omega și Diesel, vor fi chemați în instanță pentru faptele de insultă și denigrare, în formă continuată.
Avocatul proprietarului site-ului mașini.ro va lua legătura în următoarele 48 de ore cu avocații părților vătămate, pentru mediere și soluționare amiabilă.



Bai nene tu nu ai toate tiglele pe casa?
Sti ce cred eu?... ca defapt tu esti marele ping-pong zdrang-bang inventator D. care a intrat special pe aici deranjat de cele scrise despre plasturi minune si ai pornit o vanatoare de antagonisti deschizand vreo doua topicuri provocatoare si asteptand sa iti cada vreunul in plasa, rationamentul asta ma face sa cred ca esti un dus cu pluta sau ca ai baut apa de la caine. Te sfatuiesc sincer sa te cauti la un doctor de scufitze ca se pare ca ai tras pe nas din toba fara fum.
Poti sa dai in judecata toti useri pt ca o sa primesti despagubiri cate un cal putere de la fiecare, te las pe tine sa te gandesti care cal.
Succes la tribunal anti-antagonistule thumbsup.gif


--------------------
G4 - simplu si eficient.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
solmar
post May 1 2011, 10:37 AM
Post #69


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.551
Joined: 15-July 09
From: Costa del Sol
Member No.: 120.468



QUOTE (Democratos @ May 1 2011, 09:15 AM) *
În atenția responsabililor Mașini.ro și a utilizatorilor de internet.
Avocatul proprietarului site-ului mașini.ro va lua legătura în următoarele 48 de ore cu avocații părților vătămate, pentru mediere și soluționare amiabilă.


Asta e un ordin sau o recomandare sau altceva?
Cine sunt partile vatamate? Democratos este un nick, nu poate avea personalitate juridica. Mai exista alte parti vatamate? S-a introdus o actiune in instanta?


--------------------
Skoda, Subaru, Noul Tucson...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DORU
post May 1 2011, 11:50 AM
Post #70


Super Moderator
******

Group: Moderator
Posts: 8.261
Joined: 11-November 02
From: ORADEA
Member No.: 7.754



Mie nu-mi plac polemicile neconstructive, dar informatiile mele sunt ca atat insulta cat si calomnia sunt abrogate de Curtea Constitutionala...e ceva mai complicat de explicat dar asta e ideea... Cred ca masura bunului-simt sta in fiecare din noi si ar trebui s-o pastram daca dorim sa fim OAMENI.


--------------------


OCTAVIA 1.8T 4X4 - Powered by Dimsport, Milotec, Forge, EBC and Ferodo Racing !

Detalii despre masina mea si Skoda in general pe FORUMUL SKODA-CLUB !

Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura.

"What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HalbaSus
post May 1 2011, 01:21 PM
Post #71


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 10.684
Joined: 29-March 04
From: Oradea (Bihor)
Member No.: 23.122



DORU, curtea constitutionala a abrogat legea care scotea cele doua infractiuni din codul penal, deci practic au fost reintroduse (desi e discutabila insasi existenta lor in masura in care pana la intrarea in vigoare a noului cod penal nu avem un text legal clar) sunt discutii juridice foarte interesante pe tema asta dar sunt convins ca noul nostru coleg nu este atat de interesat de aceasta problema, a citit el un articol pe internet asa ca sigur stie mai bine decat mine care e treaba cu insulta si calomnia.

@solmar, in Combat discutam "ca intre barbati" ori nu cred ca aici e cazul, ca poate Democratos se supara si ne paraste la tov. educatoare.

@Democratos, ca sa fie mai simplu si sa nu ratezi pe nimeni eu zic sa dai in judecata toti membrii forumului, pentru ca te-au insultat si calomniat si denigrat prin inactiune, adica nu ti-au spus ca toba de esapament fara fum si purificatorul de aer sunt mega-inventii stralucite care functioneaza 100%.


--------------------
Mercedes C320 CDI 4-matic
Audi A3 Sportback 1.9 TDI
"Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary... that's what gets you." -Jeremy Clarkson
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DORU
post May 1 2011, 01:30 PM
Post #72


Super Moderator
******

Group: Moderator
Posts: 8.261
Joined: 11-November 02
From: ORADEA
Member No.: 7.754



QUOTE (HalbaSus @ May 1 2011, 02:21 PM) *
DORU, curtea constitutionala a abrogat legea care scotea cele doua infractiuni din codul penal, deci practic au fost reintroduse (desi e discutabila insasi existenta lor in masura in care pana la intrarea in vigoare a noului cod penal nu avem un text legal clar) sunt discutii juridice foarte interesante pe tema asta dar sunt convins ca noul nostru coleg nu este atat de interesat de aceasta problema, a citit el un articol pe internet asa ca sigur stie mai bine decat mine care e treaba cu insulta si calomnia.


Parere strict personala: legea nu trebuia abrogata in opinia mea. In plus, din ce stiu, de vreo 2 ani nu se mai iau cazuri bazate pe "insulta si calomnie" ...
Deci poate e abrogata, dar nici reintrodusa nu pare biggrin.gif


--------------------


OCTAVIA 1.8T 4X4 - Powered by Dimsport, Milotec, Forge, EBC and Ferodo Racing !

Detalii despre masina mea si Skoda in general pe FORUMUL SKODA-CLUB !

Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura.

"What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
James Kilowatt
post May 1 2011, 01:32 PM
Post #73


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 13.667
Joined: 30-June 04
From: Europa
Member No.: 28.666



@Doru
Un forum e prin definitie un loc pentru polemica.

Eu am ratat mesajul prin care Democratos s-a identificat ca autorul tobei fara fum.... unsure.gif


--------------------
Scuter 108cc... benzina, automat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian107416
post May 1 2011, 01:56 PM
Post #74


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.042
Joined: 1-June 07
From: Bucuresti
Member No.: 107.409



Stimabile Democratos, dar nu mai bine dai dumneata in judecata industria auto pentru ca foloseste tobe care scot fum invizibil? Alea Diesel sunt si vizibile, acolo durerea e mai mare. biggrin.gif biggrin.gif
Una peste alta, spatiul virtual de pe acest site a fost poluat de replici kilometrice si fara nici o noima, ce nu fac altceva decat sa persifleze o gramada de mediocrii, care sunt rezultatului direct al dreptului domniei tale la libera exprimare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DORU
post May 1 2011, 02:57 PM
Post #75


Super Moderator
******

Group: Moderator
Posts: 8.261
Joined: 11-November 02
From: ORADEA
Member No.: 7.754



QUOTE (James Kilowatt @ May 1 2011, 02:32 PM) *
@Doru
Un forum e prin definitie un loc pentru polemica.


Perfect de acord, insa CONSTRUCTIVA... asta subliniam mai sus... thumbsup.gif


--------------------


OCTAVIA 1.8T 4X4 - Powered by Dimsport, Milotec, Forge, EBC and Ferodo Racing !

Detalii despre masina mea si Skoda in general pe FORUMUL SKODA-CLUB !

Uneori Dumnezeu ne taie craca de sub picioare ca sa ne aducem aminte ca putem zbura.

"What makes you wise in life is not the success, it's when you go down and come back"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mike.omega
post May 1 2011, 03:02 PM
Post #76


specialist
******

Group: Moderator
Posts: 6.522
Joined: 12-May 04
From: Constanta
Member No.: 25.186



QUOTE (getodac @ May 1 2011, 10:15 AM) *
QUOTE (Democratos @ May 1 2011, 06:15 AM) *
În atenția responsabililor Mașini.ro și a utilizatorilor de internet.

Ca urmare a comportamentului antisocial, de denigrare și lipsit de respect, de calomnie la adresa unor persoane fizice și juridice, pentru lipsa ori refuzul de îndreptare a daunelor de imagine a celor afectați, proprietarul(ii) și persoanele aflate sub nickname-ul mike.omega și Diesel, vor fi chemați în instanță pentru faptele de insultă și denigrare, în formă continuată.
Avocatul proprietarului site-ului mașini.ro va lua legătura în următoarele 48 de ore cu avocații părților vătămate, pentru mediere și soluționare amiabilă.



Bai nene tu nu ai toate tiglele pe casa?
Sti ce cred eu?... ca defapt tu esti marele ping-pong zdrang-bang inventator D. care a intrat special pe aici deranjat de cele scrise despre plasturi minune si ai pornit o vanatoare de antagonisti deschizand vreo doua topicuri provocatoare si asteptand sa iti cada vreunul in plasa, rationamentul asta ma face sa cred ca esti un dus cu pluta sau ca ai baut apa de la caine. Te sfatuiesc sincer sa te cauti la un doctor de scufitze ca se pare ca ai tras pe nas din toba fara fum.
Poti sa dai in judecata toti useri pt ca o sa primesti despagubiri cate un cal putere de la fiecare, te las pe tine sa te gandesti care cal.
Succes la tribunal anti-antagonistule thumbsup.gif


Cu calm si rabdare! Nu asa Getodac! N-are rost sa ne enervam ca ne enervam degeaba smile.gif

@Democrates: foarte interesant postul tau insa:
1. Eu nu ti-am adus atingerile de care tu te plangi.
2. Diesel te-a facut escroc pentru ca nu ai vrut sa explici unele lucruri.
3. Aici nu funcitonam pe baza de nume de buletin. Nu stiu ce scrie la tine in buletin dar la noi sigur scrie altceva. Deci nu ti-am adus o dauna de imagine in mod direct. Daca am fi un site gen mircea-badea.ro iar eu m-as apuca sa-l injur pe proprietarul site-ului, atunci da! Dar aici functionam cu pseudonime.
4. Citarea unui articol dintr-o revista de care nu a auzit nimeni din 2003 e de aceeasi natura cu informatiile de ordin tehnic oferite pana acum. Pe langa faptul ca acel articol mai contine si mici greseli de scriere, din 2003 si pana astazi legile s-au tot schimbat.
5. Am mai vorbit de dreptul la libera exprimare si am mai explicat si atunci ca atat site-ul cat si forumul au statut privat si se supun unor reguli. Faptul ca putem folosi acest forum este un beneficiu oferit de propietarii site-ului. Faptul ca eu sau altcineva avem drepturi de moderare pe acest forum se datoreaza exclusiv activitatii de pana acum.


PS: ai putea foarte bine sa raspunzi ce la ce a scris F1anatic (ca sa nu-i confirmi omului ca se agita degeaba) despre particulele PM10.


--------------------
Daewoo Nubira II 1.6 GPL

http://viatacudba.blogspot.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post May 1 2011, 08:08 PM
Post #77


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



Haha.
Am miros ca pute ceva cind m-a luat cu electronistul, si nu e Rebel... deci nenea asta a sapat ceva.
In loc sa ne aduca o dovada ceva ca dispare fumul, o ia cu amenintari ca va dau in judecata.

Ba, si eu pot sa zbor si ma fac invizibil. Daca spune careva ca sint nebun sau escroc va dau in judecata! A, n-am demostrat ca e a adevarat? Da ce, Davidoni a demonstrat ceva? biggrin.gif


--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucian107416
post May 1 2011, 09:40 PM
Post #78


specialist
******

Group: Membri
Posts: 1.042
Joined: 1-June 07
From: Bucuresti
Member No.: 107.409



Democratos, de curiozitate, care sunt pretentiile tale? Ce speri sa obtii in urma procesului?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
T u d o r
post May 1 2011, 10:51 PM
Post #79


Membru destul de avansat
******

Group: Moderator
Posts: 8.813
Joined: 10-October 05
From: Ramnicu Valcea (Valcea)
Member No.: 57.984



unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif samd, sa nu umplu postarea de figuri uimite. 36182451.gif

Bai, e aievea sau e doar un vis? Stimabilul se crede intr-o revista de specialitate care a indraznit sa nu-i ia in seama inventia care va schimba lumea??? Domle... de fapt cine esti? Te-ai declarat cumva posesorul brevetului de inventie a tobei fara foc nu iese fum? Iar noi ne erijam in comisia de licentiere?

Eu cred ca in afara de avocat site-ul masini.ro ar trebui sa-si angajeze si un psihiatru. A nu se intelege ca fac aluzie la cineva anume...asa, sa fie.


--------------------
Honda Accord 2.0 Executive Premium White

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ozz86651
post May 3 2011, 12:50 AM
Post #80


specialist
******

Group: Membri
Posts: 3.387
Joined: 8-September 06
From: San Francisco
Member No.: 86.644



Nenea asta mi-a trimis un mesaj personal cu juristi, creatori, si alte asmenea argumente. Am ris, pentru ca e ridicol. Ce ti-e si cu internetul asta, cita explorare in strafundurile patologiei umane ne prilejuieste.


--------------------
---------------
Honda Civic EX 2006 140CP
Mazda 6S 2003 220CP
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Pages V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th April 2024 - 01:49 AM