Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BALAMUC
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Distractii
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
T u d o r
Hehehe, imi amintesc acum vreo 15 ani cand a intrat Mac in Romanica, s-a deschis primul la Unirea. Eram in Bucuresti pe vremea aia si impreuna cu niste colegi am strans toate ramasitele de bani de pe la toti (+niste "da-mi niste bani ca ti-i dau duminica dupa ce vine pachetul de acasa") si ne-am instalat la coada aia imensa formata acolo. Pot sa spun ca pentru puterea noastra de cumparare de atunci un Big Mac + cartofii si sucul era un orgasm al destrabalarii. Mi-a placut la vremea aia, aveam varianta Gara de Nord - hamburger cu ou facut intr-o juma' de paine.

Ok, acum... nu mananc la Mac. Nu de teama de a ma ingrasa, nu de sanatate (desi recunosc ca nu sunt tocmai de dat exemplu in privinta calitatii mancarii pe care o ingurgitez), pur si simplu prefer altceva. O pizza, o shaorma (doar din locuri verificate), KFC (extrem de rar dar ala recunosc ca-mi place), chiar si Burger King cand am ocazia. Sa va spun de fi-miu insa? biggrin.gif Ar ucide pentru un meniu de-ala cu jucarie, de fapt ar fi ucis cand era pe la 6 ani, acum jucaria nu-l mai tenteaza dar a ramas cu sechele. Evitam cat se poate sa-i oferim asa ceva, deocamdata nu are foarte multe pretentii pentru o locatie sau alta. Totusi cand intri intr-un astfel de loc (si am vazut si in Germania si in alte tari unde apa calda e 24h la robinet) te loveste evident numarul de copii si adolescenti. Ei sunt in Europa masa de consumatori ai fast food-urilor "da firma". Habar n-am motivele lor, poate se duc acolo ca e trendy sa fii vazut intr-un loc "de fitze" pentru varsta lor. In Valcea e un lant de carciumi extrem de bine cotat unde tinerii se duc sa fie vazuti. Sa fie "acolo". Mancarea e oarecum ok dar fara sa explice afluenta nici pe jumatate. Ei, incerc sa-mi explic ca cei pana in 14-16 ani gasesc in Mac acest loc unde se intampla toate lucrurile. smile.gif

Explicatia asta gasita de mine se refera doar la Romania unde forma bate la fund fondul. smile.gif
HalbaSus
Exact asta e si viziunea mea despre Mac... e loc pentru copii, locul unde copiii vor sa mearga (pt mancare si nu numai). De la 3 la 14-15 ani tot ce vor e Mac !. O fi clovnul ala tampit ? o fi jucariile ? o fi locul de joaca din mac-uri ? o fi treaba cu zilele de nastere (cica e de rahat daca nu iti faci ziua la mac (copil fiind)) ? Nu stiu. Cert e ca daca esti copil McDonalds iz da place to be.

Daca ai deja peste 15 ani eviti cu orice pret McDonaldsul tocmai pentru a te delimita de copii, vrei sa demonstrezi ca tu nu mai esti copil, fumezi, bei votca, si nu mergi la mcdonalds biggrin.gif (Ok, am glumit, dar ati inteles ideea). Iar ca adult... motivele pentru a merge la mec sunt destul de putine: nu ai bani, nu ai alt loc in care sa poti manca rapid si convenabil, iti place cartonul presat, etc...
bogcot76
Ozz, diferenta de aport caloric intre cartofii prajiti si cei fierti e de vreo 280-300 kcal in favoarea celor prajiti (adica 80 kcal / 100 gr fierti versus intre 320-400 kcal/ 100 gr cei prajiti depinde de cat de murati in ulei sunt). Nu amidonul te ingrasa la cartofi ci tocmai faptul ca ii prajesti si inghiti ulei care are cam 900-1000 kcal / 100 ml. Daca nu crezi intreaba-i pe cei 3988 de angajati slabi ai companiei in care lucrezi. Normal ca te poti ingrasa si daca mananci doua vagoane de slata verde pe zi. Nici o problema. Insa 80 kcal per suta la cartofi fierti e nimica. Si inca odata iti spun ca aia de la Mc nu sunt cartofi in adevaratul sens al cuvantului, cel putin in Romania nu sunt.

De restu nu ma mai apuc sa combat nimic pentru ca din cate am vazut ideile tale sunt clare si bine fixate pe cortex, asa ca no chance. Probabil ca tonele de articole si carti scrise, culmea, multe de autori americani, sunt garbage propagandistic comunist. Dar tu ai nevoie de dovezi stiintifice si nu am de unde sa le iau, ca ele nu exista. Oricum, da-i inainte cu Mc-ul.

Eu sunt convins ca tu in realitate mananci ocazional Mc. Problema e cu aia care mananca zi de zi. Ca exista din astia, tot mai multi si pe aici. Discutia nu cred ca se refera la situatiile in care de voie de nevoie mai mananci si de la fast-food ca n-ai incotro. Se refera la mancatul zilnic sau regulat de acolo. Nimeni nu a spus ca mezelu e sanatos sau mai stiu ce mancare din asta superprocesata. Si apropos, tot niste baieti destepti au constatat acum ca cica carnea de porc e mai sanatoasa decat cea de vita. Intrebarea e, ce companie producatoare de carne de porc o fi finantat studiul? ninja.gif
T u d o r


Si text
ozz86651
Eu cred ca avem o problemna de comunicare aici. Eu n-am spus nici o clipa ca Macul e sanatos. N-am spus nici ca e bun. Am spus numai ca nu e nimic supra-natual, toxic, chimic in spatele lui. E hamburgher cu cartofi prajit, nu salata! Ca provine de la Mac, ca provine din casa mea e aproximativ la fel de nesanatos. Daca imi fac hamburgheri cu cartofi prajiti la mine in casa si maninc zilnic tot dracu ma ia. N-ar trebui sa se zica "nu mincati hamburgheri zilinic ca au grasime si colesterol" in loc de aberatia "nu va duceti la mac ca va otravesc cu nus ce afinatori, e-uri, aditivi si nitrati"?
Si am mai zis ca din contra, puncte in care se poate discuta ca mac-ul e de fapt ceva mai putin naspa decit ce face Gigi in casa, de exemplu eu sint destul de incredintat ca cartofii de la mac sint mai sanatosi ca alti cartofi prajiti (sint scufundati in uleiul preincins ceea minimizeaza absortia de ulei, sint facuti la temperatura optima, uleiul e curat, nu plin de arsura cancerigena), dar asta nu inseamna ca sint sanatosi cu adevarat. Si mai sint incredintat ca e multa mincare traditionala in multe tari care se bate cot la cot cu mac la toxicitate.
Numai ca vezi tu, n-am vazut pe nimeni facind experimente cu mici si ceafa si venind cu ele pe net ca micul e toxic ca nu se strica. Si oricum nu de aia e toxic.


In america e intradevar multa propaganda dar in loc sa fie anti mincare nesanatoasa e, ca si asta care ai vazut-o, anti companii. Iar in Romania e absolut ridicol sa ai o problema cu macul cind marea majoritate a oamenilor maninca mac cel mult ocazional. Dar in schimb o multime baga zilnic mici, saoarme, tochituri, cirnati, cartof prajiti imbibati in ulei cu maioneza deasupra, chiftele prajite in ulei, si sint si sedentari. 99.9% din bolile de inima si burtile din Romania nu au treaba cu mac-ul. Da moama uite ce ne face mac si cum ne omoara....pastele si grijania.
Ia maninca salate la mac (fara dressigul ala) si fugi 5km pe zi sa vezi ce sanatos esti, mult mai santos decit ala care maninca in casa si sta pe cur.

pS: uite videoul de mai sus, daca nici aia nu e propaganda atunci ce-i?
bogcot76
Ok, asa mai vii de acasa. Am inteles si sunt de acord cu tine. In general in Romania se mananca prost si asta ma seaca si pe mine. Untura pe paine.... Sunt multi care manaca in prezent la genul de Mc sau alte fast-food-uri si in Romania. In orasele mari mai ales. Totusi, eu nu am vazut campanii, la noi cel putin, sau in tarile vest europene, impotriva strict a Mc-ului. Exista campanii impotriva mancarii nesanatoase pur si simplu - exces de dulciuri, grasimi, sare etc. De unde paranoia asta cu conspiratia anti Mc? Filmulete de genul ala exista pentru ca in general se loveste in cel mai mare brand, care fie vorba intre noi, e si cel mai agresiv la nivel mondial din punct de vedere al impactului, reclamei etc. Doar nu ai vrea un filmulet anti shaorma Dristor. La fel si la tigari - tam tam mare cu Marlboro sau Camel dar cu Monkey nu am vazut nimic (glumesc).
Diesel
Cartofii prajiti de la Mac mi se par naturali, doar ca sunt stocati curatati gata si congelati. Se gasesc si in comert pungi de cartofi curatati si congelati. Acasa au iesit un pic diferit si in mod cert aia de la Mac sunt prea sarati. Am vazut si la "How it's made" procesul de asamblare pentru cartofii prajiti.

Din punct de vedere demografic, nu apare nici o separare la 14 ani... poate dupa 34. Jumatate din anturajul meu ar manca la Mac/KFC daca e vorba de fast-food si ar comanda BigMac sau CrispyStrips. Cealalta jumatate shaorma. Toti au obiceiul sa refuze in mod sistematic locurile noi si merg pe increderea locului batatorit si a sfaturilor de la prieteni. (deh, generatia retelelor sociale)
Mariustom
Părerea unui vânzător de I30:
"Descrierea Vehiculului:

Vehicolul se conduce foarte usor datorita servodirectiei excelente.Daca doresti sa te strecori in trafic herghelia de 109 cp te servesc neconditionat. Nu vei putea trece neobservat deoarece culoarea albastrul viu va face ca totii ochii trecatorilor sa se inderpte asupra ta si sigur te vor invidia."

Sursa: http://www.autovit.ro/index.php?sect=show&id=C15713074
Mariustom
Aviz amatorilor, o "chestie" reală:

Mariustom


Acu sunt răutăcios biggrin.gif și nu sunt fan VW:
O altă marcă ar suporta atâtea rostogoliri iar apoi să pornească ?
Diesel
Reliant Robin? Toyota Hilux?
T u d o r
Dennis Rodman
Mariustom
Ce se întâmplă când tragi cu pistolul în gheață
http://www.tare.ro/homeschooled2/495019-ce...glont-in-gheata
Baby Blues
QUOTE (Mariustom @ Nov 24 2010, 10:23 PM) *
Ce se întâmplă când tragi cu pistolul în gheață
http://www.tare.ro/homeschooled2/495019-ce...glont-in-gheata

Daca ar fi ceva adevarat aici nu s-ar putea explica decat prin rotatia in aer a glontului data de ghinturile tevii. Totusi exista cateva aspecte care nu au fost luate in seama si care arata ca este un fake:
1. Nu sunt urmele ghinturilor (exact cele care ii imprima glontului miscarea de rotatie).
2. Glontul nu este deformat deloc, iar daca ar fi intalnit un alt corp (gheata) la fel de tare ar fi trebuit sa se deformeze si el.
3. Zgomotul facut de pistol este mult mai mic in comparatie cu zgomotul facut de cei doi iar dupa cate am vazut eu pare un 9 mm care de obicei face ceva galagie.
Mariustom
Beeeeeyyy, Cârcotașii s-au gătat de-o oră, le-ai luat locu' ??? tongue.gif biggrin.gif

Am 2 neclarități:
- ești convins că acel pistol trebuie să aibe ghinturi ?
- din ce se vede, parcă s-a deformat ... gheața wink.gif De ce trebuie neapărat să se deformeze glonțul la impactul cu gheața ???
ozz86651
Un glont se face muci si daca-l tragi in apa... dupa zgomot aia nu pare arma adevarata ci altceva, stiu si eu, cu gaz, asta ar explica lipsa ghinturilor si viteza mica a glontului.
Eu m-am gindit ca se misca pentru ca reingheata apa de sub el care s-a topit de la presiune.
Mariustom
Un filmuleț interesant
AZAZEL
poate va era foame:

http://www.protv.ro/stiri/cele-mai-scarboa...-lume-foto.html
Mariustom
Au și ei pe ... Dorel ohmy.gif
http://www.cancan.ro/actualitate/internati...ate-140915.html
Mariustom
Impresionant ...
http://www.220.ro/faze-tari/Camion-Rusesc/WM8zMJNmB8/
solmar
Oricat de morbid e subiectul, articolul e bestial:
+++
După ce ieri după-amiază a fost descoperit cadavrul mamei tinerei de 21 de ani care s-a înecat în dunăre, aseară a fost descoperit și cadavrul tatălui.
Petre Garoafă, de 62 de ani, avea urme de înjunghiere. Soția sa, în vârstă de 59 de ani, a fost descoperită în ieri după-amiază, decedată. Corpul ei a fost găsit în șifonier.
Din primele informații, moartea femeii a fost violentă. Poliția din Cernavodă a descoperit urme de sânge în cameră. Medicii legiști urmează să stabilească, mâine, cauza exactă a decesului. Vasile Garoafă, soțul acesteia, este dat dispărut.

Aseară, Elena și Vasile Garoafă au identificat corpul fiicei lor, la morga Spitalului din Medgidia.

Fiica victimei, Gabriela Mitu, de 22 de ani, s-a înecat în Dunăre. Inițial, mai multe persoane au declarat că luni, în jurul orei 15.00, două persoane au coborât dintr-o mașină, iar apoi s-au aruncat în Dunăre, ținându-se de mână.

Această informație este însă contrazisă de fratele tinerei, un băiat în vârstă de 13 ani, care se afla în mașină. Acesta a declarat la poliție că, de fapt, soțul Gabrielei, Bogdan Mitu, a forțat-o pe tânără să se arunce în apă și ar fi înecat-o, după care s-a aruncat și el în Dunăre.

Adolescentul a mai povestit că în timp ce se deplasau cu mașina, între cei doi soți a izbucnit o ceartă. Băiatul a spus că motivul a fost un accident rutier, pentru care Bogdan Mitu trebuia să achite daune. Pe fondul acestui conflict, bărbatul în vârstă de 31 de ani, diagnosticat recent cu cancer de colon, a oprit mașina lângă malul Dunării, a omorât-o, iar apoi a încercat să se sinucidă.

Corpul fetei de 22 de ani a fost găsit la câteva ore, iar căutările au continuat, întrucât Bogdan Mitu nu a fost găsit.

Misterul tragediei de la Cernavodă se amplifică, iar polițiștii nu exclud varianta ca ginerele celor doi bătrâni să nu fi murit în tragedia de ieri. Și soțul bătrânei care a fost descoperită, astăzi, omorâtă nu este de găsit.

Cauzele acestei tragedii au fost determinate, din primele informații, de problemele financiare și de diagnosticul de cancer de colon, care au marcat familia Mitu
+++
sursa evz, feri predescu

Comentariul de mai jos in schimb e bestial, am ras cu lacrimi:
+++
Feri predescu scrie despre o tragedie petrecuta la cernavoda, unde un baiat tanar, aproape batran si bolnav, casatorit cu fata lui garoafa vasile si elena din medgidia se pare ca a disparut dupa ce a omorat-o pe gabriela mitu, fata lui petre garoafa si elena garoafa, care nu a fost inca gasit dupa ce batrana a fost gasita omorata si nici tanarul de 31 de ani banuit ca ar fi omorat pe batranii de 59 si respectiv 62 ani, petre si elena, socrii acestuia care se pare ca s-a sinucis conform unor martori care i-a vazut pe el si pe gabriela, sotia sa, cum se aruncau in apa de mana, fapt infirmat de fratele victimei care se afla in masina!!!
Ce naiba este asa greu de inteles ??!!

+++
Mariustom
Și mie mi s-au înmuiat genunchii
http://www.220.ro/faze-tari/Pe-Varful-Lui-...bai/tkCcjdLPo3/
DRAGOS
asta e chiar tare!
adrian_flavius
Unii ziceau ca vine sfarsitul lumii...la noi, ca la nimeni: Pasarile lui Hitchcock, in varianta danubiano-pontica... laugh.gif
mike.omega
Unde au gasit ele borhot de struguri la vremea asta?! unsure.gif
solmar
Românii care nu au niciun venit trebuie să plătească lunar contribuția la sănătate în valoare de 37 de lei, adică 5,5% din salariul minim pe economie, dacă nu au fost înregistrate la primărie ca beneficiare ale unor ajutoare sociale.
Aricolul complet aici
http://www.adevarul.ro/financiar/Persoanel..._406759906.html

Propun spre impozitare directa:
a)
- copacii si arbustii
- cainii comunitari
- pisicile vagaboande
- viermii, gandacii, fluturii si alte ganganii
- orice animal aflat pe teritoriul tarii
Categoriile de mai sus se vor prezenta din proprie initiativa la primariile arondate si isi vor completa singure declaratiile de impunere. Cota de impozit 10 lei/lunar. (Sa nu zica ca nu sunt baiat de treaba)
cool.gif asta e b cu paranteza
- orice roman din Romania va plati la stat 5 lei/lunar impozit pe chestii viitoare. stim noi de ce.
- orice roman din Romania va plati la stat 10 lei/lunar impozit pe chestii trecute. stie el de ce.
- orice roman din afara granitelor este obligat sa trimita in tara sub forma de impozit minim 100 eur/lunar. stim noi ce sa facem cu ei.
- orice strain care trece prin Romania sau doar se gandeste la ea va plati o taxa de 10 eur. cine l-a pus?

Avand in vedere ca am devenit o sursa inepuizabila de taxare si impozitare se impun urmatoarele impozite/taxe:
- taxa pe elastic. cine poarta chiloti cu elastic va plati o suma forfetara in functie de numarul chilotilor si ritmul de schimbare al acestora
- taxa pe molecula. cine.... ba nu, oricine va plati o taxa pe molecula. se aplica constanta lui Avogadro
- taxa pe sex. pentru cei casatoriti tarif minim, pentru necasatoriti taxa dubla. la combinatiile dintre casatoriti aceeasi taxa, la combinatiile casatorit-necasatorit taxa creste cu 50%. la fel ca la benzina acciza se include in costul prezervativului. cine nu foloseste prezervativ, i se va retine lunar din salariu. urmeaza sa dovedeasca el cu probe daca taxa a fost sau nu aplicata corect.
- taxa pe taxa: tva-ul se aplica si taxei vamale si invers. intotdeauna cea mai mare taxa din cele doua se aplica.
- taxa de mers pe strada. se vor introduce aparate de taxare la fiecare intersectie la intrare si la iesire de pe strazi. taxa se aplica la fiecare intrare/iesire.
- taxa pe privit. cine merge si se uita pe strada va plati catre primarie, sectia urbanism o taxa egala cu suprafata desfasurata a obiectivelor privite care se inmulteste cu un coeficient. valoarea coeficientului depinde de cartier
- taxa pe deschisul si inchisul usilor. se va percepe o singura data la instalarea usii. daca in decursul a 10 ani se descopera ca s-au schimbat balamalele taxa se va aplica anual. deschisul si inchisul usilor provoaca curent.
- taxa pe prostie. se incaseaza in punctele de frontiera ori de cate ori un roman se intoarce in tara.

Nu radeti... nu e de ras. Cititi articolul!
T u d o r
N-am citit legea dar suna ambiguu formularea. Eu am inteles ca e vorba de cei fara venit din randul celor 0,9 milioane. Daca ai sti cati sunt asigurati fara venit declarat oficial la CNPAS... biggrin.gif Si unii la ce sume. Ca deh, trebuie sa beneficieze toti, nu?
solmar
Daca n-ai nici un venit, atunci cum doamne iarta-ma sa dai contributia la sanatate?
pmhoria
QUOTE (solmar @ Jan 11 2011, 08:05 PM) *
Daca n-ai nici un venit, atunci cum doamne iarta-ma sa dai contributia la sanatate?

Pai nu stii vorba aia? Ce face romanul cand nu mai are bani? Schimba 100 de marci smile.gif (e de pe vremea marcilor nemtesti)
Scuze de off
T u d o r
Solmar, e vorba de venit obtinut in forma legala. In tara asta daca nu stiai marea majoritate a veniturilor sunt ilicite. biggrin.gif Fie e vorba de salariul gri sau de bani trimisi in tara de rude aflate la munca, fie e vorba de diverse forme de "venituri" cu iz penal.
Mariustom
Cine se distrează mai fain iarna ?

Rușii ?
http://www.220.ro/faze-tari/Bowling-Cu-Masini/23TgyWy2ph/

Sau americanii ?
http://www.220.ro/faze-tari/Atentie-Face-Poc/z5UW2trEvm/
James Kilowatt
Ei, uite d-aia AWD-urile sunt naspa. Un fwd cinstit nu iesea din parcare pe asemenea vreme sa faca asa ceva pe strada teehee.gif
Baby Blues
Si in intamplare am deschis aceste pagini si deoarece m-am amuzat am continuat sa mai "sap" si iata ce-am gassit:

http://www.petitieonline.ro/petitie/papa_n...-p66477055.html

http://www.petitieonline.ro/petitie/pedeap...-p22297051.html

http://www.petitieonline.ro/petitie/interz...-p44297053.html

http://www.petitieonline.ro/petitie/petiti...-p33297052.html

http://www.petitieonline.ro/petitie/interz...-p67197055.html

Am ras cu lacrimi citind petitiile mentionate mai sus dar ultima mi-a atras atentia in mod deosebit. Propun trimiterea unor drone la initiatorul petitiei si la nevasta-sa care a semnat-o biggrin.gif
De asemenea propun ca in cluburile de fitness si fite ddin Bucuresti sa se fumeze doar tigari electronice iar minorii sa se bronzeze acasa la baie unde fiecare om are un neon in loc de bec.

http://www.petitieonline.ro/petitie/interz...-p67197055.html
Aceasta petitie banuiesc c-a fost introdusa de-un membru PSSUR , (ceva membru al serviciilor de informatii) Voi reveni pe larg
Baby Blues
http://www.petitieonline.ro/petitie/spune_...-p45197053.html

La aceasta pettie propun de lege ferenda urmatoarea modificare:
Daca stundentii universitatii mentionate in petitie nu-si reglementeaza situatia scolara in maximum 55 de ani calendaristici de la data incheierii ultimului an universitar, sa fie declarati absolventi cu diploma si cu toate drepturile aferente.

klm
CITAT(solmar @ Jan 11 2011, 08:21 PM) *
Românii care nu au niciun venit trebuie să plătească lunar contribuția la sănătate în valoare de 37 de lei, adică 5,5% din salariul minim pe economie

CITAT(solmar @ Jan 11 2011, 10:05 PM) *
Daca n-ai nici un venit, atunci cum doamne iarta-ma sa dai contributia la sanatate?

Hai sa nu fim mai catolici decat papa, normal ca, daca vrei sa beneficiezi de asigurari, trebuie sa platesti, altfel, e ca si cum ai spune ca este normal ca fiecare om trebuie sa beneficieze de un Mercedes.
solmar
klm,
hai sa vorbim aceeasi limba (romana). nu ai nici un venit inseamna ca nu ai nici un venit! zip, nada, zero, null, canci venit! nu ai venit, nu ai bani. nu ai bani, cu ce platesti?

Prin a fi mai catolic decat papa insinuezi altceva, ca acel om de mai sus are de fapt venituri, dar nu le declara. Ceea ce este alta gasca in alta traista.
Baby Blues
Mi-am adus aminte de astia:

http://www.politiaanimale.ro/

Pe sistemul : hai sa facem bani din orice, astia sunt in stare sa te prosteasca din orice. Ai aparut la tv de 3 ori,a auzit lumea de politia animalelor, maine poimaine imi intr in curte si-mi fura cataua. Oricum asocierea periculoasa cu institutia politiei lasa loc multor alti doritori de bine sa infiinteze "politia strazilor" sau orice alta organizatie care sa includa si cuvantul "Politie" . Pana una alta, daca nu stiati domnul Prodan- inspectorul general al IGPA (Politia Animalelor ) a infiintat si http://www.comisariat.ro/ Comisariatul pentru Societatea Civila.
Si uite asa desteptii fac bani pe spatele prostilor. Oricum balciul in tara asta e complet, sarlatania este la ea acasa. biggrin.gif
ozz86651
QUOTE
klm,
hai sa vorbim aceeasi limba (romana). nu ai nici un venit inseamna ca nu ai nici un venit! zip, nada, zero, null, canci venit! nu ai venit, nu ai bani. nu ai bani, cu ce platesti?


In general nu te intreaba nimeni de venit la nici un serviciu sau obiect pe care il cumperi. E formulat prost. In mod normal trebuia sa zica pentru sanatate se plateste 5.5% din salariu dar nu sub 5.5% din salariul minim.
Acum puteam discuta ca acces la un sistem de sanatate de baza ar trebui sa aiba toata lumea. Aici pot fi de acord. Mai ales ca sistemul asta de taxare e regresiv, aica aia care fac putini bani platesc mult mai mult de 5.5%.
Mariustom
Emoționant !!!

http://www.220.ro/sport/Moment-Frumos-La-J...ice/xh36oTDt76/
laurentiu
MACEEEEEL!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UX_nKMWv5h4
Mariustom
Aproape perpetuum mobile. Fără plasture whistling.gif


stasu
Mariustom
Mariustom
Pt cei nemulțumiți de coloana oficială a lui Băse

Mariustom
CITAT(Mariustom @ Oct 14 2010, 10:14 PM) *
CITAT(Mariustom @ Oct 13 2010, 01:53 PM) *
...
Și încă ceva ... interesant, cel puțin:
http://www.ziare.com/mcdonalds/stiri-mcdon...mparare-1048102

Și răspunsul:
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/stiri...mucegai-1048670

Ceva de genul de mai sus:
http://www.ziare.com/afaceri/stiri-afaceri...la-alta-1088417

Și răspunsul Coca-Cola:
http://www.ziare.com/afaceri/firma/coca-co...-europa-1088640
Mariustom
O "chestie" interesantă de muls ...

mike.omega
E bine ca la muls n-ai pus ghilimele tongue.gif
Mariustom
N-am pus că aia e pe bune. Doar "chestia" nu e chestie ... normală biggrin.gif

Adică e ceva automat față de ce e manual ca aici
whistling.gif rolleyes.gif
ninja.gif
mike.omega
Iar n-ai ce face la munca? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.