Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Atac la logan!!!!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Dan102455
Si constantza are dreptate. Stiu o familie in care toata familia (parintii si doi copii care toti muncesc) plateste la un Passat de vreo 2 ani si mai au doi ani de plata. Mai mult ei stau cu totii intr-un apartament cu 3 camere. Chestie de prioritati, cu atat mai mult cu cat eu imi permit maine sambata sa imi iau, cu banii jos, o Skoda la care altii doar se gandesc.

De aceea eu spun ca decat sa iti iei o masina care nu ti-o permiti e mai buna Dacia care face mai multi bani decat se cer pe ea.

Chiar daca imi permit destule masini nu vreau sa muncesc mai mult decat se cuvine pentru o masina care tot la cimitir o sa ajunga si totodata vreau ca locurile de munca pentru romani sa existe in industria automobilului,iata de ce voi cumpara masini romanesti fara sa imi fac planuri pentru straine indiferent cati nu vor fi de acord ca locurile de munca sunt una si colonizarea economica (profiturile pleaca in strainatate) e altceva. Deci macar locurile de munca sa le pastram , deci cumpatrati Dacia chiar si sh, chiar daca unora le ruginesc Daciile care nu le detin dar de care au auzit ca ar rugini.
ovidiu86744
Dan102455 tu ai dreptatea ta dar noua sau veche orice masina e o loterie, eu am ales Fiat si nu sunt supermultumit ,pe un forum skoda era un tip care luase de o luna o octavia superb de 27000 E si nu prea avea curaj sa plece cu ea in Franta sau nu stiu unde , masina l-a dus de 6 ori in service intr-o singura luna asa ca totul este relativ(apropo de teoria relativitatii)
Totusi orice masina aveti mult succes cu ele si retineti ca nu exista perfectiune(tine tot de teoria relativitatii) . Ceea ce unul vede perfectiunea in ceva altul poate contesta acest lucru deoarece nu este un standard in perfectiune.
mihai105785
Dane deja exagerezi mult cu aceasta capodopera de logan care am si eu si recunosc m-am ars rau de tot cu ea si regret rau solenza,dar nu mai judeca tu oamenii ce masini au si lasai sa-si aleaga ca sunt banii lor,ca altii au alte principii de viata decit 100 de ani cioara mai bine 50 vultur biggrin.gif :wave:
ovidiu86744
Bravo Costanza ai gusturi da sa ma bata bunicu daca inteleg care e treaba cu senzorul de ploaie, e chiar atat de complicat sa intinzi un deget sa pornesti stergatoarele ?
Fara suparare :wave: :wave:
gabi4
cum se fabrica un logan
http://www.youtube.com/watch?v=eley5e5kcd0...ted&search=
T u d o r
Oi fi pus-o la "misto", Gabi, dar mie chiar mi-a placut cum lucrau aia. Desigur, s-ar putea sa fie un spot publicitar al celor de la Dacia, dar ce mi-a placut a fost ca lucrau cu manusi la partile mai sensibile. Si ca la fiecare "nea" care punea mana pe acolo era unul in spate care-l supraveghea. biggrin.gif Cred ca e singurul mod in care romanii pot face un lucru de calitate... :angel:
florin55503
de acord cu tudor. cred ca e putina pulicitate aici. nu cred ca lasa pe cineva conducerea franceza sa intre si sa filmeze de buna voie procesul de productie.
A K U
QUOTE(florin55503)
d cred ca e putina pulicitate aici.


Mare dreptate ai, florin laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.