Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nissan Qashqai
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Nissan
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
simpson
dar nu e deloc nou.
Suzuky Jimny ?
Daihatsu ?
Jeep Wrangler ?
Xtrail ?
rav 4 (primele 2 modele erau mai mici)
golf 4 motion ?
samd
etc

PS Ce team buildinguri meseriase fac incoulatorii de la Nissan ! blink.gif
Xalanx
Uita-te la caracteristicile fiecarei masini enumerate de tine si o sa vezi diferenta. Nu este nici una dintre ele un compromis intre hatch si suv.

Printre altele, X-Trail este SUV, n-are nimic de hatch. Am amintit de el pentru ca in septembrie (probabil) va aparea varianta cea noua. Abia astept biggrin.gif
air_wolf
tendinta asta de a anunta cu surle si trimbite o noua nisa exista de ceva timp. nu vad de ce as da banii pe asa ceva cind exista wrangler in 4 usi, grand vitara, subaru forester. cu oricare din astea 3 ai mai multa putere, mai mult 4x4 si mai mult fun decit intr-un qashqai... si mai multa calitate la asamblare, cel putin in categoria lui de pret. nu-mi iese din fata ochilor volanul acela oribil asamblat...
ncristi
QUOTE
si mai multa calitate la asamblare, cel putin in categoria lui de pret. nu-mi iese din fata ochilor volanul acela oribil asamblat...


Te-ai urcat vrodata intr-unul smile.gif ?

Noul nissan este interesant macar din punctul de vedere al motorizarilor daca nu din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Xalanx
well, fiind forum toata lumea isi poate exprima liber parerea. De aceea daca x sau y vede cu purici apar mesaje gen "volan oribil asamblat". M-am uitat mai indeaproape si am ajuns la concluzia ca si Avensis are volanul oribil asamblat... blush.gif
air_wolf
QUOTE(ncristi)
QUOTE
si mai multa calitate la asamblare, cel putin in categoria lui de pret. nu-mi iese din fata ochilor volanul acela oribil asamblat...


Te-ai urcat vrodata intr-unul smile.gif ?

Noul nissan este interesant macar din punctul de vedere al motorizarilor daca nu din punctul de vedere al raportului calitate/pret.


biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif adica 1.5 dci si 2.0 dci motorizari intresante? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mda, exista un V6 dar nu cred ca o sa-l vedem pe aici...

si da, nissanul n-a stralucit niciodata la capitolul asamblare. in citiva ani la patroale apar greierasii biggrin.gif
Xalanx
"motorizari interesante" inseamna in cazul de fata ca ai suficienta putere si cuplu ca sa nu-ti creasca barba intr-o depasire, sa poti urca fara probleme cu bagaje si pasageri si ac-ul pornit...
V6? Esti ruda cu JC de la TopGear? Ca pentru ala orice motor sub 3 litri n-are valoare. Amesteci realitatea cu competitiile offroad, unde ai nevoie de motor puternic.
Patrol are un diesel antic de 3 litri care se aude ca tractorul tot timpul la orice turatie si ii simti vibratia permanent. Nu e de mirare ca apar greierasi. Dar nu cred ca are ce cauta Patrol in topicul asta. Limitati-va oameni buni la chestii reale...

LE: iar motorizarile astea asa-zis interesante sunt noi, folosesc tehnologii noi si au reusit sa stoarca surprinzator de multa putere si cuplu dintr-o capacitate cilindrica mica. Sa nu incepi sa-mi spui acum de motorul Wankle de pe rx-8, please...
air_wolf
:puke: e doar parerea mea despre masina asta. no offence.
simpson
Bai fratilor,dar eu nu pot sa imi revin. Nu vi se pare urâta ? Restu chiar nu mai conteaza,ca daca ar conta nu redesenau cei de la Subaru Tribeca dupa doar 1 an de la lansare. (Oare gresesc ? blush.gif )
G e o r g e
dap smile.gif subaru tribeca e lansata de vreo 2 ani deja ...
simpson
insa argumentu ramane in picioare.Nu ,George ?
G e o r g e
degustibus


parerea mea
simpson
Am vazut azi un Quashai din acesta pe strada. Era pe celalalt sens si venea spre mine. Noroc ca am sisteme la masina ca era sa o bag in stalp de ce sperieti m-a luat. Imi parea ba mica,ba mare ,nu puteam calcula distanta la care se afla biggrin.gif insa mi-am intarit parerea ca e o masina deosebit de uârata.

PS. Cine stie, peste vreo 2 decenii o sa fie o bijuterie rara in colectiile excentricilor.
Xalanx
Cred ca toata lumea a inteles punctul tau de vedere, ce zici? Sau nu-ti poti lua pastilele pana nu mai bagi 2-3 randuri aici in care sa spui cat ti se pare tie de urata. Sa avem totusi un simt al ridicolului...
Si pricepe odata ca asta e parerea TA, nu cred ca vei convinge pe cineva caruia ii place masina asta ca de fapt e urata, nu frumoasa. Aspectul masinii e un element pe care fiecare il interpreteaza subiectiv, sau cum zicea George mai inainte, de gustibus. Ne-ai spus odata ca ti se pare urata, e suficient.
Oh, btw... mie mi se pare dragutza. Ba chiar frumusica. Mi-ar placea sa am una.

QUOTE(simpson)
Cine stie, peste vreo 2 decenii o sa fie o bijuterie rara in colectiile excentricilor.

Cred ca asta trebuia sa fie o glumitza. Hm... yup. A joke, sure. :scratchchin:

QUOTE
Am vazut azi un Quashai din acesta pe strada

Numele corect este Qashqai. Scrie pe carnetel de 100 de ori pe litere, pana data viitoare: Q A S H Q A I. :yup:
Paul46623
Mie mi se pare OK. Nu stiu de ce, dar fata imi aminteste intrucatva de un model mai vechiut de Mercedes.
Iar ca utilitate (atat ca masina cotidiana, cat si ca off-roader), daca as avea de ales intre un Qashqai (2.0 dCi 4WD) si prostia aia de Murano, Qashqai e de departe castigatorul.
Xalanx
QUOTE(Paul46623)
Iar ca utilitate (atat ca masina cotidiana, cat si ca off-roader), daca as avea de ales intre un Qashqai (2.0 dCi 4WD) si prostia aia de Murano, Qashqai e de departe castigatorul.


Subscriu. beer.gif
admin
Pai Qashqai e pui de Murano iar Murano e pui de Infiniti:)
Xalanx
QUOTE(admin)
Pai Qashqai e pui de Murano iar Murano e pui de Infiniti:)


Murano pui de Infiniti?? Ar vrea el...
Cu toate ca-mi plac Nissan-urile, Murano e o treaba ciudata, cu motorul de pe 350z, cu CVT si un sistem awd dubios, pe care l-am vazut prin service de cam prea multe ori. Infiniti e alta treaba...
Spatele de Qashqai seamana cu ala de Murano, corect. Dar as prefera Qashqai-ul de 10 ori...
ozz86651
Desi Murano si Infiniti Fx35/45 arata la fel sint complet diferite. Alte platforme chiar. Oricum amindoua sin cross overe sau CUV cum vreti.
Arheopterix
Am trecut adineauri pe la Badsi.
Sunt "in vitrina" doua Quasuri.
Mai era o pereche cu un discovery venita sa vada .
Arata ok.
Random
Da Arhi, l-am vazut si eu. Din pacate la noi preturile Qashqai-ului sunt mai mari decat in Italia (cel putin) pentru dotari mai sarace.
La noi nu exista varianta ACCENTA ci numai VISIA,TEKNA si TEKNA PLUS. Asa e pe saitul lor.
In Italia varianta 1,6 2WD ACCENTA costa 20.450 cu TVA inclus si are printre altele si ESP, keyless entry si Jante aliaj de 16''.La noi Varianta TEKNA 1,6 2WD costa 20.050 si are doar jante aliaj din dotarile zise mai sus. Daca vrei ESP cumperi pachetul P1 cu 1100 euro si astfel ajungi la 21.150euro.Jenant.
Sunt 4 pachete de optionale dar dupa o metoda comunista binecunoscuta, se conditioneaza achizitionarea pachetului P2 de achizitionarea in prealabil a pachetului P1. Comunistii ....
Oare ce gandesc cei care fac preturile pentru Romania cand pentru aceeasi masina dar cu dotari mai slabe se plateste mai mult decat in alte tari vesteuropene?
mike.omega
http://www.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=15940

Cum va convine?! Topic la news sau la Nissan? :angel:
Random
Xal, nu mai am rabdare pana o testez si eu asa ca spune-mi, cit e de galagios trenul de rulare fata de Almera? are suspensii mai soft ca Almera? zgomot interior?
Random
Cum vrei. Indiferent cum le muti o sa fie multe informatii redundante.

PS: nu e ACCENTA ci ACENTA, scuze.
Xalanx
Este mult mai putin zgomot decat la Almera. O portiune din drumul pe care am testat-o este pe o sosea betonata, de proasta calitate, cred ca e cel mai bun test pentru suspensie. Soseaua de la Maracineni - cine stie.
Evident, nu e ca Avensis. Dar este clar peste Almera. Si masina era absolut noua, deci suspensiile nu se lasasera deloc. De asemenea, spre deosebire de Almera, la viteze mari denivelarile sunt si mai bine absorbite. Ceva gen Primera.
Parca (dar n-as baga mana in foc totusi) este ceva mai bine izolata fonic decat Rav4.
Am citit ca ar fi ceva zgomot la viteza mare datorita vantului. Are oglinzile laterale enorme si probabil de-aia. Dar eu n-am avut unde sa-i dau mai mult de 120 si ceva, iar pana acolo nu s-a simtit nimic.
Arheopterix
Am venit de la Badsi.
Nu am avut timp/chef sa fac drive test.
Am aflat ca sunt mai multe componente facute de/in colaborare cu renault.
Si e vorba si de motoarele pe benzina.
Finisajele erau bune.
Masina arata ok.
M-am asezast pe scaunul soferului (am 184 cm),apoi am coborat si asezat in spate.Am avut suficient loc.
Parerea ca e urata,e chestie de gust.Stiu unii care o considera pe Claudia Shiffer sluta.
Ce m-a impresinat,era ca omul de la vanzari,a fost chiar in tema cu masina.
Stia mai toate amanuntele.Chestie destul de rara pe la noi.
Andrei65100
Salut,

Am fost si eu miercuri la Badsi si m-am urcat un pic prin masina.
Sincer, fara sa supar pe cineva, Nissan vrea sa scoata bani prea multi dintr-o masina la a carei constructie s-a zgarcit.
Am plecat sa vad masina cu o impresie foarte pozitiva, formata pe baza a ceea am vazut prin reviste si pe net.
Insa nu am inteles 2 lucruri:
- agenta de vanzari, foarte amabila de altfel, mi-a spus ca se vrea atacarea prin acest model si a RAV4-ului - nu inteleg de ce vor sa faca acest lucru in principal prin pret; sincer, cu toata buna vointa, NU vad cum cineva care are bani de RAV4 s-ar putea razgandi astfel incat sa ia un Qashqai;
- de ce la o masina de minim 19.000 euro aduci niste guri de aerisire + capac torpedou de Logan? Caci, asta e parerea mea la prima vedere a Qashqai-ului.

E o parere.
Arheopterix
Andrei,nu fac lobbie Nissanului,dar am mers cu un RAv 4 nou.
Materialele din interior erau sub Quas.
Pozitia la volan era groaznica,plafonul din material ieftin de tot,iar de schimbatorul de viteze -o pozitie aberanta in neutral.
Cred ca Quasul e mult mai ergonomic si mai calitativ.
Nu am mers cu el ptr o parere,dar am fost cu ravul si o sa scriu parerea.
Random
Am mers cu EL. 1.5dci, 2WD, Tekna+P1, argintiu. Pret TTI 22.750 euro.
M-a impresionat de cum l-am vazut, normal ca e o chestiune de gust dar mie mi se pare bestial. La exterior pe langa look mi-a placut garda la sol si dimensiunile perfect proportionate.
La interior e frumusel, mi s-a parut cam inghesuit spatiul soferului, piciorul drept sta cam ingesuit de consola centrala. Materialele plastice sunt clar peste Almera si Primera(cu exceptia cozorocului de pe ceasurile din bord). pozitia la volan e ca intr-un SUV adevarat,sus. Ca o parere personala mi se pare mai frumos bordul cu AC cu butoane normale, nu cel cu climatizare automata bizona.

Am mers cu el si pe drumuri asfaltate si pe drum de pamant desfundat . Pe asfalt e extrem de stabil, confortabil, absoarbe foarte bine micile gauri din asfalt. As amenda zgomotul trenului de rulare, probabil cauciucurile sunt de vina pentru asta.
Pe teren accidentat m-a surprins neplacut zgomotul suspensiei spate, in rest e bine. Servodirectia electrica de la Renault mi se pare prea asistata. Volanul se manevreaza mai usor ca la Almera. Stiu ca pe spate suspensia e independenta, multilink si m-as fi asteptat sa fie mai silentioasa. Aici de vina poate fi si solutia aleasa de a depozita cricul, intr-o "placa" de polistiren(expandat biggrin.gif ), in care pur si simplu au pus cricul fara sa-l prinda cu o chinga, o curea ceva. La orice hop zdrancane in portbagaj.

Per total nu m-a orgasmat cum ma asteptam dar mi-a placut, ma gandesc sa iau(anul viitor) varianta 1.6 Visia 18.890 euroTTI. Pacat ca nu e 4WD si pe motorizarea asta(ca SX4), dar pentru 2 km de drum desfundat poate face fata si 2WD, iar iarna un set de cauciucuri bune de iarna ar trebui sa fie de ajuns.
Variantele 4WD mi se par scumpe, deja ai mai multe optiuni la sumele alea, mai bine mai pui ceva si iei X-trail, ca sa nu zic alte marci.
Xalanx
Da, 4x4 e scump ca porcu' ce-i drept. Si eu abia astept x-trail-ul cel nou, prin septembrie. Probabil o sa fie mai scump cu ceva bani, dar nu foarte multi.
Alternative... hm... Rav4 si cr-v (pica datorita part-time awd), Grand Vitara e naspa pe drum, bunicel offroad, dar nu ma incanta deloc. Santa Fe e frumos dar e hyundai si nu iau... Forester ar mai fi, daca n-ar trebui sa car pompa de benzina dupa mine. Om trai si-om vedea.
Desi Rav4 mi-a placut totusi pentru ca se comporta foarte fain pe sosea... si e frumos rau biggrin.gif
G e o r g e
forester 2.5 benzina aspirat consuma intre 12 si 16% in oras , depinde de talpa si algomeratie .
2.0 consuma cam la fel .

afara intre 7 si 9 in functie de alergatura

2.5XT consuma inter 16 si 23% in oras si intre 7 si 15% afara . asa ca totul depiunde de talpa .

daca tu consideri ca 12% e un consum mare pentru oras pentru o masina fulltime AWD cu motor 2.5 benzina ... sa avem pardon .
Random
Sunt fan Subaru....si Honda....si Toyota....si Nissan...si Alfa de cand ma stiu, asa ca n-o sa fiu subiectiv biggrin.gif
Si eu zic ca Forester-ul e cea mai buna optiune de 4x4 performant la bani putini. E si o "oferta" acum cu 20.000 euro TTI parca. Si mai e si Impreza 1.6 AWD cu 14.000 TTI daca nu vrei consum mare, dar nici performante n-o sa ai.
Xalanx
QUOTE(G e o r g e)
forester 2.5 benzina aspirat consuma intre 12 si 16% in oras , depinde de talpa si algomeratie .
2.0 consuma cam la fel .

afara intre 7 si 9 in functie de alergatura

2.5XT consuma inter 16 si 23% in oras si intre 7 si 15% afara . asa ca totul depiunde de talpa .

daca tu consideri ca 12% e un consum mare pentru oras pentru o masina fulltime AWD cu motor 2.5 benzina ... sa avem pardon .


Ia uite-l ce ma enerveaza biggrin.gif:D:D

Adevarul e ca daca asa ar sta lucrurile, pentru un 2.5 aspirat as da banii. Daca i-as avea, evident. Nu se pune problema acum, ci in viitor.
Imi place rau Forester, dar vreau sa-l studiez mai amanuntit. Ergonomie, bord, etc. N-am avut timp decat de un mic preview. Dar asa, mai mult a priori, are pe vino-ncoace de nu se poate masina asta.

Asa ca George, ready or not, here I come... saptamanile astea. La Pitesti e mai greu cu drive test-ul.
simpson
Chiar se accepta pe acest forum atacuri la persoana ? Credeam ca discutam masini, nu jmekereli de bruneti ca in AG.
Random
pe un sait am citit asta despre QQ
"s-a decis limitarea posibilității de achiziționare la 200 de mașini în următoarele două luni, din cauza comenzilor majore trimise din alte țări către uzina din Marea Britanie"

sa fie asa cerere mare sau e marketing romanesc?
Random
Aseara eram la un restaurant si la o masa apropiata a venit o pereche de tineri care ce credeti ca aveau in mana? ezac un pliant cu oferte si caracteristici Qashqai.
Xalanx
QUOTE(Random)
pe un sait am citit asta despre QQ
"s-a decis limitarea posibilității de achiziționare la 200 de mașini în următoarele două luni, din cauza comenzilor majore trimise din alte țări către uzina din Marea Britanie"

sa fie marketing romanesc?


E adevarat. Doar sa ai sansa sa "ciupesti" din vreun transport o masina. Altfel cred ca ai de asteptat bine de tot. Cam cum e cu noul Corsa.
Xalanx
QUOTE(Random)
Aseara eram la un restaurant si la o masa apropiata a venit o pereche de tineri care ce credeti ca aveau in mana? ezac un pliant cu oferte si caracteristici Qashqai.


Nu trebuie sa trag o premonitie gen mama omida ca sa spun ca se vor vinde multe. Intr-o juma' de an o sa fie destul de comuna pe strazi.
Just my 2 cents...
Random
QUOTE(Xalanx)
. Intr-o juma' de an o sa fie destul de comuna pe strazi.


Nu-mi prea place perspectiva asta, dar e bine totusi ca pana la anul cand vreau sa cumpar si eu una o sa aflam si punctele slabe si daca merita banii.
Xalanx
QUOTE(Random)
QUOTE(Xalanx)
. Intr-o juma' de an o sa fie destul de comuna pe strazi.


Nu-mi prea place perspectiva asta, dar e bine totusi ca pana la anul cand vreau sa cumpar si eu una o sa aflam si punctele slabe si daca merita banii.


Nimic mai adevarat. Nici eu n-as lua acum, as astepta sa vad eventualele hibe. E nou-nascut, la urma urmei.
Xalanx
E offtopic, da' tre' sa exprim.
A propos de criteriul subiectiv mult vehiculat - cat de frumoasa e o masina. Eu unul o sa ma las de meserie, pentru ca mi-a dat fi-meu cu firma in cap.
Incep prin a spune ca pustiul are 6 anisori.

Bun, istoria incepe cu un amic care-mi tot baga pe sub nas Tribeca. Bai frate, e scumpa rau. Asta in primul rand. In al doilea, e urataaaaaaaa... e groaznica!!! Se sperie copilul, n-o sa-l pot urca in veci in asa ceva.
Acum vreo saptamana doua ma duc la Subaru sa vizionez Foresterul. Inauntru, o Tribeca, neagra. O vede fi-meu: "VAAAAAAAIIII, CE FRUMOASA E!!!!!".... blink.gif blink.gif blink.gif
O juma' de ora nu l-a putut scoate nimeni din masina. La interior arata beton, sunt de acord.

In seara asta il iau la un mic test. Ia zi tata, care-ti place tie mai mult intre astea: Rav4, Qashqai, Outlander, Forester. Poze de pe net. Am inceput cu "care-ti place cel mai putin" si le-a eliminat pe rand pe Outlander si Qashqai. Intre Forester si Rav a zis ca nu se poate decide, ca nu stie cum e bordul la Rav. Evident, i-am bagat poze si cu interiorul si a zis clar Rav4. Din punct de vedere estetic. Aici ii impartasesc alegerea.
Dar tot ma las de meserie cu "cat de frumoasa e". Il pun pe el sa aleaga, sa nu-l mai aud ca Avensis n-are monitor color pe bord si camera pentru marsarier ca Primera. :bash:
Random
Sa-ti traiasca. Da' de Sportage, Tucson, SX4 de ce nu l-ai intrebat? biggrin.gif

Eu nu am indraznit sa intru la Subaru ca nu ma mai scoteau aia din interiorul Tribecai, din cam aceleasi motive nici la drivetest cu Foresterul nu ma duc ca-mi place tare cum arata QQ-ul si nu, mai bine nu.
Xalanx
QUOTE(Random)
Sa-ti traiasca. Da' de Sportage, Tucson, SX4 de ce nu l-ai intrebat? biggrin.gif


Multumesc beer.gif .

De astealalte nu l-am intrebat ca daca imi zice ca-i place Tucson il dezmostenesc!!!
Random
Tocmai am primit un Quattroruote original, nr. din MAI 2007. Pe coperta Qashqai, in interior drivetest si masuratori Qashqai 1,5 dci ACENTA(la noi nu exista versiunea asta) si 2,0 4X4 TEKNA.
In gerenaral se vorbeste numai de bine si foarte bine de Qashqai, ca minusuri au remarcat la varianta 1.5 dci reprize lente si lipsa filtrului de particule(DPF), iar la varianta 2.0 nu le-a prea placut cutia automata CVT pe modul "manual". Au apreciat silentiozitatea ambelor modele.

Ce remarc si repet din nou cu o profunda scarba pentru cei care au stabilit pretul si echiparile pentru Romania, pretul. La ei 1,6 16V VISIA costa 18.001 si optional pentru 600 ai si ESP, in timp ce la noi costa 18.890 si nici nu e disponibil ESP optional decat cu pachetul P1(1100 euro). Deci daca vrei numai ESP, la noi nu poti(la VISIA) decat daca platesti tot pachetul. Politica de preturi pentru Romani care cumpara oricum si orice, da asa ne trebuie.

Oare se poate cumpara in leasing din italia de exemplu?
Vorba reclamei.....da' nu suflati voi in ele pana miroase a lemon lime? :bandit:
mm106350
Tocmai am fost ieri pe la Nissan Cluj Napoca. Am avut ocazia sa vad varianta 1.6 benzina, dotare Visia la 18890 EUR DDP. Trebuie sa recunosc ca am fost placut impresionat de calitatea materialelor, de pozitia inalta si de aspectul de cockpit la interior. In spat nu vad unde incape al treilea om, dar cei doi care pot sta, stau chiar foarte bine. Ce nu mi-a placut sunt indicatoarele de bord, ma refer la afisajul computerului, care e mic si inghesuit. Dotarea cu Bluetooth e surprinzatoare, are microfon integrat in oglinda retrovizoare, iti scrie pe afisaj cine te apeleaza si poate stoca 40 de numere.

Tot felul de sisteme mai are: "Among the other electronic control systems that QASHQAI has in its armoury are cornering brake control (CBC) and EUC, which stands for enhanced understeer control. In the latter case, the system applies the brakes to all four wheels to reduce excessive understeer. Finally, hydraulic fade compensation (HFC) prevents brake fade after a period of heavy brake usage."

Mi s-a zis ca in cazul unei comenzi cu 10% avans, masina ar veni in 3-4 luni. In Bucuresti cum e?

Garantia e 3 ani, din bara'n bara, 100.000 km limita.
Georgian107226
Acum 2 zile am dat avansu' pt. qasqai-ul din semnatura.....cei de aici de la Buzau mi-au zis ca tre' sa astept 3-4 luni.....problema e ca am discutat cu cineva de la Nissan din Bucuresti si mi-a zis ca termenul asta(3-4 luni) e destul de "optimist"...s-ar putea prelungii la 6 luni...
Xalanx
Yay!! Primul proprietar de Qashqai de pe forum! Felicitari!!!
Parerea mea e ca ai facut o alegere faina de tot. Iti doresc sa ajunga cat mai repede. Mai tine legatura cu ei, vezi ca se poate sa mai apara unele pe ici pe colo, poate nu chiar culoarea care o vrei (daca nu tii mult la culoare) si poate reusesti sa scurtezi perioada.

Ce chestie, ma bucur de parca ar fi a mea biggrin.gif:D:D:D:D
Felicitari inca o data!
Random
Georgian, ce culoare ai ales?...mie-mi place aia mai alba metalizat :angel:
Las' ca merita si 6 luni pentru QQ nu te mai plange, alegerea facuta merita asteptarea.
Inca ceva ce am citit zilele astea despre Qashqai:
"Nissan Qashqai - cel mai bun rezultat din istoria EuroNCAP!...Protectia pasagerilor 5 Protectia copiilor 4 Protectia pietonilor 2....pana acum niciun model nu obtinuse 37 puncte la protectia pasagerilor adulti. Rezultatul este remarcabil si prin prisma faptului ca Nissan Qashqai este un model nou la aceasta categorie, la care Nissan a testat ultima data un model in anul 2001."
Xalanx
QUOTE(Random)
Inca ceva ce am citit zilele astea despre Qashqai:
"Nissan Qashqai - cel mai bun rezultat din istoria EuroNCAP!...


Asa, mai oftica-ma si tu.......... down.gif
Random
Las' Xal ca pana o sa avem noi bani disponibili o sa apara Xtrail-u'... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.