Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lipsa de educatie la volan.
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Probleme Sociale
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Arheopterix
Acum vreo sapt,aglomeratie mare pe podul Aviatiei.
Mergeam in directia Baneasa.
Se circula pe cele 2 benzi si pe linia de tranvai.
Unii mai smekeri,mergeau si pe sensul opus al linieii de tranvai.
La un moment,un BMW X3 negru,ce mergea pe sensul opus,incearca sa se bage in fata mea (eu trecusem podul in cca 20 de min) bineinteles ca nu il las.
Atunci am avut o surpriza;cel de la volan,mi-a facut un semn de indignare,el era nu altul decat stimabilul domn Emil Hurezeanu.Cel care ne invata cum sa intram in Europa!
Oare el pe unde a locuit in "exil" la Munchen sau Koln,indraznea sa circule conra sens?
A mers mai departe ,si s-a bagat in fata unei dacii ponosite.....
Andrei Suzuki
Off-topic!

Asta le trebuie alora care dau flashuri ca sa te dai de pe banda 2 chiar daca 1 e ocupata:
Off,dabia astept sa il montez.
Bodi
Cred ca Cioaba cam are dreptate, civilizatie si politete inseamna sa nu fi in situatia de a primi flashuri.
Daca ma apuc sa va povestesc cum conduc eu aici sau cum conduc ceilalti...nu mai iasa nimeni pe strada cand vin in Ro.
@Andrei Fii rau, nu-i ierta, un RPG ceva?:minigun:
G e o r g e
multumesc. exact asta vroiam si eu sa subliniez . cum se face ca eu nu-mi iau flashuri decat rar de tot , in schimb sunt obligat sa dau foarte multe ?

sa fie pentru ca atunci cand e libera banda I merg pe ea ? sa fie pentru faptul ca daca cineva vrea sa ma depaseasca il las ? bine daca face figuri de istet avem de discutat atunci , dar ma gandesc si eu ca se grabeste omul , poate are vreo urgenta ... ii naste sotia , ii moare soacra cine stie ... daca eram eu in locul lui ?
HalbaSus
Xalanx... carute care au un led albastru sau ceva pt a fi vazute... pai asta e bine dom'le... carutele care le-am intalnit eu noaptea (si de cateva ori eram la un pas de accident) erau complet nesemnalizate... macar de fuma omul sau avea ceva fosforescent... nimic... zero... frane bune sa ai ca in rest... lor nu le pasa.

Referitor la cazul cu opritul masinii nesemnalizate imediat dupa o curba... Am citit o speta de drept penal in care un camion oprise dupa o curba fara sa semnalizeze prezenta acestuia prin avarii/triunghi... O masina incearca sa-l evite in ultimul moment => accident si un mort... Instanta l-a condamnat pe soferul camionului pt omor din culpa :clapping:
Alnaibii
daca nu ati observat inca: toti cei ce merg mai tare decat voi sunt niste maniaci, si cei ce merg mai incet decat voi sunt niste idioti!
vma
nu cred ca e chiar asa. Pe mine pur si simplu nu ma intereseaza cum merg ceilalti atata timp cat nu ma obstructioneaza pe mine sa fac manevrele legale. Nu ma intereseaza ce masina au si nu ma intereseaza cat de patrati sunt ei. Eu vreau doar sa ma lase pe mine in pace si sa isi vada mai mult de condusul lor decat de al meu. Daca fiecare si-ar vedea de treaba lui totul ar fi mai bine.
HalbaSus
Ar mai fi o problema... de care cumva uitam... Nu prea avem drumuri cu 2 benzi... autostrazi nici atat... Deci normal ca in momentul in care vezi un drum cu 2 benzi vrei sa profiti din plin de el si sa depasesti toate camioanele si dubele acum, cat drumul iti permite, inainte sa te intorci pe drumurile cu o banda pe sens... de aceea se grabesc cu totii... de aceea "banda a doua" e atat de pretuita... daca toate drumurile ar fi cu minim 2 benzi pe sens... ar fi muult mai simplu...
James Kilowatt
Sau macar 3 benzi in total, daca 4 e prea mult.... sa fie 2 benzi pe sensurile in urcare, unde camioanele dau in bot. In linie dreapta acum merg si ele cu 90, incat parca nu mai e chiar tragic. Insa la deal uneori e criminal, abia se taraie si nu intotdeauna ai vizibilitate si CP sa depasesti fara emotii.
HalbaSus
MR asa e intre Oradea si cluj... (superb drum de altfel, pacat ca e plin de radare sad.gif)... Dar cand ai ghinionul sa dai de un ambuteiaj de cateva camioane care merg in coloana atunci banda a doua e folosit de cate un camion cu valente sportive care in jumat de ora depaseste alte 2 camioane.
CipponeG
Dar de cei care incep sa accelereze cand intri in depasirea lor pe un drum cu o singura banda pe sens?? Ori ai o masina super sportiva ori.......!!!
A K U
QUOTE(CipponeG)
Dar de cei care incep sa accelereze cand intri in depasirea lor pe un drum cu o singura banda pe sens?? Ori ai o masina super sportiva ori.......!!!

Da, asta mi s-a intamplat si mie recent intre Urziceni si Sinesti. Am depasit pe contrasens un Rover 600 cred ca era pentru ca erau mai multe masini pe banda a doua si din fata era liber. Gagiul (era un mos) se enerveaza, ma ajunge din urma si-mi da flash-uri pe la 160km/h in conditiile in care banda 1 era ocupata blink.gif Am calcat-o si eu pana la 180 si as fi continuat, dar s-a crizat nevasta-mea :puke: . Cu prima ocazie, m-am bagat pe banda 1 si l-am lasat sa se duca. Ideea e ca se enervase omu' si vroia sa o iau pe camp ca sa-l las pe el sa treaca :bash:
gabi4
mda, ieri m-a depasit un taxi in is in timp ce ma pregateam sa intru pe o stradutza laturalnica, cu semnalizarea stanga pornita,...noroc ca l-am vazut ca altfel... :boxing:
Horia49540
QUOTE(G e o r g e)
masina ce merge pe banda a doua , desi prima libera, cu 80 la ora in zona de 100 .

PS: incearca tu sa faci un motor mort cu un colocuitor al patriei noastre in spatele tau smile.gif


normal ca nu e...normal sa faca asa unii
da' si aia care dau flashuri ca tu pleci din loc cu 60 sau 80 cai pe cand el a luat toata turma de pe tralaua lu' ta-su biggrin.gif - aia cum sunt? :evil:

cat despre ps - tocmai pt ca politia nu-si face datoria :bash:
Maff
Bey, m-am saturat de cei care "prevad" ca o sa se faca verde si incep sa claxoneze cu ceva secunde bine inainte de a se face verde.Eu nu prea am probleme, ca am invatat mai toate semafoarele prin zonele in care trec, insa hai sa fim seriosi, nu ma apuc sa claxonez sau sa dau flashuri daca bietul om din fata mea nu are reflexele cele mai bune.
Si am avut de multe ori probleme cu handicapati d-astia de in momentul in care ii depasesti accelereaza si ei ca sa nu cumva sa le-o iei in fata.
Chestia cu "camionagii sportivi" se intampla mereu pe drumurile publice.Chestia este ca am avut parte de astfel de camionagii si in afara, insa astia mergeau cu cel putin 110km/h.
Sunt multe exemple de nesimtire, insa marea problema este ca politistii de la Rutiera, in loc sa-si faca datoria, stau la panda in locurile in care si daca ai vrea nu poti sa mergi doar cu 50km/h............Alooo, domnilor politisti, mai lasati amenzile de viteza si pedepsiti si voi celelalte contraventii care sunt cu mult mai importante si care fac mult rau traficului..............
mike.omega
Din cauza claxonatului la semafoare, in CT 90% din intersectii au timere, si asta permite tuturor sa plece la timp si sa franeze la timp la intrarea in intersectii biggrin.gif
Maff
Din pacate in Bucuresti nu se respecta peste tot timerele.Sunt destui care trec chiar daca s-au inrosit.......
Xalanx
QUOTE(HalbaSus)
Xalanx... carute care au un led albastru sau ceva pt a fi vazute... pai asta e bine dom'le... carutele care le-am intalnit eu noaptea (si de cateva ori eram la un pas de accident) erau complet nesemnalizate... macar de fuma omul sau avea ceva fosforescent... nimic... zero... frane bune sa ai ca in rest... lor nu le pasa.

Referitor la cazul cu opritul masinii nesemnalizate imediat dupa o curba... Am citit o speta de drept penal in care un camion oprise dupa o curba fara sa semnalizeze prezenta acestuia prin avarii/triunghi... O masina incearca sa-l evite in ultimul moment => accident si un mort... Instanta l-a condamnat pe soferul camionului pt omor din culpa :clapping:


Pe bune daca n-am crezut initial ca a gasit fi-meu bricheta mea prin geaca si ii vad ledul reflectat in parbriz, deja ma pregateam sa-l admonestez pe micul piroman. In secunda urmatoare mi-am dat seama ca miscarea era absolut nenaturala si n-avea cum sa fie decat de afara.
Dat fiind faptul ca ma chinuie transhumanta ca sa zic asa, merg foarte des la tara, unde am o casuta de nu se poate. Bai fratilor... nu cred ca poate fi ceva mai neplacut decat pietonii mergand agale pe jumatatea benzii pe care circul, desi este loc suficient pe marginea drumului. Vezi doua babe cu cosurile in mana, atat de prinse intr-o polemica (gen masini.ro/forum biggrin.gif j/k) incat nu reactioneaza nici la o suta de claxoane. Betivii, de asemenea. Astia sunt mai rau, se supun unei forte launtrice care-i misca brownian pe toata latimea strazii. Copilul X care iese cu bicicleta direct perpendicular pe drum sa traverseze la vecina, etc.
Zilele trecute am vazut un accident pe C. de Ag - Pitesti. Un BMW mergea probabil cu 80-100 km/h si iese un tigan cu o Dacie (recte - cazan) din curte, tot asa, perpendicular pe drum. Rezultatul - Dacia mototolita ca un ghemotoc de hartie, bmw-ul cu botul botit. Se pare ca de pe contrasens venea o alta masina, bmw-ul n-a avut ce face, efectiv. In afara de a frana in disperare. Tiganul nici macar permis de conducere n-avea.
Suntem plini de evenimente de-astea, din pacate.
Alnaibii
deja s-a deviat de la lipsa de educatie la ceva mai grav - inconstienta.
A K U
Sunt foarte multe cazuri de "soferi" care si-au luat permis fara sa sustina nici un examen, care nici nu stiu sa scrie. Pe ei atat ii duce capu', inconstienti sunt cei care-i lasa pe strazi...
cioaba
am mai zis-o pe asta: o testare psihologica si mai ales medicala riguroasa ar scuti soseaua de multe probleme. am auzit de epileptici care si-au luat bine mersi permisul. personal nu cunosc de astia, dar stiu pe cativa chiori rau si unul cu discromatee vizuala (daltonist) care umbla liberi pe strazi. ca flash-uri sa le mai dai cand ei se chinuie sa-si vada botul la masina? :bash: solutia: vizita medicala periodica(mai ales pt batrani!!), permis valabil mai putin, retestare psihologica pt cei cu abateri multe. greu de facut, cu putina organizare si mai putine hartii s-ar putea face.
despre altii care invata sa conduca dupa ce au luat permisul prin neprezentare ce sa mai zic? in targoviste e doar 200E si scutesti si banii de scoala!!!!!!!!!! mai te miri ca vezi atatia ciudati? eu ma mir ca sunt asa de putini!
Andrei Suzuki
Lipsa de educatie la volan: unii "ie" mai smecheri si o ia inainte,in timp ce alti stau frumos la coada:

Ma credeti ca ala cu tirul inaintea caruia s-a bagat s-a dat jos si i-a dat ditai pumnu in gura? Oare o sa mai faca asa(ala cu bmw-u,ca ala cu tiru sigur o sa mai dea pumni)? laugh.gif
Arheopterix
Cred ca nu...
Ma refer la ala cu BMW ul.
Eu am mers odata in spatele unei Dacii break de pe Pipera_Tunari ,pana la Nissan Badsi.Mergea cu 30km/h si nu se putea depasii.
Dupa bariera,am intrat in depasire.Vitara e lenese,dar nu mi-am facut probleme decat dupa ce m-am trezit cu 80 la ora paralel cu Dacia si cu un camion venind pe sens opus.Am bagat pedala la podea si am taiat calea Daciei.
Si ghici ce? viteza daciei a scazut imediat cu depasirea mea (cred ca tot la 30 la ora) ptr ca se pierdeau in retrovizoare...
M-am infuriat si i-am asteptat la semaforul de la Aviatiei.
Mai mult nu e indicat sa scriu,dar aia doi nu cred ca o sa mai faca miscarea strategica care mi-au servit-o mie.
guerilla
ma crezi sau nu, m-as fi dat si eu jos din masina, dar nu sa-l pocnesc pe bmw-ist ci sa-l leg pe soferu de tir. nu e cu nimic mai breaz soferu de tir, daca reactioneaza ca pe tarla. doi tzarani. :bash: singura diferenta e ca unul are mai multi bani.
bleah
Andrei Suzuki
Poate ca a fost exagerata reactia lui,dar crede-ma ca innebunesti.Am facut aproape 2 ore de la Badsi NIssan (aproae de Tunari) pana la pod la Otopeni. Iar cand vezi pe toti idiotii ca trec ba prin dreapta,ba prin stanga si tu stai ca prostu la coada si incerci sa fii corect..innebunesti. Ala cu tiru probabil ca era satul de oameni ca ala si...
T u d o r
Andrei, vina nu e a "smecherilor" cu pricina, ci a politiei care nu ia masuri. Am vazut cazuri nenumarate de politisti care inchid ochii cu bunastiinta la manevrele de genul asta, probabil de frica sa nu dea in cine nu trebuie si sa se trezeasca la arhiva, unde nu se ia(da) nimic si trebuie sa traiesti ca prostii din salariu. E pur si simplu frustrant sa vezi cum tu esti prost de corect si vine micul maestru Schumi si depaseste prin scuaruri de tramvai, contrasens, periclitand viata unor pietoni sau a celorlalti nefericiti care s-au gasit in calea fericirii lor. smile.gif
Dar sa-mi permit sa fac si eu un tablou al impresiilor mele despre ce s-a scris pe aici in 3-4 pagini. Am observat ca fiecare dintre noi considera ca ceea ce face el este perfect binecrescut si "european" si ce fac ceilalti este badaran si "comunist". De cele mai multe ori, cand ii vezi pe altii ca fac ce faci tu te enervezi. Asta e pe testate... blush.gif Am primit un flash de la un coleg grijuliu de pe contrasens si asteptam radarul cu pricina. Asta insemna ca mergeam cu 50 si ceva in localitate. (atentie, viteza legala biggrin.gif). Si ma trezesc ca imi face unul cu o "straineza" orga de lumini in spate. Drumul era cu 1 banda pe sens, si erau 2 linii neintrerupte pe mijloc. Individul era cred in pragul dementei, ca s-a apucat sa ma si claxoneze. Intr-un tarziu a cedat nervos si m-a "facut", dupa care a accelerat ostentativ, sa inteleg ce poate masina lui si ce blasfemie facusem eu punandu-ma in calea fericirii lui. L-am gasit oprit de "baietii" cu radarul la 1 km mai incolo. Credeti-ma ca am avut o satisfactie vecina cu orgasmul. biggrin.gif Am incetinit intentionat si l-am privit cu placere nedisimulata cum dadea actele la organ. M-a vazut, iar satisfactia mea a atins paroxismul. blush.gif
Arheopterix
Perfect adevarat!
Politia are cea mai mare parte din vina .
Ieri eram la semafor pe sos Nordului.Erau cateva masini in fata.Din spatele meu tasneste un passat cu SRI la numar,merge pe contra sens,aproape loveste niste pietoni pe trecere,intra in intersectie pe culoarea rosie(s-a schimbat ne...) si da fata in fata cu 2 "politisti" posesori de Vento.
Primatul de la volan face stanga fara probleme si pleaca in directia fantana Miorita."Politistii" raman ca niste animale sacre Indiene si se fac ca nimic nu s-a intamplat.
Halal politie.
G e o r g e
andrei ma crezi ca ala cu tiru' s-a facut de un dosar penal ?

ps 2 tarani , nu e cu nimic mai breaz ala cu tirul . inteleg frustrarea, in cazuri d'astea pui mana pe telefon si suni pana se plictisesc aia de tine la 112 ul .
mihai58026
@george

pe undeva ai dreptate, dar faptul ca unu' e posesor de BMW nu inseamna ca-l si duce capul la a adresa o plangere politiei, nu?!

nu aprob gestul tiristului, si nu pot condamna toate "taranismele" de pe soselele noastre pt simplul fapt ca imi mai scapa si mie cate una.. pe principiul " sa arunce prima piatra cel ce se stie fara de pacat"
sunt de acord insa ca Politia noastra nu-si face treaba, si ca se aseamana foarte mult cu desfiintata Politie Rutiera Ucraineana, pandind doar "shpagutza"... in drumul spre serviciu dimineatza trec pe langa un sediu de politie....stii cate A4 si Passaturi si Vectre C am vazut cu caschete aruncate neglijent pe suportul din spatele banchetei?
sau cu girofarul albastru pus pe bord, in stil NAsh Bridges?!?!


pe de alta parte , ne minunam de "civilizatia" altora... dar spuneti sincer, ce preferati, sa dati o shpagutza sau sa stati 3 luni pe tusa?!?!?

eu unul, 3 luni fara sa conduc, ar insemna bilet de internare la Spitalul 9

deci: "let he who has no sin cast the first stone"
ivghenie74744
mai ,mai,mai ,dar stiu ca s a aprins discutia nu gluma .eu merg ziua cu faza scurta iar daca am intentia sa depasesc trec din timp pe faza lunga si de foarte putine ori am avut probleme cu cei din fata mea . si am uitat sa va spun am un prieten extraordinar se numeste "EARLY WARNING 3100(voice)" daca ,cu max 3 km se beer.gif deschide radarul inaintea mea prietenul meu face urat .in rest fiecare pentru el si toti pe banda unu. am zis!
Andrei Suzuki
QUOTE(G e o r g e)
ps 2 tarani , nu e cu nimic mai breaz ala cu tirul . inteleg frustrarea, in cazuri d'astea pui mana pe telefon si suni pana se plictisesc aia de tine la 112 ul .


Suni si ce rezolvi?Ca de obicei..nimic. Bine macar ca e gratis.
O fi facut,n-o fi facut bine ala cu tiru,ideea e ca data viitoare nenea cu Bmw-u o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca o faza ca aia......probabil.
Andrei55037
QUOTE(Andrei Suzuki)
QUOTE(G e o r g e)
ps 2 tarani , nu e cu nimic mai breaz ala cu tirul . inteleg frustrarea, in cazuri d'astea pui mana pe telefon si suni pana se plictisesc aia de tine la 112 ul .


Suni si ce rezolvi?Ca de obicei..nimic. Bine macar ca e gratis.
O fi facut,n-o fi facut bine ala cu tiru,ideea e ca data viitoare nenea cu Bmw-u o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa faca o faza ca aia......probabil.



Mie mi-a taiat unu' calea si pentru ca l-am claxonat mi-am pus frana brusc ca sa intru in el. Atunci am sunat frumos la 112 si le-am spus ce face ala si cam in 5 minute respectivul era deja oprit de politie si pt ca mai aveam cu mine pe cineva in masina care a fost martor i-au dat lu ala amenda pentru conducere imprudenta si periclitarea sigurantei traficului. Sa vedeti ce fata a facut ala cand politistul ii scria amenda. Alta data cred ca o sa se gandeasca mai mult inainte sa faca pe desteptul in trafic.
Cate odata politia mai face si lucruri bune, sublinies cate odata
eddie
Si daca aveai un martor,ce-i putea face mai mult ?
Drept sa-ti spun,eu unul ma cam indoiesc ca intervine cineva pentru asa ceva la 112.
E doar parerea mea...
mike.omega
Ca sa suni la 112 si sa apara politia trebuie sa-ti dai numele, nr de telefon, eventual le lasi si ceva in testament tongue.gif Timp in care cel pe care vrei tu sa-l reclami se tot duce si nu mai spun ca vorbitul la telefon la volan(fara hands free ma refer) poate duce la lucruri mai rele biggrin.gif
Arheopterix
MAre noroc cu 112..
Acum cateva luni,plimbam piciul prin parcul Glinka.
In parc o mama idioata,cu o fata de cca 12 ani,mergeau pe o mini motocileta in 2 timpi.Fata evident ca invata.
In parc erau multi copii mici si nu numai.
I-am atras atentia idioatei,si mi-a raspuns ca fica ei trebuie sa invete sa mearga pe motocicleta.
Am sunat si eu,chiar de 2 ori, si in decurs de 40 de min nu a venit nici dracu.
De mentionat,ca in momentul in care a plecat mama inconstienta,au aparut ca prin miracol si gardienii parcului (spaguiti ) de parca nimic nu s-a intamplat.
Asa ca chiar daca rareori,mai face politia un gest modest,in general e "no man's land".
guerilla
am vazut acum cateva zile, poate mai mult, un gest al unui politist care m-a lasat masca.
pentru cei care stiu intersectia calea mosilor cu bvd carol, pe mosilor este o singura banda cu linie de tramvai pe sens si doua semafoare la 5 metri unul de altul. era in ora de varf si coada de vreo 20 masini. o masina scumpa (nu conteaza marca) taie coloana ca sa se bage primul la semaforul din intersectia mare, trecand pe rosu la primul semafor. in intersectie politist. se face verde, coloana da sa plece, la fel si bagaretul. politistul se plaseaza in fata masinii si il forteaza pe individ sa dea cu spatele cativa metri si apoi il opreste pe marginea carosabilului. nu stiu ce s-a intamplat mai departe, daca l-a amendat sau nu, dar simplul fapt ca politistul s-a opus intentiei marelui smecher de a sunta coloana mi-a adus un zambet larg pe fata biggrin.gif
Andrei Suzuki
Asa se mai intampla si pe Stefan cel MAre,la IGP la stop. Cei care trec pe linia de tramvai sunt pusi sa dea inapoi pana trec de refugiu si sa o ia pe sosea. De decateva ori am vazut ca,dupa ce au dat inapoi,ia mai si oprit. laugh.gif
Arheopterix
Raritati...
Ptr ca sunt in fata la IGP...
Andrei55037
Si pe Calea Calarasi acolo unde face 16 la dreapta spre Sf Gheorghe am vazut politisti care pe aia care vin pe linia de tramvai nu-i lasa sa treaca. Si ii tine acolo si 10 min pt ca nu mai au cum sa intorca. Sa vezi atunci ce fete fac biggrin.gif
petre 1
Da dar asta nu e o solutie,si daca il intoarce de pe linia de tramvai ce ? la urmatorea intersectie tot pe linie o va lua si se va aseza in fata celor care asteapta la semafor.Vreo 1.5 mil amenda va spune ceva ?? blink.gif asa cred ca se poate rezolva nesimtirea asta. :ban:
radu66490
ciudat ca tocmai un bucurestean(nu vreau sa supar) a deschis topic ul acesta...eu cred ca voi nu va mai dati seama cat de necivilizat e traficul in bucuresti,cum toti se lupta furibund sa castige ei un metru poate doi eventual din asta iese un si un ambuteiaj,cam cat de greu e sa iesi de pe o strada laturalnica sau ...multe tare
acum m as bucura daca cei care vb aici pe acest topic chiar incearca sa se comporte civilizat in trafic dar ma indoiesc.daca maine nu o sa sariti in clacson pt primul care va taie calea si apoi sa taiati si voi calea altcuiva si sa va luati clacsoanele de rigoare ...etc...ar fi un pas inainte
ma rog,speram sa se imbunatateasca,chit ca o sa mai dureze 20 ani
Arheopterix
Hehehe.
Sunt Bucurestean,m-am nascut aici,dar o buna parte din viata am trait in tari considerate ne civilizate.Oricum acolo se circula mult mai bine ca la "noi in Europa".
RUE
ehe, am stat un timp in Yemen, no rules, de fapt singurele: masina mare si claxonul. doar daca e politie in intersectie mai stau la stop.

nu va imaginati traficul in cairo, fara intentie, ma scuzati, dar acolo soferul (de meserie) e privit ca fiind un prost, apoi taximietristii sunt dati exemplu de asa ceva. ei se cred in F1 dar sunt groaznici. mai rau decat spunem noi despre garcea.

hm, dominicanii mai stau unii la stop, poate sunt si ei turisti, dar nu toti si se depasesc pe toate partile... si o chestie tare, daca ajungi din greseala pe o strada cu sens unic, dar invers nu se supara pe tine sa te urle... am patit azi asta. dar sunt de belea cu depasirile.


adevarul este ca si la noi daca ai o masina mai mare parca iti creste rangul la drum si fci de toate.. asa ca ce ma mir la altii!
guerilla
nu toti bucurestenii sint cu mana lipita de claxon sau mereu pe linia de tramvai sau cu flashuri la stop, etc.
mai sint si unii care prefera sa stea in coloana sau sa dea prioritate la cei care vor sa intre de pe stradute pe bulevard. lumea se mai educa. eu astept sa monteze camere de filmat in fiecare intersectie. as si cotiza pentru asta.
mihai58026
nu stiu daca chiar s-ar rezolva ceva cu camerele..luni cand a fost manifestatia aceea, coada pt traversat bulevardul unirii incepea de la semaforul de la Udriste mi-a trebuit o jumatate de ora sa avansez de la stopul de la udriste pana la hotelul ala nou de pe stanga.. distanta cred ca e de circa 100 m.. si atunci normal ca am intors pe dubla continua si am mers 30 m pe interzis , etc.. ca sa pot sa-mi fac treaba...
asa e nu toti suntem cu mana lipita de claxon, dar uneori este necesar!
fapt este ca bucurestiul de acum nu poate face fata numarului de masini aflate acum in trafic....am circulat si in bacau... si este destul d elejer.. in fodani cel putin, poti face linistit slalom printre masini...curtea de arges, nu mai zic.. targoviste...
efectiv, bucurestiul nu este gandit pt 1 milion de masini
madalina
QUOTE(mihai58026)
nu stiu daca chiar s-ar rezolva ceva cu camerele..luni cand a fost manifestatia aceea, coada pt traversat bulevardul unirii incepea de la semaforul de la Udriste mi-a trebuit o jumatate de ora sa avansez de la stopul de la udriste pana la hotelul ala nou de pe stanga.. distanta cred ca e de circa 100 m.. si atunci normal ca am intors pe dubla continua si am mers 30 m pe interzis , etc.. ca sa pot sa-mi fac treaba...
asa e nu toti suntem cu mana lipita de claxon, dar uneori este necesar!
fapt este ca bucurestiul de acum nu poate face fata numarului de masini aflate acum in trafic....am circulat si in bacau... si este destul d elejer.. in fodani cel putin, poti face linistit slalom printre masini...curtea de arges, nu mai zic.. targoviste...
efectiv, bucurestiul nu este gandit pt 1 milion de masini


Eu eram in aceeasi coloana. Numai ca am iesit la semaforul de la OMV (calea calarasilor), am mers spre Hala Traina, pe prima straduta dreapta si tot asa pe stradute, am iesit in bdul unirii in 3-4 minute...
mihai58026
eu circulam in sens invers cred, daca am inteles bine explicatiile tale, spre Camera de comert..[aia era destinatia finala] am iesti pe langa hotleul mentipnat anterior [n-am retinut numele] in romulus si de acolo in Bd unirii si in 5 minute eram la destinatie.. acum ca sa inteleaga si cei din afara bucurestiului.. distanta parcursa in ultimele 5 minute este de cca un km, un km si 200 m...pe cand distanta parcursa in prima jumatate de ora era de cca 100 m
guerilla
pai acum va plangeti cand inca nu a inceput santierul? laugh.gif pai atunci vor fi pline si stradutele.
sa vezi atunci vanzari masive la mountainbike-uri, ca nici motocicletele si scuterele nu vor mai fi de folos.
emanuele73371
apropo de politisti...
mergem cu masina mea spre casa iar la un moment dat m-am trezit cu masina politiei in fata din care au inceput sa zboare ( din mers !!) servetele si resturi de mancare!! :evil:
atunci ce sa le mai ceri la taximetristii care-si arunca paharele de cafea pe geam!? blink.gif daca politia romana ii intrece!
asta s-antamplat acum o saptamana pe str. Closca din Timisoara iar nr. VW politiei era MAI 12335 ! :rant:
boty
Dar am si eu o intrebare pt soferii din Bucuresti .... mai nou nu mai exista sensuri de circulatie ( a dat Videanu ordonanta) ca efectiv nu mai stiu pe unde sa merg ca ma trezesc cu masini din toate partile ( inclusiv fata in fata pe sensul meu bicycle.gif ) . Pt doritorii de senzatii tari incercati sa mergeti pe Dacia de la Liceul Madgiaru spre Foisor dimineata pe la 8 si sa-mi spuneti si mie cate masini erau pe contrasens ( fara sa socotim ca sensul spre Dorobanti este doar pt RATB -si interzis pt masinii). Astept numaratoarea ..... :bandit: :argue:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.