Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lipsa de educatie la volan.
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Probleme Sociale
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
James Kilowatt
Offtopic.
Eu port centura pana si in parcare (si o purtam si in Romania), insa sunt impotriva obligativitatii ei. E o chestie care priveste strict siguranta mea si nu siguranta celorlalti. Mai justificata ar fi obligativitatea prezervativului, ala priveste si siguranta celeilalte... sau a celorlalte tongue.gif Sunt curios cum ar organiza politia un flagrant biggrin.gif

Pe mine m-au enervat cumplit istetii care depasesc la 20m de intrarea in vama ca sa mai castige un loc la coada. :bash: Si vamesii care ii vad si nu le spun nimic (si cei romani si cei unguri sau austrieci) :bash:
eddie
In august cand mergeam la greci,la vama dintre Bulgaria si Grecia,se facuse coada mare la trecerea de masini care nu apartin statelor UE.
La trecerea pentru statele UE,in stanga noastra,nimeni....
Un tip face un semn in spate si trec 2 masini cu numere de Grecia(asta e in UE).In spatele lor,nici mai mult,nici mai putin,vreo 5 masini cu numere de Romania.
Ies doi politisti de frontiera greci,cu pistoale la brau si ii baga pe toti pe o linie moarta,in dreapta noastra ! Doua din aceste masini raman undeva in fata mea,celelalte 3 undeva mai in spate.Cam nimeni nu prea le mai facea loc sa intre in coloana.In spatele meu un vancu 2 bulgari pusi pe harta,care le bateau obrazul ca au vrut sa intre primii.
Cand ajung in locul celui de-al doilea,acesta ma roaga sa-l ajut si pe el,sa intre si el.
-Pai daca noi nu ne ajutam intre noi,apai cine ? imi zice
-Nu ati vazut semnul de deasupra treceri,ca este pentru statele UE ?zic
-Nu,ca le-au facut lor unii semn din fata si s-au bagat ...
-Sunteti si cu cel din fata ?
-Nu
-Bine,va las,dar numai pe dvs,ala mai din fata nu stiu,ca imi sar astia de la coada in cap !
In fine,il las pe asta din dreapta mea...
Iese bulgarul din spate suparat rau si imi bate in geam,suparat rau,tipand la mine ca de ce ii las pe cei din fata
-Lasa,ma,ca las numai o masina,asta e....si ii inchid geamul in fata
Asta la randul sau il lasa pe celalalt de pe linia moarta.
Deja mi se face rusine mie,ca l-am lasat.Cica sa ne ajutam confratii...
Era de la o firma,cu un VW Passat negru.Mi s-a plans in timpul care a stat in paralel cu mine si se ruga sa-l las ca a fost luat de 4 radare in Bulgaria,ca l-au jecmanit politistii bulgari.
I-am spus ca si eu am venit tot pe acolo si nu m-a oprit niciunul,ca aveam si detector si GPS sa nu ma ratacesc si nu am mers numai cu 10-15 km peste limita legala.La care a venit si raspunsul si raspunsul:
-Cum domne,ai putut sa mergi asa de incet ?
Bodi
Poate ar trebui sa facem un topic cum incepusera cei de la EVZ cu "Cartonasul rosu la volan"...care sa contina poze si toate cele
grenouille
eu imi oblig TOTI pasagerii sa poarte centura. chiar daca unii protesteaza destul de tare "esti tu paranoica, daca e sa mori, mori si cu si fara". efectiv nu pot sa-i fac sa inteleaga ca e spre binele lor. isi pun marea majoritate centura ca sa scape de "nebuna aia ca altfel ii da jos".
intrebare stupida- imi car din cand in cand cainii in masina. problema e cu catelusa care e de talie mare (are aproape 40 kg). sta cineva mereu cu ea in spate, dar la frane si viraje daca nu merg foarte incet, o cam "ia la vale" - cum pot sa o fixez ca sa nu o vad zburand prin parbriz?
air_wolf
aseara in Otopeni foarte multi pe banda 2 cu 40 pe ora. nesimtiti, erau depasiti si pe stinga si pe dreapta.
eddie
@fortelady,ia-ti un break si transporta-i in portbagaj.Pui plasa despartitoare si gata !
R a z v a n
sau si mai simplu:

grenouille
QUOTE(E d d i e)
@fortelady,ia-ti un break si transporta-i in portbagaj.Pui plasa despartitoare si gata !


nu-mi plac breakurile sad.gif
scuze de off topic
Baby Blues
Azi recunosc ca mergeam cu vreo 110 km /h si dintr-un drum lateral iese o Dacie break si ma obliga sa franez destul de violent pana la aproape 30 de km/h , intr-un drum in curba larga. De enervat recunosc ca m-am enervat, il depasesc, claxonez scurt , intrebator. Primesc normal salutul romanesc traditional ce-mi ureaza probabil o dupa -amiaza placuta prin ridicarea unui deget in sus in timp ce restul degetelor erau inchise in pumn. Nu mai rin minte care deget era ridicat pt ca eram destul de nervos. Daca mai cunoaste cineva salutul acesta si imi poate spune care deget era ridicat , sa-mi spuna si mie care. Asta pt ca vreau la randul meu sa salut si eu pe altii :angel:
Bogdan54824
În primavara m-a vizitat un client din state și a condus și el puțin prin București și prin țară. Omul locuiește în DC, a stat ceva timp în California și în New York, deci nu este genul care a trăit toată viața în rural mid-west.
Concluzia lui a fost: Condusul în România este sport extrem.

De fapt nu știu dacă threadul ăsta este cel mai potrivit pentru povestea asta sau cel cu nepăsarea autorităților (probabil amândouă). Sunt o grămadă de lucruri pe care noi nu le observăm, pentru că suntem obișnuiți cu ele. De exemplu el avea constant problema că nu știa cu ce viteză are voie să meargă pe respectivul tronson de drum.

Ca să ne întoarcem la topic... Zilele trecute așteptam să restarteze Windows-ul și căscam gura pe geam. Aglomerație mare, multe mașini prin stânga stației de tranvai, cu Garcea în intersecție. Îmi pare rău dar la comportamentul care l-a avut nu pot să-l numesc altfel: pe taximetriști eventual îi muștruluia un pic, după care îi lăsa să treacă mai departe, iar pe ceilalți îi întorcea.
Să vă mai spun că acum vreo 2 săpt. o deșteaptă mi-a tăiat calea și noroc că am frânat și ne-am atins doar foarte puțin (mi-a rămas doar puțin plastic de pe aripa ei pe spoiler care s-a curățat, fără alte urme) și tot ea era cu gura mare. Dacă nu ar fi fost bătaia de joc de la secție o duceam la poliție să o lase fără carnet. Nu pentru fază în sine neapărat, ci mai ales pentru că era cu gura mare.

Nu vreau să mai mă gândesc la traficul din București că mă apucă depresiile...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.