Help - Search - Members - Calendar
Full Version: masina de familie pana in 4000 de euro
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
Pages: 1, 2, 3, 4
RUE
1. poti sa iei masina de la unul care a luat-o matrasita deja la km si omul dupa 2 ani de folosinta vrea altceva si o revinde. El a fost multumit de ea (sau nu).
2. ar trebui o initiativa parlamentara care sa reglementeze si sa atraga masuri penale celor care ajusteaza km si daca ai cumparat masina si la vanzarea ei nu ai certitudinea ca ai km reali (chiar din urma unor defectiuni sau propietari anteriori) sa poit consemna in actul de vanzare al masinii, altfel sa ai responsabilitatea penala a faptei.
DORU
QUOTE (Titi1988 @ Feb 13 2011, 12:59 AM) *
la ordine este
1= sunt km reali ? carte service si - mai important - istoric service verificabil ?
2=verificare optica-verifici vizual masina ( daca a fost lovita si reparata ieftin se observa destul de usor daca stii unde sa te uiti)
3= diagnoza computerizata
4= constatare pe rampa si la ochiul unui meserias vopsitor-tinichigiu


Da, este buna completarea la nr 2 ca prioritate, intr-adevar thumbsup.gif Daca arata rau pe afara, nu-ti mai arde sa continui ar fi prima reactie.

QUOTE (RUE @ Feb 13 2011, 08:53 AM) *
...ar trebui o initiativa parlamentara care sa reglementeze si sa atraga masuri penale celor care ajusteaza km si daca ai cumparat masina si la vanzarea ei nu ai certitudinea ca ai km reali (chiar din urma unor defectiuni sau propietari anteriori) sa poit consemna in actul de vanzare al masinii, altfel sa ai responsabilitatea penala a faptei.


Asta ar fi ideal, la cate cunosc si am verificat eu... sincer, va luati cu mainile de cap (stiu masini ale cunoscutilor cu km dati inapoi ! no.gif )
cameleontheone
am citit ce ati scris totusi hai sa luam un exemplu o masina la 183000 km din 2002 este ok din punct de vedere a km-ului,aspect exterior bun ca interior inca nu am vazut
GabiA
Nu dati cu parul, e 5000E, dar arata foarte bine ca si masina de familie.
http://www.tocmai.ro/opel-zafira-elegance-2002-925523.html

LE:
Frate, ce le mai lustruiesc interiorul. Nici din fabrica nu a iesit asa:
http://www.tocmai.ro/skoda-octavia-1600-922996.html
Titi1988
pai tu cand vinzi masina nu vrei sa arate cat mai bine posibil? whistling.gif
RUE
daca e recent adusa si are si revizie recenta afara e posibil sa te duca minim 3 ani fara bucurii majore.
peste 3 ani o dai cu minim 3000 euro (zic de zafira). mie imi pare mai utila ca octavia si e cu numere romanesti deja.
eventual te duci cu cash si negociezi poate pana in 4500 euro cautand orice defect posibil.

l.e. chiar si zafira poate avea km dati inapoi. pe la 160 -170 k e o cifra psihologica destul de jos sub 200 000 care par multi.
cam atat au toate in targ la varsta aia. cine are sub 150 000 e nesimtit deja.
laurentiu
Lucrurile poate ca ar trebui sa fie privite si altfel. Este posibil sa gasesti o masina de prin 2000-2001 cu cu aprox. 100000 de km reali sau chiar mai putin. In cazul asta proprietarii sunt nevoiti sa dea kilometrajul inainte ca nu le mai cumpara nimeni masinile.
Poate ca in viitor voi fi si eu pus in situatia asta. Beetle-ul are aproape 4 ani si 33 000 de km. Asta inseamna ca cel care o va cumpara se va gandi ca masina a mers in medie 8000-8500 de km. De fapt masina de cand o am, adica aproape un an si jumatate a mers... aproape 10 000 de km. Iar in ritmul asta, cand va avea 10 ani masina va avea rulati aprox. 80 000 de km. Oare cati ma vor crede ca vor fi reali?
Titi1988
daca ai carte service care sa dovedeasca acesti km nu cred ca o sa ai probleme la vanzare.
DORU
Nu DOAR cartea service, ci MAI ALES istoric service verificabil (facturi si/sau istoric verificabil la reprezentanta in ELSA) thumbsup.gif
HalbaSus
Eu am vandut A4 de 8 ani cu 65.000 km... iti dai seama ca trebuia sa ma chinuiesc enorm cu fiecare cumparator sa-i explic ca nu am dat kilometrajul inapoi.

A3-ul a facut 30.000 in 5 ani... mai exista si oameni d-astia...
Sharanul lui taica-meu in 8-9 ani a ajuns la vreo 60.000...

Pe mine sincer ma mira masinile care trec de 30.000/an... cum e posibil asa ceva presupunand ca folosesti masina in scopuri de firma (transport marfa, taxi, agent de vanzari, etc) ? Ma rog, probabil mai sunt si globethroteri pasionati care fac 30.000 pe an din placere.
James Kilowatt
Taica-miu a vandut clio dizal de 3 ani cu 18.000 sau cam asa ceva. Acum are ceed si tot sub 10.000 face anual. Noroc cu drumurile pana la mine, ca altfel nici pe aia nu-i avea, le-ar fi vandut in rodaj. biggrin.gif
E drept ca mult timp a avut un junghi de masina de la firma pe care l-a frecat in fiecare zi.

Media la nemti din cate stiu e 17.000 an, deci nu e foarte ridicata. Insa probabil masinile luate de samsari sunt luate foarte foarte ieftin, ca sa ajunga la un pret normal cu tot cu taxe si cheltuielile si profitul lor, si probabil alea au milioane de km.
laurentiu
CITAT(DORU @ Feb 14 2011, 02:30 AM) *
Nu DOAR cartea service, ci MAI ALES istoric service verificabil (facturi si/sau istoric verificabil la reprezentanta in ELSA) thumbsup.gif


Nu am nici carte service si nici vreun istoric. Cand voi da masina o voi da la un pret direct proportional cu starea ei. Si cine ma va crede bine, cine nu, la revedere. Pentru ca este o masina de care am mare grija si stiu ca cel care o va lua, daca va avea grija de ea, va fi si el multumit. Hai ca deja ma comport ca un vanzator de prin targuri. biggrin.gif
Titi1988
QUOTE (laurentiu @ Feb 14 2011, 11:12 AM) *
QUOTE (DORU @ Feb 14 2011, 02:30 AM) *
Nu DOAR cartea service, ci MAI ALES istoric service verificabil (facturi si/sau istoric verificabil la reprezentanta in ELSA) thumbsup.gif


Nu am nici carte service si nici vreun istoric.


atunci mai bine o vinzi la o cunostinta/prieten ca altfel nimeni nu o sa te creada pe cuvant ca aceia sunt km reali din pacate confused.gif

si cand am scris carte service ma refer ca se poate verifica la reprezenanta fiecare revizie.
RUE
good point titi!
laurentiu: cand vinzi broasca sa ma anunti! poate fi un bun cadou sotiei ;-). mai ales ca e masina de vdt tv ;-)

ma indoiesc ca vesticii sunt atat de prosti (ma scuzati) ca romanii la masini de familie/crusing dand zeci de mii de euro sa le vanda ieftin samsarilor romani.
la masini mici mao zici dar si alea cam au km multi la pret mic afara.
si eu stiu destule ex cu MASINI NOI LUATE DIN TARA SI CU PUTINI KM.passat de nou de 10 ani cu max 70 000 km. inca nu e de vanzare curand.
probabil la 15 ani va avea 80 000.
laurentiu
CITAT(Titi1988 @ Feb 14 2011, 07:21 AM) *
CITAT(laurentiu @ Feb 14 2011, 11:12 AM) *
CITAT(DORU @ Feb 14 2011, 02:30 AM) *
Nu DOAR cartea service, ci MAI ALES istoric service verificabil (facturi si/sau istoric verificabil la reprezentanta in ELSA) thumbsup.gif


Nu am nici carte service si nici vreun istoric.


atunci mai bine o vinzi la o cunostinta/prieten ca altfel nimeni nu o sa te creada pe cuvant ca aceia sunt km reali din pacate confused.gif

si cand am scris carte service ma refer ca se poate verifica la reprezenanta fiecare revizie.


Pai si daca as vinde-o unei cunostinte nu as fi mai castigat. Ca deh, prieten, reducere ca ne cunoastem... stiti si voi.

@RUE: am sa te anunt, dar in cazul asta pretul va mai creste teehee.gif
Titi1988
daca eu vin la tine sa cumpar masina x cu pretul de 5000 euro(pret usor mai mare decat pretul pietei) din 2004 cu 50.000 km as zice sa-mi prezinti istoricul/cartea service. Daca as vedea ca nu ai cum sa faci dovada kilometrilor reali cum sa am incredere intr-un necunoscut???

ai 3 variante:
1.o vinzi sub pretul pietei 3000 sa zicem-nu ai istoricul, ghinion, pierzi la vanzare
2.o vnizi la un prieten/ cunostinta cu 3500-4000-tot pierzi dar macar ai vandut masina
3 nu o vinzi


laurentiu
2 sau 3.
Daca ar fi sa aleg in momentul asta ar fi clar punctul 3.
RUE
am observat ca cei care si au cumparat masinile de noi din romania nu prea sunt genul care sa matraseasca km.
de obicei sunt oamenii care tin la pret cand ii suni dar de obicei cedeaza fraudulos de usor la samsari (mai ales cu km multi unde samsarii ataca avand unde scadea pretul) si care apoi apar matrasite pe piata/anunturi.
cei care au km putini sunt o speta aparte, tin tare la pret si o vand sub pret doar daca le place extrem alta, au dat comanda si vine urmatoarea, pleaca din tara etc.
HalbaSus
Sau pur si simplu vor sa o vanda... eu mi-am luat masina noua in februarie... si am vandut fosta masina prin iunie-iulie si la un moment dat imi venea sa-mi bag piciorul si sa nu o mai vand. Chiar inainte sa o scot la vanzare a ramas fara curent (ca era iarna si nu o mai pornisem de o luna) si am pornit-o cu cabluri... imediat ce a pornit mi-a aparut in bord semnul de airbag... la service au constatat ca era dus ceva chip care controla airbagurile (o fi facut un scurt de la jump-start ?) iar pretul pentru inlocuirea respectivei piese era 1000 de euro... fiind vanzator onest nu am ascuns acest aspect, am scazut pretul de vanzare cu 1000 de euro... iar dupa cateva luni am mai negociat inca niste sute de euro... pur si simplu ma saturasem de postura de vanzator... iar cand efectiv am dat-o m-am simtit ca un tradator... e fparte simplu sa cumperi masini, e greu sa le vinzi.
James Kilowatt
Daca iti place mutra cumparatorului e ok si sa vinzi. La Hyundai am avut un client de treaba cu care m-am inteles bine si a fost ok. Asa am baut o bere impreuna, i-am facut cadou si elm-ul +soft si l-am invatat sa o scaneze, etc.
Cand apare cate un samsar care se crede buricul pamantului si de poarta de parca imi face cine stie ce favoare devin si eu al dracului chiar daca compromit dealul. Am observat ca samsarii vin intotdeauna cu cate un prieten, probabil sa aiba mai multa "forta" la negociere.
Unui samsar am vandut ibiza si am ramas cu un gust amar, desi nici n-a negociat pretul (50€ biggrin.gif )
GabiA
QUOTE (RUE @ Feb 14 2011, 09:56 PM) *
am observat ca cei care si au cumparat masinile de noi din romania nu prea sunt genul care sa matraseasca km.
de obicei sunt oamenii care tin la pret cand ii suni dar de obicei cedeaza fraudulos de usor la samsari (mai ales cu km multi unde samsarii ataca avand unde scadea pretul) si care apoi apar matrasite pe piata/anunturi.
cei care au km putini sunt o speta aparte, tin tare la pret si o vand sub pret doar daca le place extrem alta, au dat comanda si vine urmatoarea, pleaca din tara etc.


Ai foarte mare dreptate. Din pacate cele mai multe masini cumparate din romania si scoase la vanzare sunt lovite. O masina buna se gaseste foarte greu!!! Si nu se vinde decat daca:
- nu o mai poate plati
- nu o mai foloseste
- vrea sa-si cumpere alta masina

Din punctul meu de vedere o masina SH care se merita cumparata acum este Kia Cee'd. Sunt multe oferte in stare foarte buna(~30 mii km) intre 7000 si 8000E! + garantia de 7 ani si transmisibila. Dar este offtopic teehee.gif
Baby Blues
In primul rand noi nu suntem subiecti subiectivi pentru piata auto deoarece de bine de rau , scriem pe acest forum si daca nu ma insel are un anumit specific , fapt ce spune multe despre cei de pe aici.
Nu ca m-as pricepe la masini dar macar am stat si urmarit fenomenul pe piata romaneasca si pot spune ca factorul psihologic conteaza mult mai mult la romani decat la ceilalti subiecti de pe pietele auto europene- daca ii oferi omului o masina cu 300.000 de km si-i spui ca masina are un istoric verificabil, merge impecabil, ca i-a fost schimbata distributia de curand, a avut probleme normale pentru varsta ei , probleme ce-au fost rezolvate cu celel mai bune piese, dar merge beton, prefera o masina cu 100.000 de km, fara carte service sau istoric verificabil, cu tabla suspect de lucioasa, etc. Micile defecte spun despre o masina ca n-a suferit interventii din partea proprietarului. De fapt romanul cumpara foarte mult emotional. Se vede in masina, isi vede imaginea sa in acea masina in fata prietenilor, in fata rudelor, vede invidia pe faa lor, etc.
Hai fiti seriosi! N-ati visat macar odata cu ochii deschisi la fata vreunui cunoscut care v-ar vedea aparand in nu stiu ce masina "bengoasa"?
La romani merge cel mai bine vorba aia care zice ca cea mai buna razbunare este succesul! biggrin.gif
James Kilowatt
La romani mai trebuie sa fie si "full" masina, iar daca e "cheala" prin definitie e proasta oricat ar fi de bine dotata de serie.
Cineva compara pe alt forum Duster "full" cu Kia Sportage "cheala", care ies cam la acelasi pret. Desi Kia era mai bine dotata, fiind "cheala" nu e buna....
Si un rahat ruginit din '90 e bun daca e full, chiar daca acel "full" nu include nici macar aer conditionat. Orice anunt de vanzare de succes trebuie sa aiba undeva inclus cuvantul "full", altfel nu se uita nimeni la el. Romanu' are probabil preorgasm cand aude cuvantul asta..full...ohh...da...mai vreau...fuuuulll....oooohh....
Titi1988
in toate anunturile daca te uiti atent scrie ca are dotarea x y z etc FULL option etc si cand te uiti la poze hopa lipseste aia aia. asa ii in Romania.

La un nissan primera ca al meu identic era trecut ESP, clima bizonala, diferential blocabil xenon si nu mai stiu ce iar masina nu are niciuna din aceste dotari turned.gif

cel mai mult imi place expresia FULL OPTION mai putin x y z laugh.gif pai daca ii lipsesc alea nu mai ii full option 36182451.gif
laurentiu
Titi, sa nu uitam de celebrele Passat-uri "full, fara piele" si cu geamuri manuale in spate. biggrin.gif
CITAT(RUE @ Feb 14 2011, 03:56 PM) *
cei care au km putini sunt o speta aparte, tin tare la pret si o vand sub pret doar daca le place extrem alta, au dat comanda si vine urmatoarea, pleaca din tara etc.


Am vazut cei mai multi sunt proprietari de masini japoneze sau suedeze ( bine, la Volvo si mai ales sa SAAB problema se pune si in privinta imaginii-daca nu lasi la pret nu prea poti sa-l dai).
cameleontheone
QUOTE (Baby Blues @ Feb 14 2011, 11:58 PM) *
In primul rand noi nu suntem subiecti subiectivi pentru piata auto deoarece de bine de rau , scriem pe acest forum si daca nu ma insel are un anumit specific , fapt ce spune multe despre cei de pe aici.
Nu ca m-as pricepe la masini dar macar am stat si urmarit fenomenul pe piata romaneasca si pot spune ca factorul psihologic conteaza mult mai mult la romani decat la ceilalti subiecti de pe pietele auto europene- daca ii oferi omului o masina cu 300.000 de km si-i spui ca masina are un istoric verificabil, merge impecabil, ca i-a fost schimbata distributia de curand, a avut probleme normale pentru varsta ei , probleme ce-au fost rezolvate cu celel mai bune piese, dar merge beton, prefera o masina cu 100.000 de km, fara carte service sau istoric verificabil, cu tabla suspect de lucioasa, etc. Micile defecte spun despre o masina ca n-a suferit interventii din partea proprietarului. De fapt romanul cumpara foarte mult emotional. Se vede in masina, isi vede imaginea sa in acea masina in fata prietenilor, in fata rudelor, vede invidia pe faa lor, etc.
Hai fiti seriosi! N-ati visat macar odata cu ochii deschisi la fata vreunui cunoscut care v-ar vedea aparand in nu stiu ce masina "bengoasa"?
La romani merge cel mai bine vorba aia care zice ca cea mai buna razbunare este succesul! biggrin.gif

bine zici cam 90 % sunt asa isi cumpara masina de imagine,eu sunt in aia 10% deci sa imi fie utila sa ma duca de la punctul a la punctul b in siguranta si sa fie o masina fiabila imaginea mai putin dar totusi sa nu cadem in extreme si masina sa arate bine.
Titi1988
ar trebui sa ma fac si eu smecheras de masini.. cumpar masini lovite/ cu dauna serioasa, le repar le falsific cartea service, le duc la polish, etc si astept acel cumparator necunoscator pe care stiu cum sa-l iau cu o vand mai ieftin ca mi-am pierdut servicul, m-a parasit nevasta si mi-a luat toti banii, a jucat fiul meu la pariuri si vin bisnitzari si "taie la mine" sa le dau banii 36182451.gif
si pun pariu ca reusesc sa vand masina.. si satisfactia ca l-am fraierit pe unul, ca poate o sa faca accident cu masina aia si moare? eu spun ca in viata asta toate ni se intorc..
asa ma bucur ca parintii mei au cumparat nissanul de nou (si pana in ziua de azi merge fara probleme )pentru ca cine stie ce masina second cumparam ( eu fara experienta la 19 ani in ale verificarii masinilor, ce sa mai zic de parintii mei whistling.gif )
Titi1988
PS: cum zice bb mai bine o masina mai putin full-option cu istoric verificabil decat super audi cu super full-option fara super piele cu super 300 de cp cu super tuning facut de super Gheorghe si super lovita de super copac si reparata de super service de super cartier laugh.gif ( imi cer scuze da nu m-am putut abtine laugh.gif )
RUE
am o prietena fosta colega de lucru care detine un clio simbol 1.4 de 5-6 ani si azi cand ne am intalnit intamplator mi a povestit ca clio are ceva de genul 16-18 000 km. ;-) prevad ca o sa o vanda peste 10 ani de acum inainte cu 40 000 km sau o tine pana la pensie si dupa!
James Kilowatt
Daca pana se pensioneaza "standardul" vor fi masini cu baterii de 15kw sau hibride cu motor de 500cc, clio-ul ei o sa fie supercar smile.gif)
Titi1988
am auzit si eu de la niste cunoscatori ca ar fi o limita inferioara la numarul de km parcursi pe un an si aici vorbesc de mers cu masina minim o data la 7-8 zile (ceva de genul asta), ca imai rau ii faci unei masini daca sta o perioada lunga de timp in stationare. Asa am auzit, nu stiu daca este adevarat sau daca m-am exprimat bine confused.gif
cameleontheone
titi1988,ai un mp!
cameleontheone
o intrebare pentru toti,la service-urile care ati fost eu fost pe bune sau erau vorbite inainte,de aceea intreb pentru ca stiu cazuri de la cunoscuti si am citit si auzit ca se mai practica si asa ceva stiti cazuri in care la service era totul ok si la altul nu chiar ok?
DORU
Recomandarea este sa alegi tu service-ul pt verificare si sa nu accepti service-ul propus de vanzator. Evident, daca e vorba de o reprezentanta nu sunt motive de suspiciune, in general.
RUE
servicele iti poate spune doar ce e scris in baza de date, o stare generala superficiala.
ei spera ca o cumperi si apoi esti clientul lor.
am mai vb undeva pe topic cu cei din reprezntanta care au zis de o octavia 4x4 ca e beton si nea mesterul ne a aratat o gramada (inclusiv usi revopsite, lovitura frontala etc).
Titi1988
eu sa merg la o reprezentanta si sa verific masina daca iese ok as lua nu stiu cum se numesc rezultatele de la service in care sa scrie totul despre ce au verificat si etc. Si dupa aceea daca apar probleme cu masina si anume ca nu este chiar asa cum a zis reprezentanta direct la judecatorie cu acea foaie. Intelegeti ce am vrut sa spun. Imi cer scuze ca sunt incoerent dar sunt obosit confused.gif
sansele sa te fure la reprez sunt foarte mici.

cand am fost sa verific lancerul ala m-a dus la un service de cartier , un kkt in ploaie iar cand i-am zis ca masina trebuie verificata in reprezentanta ca nu o mai vinde, deci nu cred ca isi permit reprezentantele sa ascunda unele defece ale masinii..
DORU
QUOTE (RUE @ Feb 16 2011, 10:08 PM) *
am mai vb undeva pe topic cu cei din reprezntanta care au zis de o octavia 4x4 ca e beton si nea mesterul ne a aratat o gramada (inclusiv usi revopsite, lovitura frontala etc).


Am si precizat mai sus: "in general" thumbsup.gif
xamez
azi amprimit un sms de la dacia logan la 4750 de e cu tva abs directie asistata si airbaguri frontale prin rabla 2011 si dacia avantaj .
Poate este o solutie buna pentru tine
cameleontheone
QUOTE (xamez @ Feb 17 2011, 08:04 PM) *
azi amprimit un sms de la dacia logan la 4750 de e cu tva abs directie asistata si airbaguri frontale prin rabla 2011 si dacia avantaj .
Poate este o solutie buna pentru tine

mersi de propunere dar nu vrea dacia sa nu ma intelegi gresit este o masnina buna dar nu asta vreau
Titi1988
ceva cat mai nou si cum cat mai putini km sa cauti cu ABS, aer conditionat, geamuri electrice fata,CD player, 4-6 airbaguri si cam atat. thumbsup.gif
Gottfried
As avea si eu o propunere.

Poate te gandesti si la un Opel Omega B, sunt frumoase, spatiul interior e imens, portbagajul de asemenea.

De exemplu http://www.autovit.ro/opel-omega-C17315163.html

Sigur vei putea negocia pana la un 3500 si iti vor mai ramane bani si pentru o eventuala stationare in service.
Motorul defapt e de 2.2, stiam ca e motor de BMW, dar nu stiu sigur daca nu cel de 2.5 e de BMW...
E putin zgariata in dreapta spate, dar nu cred ca e nimic grav.
Eu as zice macar sa suni sa vezi despre ce e vorba.
DORU
Nu-ti recomand motoare peste 2000cmc, daca nu vrei sa lasi la Boc in visterie 800 RON/an pt 2200cmc de ex. no.gif
Titi1988
+1 la doru

http://www.autovit.ro/peugeot-307-C17565772.html imi place descrierea..oare cat ii adevarat din ceea ce zice? confused.gif

GabiA
Arata foarte bine pejo-ul. Desi s-ar putea ca afara sa fie vopsit gardul si inauntru leopardul teehee.gif Pare prea ieftina!
RUE
http://www.google.ro/search?q=0720600572&a...lient=firefox-a

pe langa ceva calculatoare vinde si cu preferinta pejourile. e acelasi tip din cluj.
masina respectiva nu poate costa 4200 euro inscrisa si an 2008. e aberant. poate 6200 minim.
cameleontheone
QUOTE (Titi1988 @ Feb 17 2011, 11:33 PM) *
ceva cat mai nou si cum cat mai putini km sa cauti cu ABS, aer conditionat, geamuri electrice fata,CD player, 4-6 airbaguri si cam atat. thumbsup.gif

apoi cam ce ai enumerat ar fi ok pentru mine,numai sa fie ok masina.

QUOTE (DORU @ Feb 18 2011, 02:25 PM) *
Nu-ti recomand motoare peste 2000cmc, daca nu vrei sa lasi la Boc in visterie 800 RON/an pt 2200cmc de ex. no.gif

normal ca nu vreau motor mai mare de 2000 cmc pentru ca taxele sunt mari ,m-am gandit pana in 2000 cmc maxim.

QUOTE (Titi1988 @ Feb 18 2011, 06:29 PM) *
+1 la doru

http://www.autovit.ro/peugeot-307-C17565772.html imi place descrierea..oare cat ii adevarat din ceea ce zice? confused.gif

hai sa fim seriosi este un anunt din ala care nu isi are rostul chiar ma intreb sunt atatia oameni care se plictisesc si posteaza tot felul de anunturi si pur si simplu iti pierzi vreamea cu ei.
cameleontheone
buna tuturor,

azi mi-am luat masina,este un ford mondeo 2001 131 cp TDci 2.0 diesel,deocamdata sunt multumit am de schimbat niste chesti n
pe ea filtre sa schimb uleiul mici reparatii si cam atat am fost la un test drive trage bine are tinuta foarte buna la curbe,ce sa zic a meritat bani a si sa nu uit de consum cu 40 de ron din cluj pana in oradea e ok,oricum cu aceata ocazie multumesc la toti care mi-au dat sfaturi(titi1980-mersi de informatii).
Titi1988
Cu placere! Ma bucur ca te-am putut ajuta. Te asteptam sa postezi in sectiunea totul despre masina mea. Case closed!
laurentiu
Felicitari pentru achizitie! Asfalt uscat iti doresc si sa o stapanesti sanatos.
Te asteptam sa o prezinti la "Totul despre masina mea".
cameleontheone
multumesc am sa scriu in sectiunea aia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.