Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pareri despre LOGAN (discutii aprinse???!!!)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Pages: 1, 2, 3
jkno
Da, sunt masini mai bune, insa poti avea surpriza sa fi avut un proprietar "picior de lemn" si atunci ai muscat-o tare. Asta e problema cu second-hand in orice domeniu (nu doar auto)...
mihai38772
Scuze ,vorbeam de masini noi.
Am o prietena care are un peugeot 307 si urca bordurile 20 cm cu viteza a doua ( asta e un simplu exemplu )
G e o r g e
asta inseamna ca nu stie sa conduca tongue.gif
cum dumnezeu sa urci bordurile cu viteza a II-a , chiar sa nu-ti pese de masina :evil:
FESTINA
QUOTE(mihai38772)
La 8.200 euro ,pret cu TVA ,nu am ce masina sa-mi iau cu dublu airbag, spatioasa,ABS,etc

laugh.gif


E adevarat ca la 8.200 euro cu tva cu tot, nu prea ai ce cumpara, aici sunt deacord cu tine.
Dar sti care e culmea ironiei ca si Dacia Logan e un fel de "SH", mai precis cumperi o masina noua si poti avea aceleasi probleme care apar la un SH.
Diferenta fiind doar cauza problemelor.
FESTINA
QUOTE(mihai38772)
Scuze ,vorbeam de masini noi.
Am o prietena care are un peugeot 307 si urca bordurile 20 cm cu viteza a doua ( asta e un simplu exemplu )


I-mi e mila de masina aia. :smt022 :smt022 :smt022
madalina
Si cand va cumpara cineva masina aia, o va lua cu toata increderea, ca, deh, e masina condusa de femeie, n-a alergat-o, a ingrijit-o... :blackeye:
mihai38772
eu zic ca foarte mult conteaza cu o intretii, daca o ai de noua si esti sofer bun inposibil sa-ti pice
nu sunt adeptul masinii la mana a doua tocmai din cazul asta: nu stii ce teapa poti lua
eu am o dacie din '70 de care imi pare f rau ca nu pot sa o mai conduc din cauza ca e uzata moral (fara aer si caldura indeajuns),dar merge brici
jkno
Trebuie garaj, chiar si un Maybach tinut in ploaie arata ca-l "doare"

Revenind la masini pt lumea noastra smile.gif Am un vecin, tipul e la a treia Dacie Papuc noua (lucreza in transporturi). E picior de lemn: cum face? In fiecare dimineata, scoate "coaja" (asa numesc eu orice masina - fie ea si Ferrari :albino: ) din garaj si ii da pedale pana la fund cu motorul rece. Apoi se mira :idea: ca nu-i mai merge masina care e noua.

Acum ceva vreme i-a luat fetei un Peugeot 307 nou. Fata conduce bine si cu grija. Insa de cateva ori l-am vazut si pe vecinul meu mergand cu "Pejosul". As mai avea incredere sa cumpar acel Peugeot? Nope...
madalina
Sergiu, te ro shimba-ti semnatura. nu sunt acceptate linkuri in semnatura. Multumesc pentru intelegere!
ncristi
Ce aveti fratilor cu logan???
Mai intai mergeti cu ea si dupa aia dati cu parerea...
Masina este OK la banii care-i dai pe ea, merge bine (mie personal mi-a placut cum amortizeaza gropile) iar din ce-am aflat eu pana acum masina este destula de fiabila (8400kM loganul cu cei mai multi kM pe care-l stiu eu si nu a avut nici o problema)...
Romanul tot roman...snob si tampit, caselnic, "suntem exact ca evreii lui moise" ( citat)...
Noi am vrea sa vina cei de la renault si sa faca numai vel satisuri, lagune, daca se poate "rols rois" sub licienta si sa le vanda in "lizing" cu 150e si si atunci am avea ceva de comentat... pentru ca rols roisu este "mai urat decat pasatu'", cum am auzit pe cineva in tramvaiul 21 mare expert in "masini"...

O sa continuam sa defrisam cimitirele de masini din afra...asa suntem noi...
Toata istoria noastra ne-am hranit cu resturi...am fost (si suntem) cosul de gunoi al europei...
jkno
Eu sunt proprietar de Logan si sunt foarte multumit. :cheers: Singurul lucru pe care-l aminteam ca nu-mi place la Logan sunt cauciucurile romanesti Montana pe care le voi schimba cu proxima ocazie (iau Pirelli sau Michelin si nu am treaba).

O multime de reviste auto: Auto Motor, Quattro Ruote etc etc descriu Loganul ca fiind o masina buna si fiabila, au facut teste profesionale in Germania sau Italia si totul a iesit ok.

cristi36176 are dreptate cu:
QUOTE
O sa continuam sa defrisam cimitirele de masini din afra...asa suntem noi...
Toata istoria noastra ne-am hranit cu resturi...am fost (si suntem) cosul de gunoi al europei
!
Iulian HondaFan
de unde stie cineva cat de fiabila e, sunt abia cateva luni de cand a fost lansat... wishful thinking , may be...
jkno
Sunt Loganuri cu 20-25000 km la bord si nu au problemele pe care ziceau "unii" ca le vor avea. Dimpotriva merg perfect si o vor face in continuare. Insa cum se mai spunea pe acest thread inainte, gurile rele stau si macaie mult avnd idei preconcepute.

Curios va fi peste cativa ani, cand Logan va fi stabil pe piata si i se va cunoaste cat de cat calitatea, si ii vei intreba pe unii dintre cei mai inversunati adversari ai Loganului, iar ei iti vor raspunde ca lor le-a placut intotdeauna aceasta masina si ca o iubesc si ca o viseaza.

Ca asa e romanul. Nu citeste mai nimic de specialitate (studii, analize), insa isi da cu "parerea sa de profesionist". Si pareri de-astea avem peste tot, si asta e baiul, ca sunt exact la fel si la cel mai inalt nivel (politica, economie etc) si de-aia o ducem asa de "bine".

Mai tineti minte ce se zice mai demult, cand s-a relansat Skoda sub VW? Va fi o masina slaba, nu merita etc. Si acum? Skoda e ceva!
Iulian HondaFan
cate sa fie cu 25000km? si cate masini noi clacheaza in primii 25000km? cred ca trebuie sa asteptam vreun an-doi macar inainte sa spunem ca e sau nu fiabila... asta e tot ce vroiam sa spun...
Dan27
am avut solenza,asa ca logan nu e departe,sunt convins.De ce am vandut-o?motor bun,consum cam mare in oras,caroserie super slaba,confort de nota 5,zgomot interior infernal(pe gropile de la noi..).
La banii de Logan(8000)iti iei un focus second si nu ai treaba!consum mic,trage mai bine,nu ca dacia ca de la 110 incolo moare,confort si te simti altfel!nu mai spuneti de cheltuielile de intretinere la second,ca nu e adevarat.Cat te costa reviziile la Dacia(ca trebuie sa mergi la ei,doar vrei garantia)iti cumperi tot ce vrei pt un second strain.Dar romanul tot roman,cica e masina noua..smile.gif))ma gandesc doar cum esti tratat in service-ul Dacia..si ma dispera sa aud tot timpul cum bate ceva pe ele!
jkno
QUOTE
O sa continuam sa defrisam cimitirele de masini din afra...asa suntem noi...
Toata istoria noastra ne-am hranit cu resturi...am fost (si suntem) cosul de gunoi al europei


Asta spunea cineva inainte si cata dreptate are din pacate. Nu uita ca topicul asta e lung si nu am de gand sa repet ce era pe paginile anterioare. Dan27 poti merge si citi ce scrie acolo.
Dan27
inseamna ca asa sunt eu ,prost si tampit.
pro40361
QUOTE(Radu33501)
Sincer o alegere destul de proasta. Consumul este destul de mare (pitesti- bucuresti ) 7,3-7,8 l In oras cam sare de 12!!!!
Pe sosea 130-140 11-12 l/100 ????? daca o accelerezi tare consumul sare uimitor de rapid.



ia orice mashina ...chiar shi diesel cu computer de bord....( shtii tu d ala de arata shi cat consumi...momentan)....shi sare UIMITOR de mult....e momentan bre'...e normal....la un passat tdi.....la blana sare pana la 23%...ca deaia e momentan....potzi sa vezi shi consum mediu.....da i blana shi vezi cat creshte.....
jkno
Calculatoarele de bord nu indica niciodata exact 100%.

Cel mai bine iti faci consumul singur: faci plinul si notezi pe hartie cati km ai si cati litri in rezervor. Faci 200 km (sau 100 km sau 500 km) si verifici din nou si calculezi. Si gata.
lucian14
calculul cu plinul este si ala aproximativ...
depinde de multi factori...plinul cand il faci potzi sa mai inghesui 2-3 litri in plus sau sa sara pistolul ca are presiune mare, sau sa fie masina inclinata...samd
ca sa ai o idee cat de cat exacta tre sa mergi cam 1000km si apoi sa calculezi
computer bordul ar trebui sa arate totusi exact consumul ca doar de aia e computer... cu romanii nostrii insa nu potzi fi sigur de nimik.
adrian41198
Mi se pare sau s-a cam deviat de la subiectul initial. Si daca tot am pornit pe langa drum, hai sa spun repede pana nu intervine un moderator care sa ne atraga atentia!
Ca Dacia a fost o masina slaba, stim cu totii. Ca s-au adus imbunatari - este evident?!
Intrebarea este: cat poti cere de la o masina relativ ieftina?
Cunosc un caz in care la o Octavia (cu motor VW) s-a blocat motorul, din cauza fisurilor la arborele cotit, dupa numai 500 km de utilizare in conditii normale. Asta inseamna ca motoarele VW sunt proaste sau ca Skoda nu este fiabila?
Sa fim seriosi!
Dar sa revenim! Ce parere aveti despre LOGAN?
Eu spun ca merita banii dar mai astept putin (ca doar sunt roman) pana o sa cumpar una.
jkno
chiar daca ma repet: cititi revistele auto de specialitate!!! una e sa vii cu parerea proprie si una e sa vii cu argumente cat de cat solide.
ncristi
Am mers cu logan care avea la bord 26000kM!!!
Masina mergea super, nu i se schimbase nimic (era de firma)...proprietarul foarte multumit...

Sg problema afost chematul la service pt verificare (problema de cric)... biggrin.gif

Cred ca loganul o sa fie o palma pe obrazul caracotasilor dupa cum evolueaza treba... biggrin.gif
stefan_ieu
Dar cu problema de la directie cum ramane? Tocmai ieri am aflat de un caz. Colegul meu de la servici a fost la munte cu cineva caruia i s-a blocat directia acum 3 luni. Tocmai isi luase masina si la servici i-a lasat pe colegii lui sa faca o tura prin parcare. Cand faceau aia tot felul de manevre s-a blocat volanul si asa a ramas. Cica i-au schimbat la service toata directia. Si nu mai vorba de chestii de genul : "am auzit ca...", "se spune pe forum ca...".
Sincer, nu vreau sa fac publicitate negativa acestei masini. S-ar putea ca parintii mei sa isi ia un Logan, cu oferta cu 30 de milioane. Dar acum stau cu inima indoita.
ncristi
Stefan, nu sunt un fan al marcii dacia biggrin.gif !
Am scapat de dacie si nici nu mai vreu masini produse in romania (inclusiv deuuuuu)...

Spun doar ce am vazut nimic mai mult si nu contest problemele pe care masina le-ar avea!

Loganul cu care am mesr era de 1.4 si nu avea abs...era al unei firme de constructii...parerea mea este ca mergea f bine pt o masina asa de proasta cum se spune pe acest site...

Unde mai pui ca era destul de chinuita--asta pot garanta biggrin.gif
stefan_ieu
Mai, nici eu nu spun ca Logan e o masina proasta. Eu i-am indemnat pe ai mei sa isi ia asa ceva. E adevarat, e singura masina la care au posibilitatea sa se gandeasca. Sunt insa profund dezamagit de chestia asta cu directia. E clar ca o problema exista, iar lipsa de informare nu face decat sa duca la aparitia unor legende care le pot face mai mult rau.
lucian41567
Va salut, sunt nou pe aici. Si eu am un Logan si sunt multumit de el. Dar am un prieten taximetrist si are cu el vreo 20000km si in afara de schimbul de ulei nu a facut nimic la el. Dar ca oricare masina are defectele ei.
ncristi
Astazi am fost cu matizul sora-mi la revizie -pliserv ploiesti--care se ocupa si de dacia.
Am intrebat mecanicul care se ocupa de matiz ce defectiuni au aparuta la logan si mi-a spua:
-una a avut probleme la nustiu ce calorifer etc...pe la caldura
-una la abs--ii intrase noroi si ii ramasese aprins martorul de abs...
-majoritatea la computerul de bord--chestia legata de consum care se rezolva ff repede printr-o rescriere de soft (am avut ocazia sa si vad cum--ceva de genul update de bios al placii de baza biggrin.gif )
Astea au fost problemele intalnite la logan la toate loganurile din prahova cere vin la poliserv si din cate am inteles-majoritatea. In prahova mai este Iatza Campina service dacia asa mare.

Oricum am inteles ca aici au venit 20 loganuri cu aceste probleme din cate s-au vandut in prahova ceea ce este un lucru foarte bun din cate am inteles.

Nimic de directii bulite, frane, volan blocat...etc
eugen41599
Salut !
In afara de aspectul exterior nu prea sunt multe de reprosat dar daca nu ar arata in halul asta nu ar mai putea romanii sa care sacii cu grau si porumb (nu vreau sa fiu rau) . Asta este, suntem romani si asa preferam sa fim (de ce sa fiu imbracat frumos cand pot sa mananc mai mult).
jkno
QUOTE(eugen41599)
Salut !
In afara de aspectul exterior nu prea sunt multe de reprosat dar daca nu ar arata in halul asta nu ar mai putea romanii sa care sacii cu grau si porumb (nu vreau sa fiu rau) . Asta este, suntem romani si asa preferam sa fim (de ce sa fiu imbracat frumos cand pot sa mananc mai mult).


Loganul arata destul de bine din fata si din profil. Cu spatele sta mai rau, arata ca si cum ar fi modelata dupa un frigider Fram. Poate cand se va ajunge la facelift vor gandi putin aici...
jkno
sorry double post
adrian41198
Despre Tico s-a spus ca parca ar fi "un fier de calcat pe roti" dar inca circula pe soselele din Ro.
Rols-Roys este "prea masiv". Poate d'asta a si renuntat casa regala la aceasta firma :angel:
Iar bat campii dar parerile unora chiar ma inspira la asa ceva.
Logan-ul este facut in Ro, pentru Europa de Est asa ca era normal (zic eu) sa fie ieftina si cu o calitate pe masura.
Nu sunt fun Dacia dar nici sa spun ca are numai defecte...
Este adevarat ca ramane de vazut cat de fiabila va fi dar sa nu uitam ca mai toate componentele principale (exclusiv caroseria) sunt facute de firme cu prestigiu.
lucian14
Cu sergiu nu-s lamurit... ce masina ai tu frate? sau esti reprezentant (dealer) Logan cumva?
Ca sa am incredere in ceea ce spui!
macovei41721
Am avut rabdarea de a citii tot ce s-a scris la acest topic si mi-am facut o parere despre Logan.
Ce nu-mi place mie si la mai multi, este spatele ( daca puneau nr in Haion nu mai arata asa rau )
Portbagajul ? s-a facut dupa frigider ? aici au dreptate, s-au pus milioane de intrebari despre cum sa arate masina si ROMANUL a zis ca vrea portbagaj, nu gluma.
Procentul celor cu bani putini este mai mare in Romania decit celor cu stare financiara buna, deci masina trebuia sa fie ieftina in primul rind.
Romanul vrea o masina sa-l tina pe drumuri de tara, adica suspensie sanatoasa si garda de tractor. De plastice si alte acareturi, nu-l prea intereseaza, el trecind de la Dacia din 70, in Logan, si pt el aceasta masina arata ca o nava spatiala, ar dormii cu ea in pat, daca se poate.
Bineinteles ca sint si Romani care vor Logan, dar unul mai luxos, si printre acestia ma nr si eu.
Eu sper ca in septembrie sa apara si asa ceva.
Normal ca la banii care-i dai pe Logan, iti ei un second mult mai luxos, dar stii cine a exploatato ? te trezesti ca o sa bagi la bani in ea de-ti sare basca din cap, sau sa ai norocul s-o nimeresti perfecta, asta e second, loz in plic.
De fiabilitate, vad ca e fiabila, procentul celor cu defecte e foarte mic ( s-a intimplat si la case mai mari ), anvelopele sint intradevar o bataie de joc, ar fi fost bine sa te lase sa alegi la cumparare, nu sa ti le bage ei pe git.
Eu astept dieselul ( daca mai am rabdare ), o venii vreo oferta buna, motorul de 1,9 dci de 100 si ceva de ponei mi se pare super OK.
Sa vedem, rabdare, tutun si cafea...
band.gif band.gif band.gif
jkno
Am Logan Laureate de 1.6 si nu sunt dealer Dacia :brave:
ncristi
Sergiu vreu sa mai cumparam o masina...pt firma...

Te rog spune-mi si mie (dar opinii sincere) daca merita si ce probleme au aparut la loganul tau (daca au fost) si cati km ai facut pana acum....
Oricum daca o sa o cumpar o sa fie de 1.4 si mai slabut dotata pt ca o sa fie frecata mult si nu trebuie cinestie ce confort...

Multam mult!

PS:

Nu vreu sfaturi de genul "am auzit, un priete a patit, sau chestii de genul alora cu tabla de la spalatorie care nu sunt adevarte oricum--am incercat eu si nu este adevarat biggrin.gif"...
jkno
Ok lucrurile de care nu sunt multumit:

- spatele masinii arata ca "lemnu"
- stergatoarele de parbriz au doar 3 viteze (2 viteze plus 1 temporizare)
- covorasele pe care le-am pus de la Dacia erau de toata jena, a trebuit sa-mi iau altele italienesti

Alte probleme nu am avut. Am pus benzina si am mers. Am cam 3000 km, insa un prieten bun e sofer la Verbita SRL in Arad (Verbita SRL are taxiuri Logan si Solenza - e si dealer Dacia) pe Logan 1.4 si nu a avut nici el probleme, la 25000 km.

Nici macar cricul nu mi l-au schimbat , nu era nevoie (am inteles ca am fost printre primi 5-10 aradeni care au avut Logan, si printre primii posesori in tara). Consumul e cam 9,7-9,9 l/100km in oras.

Per ansamblu sunt multumit la banii pe care i-am dat. Daca voiam Mercedes strangeam bani de Mercedes. beer.gif
ncristi
Si eu am mers cu logan care avea peste 20000kM si mai era si de firma pe deasupara (super alergata--asta stiu sigur) iar proprietarul era mai mult decat incantat, si surprins totodata...

Dasta ma si gandesc sa-mi iau un logan...probabil ca cel de 6800 sau cat este...
marius42311
pana la urma :merita sau nu? Eu as fi optat ptr un kalos da parca tot la dacie as ramine!
:brave:
ncristi
Problema sta in felul urmatuor:

-depinde de ce faci cu masna,ce pretentii ai, sau daca-ti poti permite sa intretii o masina straina care implicit are costuri de intretinere mult mai mari de cat o dacie, sau cati kM faci /an costuri revizii...sunt o multime de factori.
Sunt oameni care strang un ban fac credite isi cumpara apoi un accent sau clio sau altceva si apoi muncesc doar sa intretina masina ...revizii, asigurare etc

Chear daca la banii care-i dai pe logan ai si multe optiuni SH totusi logan castiga la costurile de intretinere in timp.Unde mai pui ca masina nu este deloc nefiabila (asta din ce m-am interesat eu, si pana acum--nu stiu ce se va intampla mai tarziu) si una peste alta logan devine o masina destul de rentabila pt romania si nu numai.
Iulian HondaFan
cristi, tu ma lasi perplex blink.gif :wtf:

adica japonezele cu o reputatie probata in multiple studii de fiabilitate au o fiabilitate nu prea grozava,... iar Logan (dintre care nu stiu daca sunt cateva sute care au sarit de 20-30000km) nu sunt nefiabile... logic inteleg ca sunt atunci fiabile...

nu spun ca Logan nu ar fi fiabile... dar e inca prematur sa ne pronuntam pana nu trece macar vreun an doi de prezenta pe piata a acestui model... si asta fara sa iau in consideratie care e reputatia de fiabilitate a uzinei Dacia pana la lansarea acestui model...
ncristi
Iulian si tu ma lasi perpelex... :stretcher:

"Parvenitii" astia care-si iau logan, nu-si iau japoneze nu ca nu ar vrea ci ca nu au bani si isi pun problema daca totusi merita sa dea banii pe un logan!!!!

Asta este problema aici la poporu roman--"santem saraci si nu ne da nimeni"...

PS:

Arata si mie fraza in care am spus ca japonezele nu sunt fiabile ca inghit monitoru'....

Am spus ca se mai si strica nu ca nu ar fi fiabile...

PS:
Tu ai crezut ca am comparat loganul cu corola sau H acord... laugh.gif


Se vede totusi ca ai plecat de 6 ani de aici (ceea ce este un lucru f bun dupa parerea mea) pt ca nu prea mai intelegi realitatile cotidiene ale patriei noastre biggrin.gif ...
Iulian HondaFan
ai spus:

QUOTE(cristi36176)
Eu cred ca treaba cu fiabiliatatea marcilor japoneze este umflata baban...
... deduc de aici ca nu sunt fiabile, daor daca imi scapa mie intelesul cuvantului baban...

nu am spus ca lumea trebuie sa-si ia japoneze in loc de Logan. problema este ca spui ca Logan e fiabil... iar eu nu cred ca ne putem inca pronunta pt. ca abia a aparut pe piata de 6 luni...

fiabil sau nefiabil nici o indoiala ca Logan este o alegere economica, desi as prefera in aceeasi bani 6-7000euro un SH bine purecat inainte de achizitie de un mecanic priceput.
ncristi
Am spus ce este umflata ( nu ca nu sunt fiabile) pt ca stiu oameni cu probleme--ex catalizatorul (corolla), CD-ul (nissan patrol)--ce e drept sunt minore insa masinile arau aproape noi...insa cand citesti topicul "toyota asta chear nu are bube" te enervezi ingrozitor--cred ca este cel mai comunist topic. Toate mesajele sunt:
"Am 1000 Km cu o corolla si pot sa spun ca nu am avurt nici o problema in compartie cu w si mercedesul pe care nu stiu ce..."

PS:
Iti scapa intelesul cuvantului "baban".
Gica-6
Bune sau rele, Daciile Logan au umplut strazile Bucurestiului si ale patriei. Ce ne facem fratilor ? In curand nu vom mai avea loc sa aruncam un ac, de cate masini vor fi pe strazi ! Ca nici importurile nu stau, daca ne uitam la statisticile apia, si ele cresc si mai si. Trebuie umblat la infrastructura si marite strazile, fluidizat traficul, amenajat parcari sub sau spraterane ca e groasa treaba, nu credeti ? ... :brilsmurf: Hai ca am dat-o in "off-topic", dar aveam si eu un "of" !
mihai38772
un lucru bun este faptul ca au inceput sa dispara rablele dar de acum tot o sa ne chinuim sa circulam in Bucuresti
Florin30581
una peste alta Loganul, dupa cum arata si pretul (6 -8.000 Euro) este evident ca reprezinta un progres si un vis pentru orice posesor de berlina, SuperNova sau Solenza, pentru cei cu SH de peste 15 ani sau al celor care n-au avut in viata lor masina si vor "ceva nou, bun si ieftin" - hihihihihi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne-ar putea oferi Golful, Astra sau Corolla de 6.000 Euro (eventual un sac de piese si kit ul de ansamblare) asa ca pana una alta merge si Loganul. Singura obiectie: linia desenata de o echipa de designeri repetenti (sau betivi).
mihai38772
Florin
Cu prima parte sunt perfect deacord cu tine ,insa mie imi place cum arata ,dar aici e chestie de gust (unora le plac blondele ,altora bunetele )
Pt mine cel putin ,este o masina de trazitie de la Matiz la Sedan ,Octavia sau Golf
Oricum mai mult de trei ani nu o tin
eddie
Sunt unii oameni care sunt facuti sa se contrazica.Pai daca ai o prietena fie ea blonda sau bruneta cu curu mare,prost imbracata,nespalata,dar fardata si iesi cu ea in lume,acum te si lauzi cu ea?Dar sa o compari cu o femeie frumoasa sau cu un manechin...... chestie de gust,nu ?
jkno
QUOTE(eddie33)
Sunt unii oameni care sunt facuti sa se contrazica.Pai daca ai o prietena fie ea blonda sau bruneta cu curu mare,prost imbracata,nespalata,dar fardata si iesi cu ea in lume,acum te si lauzi cu ea?Dar sa o compari cu o femeie frumoasa sau cu un manechin...... chestie de gust,nu ?


Aaaa, si tu vrei sa spui ca dragul de Clio este manechinul? :angel: Think again my friend! LOOOL blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.