Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Gripa porcina
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Medicale
Pages: 1, 2, 3, 4
krondet
Agentul mulder a avut dreptate si de data asta? ninja.gif
f1anatic
Eu m-am vaccinat; ma simt ca si dupa instalarea lui Norton si AVG impreuna pe un PC. rolleyes.gif
HalbaSus
QUOTE (f1anatic @ Nov 9 2009, 08:52 PM) *
Eu m-am vaccinat; ma simt ca si dupa instalarea lui Norton si AVG impreuna pe un PC. rolleyes.gif

Adica te misti mai greu si dureaza o vesnicie sa "bootezi" dimineata ? biggrin.gif
Alex-F1
QUOTE (f1anatic @ Nov 9 2009, 03:52 PM) *
Eu m-am vaccinat


De buna voie si nesilit de nimeni/nimic? whistling.gif
RUE
St racit! Sper ca nu am pupat porcu. In 2004 in fr plecam la arabi si am facut seara 3 vacc; tifoida, meningita si 2 hepatite in unul. Aia a fo urat!
Alex-F1
Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

Nu e un "conspirationist", nu e un "profan", nu e nici macar un specialist de rand sau cineva care ar avea vreun interes impotriva Big Pharma. Pentru ca este el insusi managerul general al unei astfel de companii din Canada, Sterigen. Asadar vorbeste din interior si stie cel mai bine despre ce este vorba in legatura cu interesele companiilor farmaceutice si cu isteria gripei porcine. Este microbiolog de top si este roman, originar din Botosani. Spune multe lucruri pe fata, chiar daca este evident ca nu poate spune chiar tot sau nu poate merge pana la capat. Ascultati-l pe Vania Atudorei si incercati sa faceti cunoscuta si altora inregistrarea. Este o marturie absolut limpede si inatacabila, care zguduie toata constructia de nisip a terorii "pandemice" care incearca sa ne bulverseze acum vietile si sa ne faca sclavii vanzatorilor de medicamente si de vaccinuri.


VANIA ATUDOREI, microbiolog roman, specialist de top, Directorul Companiei Sterigen din Canada - ADEVARUL NEPLACUT DESPRE INDUSTRIA FARMACEUTICA ROSTIT DE UN INSIDER. DEMASCAREA MINCIUNII GRIPEI PORCINE!
(emisiune Radio Cluj, 14 august 2009)
Doar cateva extrase din interviu:
- Se face o afirmatie referitoare la cancer, cum ca, de fapt, industria farmaceutica din intreaga lume este cea care nu permite rezolvarea cancerului, pentru ca ar exista deja medicamente, dar industriei farmaceutice ii este mai profitabil sa produca citostatice.
- Partial este adevarat. Industria farmaceutica este si o industrie necinstita, este si o industrie ipocrita, este si o industrie care vrea sa faca profituri si le face din plin. Pot sa va dau un exemplu. Tratam sinuzita cu antibiotice - se folosea la inceput tetraciclina si s-a descoperit un alt antibiotic de 10 ori mai puternic, iar industria farmaceutica nu voia sa-l fabrice, desi era mult mai eficient si trebuia luat numai o data pe zi, iar nu de 3-4 ori pe zi ca tetraciclina, iar industria farmaceutica a zis: "Eu deja am instalatii care m-au costat milioane si miliarde de dolari, eu ce fac cu instalatiile astea si cu vechile antibiotice?". Este si o industrie care vrea sa faca profituri si care este conservatoare. La un moment dat, sigur ca exista boli pentru care sunt tratamente care, daca sunt prea ieftine, nu le convine pentru ca nu fac profituri.
Medicamentele nu sunt totdeauna eficiente. Si sa va dau un exemplu. Vaccinul pentru gripa care s-a fabricat anul trecut a fost eficient numai in 40-45% din cazuri. Deci sa nu ne facem iluzii ca este o industrie sfanta, careia nu avem nimic sa-i reprosam, impecabila. Etica e departe de asta. In fond, industria asta, in general, este privata, este pe mana unor oameni de afaceri, si ce-i intereseaza pe ei sunt castigurile.
- Se vorbeste tot de mana unor oameni de afaceri si cand este vorba de acest virus AH1N1, gripa porcina. Care este punctul dvs. de vedere, ca microbiolog? Cat este adevar si cat este neadevar?
- Adevar este, sa zicem, 30%, neadevar este 70%. Sunt convins ca unii ziaristi au fost PLATITI ca sa faca mult zgomot pentru nimic.
- De cine au fost platiti?
- De companiile farmaceutice care fabrica vaccinurile gripei si care fabrica medicamente pentru gripa. Pentru ca exista numai doua companii farmaceutice in lume care fabrica niste medicamente pentru gripa, medicamente care sunt mai mult sau mai putin eficiente. nu sunt eficiente nici macar pentru 50% din populatie. Este vorba de compania Hoffmann-La Roche din Basel, Elvetia, care fabrica Tamiflu si este vorba de cea mai mare companie din Anglia, GlaxoSmithKline. Iar aceste companii au tot interesul sa-si vanda medicamentele si sa faca profituri foarte mari. Foarte multe tari, in paranoia [psihoza, n.n.] asta, au cumparat cantitati extraordinare, de milioane si milioane de dolari, care vor expira si vor fi aruncate. Si medicamentele astea sunt cumparate din banii publici, din impozitele si taxele noastre.
(.) Va dau ca exemplu gripa aviara. Acum doi ani a fost paranoia [psihoza, n.n.] cu gripa aviara? Da. Au fost prognosticuri ca aceasta gripa se va transforma intr-o pandemie? Da. N-a fost nici macar o epidemie la nivelul unei tari, dar o pandemie [iar anul acesta este stiut ca OMS a schimbat definitia pandemiei, reducand conditiile, ca sa o poata declara, n.n.]. Gripa la pasari si la porci exista de cand au aparut speciile acestea pe pamant. Nu este ceva nou. Gripa vine in fiecare an din Hong-Kong, pentru ca acolo sunt sate unde chinezii dorm in aceeasi camera cu ratele, cu gainile, cu porcii, iar virusurile acestea animale se transmit la om, uneori sufera mutatii. Si astazi cu traficul de avioane transportand peste un miliard de pasageri in fiecare an, ceea ce reprezinta mult raportat la populatia planetei. Deci in fiecare an avem gripa, nu este ceva nou. Stiti dvs. ca in fiecare an mor mult mai multi oameni de gripa decat de SIDA? Si cine mor? Mor persoanele in varsta care au o imunitate scazuta, bineinteles, mor cei care au imunitate deficienta.
Se face mult zgomot pentru nimic! Daca era, intr-adevar, sa fie o pandemie, cum a fost in anul 1918, cand se estimeaza ca au fost intre 10-20 milioane de morti de gripa. o pandemie se propaga repede, nu se propaga asa, ca azi au murit 10, si maine mai mor 5, poimaine mai mor 2, s.a.m.d. .
(.) Se iau si niste masuri. Problema este sa nu se cada in paranoia si intr-o extrema, sa nu se exagereze. Pentru ca in cazul gripei aviare s-au cheltuit miliarde de dolari. Au fost tari care au cumparat medicamente, care au cumparat vaccinuri, intre timp toate acestea au expirat si au fost aruncate. Or, banii astia erau din buzunarele noastre si nu erau justificati! Au fost niste exagerari. Uneori este o paranoia care este dorita. De ce? Pentru ca in acest timp. toate companiile care fabrica masti isi vand mastile. Si mastile astea au o eficacitate ZERO! Mastile astea sunt praf in ochii nostri, n-au nicio eficienta! Si totusi sunt tari care cumpara miliarde de masti ca sa protejeze populatia. Hai sa fim seriosi! (vezi, la noi, stirea de acum 2 zile: Vor fi distribuite 7.000 de măști și 60.000 de litri de dezinfectanți în școlile din București si comunicatul CSAT-ului in care "s-a luat decizia suplimentarii fondurilor pentru achizitia de echipamente, medicamente, mijloace de protectie si vaccinuri". ). (.)
Politica farmaceutica o fac oamenii de afaceri, milionarii si miliardarii, in cardasie cu guvernele.
Industria farmaceutica este pe primul loc (ca profit), pentru ca ei pot sa fabrice un medicament cu un dolar si sa-l vanda cu 20 de dolari.
(.) Pe glob, la ora actuala, exista 40.000 de medicamente diferite. Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut o lista de medicamente esentiale. Stiti cate a retinut? 300. Va dati seama, din 300, care sunt esentiale, si tu ai ajuns la 40000? Daca mergem in farmacii si aruncam la gunoi jumatate din medicamentele care sunt acolo, populatia va fi mai sanatoasa, asta pot sa v-o garantez.. "
ozz86651
Ba, sa mor eu daca stiu de unde va vin toate "informatiile" astea... pai numai sa citesti prima intrebare din interviu si te pufneste risul daca stii macar 1% cum functioneaza industria asta. Tetraciclina e foarte ieftina si nu se face nici un ban din ea, patetentele au expirat de cind bunica, e fabricata de toata lumea, e medicament generic, adica fara brand pe el. Banii mari se fac din medicamentele noi, pe care scrie o firma, nu generice. Un medicament nou e 1-200$ flaconul, unul generic vreo 5-10$. Ca sa nu mai spun ca un medicament eficient se cumpara si acaparezi toata piata... nenea asta e impotriva simtului de afaceri a intregii industrii farmaceutice. Toti s ecalca pe picioare sa faca medicamente noi, cheltuie bani cu caruta (in medie costa 2 mld. $ dezvoltarea unui medicament) ca sa vina nenea asta sa spuna ca neah, de fapt ei nu vor, ca-s conservatori....
Cit despre medicamentul de cancer, haha.. nenea asta merita premiul nobel.
In rest sint generalitati, banalitati.

QUOTE
Eu m-am vaccinat; ma simt ca si dupa instalarea lui Norton si AVG impreuna pe un PC.


Fara coada? s-a vaccinat o prietena de-a noastra, da a pierdut 3 ore la coada si are intiietate ca e insarcinata. A mai fost un prieten cu copul de 2 ani, 4 ore. Trebuie sa se duca si nevasta-mea zilele astea ca lucreaza cu prea multi oameni. Mai asteptam sa se ostoiasca cozile astea.
Alex-F1
Io nu comentez ce-a spus nenea ala, ca nu-s asa stie-tot ca altii, doar am dat aici copy-paste ca sa citeasca tot omu si sa judece singur! Ok, pai vaccinati-va fratilor, vaccinati-va cat mai multi.....bafta maxima!!! thumbsup.gif
cod
Eu cand m-am vaccinat impotriva gripei normale am intrebat asistentul daca ar trebui sau nu sa fac vaccinul (citisem si eu de posibile probleme cu imunitate, cu alergii, etc...).

Mi-a spus ca sunt doua curente in lumea medicala: Doctorii care se opun din principiu vaccinarii si doctorii care il recomanda calduros.

Avand in vedere cele doua curente diametral opuse, eu nu pot decat sa trag urmatoarele concluzii:

- doctorii care vor sa ne vaccinam sunt mana in mana cu companiile producatoare de vaccinuri si cu NWO care vrea sa ne reduca numarul prin injectarea cu tot felul de porcarii

- doctorii care nu vor sa ne vaccinam sunt mana in mana cu companiile producatoare de remedii impotriva gripei si cu NWO care vrea sa ne reduca numarul prin neimunizarea la diferiti agenti patogeni.

Deci, ce facem in situatia asta?
James Kilowatt
Eu sunt complet zapacit.

Belgia a cumparat vaccinul englezesc GSK care e ajuvantat cu porcaria aia care sperie lumea. Si se face la toata lumea, inclusiv femei insarcinate (insa nu in primul trimestru de sarcina... ). Cica america, canada, elvetia, germania, franta si spania recomanda pt femei insarcinate un vaccin fara adjuvant. In BE nu e disponibil asa ceva.

America cica foloseste de 1000 ani adjuvantul asta, inclusiv pe femei insarcinate, isna totusi acum cica recomanda ca femeile insarcinate sa fie vaccinate tot fara adjuvant.

E varza totala, oare doctorii astia discuta intre ei?! E normal ca omu' de rand sa fie pierdut si suspicios. Pai bine, doctorul imi recomanda sa-l fac, si stie el ce spune... da' oare doctorul din Franta, spania, germania, etc nu stie ce spune?

Problema mea e tre' s-o tai o saptamana in Kiev unde campania electorala a amplificat puternic pandemia, iar nevasta-mea e insarcinata....
ozz86651
Ciudat. Eu stiam pe dos.
In america NU EXISTA vaccinul cu adjuvant. FDA e o organizatie in general mai conservatoare decit echivalentele europene (desi multi ar disputa afirmatia asta) si nu a aprobat adjuvantul respectiv. Asta stiam eu, si din auzite si din citite. Stai sa caut daca am timp si revin.

Uite, am bagat un google:


http://www.usatoday.com/news/health/2009-0...s-vaccine_N.htm

QUOTE
Their vaccine also included adjuvants, a chemical component used to stretch a vaccine's active ingredient and essentially make it more efficient. While adjuvants are commonly used in European flu vaccines, there are no licensed flu vaccines in the U.S. or Canada with the ingredients.


USA Today e ziar destul de serios, dar sint si multe alte surse.
James Kilowatt
Eu ce spuneam, e varza
http://www.lesoir.be/actualite/sciences_sa...in-735379.shtml
Astia stiu ca americanii folosesc adjuvantii in alte vaccine (addigrip), nu in asta pt h1n1 si ca pana acum a fost OK. Insa acum nu recomanda nici astia adjuvantul pt femei insarcinate.

E clar, conspiratia asta mondiala ne zapaceste in mod intentionat, fac parte din ea si doctorii si ziaristii care ne dau in mod intentionat informatii eronate. ninja.gif

Sau o fi vorba doar de pura prostie? whistling.gif
Otto73
QUOTE (Mariustom @ Nov 15 2009, 02:41 PM) *

influenza A H1N1 e urmata de pneumonie.
Unii dintre noi chiar au simtit-o pe pielea lor.
Tiberiu61940
QUOTE (Mariustom @ Nov 15 2009, 08:41 PM) *

[quote]Unii doctori au asemanat simptomele cu cele intalnite la multe dintre victimele gripei spaniole, care a facut milioane de morti in intreaga lume dupa Primul Razboi Mondial.[quote]
Asta scriam si eu acum o saptamana... de fapt cineva din Mossad a avertizat cu 2 luni inainte despre asta. Teoria constipatiei?
Pneumonia nu lasa asemenea urme in plamani.
Otto73
ca sa nu mai fie atatea confuzii (multe ziare spun ca H1N1 e porcina ceea ce nu e adevarat) postez urmatorul link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Influenza
Tiberiu61940
QUOTE (Otto73 @ Nov 15 2009, 09:31 PM) *
ca sa nu mai fie atatea confuzii (multe ziare spun ca H1N1 e porcina ceea ce nu e adevarat) postez urmatorul link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Influenza

"In April 2009 a novel flu strain evolved that combined genes from human, pig, and bird flu, initially dubbed "swine flu" and also known as influenza A/H1N1", asa scrie la wiki. Ce e gresit?
Otto73
QUOTE (Tiberiu61940 @ Nov 15 2009, 04:03 PM) *
QUOTE (Otto73 @ Nov 15 2009, 09:31 PM) *
ca sa nu mai fie atatea confuzii (multe ziare spun ca H1N1 e porcina ceea ce nu e adevarat) postez urmatorul link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Influenza

"In April 2009 a novel flu strain evolved that combined genes from human, pig, and bird flu, initially dubbed "swine flu" and also known as influenza A/H1N1", asa scrie la wiki. Ce e gresit?

am vrut sa zic ceva si a iesit altceva din pacate
Scuze, e greseala mea.
James Kilowatt
Ucrainienii au cerut ajutor de la niste experti de pe la OMS, intrucat problema cu plamanii se pare ca intr-adevar e atipica, asta dincolo de teoria constipatiei. Se lucreaza la asta de ceva timp, sa vedem rezultatul, va relateaza corespondentul JKw din Kiev.

Argentina a trecut deja prin faza cea mai dura a epidemiei, si a reusit sa iasa fara vaccin si fara o mortalitate exagerata. Una dintre "lectiile invatate" a fost faptul ca gripa asta noua, spre deosebire de aia clasica, omoara si oameni in putere, nu doar copiii, batrani sau pe cei cu probleme de imunitate. Pe unde au inceput campaniile de vaccinare se pare ca au renuntat la listele de prioritati.

Canadienii cica stau la coada la vaccinare mai ceva ca la lapte, cu mult inainte sa se deschida dispensarele, (poate ne confirma Rebel), iar francezii nu vor sa auda de vaccin, in centrele de vaccinari se fac campionate de solitaire. Conspiratia merge brici, jumatate din lume o sa fie omorata de virus, cealalta de vaccin. Stimati internauti, aveti de ales intre plamani carbonizati si Guillain-Barré sau scleroza in placi. Propun un sondaj sa vedem care ce prefera biggrin.gif
klm
Adica oamenii "in toata firea" nu pot avea sistemul imunitar la pamant?
Eu cred ca mor cei care ar fi murit din orice virus gripal; auzisem zilele trecute ca unii doctori se chinuiau cu niste cadavre sa gaseasca ceva care sa le permita sa diagnosticheze cauza mortii ca fiind gripa porcina; pff, care e procentajul de decese la persoanele diagnosticate cu gripa porcina si care e cel de decese la persoanele diagnosticate cu gripa normala?
ozz86651
N-ai inteles: daca ai sistem imunitar puternic poti sa mori, de la reactia exagerata a sistemului imunitar. Se stia asta de la inceput, nu e o noutate.
Nevasta-mea a fost simbata sa-si faca vaccinul cica. S-a dus la 8am. A parcat masina si a inceput s amearga pe linga coada. Cum dupa 10 minute nu se vedea capatul s-a intors acasa. La munca am aflat de stratageme cu scaune pliante, venit la 3 diimineata samd. Intre timp am flat de un loc care face pe bani si cica n-ar fi coada. Sa vedem.
Alex-F1
Nu stiu cine a scris asta, am primit-o si io pe mail si mi s-a parut un punct interesant de vedere, asa ca il dau si io mai departe.....

"Prima dată, am murit toți în 2000.
Din cauză că mașinăriile nu erau programate să calculeze anii decât în formula 19XX, când schimbau la 2000 deveneau toate conștiente de sine și se răzvrăteau asupra asupritorilor din carne, incepând să ne ucideze în masă.
Singura speranță era, ironic, un robot din viitor în formă de Schwartzenegger, trimis de rezistența umană să ne salveze.
Retardații chiar aveau o teorie cum că tot ce e computer o să facă poc, urmând haos și anarhie.
Calculatoriștii inteligenți au spus că teoria lor e retardată.
Cu toate acestea, căcănarii din presa mondiala s-au zbătut ca o găină fără cap, instigând prostimea la panică.
Prostimea a închis tot ce e calculator zilele ălea.

——————————————————————————————————

//Apoi am murit toți în 2001 de la boala vacii nebune//. Miliarde de vaci schizofrenice, antisociale și cu probleme cu figurile autoritare au călcat în copite guvernele mondiale, adunându-ne pe noi, oamenii, în țarcuri și folosindu-ne pentru carne și lapte.
Cam singurul mod în care se putea lua boala vacii nebune de la o vacă nebună, era de la creierul crud al acesteia.
Bine, dacă-l mâncai, era mică șansa să o iei. Dar dacă îți spărgeai capul și frecai un creier de vacă infectată de creierul tău, șansa să iei boala creștea.
Și evident, dacă toți făceam așa, și nu ne tratam, logic se lăsa cu o epidemie mondială.
Pericolul ERA FOARTE MARE.
Scatofagii din presa mondiala s-au zbătut ca un c*i într-o căldare, instigând prostimea la panică.
Prostimea nu a mai mâncat vacă juma' de an.

———————————————————————————————-

//Apoi am murit toți de SARS, în 2003//. Epidemie pornită de la galbejiți, ne-a nimicit pe toți instant.
N-am avut nici o șansă.
Sângele țâșnea din toate orificiile.
Te infectai dacă zăreai în zare un infectat.
De fapt nici nu apucai să-l zărești în zare.
Până îți dădeai seama că ai zărit ceva, erai deja mort de mult.
SARS era un fel de pneumonie mai șmecheră.
Da, era nasoală.
Umblau asiaticii cu mască pe fata de frică.
Totuși, se trata ca orice gripă sănătoasă.
Aspirină, somn, comprese cu spirt, mujdei.
Funcționau toate.
Șansa de supraviețuire era cam de 90%.
Să nu înțelegeți greșit.
Asta nu însemna că dacă eu aș fi luat SARS aș fi avut 10% șanse să mor.
Nu. Eu sunt un om sănătos, de condiție materială decentă, care știe să se trateze.
100% supraviețuiam cu brio.
Maxim cu un concediu medical.
Evident, un moș de 97 de ani, care trăiește în mizerie și frig are șanse mai mari să moară de SARS. Și na, murea și de la o iritație la genunchi ăla…
700 de oameni au murit în total de SARS în lume.
Fecalofilii din presa mondială s-au zbătut ca …….-ntre dinți, de miliarde de oameni umblau în Asia cu măști pe față, toate știrile erau pline de rapoarte panicate despre marea epidemie și prostimea nu a mai călcat în Asia, în vacanță, tot anul.

——————————————————————————————————————

//Am murit iar, în 2007 de la gripa aviară//. Legiuni de păsări au picat din cer, infectate, explodând ca grenadele în contact cu pământul. Fluturas se zbatea în jurul subiectului ca în jurul unui BEC. A dat de 2-3 ori cu smacolină și a bagat în cămară 100 de bulioane.
Planeta a rămas goală și plină de cratere ca o gagică coșuroasă la beție sau ca luna.
Am fost ucidați iremediabil.
De la gripa aviară au murit 500 de oameni.
Nu poți să o iei mâncând pasăre.
Doar de la carnea crudă, dar și de la aia e greu.
Tehnic, cea mai mare șansă să iei gripă aviară e să omori o găină infectată, să o toci mărunt
și să o tragi pe nas.
{......... prea tare asta 36182451.gif }
Pe bune.
Și nici așa nu e sigur.
Au luat-o numa săracii infecți care trăiau în casa găinilor și se scobeau în nas cu găinaț.
Și chiar și ăia, tratați bine nu mureau.
Cam ca la SARS.
Iarăși mâncătorii de căc@t din presa mondială au bulbucat ochii apocaliptic, zbătându-se ca ..... în vânt și făcând spume la gură cu vestita gripă aviară.
Nu s-a întâmplat nimic, evident, dar prostimea nu a mai mâncat păsăret tot anul.

—————————————————————————————————–

Ca statistică: Au murit anul ăsta mai mulți oameni în lume înecați cu mâncare.
S-au împușcat mai mulți oameni ACCIDENTAL în meclă luna asta.
S-au sinucis mai mulți triști de când ați început voi textul acesta, până acum decât au murit oameni de la toate bolile ăstea combinate în toți anii.

//Acum e rândul porcilor//.
Na, vor vacile și găinile răzbunare.
La fel ca și la alte boli imaginare, care apar la teve doar pentru că fac rating, și asta are o șansă absurd de mică de a se transmite.
Mai exact, doar dacă te săruți franțuzește cu porci infectați.
Au murit de la ea 30 de mexicani slinoși care dormeau cu porcii.
Dar na, toată lumea este panicată, că la teve, Esca VORBEȘTE FOARTE GRAV DE GRIPA
PORCINĂ, DECI E SERIOS!

Cretinii de la ziarul Ring au făcut o statistică alaltăieri, că dacă ajunge la noi gripa porcului,
600 000 de români o să crape.
Ai să moară mă-sa!
Uite, fac și eu o statistică:
Daca mă sui pe Intercontinental și fac o piruetă, strivesc 800.000 de români!
Sunteți toți în pericol.
Dar există un pericol muult mai mare decât toate bolile ăstea.
O să auziți la teve de el în curând.
S-a descoperit un drob de sare la mine pe sobă.
Dacă pică de acolo, am belit-o toți.
TOȚI!"
Rebel
Otto,

Mai baga un update aici. Cum te simti acum? Ai ramas cu ceva sechele?
Mai iei vreun tratament in momentul de fata? Esti sub observatie. Cu alte cuvinte, daca ai avut o data ce se intampla?
Si intrebare: daca ai avut porcina si a trecut cu brio de ea inseamna ca esti deja imun?

Am aflat si eu acum 2 zile de o colega ca ar fi acasa pe aceleasi motive. naspa... confused.gif
Otto73
QUOTE (Rebel @ Nov 22 2009, 01:20 PM) *
Otto,

Mai baga un update aici. Cum te simti acum? Ai ramas cu ceva sechele?
Mai iei vreun tratament in momentul de fata? Esti sub observatie. Cu alte cuvinte, daca ai avut o data ce se intampla?
Si intrebare: daca ai avut porcina si a trecut cu brio de ea inseamna ca esti deja imun?


Sincer sa fiu chiar sunt bine.
Nu mai am nimic. Normal ar fi ca 1 an sa fiu imun la H1N1.
Tratamentul l-am terminat acum 2 sau3 saptamani.
Din cate stiu nu am ramas cu sechele.
Inca odata multumesc celor ce au fost alaturi de mine. thumbsup.gif
Rebel nu te speria ca si sotia mea a fost acasa linga mine si ea nu are nimic, sistemul ei imunitar e mai tare ca al meu, in consecinta nu dispera.
Sanatate tuturor. rolleyes.gif
Rebel
Citeam astazi ca si daca devii imun la o forma e fix caca-maca, tulpinile sufera schimbari si subit ne trezim cu alte forme... confused.gif

Otto, sincer ma bucur ca esti bine, ca ai trecut cu brio peste situatie si nu sunt consecinte! thumbsup.gif
Cel mai desavarsit dar pe pamant este sa fii sanatos!
Doamne-ajuta si sanatate la toata lumea !
JohnSA
Dupa un an , la cate cazuri inregistrate de mare pandemie gripala sunt in toata lumea, putem clasifica AH1N1 in randul bolilor rare, precum cele tropicale .
Banala carie dentara cred ca omorat mai multi oameni in perioada asta.
Finlanda parca a si scos aceasta boala de pe lista pandemicelor , in urma constatarii ca toti cei 147 de bolnavi au fost tratati ambulatoriu fara ingrijii sau medcatie serioasa.
In SUA, din Iulie, toate gripele sunt clasificate drept AH1N1 based. Motivatia oficiala a fost costul ridicat al testelor. Motivatia reala este procentul minor din total gripe pe care-l ocupa cea produsa de virusul gripei porcine.
Cat despre vaccin, ce sa spun, intai sa aflam de ce nimeni nu-si asuma responsabilitatea pentru efectele adverse. Ai zice ca dai cu tamaie pe draci cand vorbesti despre asta cu cei ce incearca foratarea vaccinarii obligatorii.

Sanatosi sa fim (adica stati la soare).
ozz86651
1. Vaccinarea nu-i obligatorie nicaieri.
2. Gripa porcina nu are mortalitatea mare dar e orientata fix spre femei insarcinate si oameni tineri.
3. Asta cu boala rara e o graseala de artitmetica. Orice pandemie evolueza exponential sau factorial sau in progresie geometrica... De la 5000 de morti (in prezent) la 50,000 de morti e cam aceeasi distanta ca de la 500 la 5000. Adica posibil numai citeva sapatamini. Cu alte cuvinte daca epidemia prinde picioare fiecare 0 in plus la cifra de morti - cel putin la inceput - nu ia asa mult timp.
4. Problema cu asumarea efectelor adverse e idioata. Discutia creata de politicieni inculti si populisti. Orice medicament e rau pentr tine, orice medicament are efecte adverse, din orice medicament se moare de la diferite reactii ciudate. Cum sa-si asume cineva responsabilitatea pentru asa ceva? La ce medicament pe lumea asta isi asuma cineva reponsabilitatea pentru efecte adverse? Oamenii crapa si de la aspirine fara ca Bayer sau Antibiotice Iasi sa fie responsabile.
Nu-i nimic, sint tare curios cita responsabilitate o sa-si ia Institutul Cantacuzino care face vaccinul acum in Romania si ce poti sa faci din pdv practic cu aceasta responsabilitate.
Milioane de oameni s-au vaccinat in toata lumea. Care tine un pariu pe o suma mai serioasa ca in urmatorii ani nu o sa aiba "efecte secundare" in procent relevant?
James Kilowatt
60 milioane de vaccine cu adjuvant, 10 cazuri de Guillain-Barre. Nici unul grav, nici unul mortal, spre deosebire de cele de acum 30 ani.
Probabil cateva din cazurile alea nici nu au legatura cu vaccinul, sindromul asta mai apare si de capul lui. Eu zic ca din datele de pana acum riscul e acceptabil...

Pandemia e definita nu functie de numarul de cazuri, ci de raspandirea geografica. 5 milioane de cazuri in toata lumea se pun la pandemii, 50 milioane toate in acelasi sat china, nu teehee.gif

Intre timp, in Ucraina cica e doar gripa porcina clasica, nimic mai exotic, cf expertilor de la WHO.
RUE
am refuzat azi vaccinul.
Otto73
Un articol interesant http://edition.cnn.com/2009/HEALTH/12/08/s...ungs/index.html
ozz86651
Nevaste-mea si facut vaccinul in ziua in care l-a refuzat RUE smile.gif.
La munca un coleg cu toata familia au facut - zic ei - gripa asta in Japonia, dar diagnosticul e bazat pe niste kituri care cica ar avea rata foarte mare de eroare. Ei zic ca cu antivirale au fost pe picioare intr-o zi, deci nu cred ca a fost porcina.
klm
CITAT(ozz86651 @ Nov 24 2009, 08:15 PM) *
Care tine un pariu pe o suma mai serioasa ca in urmatorii ani nu o sa aiba "efecte secundare" in procent relevant?

Tin eu daca tii si tu un pariu ca mortalitatea datorata gripei porcine nu va fi mai mare (procentual) ca mortalitatea datorata gripei clasice.
Saptamana trecuta in nu stiu ce zi au murit 3 persoane din cauza gripei porcine: 1 avea cancer la plamani, 1 leucemie iar al 3-lea 350 kile; cauza mortii e la fel de credibila ca si in cazul in care spuneau ca murit din cauza unei muste care a garait in perfuzie, dar, avem contorizate inca 3 decese datorate gripei porcine (chiar imi place nuanta pozitiva a folosirii verbului a datora).
ozz86651
Pai am zis eu ceva de mortalitate? singura problema la gripa asta e ca ar putea afecta mai multi oameni deci cu acelasi procent iar iesi mai multi morti. Si mai ales, ce ne intereseaza pe noi, e ca se pare ca are efect mai mare la oameni tineri si femei insarcinate. Adica n-o fi mai periculoasa decit gripa clasica pentru populatie in general dar pare mai periculoasa pentru tineri.
Hoinar
Au gasit chinezii solutia la gripa porcina. Doar ca au uitat sa planteze anu' asta solutia...Chiar e criza la ei!!!
36182451.gif
admin
Eu mananc usturoi de cativa ani destul de des, imi place. Pot spune ca nu mai stiu ce e aia raceala:)
FAR EASTERN
Cum stati cu vaccinarea? Cam cate ore ati pierdut pe la cozi? Haideti, ca e la moda!
pmhoria
Eu nu ma vaccinez. Nu m-am vaccinat nicio data pt gripe raceala etc.. am coleg de servici care a facut gripa si a zis ca e cea mai usoara gripa pe care a facut-o pana acuma. La tinut 3 zile si din cauza faptului ca sotia lui e medic si-a facut si analizele. Asa a aflat ca are Ah1/N1 cand deja era vindecat.
Plus ca .. http://www.bebelusaoana.ro/index.php/2010/01/09/vaccinul/
Mariustom
Mi-am făcut ieri vaccinul la medicul de familie și am stat vreo 5 min până am intrat.
Am vrut să-l fac la mijlocul lui decembrie dar nu m-or lăsat, că eram bolnav verymad.gif
ninja.gif
solmar
M-am vaccinat ultima data antigripal acum 4 ani. Atunci am dus toata familia. Sotia si tata au avut reactii postvaccinare care au durat cateva saptamani, de genul raceala continua, iritatie la locul injectiei si chiar au fost mai predispusi la raceala anul ala. Nu ne-am mai vaccinat de atunci. Si nici nu intentionez s-o fac acum. Am vorbit cu medici si n-am primit raspunsuri pro sau contra convingatoare. E un risc pe care mi-l asum.
Mai bun decat ustoroiul e ardeiul iute / capsicum in homeopatie.
FAR EASTERN
QUOTE
Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).
Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.
Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential

As zice ca e de fapt o conspiratie a producatorilor de vitamina D, C, si E naturale, a pescarilor si a cultivatorilor de cafea si grapefruit contra producatorilor de vaccin antigripal...
22nst
Nu m-am vaccinat dar o sa o fac!
StefanVVTi
Si eu intentionez sa ma vaccinez! wink.gif
NGZ
In Romania nu vad cum s-ar putea invoca faptul ca vaccinul este de fapt o afacere, intrucat este facut gratuit de stat.
Se tot face referire ca vaccinul ar contine un adjuvant extrem de periculos, dar vaccinul romanesc nu contine adjuvant, asa ca ... o sa ma vaccinez cu prima ocazie.
Am facut si in anii trecuti vaccinul antigripal si nu am avut reactii adverse.
Acum cativa ani in biroul in care lucram a fost o gripa generalizata (cu o manifestare urata). Dintre toti am sacapat eu si o colega (eram 7 in total) si asta datorita faptului ca noi eram singurii care ne vaccinaseram.
Sa fiti sanatosi !
James Kilowatt
Eu stiam ca vaccinul romanesc contine chestia aia cu mercus... tiomersal sau cam asa ceva smile.gif Continuta si de vaccinul "belgian", GSK Pandemrix....

Si eu ma vaccinez cum incep serviciul. Sunt in grupa de risc, umblu in tari bizare, colegii la fel, si am copil mic...
NGZ
Streinu Cercel a spus de mai multe ori ca nu contine adjuvant. Acelasi lucru mi-a zis si medicul de familie care e un tip de incredere (si care recomanda vaccinurile in general nu numai pe cel antiporcin).
klm
CITAT(NGZ @ Jan 13 2010, 12:12 PM) *
In Romania nu vad cum s-ar putea invoca faptul ca vaccinul este de fapt o afacere, intrucat este facut gratuit de stat.


Firma producatoare castiga indiferent cine e cumparatorul; Romania a fost "sfatuita" sa cumpere rahatul ala deci trebuie sa arate ca n-a aruncat banii degeaba (din cate stiu eu cam incep sa expire stocurile de vaccinuri); oamenii pun botul ca 100 de tuberculosi, 500 de leucemici, 100 de altii si 1-2 de-al de Toni (odihneasca-se in pace cu totii) au murit de porcina si dispera sa se vaccineze; deci toata lumea traieste bine-mersi pe banii fiecaruia dintre noi.
FAR EASTERN
Ca sa nu ami zic ca, desi statul acorda gratuit dozele de vaccin, acesta, vaccinul adica nu e facut de Harry Potter si bagheta lui magica. Au muncit niste oameni, deci bani. S-au folosit ingrediente, deci iarasi bani. Se distribuie, iarasi bani. Pe care-i plateste statul. Pe care-l platim noi. Deci nu-i moca.
22nst
Gata! M-am vaccinat smile.gif

Ma simt bine biggrin.gif



This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.